Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca TRE4X4

TRE are o gama completa de produse destinate 4x4 si OFF-ROAD.

POVESTEA TRE

În 1988, TRE4x4 a început fabricarea componentelor trenului de rulare pentru unele dintre cele mai importante mărci auto din lume. Ca organizație de entuziaști off-road, am recunoscut limitările diferențialelor deschise în medii cu tracțiune redusă. După câțiva ani de testare, am dezvoltat linia noastră de diferențiale de blocare a aerului TRE4x4. De atunci, ne-am bazat pe succesul Air Lockers. Am adăugat produse suplimentare în portofoliu pentru a include componente de suspensie, echipamente de recuperare off-road, sisteme de depozitare, punți portal, troliuri, bare de protecție, portbagaj, soluții de iluminat, copertine, precum și o varietate de alte accesorii pentru camping. Ne străduim să fim un loc unic de cumpărături pentru entuziaștii off-road!

În căutarea continuă de a fi un ghișeu unic entuziast pentru explorare, TRE4X4 continuă să construiască și să adauge dealeri în rețeaua noastră. Până în prezent, am stabilit o rețea de distribuție la nivel mondial cu dealeri în peste 60 de țări diferite.

DEZVOLTARE

Echipa de dezvoltare a produselor de la TRE 4x4 continuă să dezvolte și să creeze un portofoliu diversificat de produse pentru a răspunde cerințelor comunității off-road. De la eforturile neobosite ale echipei de dezvoltare și producție TRE4X4 până la rețeaua noastră diversificată de distribuitori, echipa TRE4X4 continuă să îndeplinească și să depășească nevoile clienților noștri.

Toate produsele TRE4X4 îndeplinesc standarde stricte de control al calității, asigurând menținerea unor standarde ridicate. TRE4X4 este certificat ISO9001 și TS16949 și a fost selectat ca furnizor de componente OEM pentru marile companii europene. Indiferent de produs sau aplicație, TRE4X4 insistă să ofere clienților produse și servicii de cea mai bună calitate. Unele dintre produsele noastre sunt acoperite de o garanție limitată de 5 ani - cum este asta pentru încredere!

DISTRIBUIRE

Cu dealeri în peste 60 de țări diferite, obiectivul TRE4x4 de a avea un dealer în fiecare țară importantă devine rapid o realitate. Produsele noastre TRE4X4 îi pot ajuta pe cei care explorează, să exploreze mai departe și cu încredere.

Descoperă, Explorează, Aventură – devino astăzi membru al echipei de aventură TRE4X4! Luați în considerare posibilitatea de a deveni comerciant autorizat TRE4X4. Primim mereu noi entuziaști în echipa noastră.

PRODUSELE

Astăzi, păstrând pasiunea și entuziasmul pentru off-road și combinația de teste extreme din spatele acestuia, portofoliul TRE4x4 s-a îmbunătățit de la an la an, străduindu-se să permită fiecărui client să găsească produsele potrivite și preferate pentru fiecare vehicul.

Sistemul strict de control al calității asigură menținerea unor standarde înalte și, de asemenea, vă asigură satisfacerea nevoilor off-road.

Sunt 34 produse.

Se afiseaza 1-34 din 34 produs(e)