360w 12v mppt premium xxl- camper complete set EBL option

5.890,00 lei
cu TVA 3-5-10 ZL

Acest set solar pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică într-o rulotă nu lasă nimic de dorit. Tehnologia inovatoare a controlerului de încărcare dual Mpp combinată cu modulul solar de înaltă eficiență de 120w sp-Ultra 12v high-end de la Offgridtec (eficiență >21%) asigură randamente ridicate. Sistemul solar insular este special conceput pentru rulote. cu excepția bateriilor, conține tot ce aveți nevoie pentru instalarea și punerea în funcțiune a sistemului 12vSolarasystem. În plus, controlerul de încărcare oferă posibilitatea de a conecta Solarasystem la blocul electric Schaudt (ebl) al rulotei (este necesar un cablu de conectare ebl). toate componentele incluse în set îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Cantitate
Stoc furnizor / La comanda

help_outlineIntreaba despre produs
360w 12v mppt premium xxl- camper complete set EBL option

360w 12v mppt premium xxl- camper complete set EBL option

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate GDPR  

Caracteristici speciale

Generator solar format din trei module solare de înaltă calitate absolută, echipate cu celule americane Sunpower și contactate pe spate. Eficiența modulului este cu aproape 21% mult peste medie

Modulele furnizate din seria spR sunt semnificativ mai mici și mai ușoare decât modulele solare convenționale comparabile cu aceeași performanță

Controler de încărcare dublă - tehnologia inovatoare fabricată în Germania permite încărcarea bateriei rezidențiale și a bateriei de pornire

MPP tracker - urmărirea punctului de putere maximă asigură un randament mai mare, deoarece întreaga tensiune a modulului este preluată

Compatibil cu Ebl - poate fi operat atât pe blocul electric Schaudt, cât și direct pe până la 2 circuite de baterii diferite

în cazul în care aveți întrebări sau solicitări de modificare, serviciul nostru pentru clienți vă va ajuta cu plăcere comenzi@steelway.ro 

Randament zilnicRandament mediu zilnic în timpul verii, din mai până în octombrie: 1440Wh zilnic (măsurat în nordul Germaniei, cu cât mai la sud, cu atât mai mult randament se poate calcula)

Cu seria Solar-Mobil ne bazăm pe puterea solidă a mărcii și asta în ciuda condițiilor favorabile pentru seturile noastre complete. Comparați prețurile individuale ale componentelor noastre incluse!

Componentele furnizate:

3 x Offgridtec® 120w sp-Ultra 12v panou solar high end 120w sp-Ultra 12v.

1 x controler de încărcare solară digitală Votronic MPP 430 Duo

1 x Calculator solar Votronic lcd S

1 x presetupa de cablu (negru)

3 x set de spoilere de acoperiș pentru fixarea panourilor solare 55cm (TÜV) (negru)

1 x cablu solar de 10m (2x fire de 10mm² într-un singur cablu) - complet pregătit pentru conectare

1 x cablu de baterie de 1,5 m cu siguranță și cablu de conectare Ebl

1 x set de adeziv de montaj cu instrucțiuni și accesorii necesare pentru pretratare

2 x pereche de conectori solari în Y (priză de ramificare) pereche de conectori solari în Y (priză de ramificare)

4 x cablu de conectare a conectorului solar de 50cm

Ajutor competent inclus dacă este nevoie!

Setul conține toate componentele de care aveți nevoie pentru a vă încărca bateriile mobile. Lucrul special despre Solarasystems noastre pentru rulote: Folosim un sistem de montare exra solid, care poate fi lipit pur și simplu. Modulul poate fi deșurubat de pe spoiler în orice moment, în cazul în care aveți nevoie vreodată să ajungeți la zona de sub modulul solar. Acest set este conceput astfel încât să poată fi extins cu un alt modul din aceeași clasă de putere.

De asemenea, la punctul critic, la racordul pentru cablu în interiorul motorhome-ului, am acordat o atenție deosebită calității. Garnitura de cablu furnizată este fabricată din același material stabil ca și spoilerul de acoperiș pentru modulele solare și se lipește pur și simplu. Conexiunea este absolut rezistentă la apă și durează mulți, mulți ani.

Offgridtec® 120w sp-Ultra 12v panou solar de înaltă calitate

Panou solar monocristalin de 120w / 12v Hígh-End cu celule solare de mare putere cu contact posterior de la producătorul american Sunpower - în prezent, cele mai bune care pot fi prelucrate, cu o eficiență de aproape 21%. Aici se întâlnesc cele mai bune celule solare din lume și noul proces de back-contact. Rezultatul este un produs de înaltă calitate la un preț solid. În plus, am avut o grijă deosebită în producția acestei serii pentru a ne asigura că și restul modulului face dreptate celulelor valoroase. Acest panou este semnificativ mai ușor și mai mic ca suprafață decât celulele solare convenționale cu aceeași putere. De asemenea, randamentul luminos în condiții mai proaste este mai mare cu seria sp decât cu seria noastră normală mono.

Date tehnice Panou solar 120w sp-Ultra 12v 120w sp-Ultra 12v

120 wați Putere maximă

Curent maxim (Imp): 6,05A

Tensiune(Vmp): 19.8V

Curent de scurtcircuit (Isc): 6.41A

Tensiunea de circuit deschis (Voc): 23,35A

Dimensiuni: 1055 x 540 x 35 mm (HxLxP)

Greutate: 7,5 kg

Controlerul de încărcare solară digitală Votronic MPP 430 Duo

Controler de încărcare dublu foarte eficient - încarcă bateria de serviciu și cea de pornire ! oferă posibilitatea de a conecta sistemul fotovoltaic la blocul electric al rulotei. Folosind tehnologia MPP, controlerul determină automat puterea maximă de ieșire (mpp) a modulelor solare de mai multe ori pe secundă. Apoi, acesta convertește surplusul de tensiune al modulului solar într-un curent de încărcare mai mare pentru baterie. O tehnologie specială a controlerului de comutare de înaltă frecvență cu eficiență ridicată face posibil acest lucru și asigură astfel timpi de încărcare mai scurți și cea mai bună utilizare posibilă a energiei din Solarasystem.

