Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Sailun

Sailun se numără printre primii 20 de producători de anvelope din lume. Sailun a înființat fabrici moderne de anvelope în China (Qingdao, Dongying, Shenyang) și Vietnam și a creat rețele de vânzări și centre logistice în America de Nord, Europa, Australia, Asia și alte regiuni pentru a deservi piețele din întreaga lume. Cu capacități totale de producție de peste 6,5 milioane de anvelope pentru camioane, 40 de milioane de anvelope pentru autoturisme și 70.000 de tone de anvelope speciale într-un an, Sailun își vinde produsele în peste 150 de țări și regiuni din întreaga lume.

În Europa, cifrele de vânzări au atins deja un nivel stabil de 7 milioane de anvelope și continuă să crească. Combinația dintre anvelopele de înaltă tehnologie, un brand premium și experiența de produs cu modele de prețuri competitive reprezintă formula de succes pentru consumatori și dealeri și oferă o platformă de afaceri durabilă pentru viitorul piețelor auto. Certificarea TÜV, mărturiile flotelor și un indice foarte ridicat de satisfacție a clienților conferă un credit suplimentar gamei de produse a mărcii.

"Producem anvelope pentru mașinile pe care oamenii le conduc astăzi și, de asemenea, pentru mașinile pe care le vor conduce în viitor - funcționând cu energie electrică, hidrogen, combustibili sintetici sau benzină obișnuită - Sailun va oferi o soluție premium inteligentă pe care partenerii și consumatorii se pot baza", spune Gareth Passmore, Senior Vice President PCR și TBR al Sailun Europe.

Sunt 29 produse.

Se afiseaza 1-29 din 29 produs(e)