Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Lazer

PROIECTAT ÎN Marea Britanie. MADE IN UK.

PROIECTAT ÎN Marea Britanie. MADE IN UK.

Fondatorul și directorul general al Lazer Lamps, Ben Russell-Smith, vă duce într-un tur al unității noastre din Harlow, Marea Britanie, unde proiectăm, proiectăm și fabricăm soluțiile noastre de iluminat LED de înaltă performanță.

https://www.youtube.com/user/Lazerlamps

Nu toate luminile sunt construite la fel, așa că de ce să nu aruncați o privire mai atentă la procesele pe care le folosim pentru a vă aduce produsele noastre de clasă mondială.

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
 • Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Sentinel 9″ Elite, Putere 145W, Flux...
  3.099,00 lei

  Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Sentinel 9″ Elite, Putere 145W, Flux Luminos 15.232lm, Negru

  Odată cu extinderea gamei în 2022, gama Sentinel de lumini de circulație cu LED-uri rotunde cuprinde acum versiuni de 7 inchi disponibile în clasele Standard și Elite. Luminile oferă performanțe remarcabile de iluminare cu faza înaltă și un stil de produs care emană calitate. La nivel Standard, o combinație de 12 LED-uri de mare putere emit 5.208 lumeni bruti, în timp ce la nivelul Elite 10.248 de lumeni bruti sunt serviți de 24 LED-uri de mare putere, fiecare produs având puterea luminoasă pe drum sau calea din față maximizată prin adoptarea de electronice și design optic de top, alături de carcasa lămpii optimizată CAE a produsului.

 • Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Sentinel 7″ Elite, Putere 110W, Flux...
  2.690,00 lei

  Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Sentinel 7″ Elite, Putere 110W, Flux Luminos 10.248lm, Negru

  Designul ascuns al lămpii Sentinel de 7 inchi este obținut prin adoptarea plăcilor de circuite imprimate negre și a caracteristicii cadrului negru cu detalii complexe de design hexagonal pentru un aspect unic, contemporan. În plus, versiunea Elite are opțiunea de a conecta funcția de poziție/laterală albă sau chihlimbar, pentru un aspect și mai distinct, cu versiunea albă aprobată conform Regulamentului UNECE 149. Lămpile sunt furnizate cu un suport de montare „subțire” din aluminiu turnat sub presiune, care, ca și lămpile în sine, are un pre-tratament de calitate auto înainte de a fi acoperit cu pulbere negru satinat, pentru un produs protejat împotriva deteriorării estetice sau a coroziunii.

 • Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Sentinel 7″, Putere 64W, Flux...
  2.099,00 lei

  Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Sentinel 7″, Putere 64W, Flux Luminos 5.208lm, Negru

 • Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Linear 36, Putere 126W, Flux Luminos...
  3.986,00 lei

  Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Linear 36, Putere 126W, Flux Luminos 13.500lm, Negru, Led Bar Ideal Pick-up

  Reprezentând cele mai bune lumini auxiliare subțiri pentru faza lungă, gama Linear utilizează o combinație de LED-uri de 3 W extrem de eficiente și optice largi metalizate în vid pentru a oferi un model de fascicul perfect reglat pentru utilizarea rutieră de zi cu zi. Măsurând doar 40 mm înălțime, gama Linear este o soluție excelentă atunci când spațiul este limitat sau când căutați o instalație discretă, care este cel mai probabil să fie remarcată noaptea.

 • Proiector LED Omologat, led bar Lazer Lamps Linear 48, Putere 168W, Flux...
  4.998,00 lei

  Proiector LED Omologat, Lazer Lamps Linear 48, Putere 168W, Flux Luminos 18.000lm, Negru