Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Maxliner

MaxLiner Europe, deținută în totalitate de Vandapac Co Ltd, este biroul nostru de vânzări european, cu o sală de prezentare și operațiuni de logistică/depozit sub același acoperiș. Obiectivul său este foarte simplu: îmbunătățirea capacității de aprovizionare cu costuri reduse pentru toate produsele MaxLiner pentru baza noastră de clienți MaxLiner și OEM din Europa, combinată cu un pachet de asistență puternică.

Astăzi, echipa noastră include echipe de dezvoltare profesională și de cercetare de peste 100 de asociați complet dedicați, aleși pentru a dezvolta produse de calitate pentru a îndeplini cerințele tot mai mari ale clienților/distribuitorilor și producătorilor de autovehicule. Echipa noastră organizațională este formată din 1500 de angajați pentru a asigura livrarea la timp, pentru a spori satisfacția clienților și, respectiv, pentru a fi certificată pentru ISO 9001, ISO/14001, IATF16949 și GMP.

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
 • Închidere Benă Tip Capac, Maxliner Maxcover Alu, Mitsubishi L200 2015 –...
  10.115,00 lei

  Închiderea Benă Tip Capac reprezintă combinația perfectă dintre funcționalitate, estetică și performanță pentru pickup-ul tău. Realizată din fibră de sticlă de cea mai înaltă calitate, această închidere nu doar că oferă un aspect estetic deosebit, dar și o protecție robustă și durabilă pentru încărcătura din bena autovehiculului.

 • Închidere Benă Tip Capac, Maxliner Maxcover 180, Isuzu D-Max 2021 –...
  9.514,00 lei

  Închidere Benă Tip Capac, Maxliner Maxcover 180, Isuzu D-Max 2021 – Prezent Cabină Dublă, Primer

  Închiderea Benă Tip Capac reprezintă combinația perfectă dintre funcționalitate, estetică și performanță pentru pickup-ul tău. Realizată din fibră de sticlă de cea mai înaltă calitate, această închidere nu doar că oferă un aspect estetic deosebit, dar și o protecție robustă și durabilă pentru încărcătura din bena autovehiculului.

 • Închidere Benă Tip Fullbox, Maxliner Maxcover 45, Isuzu D-Max 2021+ –...
  8.925,00 lei

  Închiderea Benă FullBox reprezintă soluția supremă pentru cei care își doresc să combine utilitatea cu stilul într-un mod unic. Acest produs inovator îmbină funcționalitatea unei închideri de benă de tip capac cu estetica unui rollbar sport, oferind pickup-ului tău un aspect distinctiv și o protecție de neegalat.

 • Lădiță Utilitară Slim, Maxliner Maxside-Box, Accesorii Pick-up
  1.549,00 lei

  În ceea ce privește caracteristicile sale, lădița utilitară este compatibilă cu închiderile de benă de tip rulou și este construită în conformitate cu specificațiile producătorilor auto. Materialele premium folosite în fabricația sa îi conferă o durabilitate și rezistență remarcabile, fiind fabricată dintr-o singură bucată pentru a asigura o integritate structurală maximă. Este, fără îndoială, un produs 100% original și de calitate superioară. În ceea ce privește specificațiile, lădița este fabricată integral din poliester, garantând astfel o durată lungă de viață și o rezistență sporită la uzură.

 • Lădiță Utilitară, Maxliner Maxbox Phantom, Accesorii Pick-up
  2.499,00 lei

  Pentru aventurierii care caută o soluție de stocare eficientă și sigură pentru pickup-ul lor, lădița utilitară este alegerea ideală. Indiferent de marca, modelul sau anul autovehiculului, această lădiță se potrivește perfect, oferind un spațiu separat pentru obiectele pe care doriți să le păstrați în siguranță și departe de restul benei. Fabricată din poliester robust, lădița se fixează ferm pe peretele benei cu ajutorul șuruburilor, asigurându-se astfel că rămâne la locul ei, indiferent de condiții. Pentru cei care folosesc un rulou pentru benă, lădița este concepută cu dimensiunile potrivite pentru a permite închiderea ruloului fără probleme.

