Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Traction4x4

TRACTION4X4, o companie în întregime italiană, dar acum lider internațional în proiectarea, producția și vânzarea de accesorii off-road. Profesionalismul, competența, experiența în domeniu și dinamismul antreprenorial fac din TRACTION4X4 un punct de referință exclusiv pentru mii de clienți din toată Europa și din lume.

Pasiune și vis. Pasiunea pentru sectorul offroad a alimentat întotdeauna capacitatea companiei de a oferi soluții și produse la cel mai bun raport calitate-preț. Visul este de a continua să inovam piața și să creștem continuu orizonturile companiei prin satisfacerea nevoilor clienților.

TRACTION4X4, o companie în întregime italiană, dar acum lider internațional în proiectarea, producția și vânzarea de accesorii off-road. Profesionalismul, competența, experiența în domeniu și dinamismul antreprenorial fac din TRACTION4X4 un punct de referință exclusiv pentru mii de clienți din toată Europa și din lume.

Pasiune și vis. Pasiunea pentru sectorul offroad a alimentat întotdeauna capacitatea companiei de a oferi soluții și produse la cel mai bun raport calitate-preț. Visul este de a continua să inovam piața și să creștem continuu orizonturile companiei prin satisfacerea nevoilor clienților.

Istoria noastra:

- 2005 Se naște magazinul online TRACTION4X4, o platformă dedicată sectorului auto off-road, una dintre primele din Europa care a investit în potențialul internetului care nu era încă un instrument larg răspândit așa cum este astăzi. Alegerea de a ne gândi la TRACTION4X4 deja proiectat în viitor ne-a permis să fim mereu cu un pas înainte.

 

Întrucât multe produse off-road existente nu au îndeplinit cerințele noastre de înaltă calitate și performanță în sectorul off-road italian, am decis să creăm o nouă marcă „XT AUTOMOTIVE” care a reprezentat o gamă de articole concepute și fabricate de noi în conformitate cu specificul instrucțiuni. Filosofia „Made in Italy”, de exemplu, în crearea amortizoarelor cu caracteristici unice (revizibile și cu întrerupătoare de limită anti-rupere), arcuri și multe alte articole, a fost alegerea câștigătoare care ne-a permis să avem un larg consens asupra piaţă.

- 2006 Am înțeles imediat că este esențial să creștem încrederea utilizatorilor în site. Din acest motiv, deja în prima sa versiune, am obținut o certificare AICEL SONO SICURO a unui magazin controlat și certificat (cu un număr unic și unic de identificare) care ar putea reprezenta o primă garanție a navigației.

- 2007 Rețeaua de vânzări TRACTION4X4 își continuă creșterea dincolo de granițele italiene, mărcile distribuite de noi, produsele din gama XT AUTOMOTIVE și „Made In Italy” nostru sunt din ce în ce mai apreciate și solicitate la nivel internațional.

- 2008 Înființăm primul distribuitor din Australia, sediul producției Patrol, care alege să se bazeze pe TRACTION4X4. În special pentru angrenajele conice XT AUTOMOTIVE „Made In Italy” pentru Nissan Patrol, un real succes pentru acest produs italian care este acum vândut în toată lumea.

- 2009 Prima victorie a echipei noastre de off-road TRACTION4X4 la campionatul extrem de off-road XTC4x4 Italia. Vehiculul echipat cu suspensiile noastre XT AUTOMOTIVE ne oferă o mare satisfacție care va fi urmată de o lungă colecție de premii și recunoașteri.

- 2012 Revânzătorii naționali și internaționali în continuă creștere a articolelor noastre ne permit să formalizăm o rețea cu adevărat internațională „Traction4x4 point” care, până în prezent, se mândrește cu 40 de distribuitori oficiali pe teritoriul italian și european.

- 2017 Am făcut achizițiile și mai sigure utilizând imediat noile tehnologii disponibile HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over SSL) cu criptare furnizată de SSL (Secure Sockets Layer), garantând astfel navigarea protejată în orice moment. Tot in acelasi an ne-am calificat ca operatori A&O atestati de agentia vamala (Ministerul Finantelor), care certifica ca firma respecta standarde inalte in importul si exportul de produse si devenim probabil cea mai atestata companie din sector.

- 2018 Se naște noul brand „B52 OFFROAD”, din nou prin Traction4x4. Acest brand reprezintă poarta de intrare în lumea pregătirii offroad și cucerește rapid segmentul „entry level/high quality”. B52 OFFROAD oferă trolii, amortizoare, arcuri și kituri complete de ridicare și multe altele la prețuri cu adevărat atractive.

