Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Prophete

PROPHETE – Continuați să vă mișcați.

A continua să te miști cât mai mult în orice situație este o expresie a libertății. Vrem să vă ajutăm să vă bucurați de această libertate cu bicicletele și bicicletele noastre electronice. În fiecare zi. De aceea, PROPHETE oferă o gamă largă de produse high-end și la prețuri accesibile pentru oriunde vă duc călătoriile vieții și familia dvs.: de la biciclete de trekking fiabile și biciclete de oraș potrivite pentru utilizarea de zi cu zi până la biciclete electronice ecologice. Pentru a continua să vă mișcați oricând, oriunde. 

Continuați să vă mișcați a fost, de asemenea, provocarea noastră de mai bine de 100 de ani, deoarece cererile consumatorilor pentru soluții de mobilitate sunt în continuă schimbare. Nu vrem doar să ținem cont de aceste schimbări; vrem să ajutăm la modelarea lor. De aceea, echipa noastră este mereu în mișcare, construind biciclete și biciclete electrice cu mare curiozitate, multă pasiune și chiar mai multă expertiză, toate concepute pentru a vă pune fitness-ul pe banda rapidă.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
  • E-bike PROPHETE eSUV GRAVELER e7series EQ 20.ETS, Unisex
    18.900,00 lei

    PROPHETE este unul dintre cei mai populari producători de biciclete din Germania, capabil să asigure cea mai înaltă calitate a bicicletelor, design atractiv și soluții inovatoare.

    Mountain bike -  PROPHETE eSUV GRAVELER e7series EQ 20.ETS, Unisex

    Motor: SHIMANO E7000 trepte, 36 volți, 250 wați