 • Lădiță Utilitară, Maxliner Maxbox Concorde 2, Accesorii Pick-up
  2.500,00 lei

  Lădiță Utilitară, Maxliner Maxbox Concorde 2, Accesorii Pick-up

 • Capitonaj benă Maxliner fără margine – Mercedes Benz X-Class DC ’17 –...
  1.890,00 lei

  Capitonaj benă Maxliner fără margine – Mercedes Benz X-Class DC ’17 – Prezent

 • Capitonaj benă Maxliner fără margine – Mazda BT-50 DC ’06 – ’11
  2.100,00 lei

  Capitonaj benă Maxliner fără margine – Mazda BT-50 DC ’06 – ’11

 • Capitonaj benă Maxliner cu margine – Mazda BT-50 EC ’06 – ’11
  1.970,00 lei

  Capitonaj benă Maxliner cu margine – Mazda BT-50 EC ’06 – ’11, cea mai simplă metodă de a-ți proteja bena autovehiculului împotriva obiectelor pe care le transporți. Fie că transporți materale pentru construcție sau produse grele care pot afecta integritatea estetică a pickup-ului, acest capitonaj pentru benă oferă protecția de care tu ai nevoie. Modelul fără margine, cunoscut și sub denumirea „Under rail”, este perfect pentru folosirea în paralel cu hardtopuri sau închideri de tip rulou. În cazul în care nu doriți să folosiți alte accesorii peste bena pickup-ului, recomandăm modelul de capitonaj cu margine, „Over rail”.

 • Inchidere Bena Hardtop Maxliner Maxtop I Lux (Vopsit) – Toyota Hilux DC...
  9.950,00 lei

  Hardtop Maxliner Maxtop I Lux (Vopsit) – Toyota Hilux DC ’05 – ’16, combina o construcție solidă si un aspect spectaculos, iar împreună cu geamurile laterale glisante permit o ventilație adecvată și un acces mai ușor la interior. Construit după specificațiile OEM ale producătorului, acest hardtop se va potrivi perfect deasupra benei. Sistemul de închidere este foarte ușor de manevrat, oferindu-ți posibilitatea de a-l demonta rapid atunci când ai nevoie de mai mult spațiu vertical. Totodată, hardtopul îți oferă posibilitatea de a monta multiple accesorii pe suprafața acestuia, precum bare longitudinale pe plafon

 • Inchidere Bena Hardtop Maxliner Maxtop I Lux (Primer) – Toyota Hilux DC...
  8.200,00 lei

  Hardtop Maxliner Maxtop I Lux (Primer) – Toyota Hilux DC ’05 – ’16, combina o construcție solidă si un aspect spectaculos, iar împreună cu geamurile laterale glisante permit o ventilație adecvată și un acces mai ușor la interior. Construit după specificațiile OEM ale producătorului, acest hardtop se va potrivi perfect deasupra benei. Sistemul de închidere este foarte ușor de manevrat, oferindu-ți posibilitatea de a-l demonta rapid atunci când ai nevoie de mai mult spațiu vertical. Totodată, hardtopul îți oferă posibilitatea de a monta multiple accesorii pe suprafața acestuia, precum bare longitudinale pe plafon. De asemenea, compoziția hardtopului oferă un grad de comfort interior sporit, acesta având incorporate materiale anti-fonante.

 • Inchidere Bena Hardtop Maxliner Maxtop 3 Full (Primer) – Toyota Hilux DC...
  15.838,90 lei

  Hardtop Maxliner Maxtop 3 Full (Primer) – Toyota Hilux DC ’16 – Prezent, este un hardtop elegant, cu geamuri laterale glisante pentru pickup Toyota Hilux DC 2016+ Active sau Executive, care asigură o ventilație adecvată în zona de încărcare și acces ușor la bunurile tale din diferite părți ale acestuia.