Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Lista de produse dupa marca Yedoo

La Yedoo, suntem dedicați trotinetelor din 1998. Am început cu trotinetele pentru copii, ne-am mutat în zona de biciclete scoot și biciclete pentru copii, iar acum concepem trotinete-biciclete care vor să concureze la nivel de elită.

Ne proiectam si fabricam in Europa toate produsele, le testam si imbunatatim pana sunt gata sa iasa pe piata. Acest fapt ne asigura sa fim linistit ca oferiim calitatea si rezistenta asteptata. Fiecare prototip se realizeaza local, ulterior se scoate la test timp de 24 de ore cu o distanta de 500km parcursa.

Unii dintre noi ne-am dus dragostea pentru kickbiking până la competițiile de top - dar cel mai important lucru este să ne distrăm, să ne bucurăm împreună, fie că suntem concurenți sau preșcolari competitivi, vizitatori în orașe mari sau plimbându-ne de-a lungul raului in cautarea locului perfect de camping.

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
 • Trotineta de tip bicicleta, Yedoo Mezeq, capacitate 150Kg, diferite culori
  1.630,00 lei

  Abia vorbește, dar are un cuvânt de spus, preferând aerul si natura libera, poate pescuitul, dar nu vrea să vorbească despre vreme. În condiții de siguranță pe drum și fericit în noroiul habitatului său natural. Rădăcini, ace, fluxuri uscate? Echitatie. Ca lider al animalelor dure, cu o încărcătură de până la 150 kg, el se poate ocupa de orice.

 • Trotineta de tip bicicleta Yedoo STEEL 26/20, diferite culori
  1.710,00 lei

  Cel mai universal model de trotinete de tip bicicleta de călătorie mare care funcționează fără probleme – pe șosea, peste pietriș, peste viaduct până la un bar de vinuri. Roțile mari vă vor transporta cel mai departe.Cel mai versatil model de la Yedoo, STEEL 26/20, trotineta mare pentru turism, care merge perfect pe șosea, pe pietriș și pe viaduct până la pivniță. Cu aceste roți mari, vei ajunge cel departe.

  • furcă rezistentă din oțel
  • mânere ergonomice cu sistem de blocare anti-întoarcere
  • furcă de aluminiu