- 2019 Ne certificăm din nou identitatea corporativă folosind cel mai faimos standard pentru îmbunătățirea calității care contează astăzi: sistemul ISO 9001:2015. Nu ne-a mulțumit un certificat ISO emis de una dintre numeroasele organisme existente, am ales-o pe cea pe care o considerăm cea mai prestigioasă și cunoscută din sectorul auto, TUV-ul.

- 2020 Continuăm să îmbunătățim și să creștem serviciul de asistență pentru clienți cu noi referințe dinamice pentru client prin activarea „Live Chat” pe magazinul nostru online.

- 2021 Am făcut un pas înainte prin integrarea unui instrument sigur și transparent în sistemul nostru de achiziții online pentru a oferi voce clienților care aleg magazinul nostru online. Este o platformă lider în sector pentru recensământul recenziilor online, Customer Alliance, care permite clientului să lase o urmă reală și certificată a experienței sale cu Traction4x4.

- 2022 TRACTION4x4 s.r.l. Campion al Creșterii 2023. Am câștigat o altă recunoaștere prestigioasă care ne permite să ne consolidăm identitatea și să ne poziționăm printre cele mai de succes companii italiene. Titlul certifică că Traction4x4 se numără printre companiile italiene cu cea mai mare rată de creștere din ultimii trei ani. Studiul a fost realizat de institutul german de calitate ITQF și La Repubblica A&F care au examinat datele bugetare ale candidaților pentru ultimii trei ani. A fi un Campion al creșterii înseamnă a fi o companie care a crescut veniturile și angajările, o companie care creează locuri de muncă în Italia și care, datorită capacității sale creative și dinamice, își demonstrează și confirmă soliditatea. A fi inclus în acest clasament este o dovadă în plus a angajamentului nostru, precum și un stimulent pentru a face întotdeauna mai bine.

- 2023 Site-ul TRACTION4x4.it este premiat de ITQF și La Repubblica Affari & Finanza printre cele mai bune e-commerce italian!!! O nouă recunoaștere importantă de data aceasta și mai specifică și reprezentativă în sectorul de care aparține. Competiția a fost anunțată și organizată de Institutul German pentru Calitate și Finanțe, La Repubblica Affari & Finanza și Service Value din Köln. Desemnarea câștigătorilor derivă din analiza unui eșantion cu peste 8 mii de platforme online specializate în comerț electronic. Raportul a fost împărțit în 11 categorii principale și 63 de sectoare de produse, permițând astfel selectarea „CEL MAI BUNE SITE-URI DE E-COMMERCE ÎN ITALIA”.

De ce să alegeți TRACTION4X4:

Compania oferă un catalog de produse high-end cu cele mai importante mărci din sector precum Arb, Rancho, Warn, N4 Offroad, Polytuff, Bestop, Old Man Emu, Superior Engineering, Trail Gear. În plus, aceste mărci s-au bazat pe Traction4x4 ca distribuitor, chiar și în exclusivitate, identificând compania ca partener ideal. De asemenea, Traction4x4 dezvoltă și produce direct o linie de accesorii sub marca XT AUTOMOTIVE realizate de companii de top pentru Traction4x4 urmând instrucțiuni specifice de producție, ocolind lanțul normal de distribuție și garantând calitate maximă la cel mai bun preț.

Punctul forte al Traction4x4 este site-ul www.traction4x4.it, care poate fi consultat si de pe smartphone-uri si tablete, datorita caruia se pot face cumparaturi usor si rapid, primind marfa direct acasa prin curieri rapidi. Actualizarea continuă a comerțului electronic îl face mereu plin de știri și oferte.

Traction4x4 este o realitate concretă, așa cum o demonstrează participarea la diferite campionate extreme de off-road, inclusiv XTC (campionatul italian) și Europe Xtreme Challenge (campionatul european), în care se prezintă ca echipa Traction4x4. Grajdul de vehicule al echipei Traction4x4 este echipat cu piese XT AUTOMOTIVE care s-au dovedit a fi foarte performante în timpul competițiilor și au contribuit la o serie extraordinară de victorii în teren.

Traction4x4 este una dintre cele mai active companii în promovarea mărcii sale, participă constant la cele mai importante evenimente sportive și târguri comerciale din sector și se poate lăuda cu o rețea de distribuție în continuă creștere prezentă în toată Europa. Avem și pagina oficială de Facebook care ne permite să avem o vitrină „socială” de peste 80.000 de urmăritori.

Datorită angajamentului său constant față de calitate, a obținut certificarea ISO9001:2015 de la prestigiosul TUV

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)