Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Daiwa

Noua marcă Daiwa "D_VEC" a fost dezvoltată cu conceptul "Vectori inovatori". Proiectat cu motivul, D, reprezentând "Provocare", "Originalitate" și "Inovație". Misiunea Daiwa este de a răspândi bucuria de a pescui în întreaga lume cu aceste 3 directive. Proiectat cu un font liniar și regulat, "VECTOR DAIWA" reprezintă, de asemenea, calitatea japoneză, tehnologia de precizie și avansul tehnologic care conduce industria mondială a pescuitului. Misiunea noastră este de a oferi emoția pescuitului tuturor pentru generațiile viitoare. Acest logo reprezintă spiritul nostru pentru un viitor luminos.

Stabilirea unui standard complet nou prin lansarea "MAGSEALED"

În 2010, Daiwa a încorporat în mulinetele sale cea mai avansată tehnologie de "inginerie spațială" din lume. Această tehnologie care schimbă regulile jocului se numește "MAGSEALED". O funcție rezistentă la apă și praf care, de asemenea, păstrează mulineta ca nouă și o face să se învârtă mai repede prin utilizarea MAGOIL. A fost creată o nouă eră a mulinetelor, care scutește pescarii de stresul întreținerii mulinetelor.

Daiwa, în continuă evoluție

Toți tehnologii Daiwa moștenesc pasiunea companiei pentru progresul tehnologic. Pasiunea de a oferi surprize și plăcere tuturor celor care pescuiesc este ceea ce face ca tehnologia Daiwa să evolueze acum și în viitor.

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)
 • Lanseta Daiwa Vertice Carp, din 2buc, 3 lbs, 3m
  340,00 lei

  Lanseta Daiwa Vertice Carp echipata cu componente premium, dar oferind un pret exceptional. Realizata pe un blanc subtire realizat din fibră de carbon HMC +, acestea au acțiune de vârf. Lansete de crap ideale pentru pescuitul plantat sau lansat, in bugetul lor de pret.

 • Lanseta Spod Daiwa Vertice Carp, 3.60m, 4.5lbs, 2 bucati
  500,00 lei

  Lansetele Daiwa Vertice sunt echipate cu componente premium si au un raport calitate/pret foarte bun. Blancuri subtiri, dar puternice, din fibra de carbon HMC + cu actiune de varf, prezinta caracteristici excelente de aruncare avand rezerve mari de putere pentru a lupta chiar si cu crapii mari. Revenirea rapida a lansetelor la aruncare este deosebit de importanta atunci cand monturile trebuiesc asezate cu precizie pe vad.

 • Lanseta Daiwa Black Widow Carp New 3.60M 3.5Lb
  325,00 lei

  Noua lanseta Daiwa Black Widow este echipa cu inel de plecare de 50mm, atat pentru varianta de 3.90m, cat si pe cea de 3.60m.

 • Lanseta Telescopica Daiwa Ninja X Carp 3m sau 3.6M
  280,00 lei

  Lansetele ușoare de crap tele Ninja X sunt echipate cu componente premium și au blank-ul subțire din fibră de carbon HMC +, care se încarcă complet la lansare permițând distanțe lungi de aruncare.

  Lansetele de crap Ninja X telescopice au un mâner subțire clasic finisat cu plută. Acestea se pot folosi ala la pescuitul crapului, cat si la platica sau caras.

  Pret 3 M =  280 RON TVA INCLUS

  PRET 3.6M =  325 RON TVA INCLUS

  Scrieti in descrierea comenzii marimea dorita.

 • Lanseta Daiwa Ninja X Feeder 3.30M 120G
  355,00 lei

  Cu lansetele de feeder Ninja X, DAIWA oferă o nouă serie premium, la un raport preț preformanță, complet convingătoare.

  Pentru alte modele de lansete Daiwa sau FOX cere oferta de pret comenzi@steelway.ro 075033720

 • Mulineta Daiwa Crosscast 35 SCW 5000LD QD, având cursa tamburului de 35 mm
  600,00 lei

  Noul Daiwa Crosscast 35 SCW 5000LD QD, având cursa tamburului de 35 mm este o mulineta echipată cu sistemul Slow Cross Wrap de așezare a firului încrucișat.

 • Mulineta Daiwa Crosscast Surf 45 SCW QD 5000 C
  770,00 lei

  Mulineta Daiwa Crosscast Surf 45 SCW QD 5000 C

 • Mulineta Daiwa Emblem 35 SCW 5000LD QD, tambur si corp mai mic
  1.050,00 lei

  Mulineta Daiwa Emblem 35 SCW 5000LD QD, pare din seria Emblem dar cu un tambur si corp mai mic

 • Mulineta Daiwa Emblem 45 SCW QD OT, cu design clasic și modern în...
  1.095,00 lei

  Mulineta Daiwa Emblem 45 SCW QD OT, cu design clasic și modern în același timp – mulinetă high-tech.