Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Safari 4x4

Brand-ul australian Safari 4x4 este recunoscut pentru Snorkele de calitate. Gasiti la Steelway.ro SNORKELE SAFARI pentru o gama variata de autoturisme 4x4.

SAFARI 4X4 ENGINEERING ESTE UNUL DINTRE CELE MAI VECHI NUME DIN INDUSTRIA 4X4. DIN 1981, SAFARI ESTE LIDER ÎN DOMENIUL PRODUSELOR 4X4 FABRICATE ÎN AUSTRALIA, CARE SUNT CONSTRUITE PENTRU A REZISTA ÎN CELE MAI DURE CONDIȚII DE PE PLANETĂ.

Timp de zeci de ani, Safari 4x4 Engineering a proiectat și fabricat snorkeluri auto și sisteme de performanță 4WD făcute pentru a îmbunătăți performanța, durabilitatea și capacitatea de conducere a vehiculelor 4x4. De la Amazon la Anzi - de la Kalahari la Kimberley - de la Sahara la Simpson, conducătorii de vehicule 4x4 din întreaga lume și-au pus încrederea în produsele Safari autentice.

Safari proiectează produse de top în industrie prin design inovator, unde fiecare lansare de produs este rezultatul unui program cuprinzător de cercetare și dezvoltare. Fiecare produs Safari produce o soluție complet proiectată și testată în profunzime pentru a fi folosită de pasionații de 4x4 din întreaga lume.

Reputația de neegalat a Safari pentru produsele durabile și de înaltă calitate a fost construită pe zeci de ani de excelență în inginerie în industria 4x4.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
  • Safari Snorkel pentru Nissan Navara D40
    2.590,00 lei

    Safari Snorkel pentru Nissan Navara D40, Pathfinder R51 3.0 V6 diesel. Fiecare snorkel este dezvoltat pentru fiecare model de automobil in parte -constructie durabila din polietilena rezistenta la raze UV -asigura debit de aer mare -constructia capului impiedica patrunderea apei in filtru (in conditii de ploaie) -piese de montaj realizate din otel inoxidabil