Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Leer 4x4

Pickup-ul tău este mai mult decât o utilitara care cara marfa. Este locul unde trebuie sa te simti bine. Cutia ta de jucării. Portul tău. Spațiul tău personal. O reflectare a cine ești. Înțelegem asta. Așadar, atunci când proiectăm capace și tonneuri pentru pickup-ul dvs., ne asigurăm că acestea vă vor ajuta să profitați la maximum de fiecare milă, muncă sau aventură.

LEER SE ANGAJAZĂ SĂ ȚI OFERA PRODUSE ÎN CARE POȚI ÎNCREDE

Acesta este motivul pentru care suntem cunoscuți în întreaga industrie a accesoriilor pentru camioane pentru garanțiile remarcabile, designul și calitatea produselor și serviciul de încredere pentru clienți.

IDEI SUMARE

LEER este cel mai mare producător de capace și tonale din fibră de sticlă și aluminiu pentru camioane din America de Nord.

Sediul nostru corporativ, inclusiv resursele noastre de inginerie, proiectare și fabricare a matrițelor, se află în Elkhart, Indiana.

Puteți găsi produse LEER la sute de distribuitori independenți localizați în fiecare stat din SUA și în majoritatea provinciilor canadiene. Acești distribuitori vând persoanelor fizice, întreprinderilor mici, dealerilor de mașini și camioane noi și operatorilor de flote.

https://www.leer.com/s/about-leer 

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
 • Închidere Benă Tip Rulou Manual, Leer, Ford...
  • Nou
  Închidere Benă Tip Rulou Manual, Leer, Ford F-150 2015 – Prezent, Negru
  12.495,00 lei

  Descoperiți ruloul manual de la Leer, o soluție durabilă și rezistentă la intemperii, proiectată pentru a oferi o fiabilitate și performanță superioară față de alte rulouri de benă disponibile pe piață. Cu un design elegant, capacul brevetat HF650M Hard Folding Cover se mândrește cu un profil redus de doar 12 mm. Acesta oferă o flexibilitate maximă datorită celor patru panouri ușoare, dar extrem de rezistente, adaptându-se perfect încărcăturilor de orice dimensiune și simplificând procesul de transport. Un alt avantaj major este sistemul avansat de gestionare a apei, care elimină necesitatea tuburilor de scurgere. Ruloul oferă, de asemenea, multiple poziții de închidere și alte caracteristici de top.

 • Închidere Benă Tip Rulou Manual, Leer, Dodge RAM 1500 2009 – 2018, Negru
  12.500,00 lei

  Închidere Benă Tip Rulou Manual, Leer, Dodge RAM 1500 2009 – 2018, Negru

  De la Leer 4x4 se poate aduce pe comanda orice produs pentru DODGE sau JEEP!

  Inchidere bena DODGE RAM 1500, Inchidere bena Dodge RAM 2500, Inchidere bena Dodge Ram 3500