Date tehnice Regulator de încărcare MPP 430 Duo Digital

Mpp - Dual - regulator de încărcare

până la o putere a modulului de 430Wp

max. 26a curentul modulului

max. 50v dc tensiunea modulului

posibilități de încărcare: 1 baterie de alimentare și 1 baterie de pornire

tipuri de baterii acceptate: acidă, gel, agm, liFePO4

curent maxim de încărcare: baterie1: 31,5a - baterie2: 1A

Funcții de protecție: protecție la supraîncărcare, blocarea curentului invers (noapte), protecție împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii, polaritate inversă

Calculator solar lcd S

dispuse clar și ușor de utilizat prin simpla apăsare a unui buton, valorile măsurate sunt afișate pe ecran pentru un control și o utilizare mai bună a sistemului solar. De asemenea, puterea solară actuală este afișată întotdeauna sub formă de grafic de bare, permițând controlul dintr-o privire. Afișajul este retroiluminat (comutabil) și este foarte ușor de citit chiar și de la distanțe mari și în toate condițiile de iluminare.

Set de montare a spoilerului de acoperiș

Profilele de spoiler sunt prima alegere în special pentru rulote și rulote atunci când vine vorba de o montare curată a modulelor solare. Dacă modulele sunt montate în direcția de deplasare, zgomotul produs de vânt nu mai reprezintă o problemă (acest lucru este valabil și pentru vehiculele cu alcov). Datorită construcției închise a spoilerului, nicio creangă sau similar nu poate fi prinsă sub modulele solare.

Dimensiuni spoiler: L x l x l x h: 54,5 cm x 8,9 cm (din care aproximativ 3 cm suprafață portantă modul pe spoiler) x 6,5 cm

Kit de cablare

Toate cablurile necesare sunt deja pre-cuplate cu unelte specializate. Deci nu trebuie să cumpărați clești speciali pentru conectorii solari. Cablul are o lungime de 10m și găzduiește 2 nuclee á 10mm²

Presă de cablu

Trecerile de cabluri de pe acoperiș în interior sunt întotdeauna destul de dificile, deoarece trebuie să se asigure că, chiar și după ani de zile, totul este absolut etanș și, de asemenea, rămâne etanș.

Deoarece chiar și cea mai mică pătrundere de apă poate duce la deteriorarea adesea ireparabilă a izolației interioare și a mobilierului. mai ales că umiditatea este adesea observată destul de târziu. Din acest motiv, au fost dezvoltate penetrațiile de acoperiș:

Carcasele sunt realizate din același material rezistent la uv și la intemperii ca și suporturile de montare oferite în magazinul online. Acestea sunt extrem de stabile și absolut antiderapante. Marginea adezivă largă asigură o etanșare optimă.

Bucșele pot fi lipite cu setul de adezivi de care aveți nevoie și pentru lipirea suporturilor de montaj solar. De asemenea, bucșele pot fi vopsite după dorință și astfel adaptate la substratul pe care urmează să fie montate.

Lipirea

Lipirea executată corect este superioară oricărei conexiuni cu șuruburi în cazul utilizării în condiții dificile a unei rulote sau a unei bărci. Pe suprafețele vopsite sau GRP, se poate obține o rezistență de peste 4 N/mm2, o valoare care nu ar putea fi niciodată atinsă cu o conexiune cu șuruburi în stratul suport subțire de aluminiu sau GRP. Acest set de adeziv permite chiar și unui profan să creeze o conexiune absolut fermă între spoilere și substratul respectiv.

Setul de adeziv conține toate componentele necesare pentru ca și instalatorul de tip "do-it-yourself" să creeze o conexiune profesională. Sunt incluse șuruburi din oțel inoxidabil pentru fixarea modulelor solare, precum și instrucțiuni detaliate de lipire. În plus, tot ce aveți nevoie este o presă manuală standard cu pârghie pentru cartușe și o cârpă care nu lasă scame.

Solicitări de modificări individuale cu plăcere, la cerere

Dacă doriți un alt regulator de încărcare din gama noastră sau dacă cablurile ar trebui să aibă o lungime diferită, vă invităm să ne contactați în orice moment. De asemenea, culoarea spoilerului și a grilajului de acoperiș poate fi schimbată din negru în alb. Este suficientă o scurtă cerere de ofertă cu numărul de articol și cererea de modificare adresată serviciului nostru pentru clienți. Eventualele costuri trebuie să fie întrebate la serviciul clienți.

STW-360

Reviews

Scrie un review

360w 12v mppt premium xxl- camper complete set EBL option

Acest set solar pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică într-o rulotă nu lasă nimic de dorit. Tehnologia inovatoare a controlerului de încărcare dual Mpp combinată cu modulul solar de înaltă eficiență de 120w sp-Ultra 12v high-end de la Offgridtec (eficiență >21%) asigură randamente ridicate. Sistemul solar insular este special conceput pentru rulote. cu excepția bateriilor, conține tot ce aveți nevoie pentru instalarea și punerea în funcțiune a sistemului 12vSolarasystem. În plus, controlerul de încărcare oferă posibilitatea de a conecta Solarasystem la blocul electric Schaudt (ebl) al rulotei (este necesar un cablu de conectare ebl). toate componentele incluse în set îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Scrie un review

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie: