Sistem Solar pentru camping/rulote, Caravan100W 12V, Solar Sistem Premium-L

1.795,00 lei
cu TVA 3-5-10 ZL

Offgridtec 100w Premium-l 12v (mpn 4-01-002710) este setul solar perfect pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică în rulota sau caravana dvs. și nu lasă nimic de dorit. Instalarea durează mai puțin de două ore.

Producția zilnică preconizată (din aprilie până în octombrie) este în medie de 400Wh/zi (max. 850 Wh în zilele însorite din Romania) Sistemul este potrivit pentru încărcarea bateriilor de tip agm, gel sau plumb-acid.

Cantitate
Stoc furnizor / La comanda

help_outlineIntreaba despre produs
Sistem Solar pentru camping/rulote, Caravan100W 12V, Solar Sistem Premium-L

Sistem Solar pentru camping/rulote, Caravan100W 12V, Solar Sistem Premium-L

Sunt de acord cu Politica de confidentialitate GDPR  

Set complet de camper 100w: simplu, dovedit, de înaltă calitate

Setul conține toate componentele de care aveți nevoie pentru a vă încărca bateriile mobile. Ceea ce este special la sistemele noastre Solarasystem pentru rulote: Folosim un sistem de montare foarte solid, care poate fi lipit cu ușurință. Modulul poate fi deșurubat de pe spoiler în orice moment, în cazul în care aveți nevoie vreodată să ajungeți la zona de sub modulul solar. Acest set este conceput astfel încât să poată fi extins cu un alt modul din aceeași clasă de putere.

De asemenea, la punctul critic, la racordul pentru cablu în interiorul motorhome-ului, am acordat o atenție deosebită calității. Garnitura de cablu furnizată este fabricată din același material stabil ca și spoilerul de acoperiș pentru modulele solare și se lipește pur și simplu. Conexiunea este absolut rezistentă la apă și durează mulți, mulți ani.

Caracteristici de performanță importante

În calitate de unic producător, vă oferim un sistem solar complet pentru motorhome, în care toate componentele sunt furnizate din producția proprie - desigur, ca de obicei, în cea mai înaltă calitate Offgridtec

Clasa de sisteme Premium-Mobile este probabil cel mai bine vândut sistem solar pentru case mobile de pe piață și a fost deja instalat cu succes de mii de ori. În plus, seria Premium-Mobile s-a impus pe piață cu mai bine de 5 ani în urmă și a fost îmbunătățită din nou și din nou pe baza experienței clienților și completată constant cu inovații tehnice.

În calitate de client, beneficiați astfel de un produs extrem de matur și fiabil și care este la

Componente ale Offgridtec 100w Premium l 12v

1x Offgridtec 100w 12v - panou solar monocristalin 100w 12v - panou solar monocristalin

1xOffgridtecpWM-Pro 12/24-20 - regulator de încărcare solară 12v PWM cu afișaj lCD, ieșire de sarcină, usb u.v.m.

1x Offgridtec Presă de cablu cu 1 sens - alb cu glanda PEG rezistentă la apă

1x Offgridtec55cm set de spoilere de montaj pentru acoperiș (1 pereche) - pentru montarea modulelor solare

1xOffgridtec 8m 2x6mm h07rnf - cablu de conectare a modulului solar la regulatorul de încărcare solară în designul de motorhome

1x Offgridtec 1,5m 2x6mm 30a cablu de conectare a bateriei și terminale Offgridtec 1,5m 2x6mm 30a - cablu de conectare a regulatorului de încărcare solară la baterie

1x Set de adeziv de montaj cu instrucțiuni și accesorii necesare pentru pretratare

Controlerul de încărcare solară Offgridtec pwm-pro

Seria de controlere de încărcare Offgridtec PWM-Pro oferă un afișaj lCD mare și convenabil și utilizează cele mai recente tehnologii de încărcare. Un afișaj mare informează utilizatorul cu privire la toate stările de funcționare cu ajutorul simbolurilor. Starea de încărcare este afișată vizual în maniera unui indicator de combustibil. Datele precum tensiunea, curentul și starea de încărcare pot fi, de asemenea, afișate digital sub formă de număr pe afișaj. În plus, controlerul dispune de un contor de KWh pe care utilizatorul îl poate reseta singur. De asemenea, o ieșire de sarcină controlabilă, precum și 2 ieșiri usb 5v sunt integrate în controler și alimentează consumatorii dvs. de 12v și 5v dc cu energie. Pentru gama completă de funcții, vă rugăm să consultați documentația controlerului de încărcare

Panoul solar Offgridtec 100w 12v 12v

în producția modulelor noastre se folosesc numai celule solare monocristaline de cea mai bună calitate. Modulul are un cadru din aluminiu anodizat și dispune de o sticlă solară ESG special întărită, ceea ce îl face deosebit de rezistent la influențele externe (intemperii etc.).

Producția zilnică preconizată (din aprilie până în octombrie): în medie 400Wh/zi (max. 850 Wh în zilele însorite din Germania)

Dimensiunile modulelor solare: 1,5 mld: 1030 x 520 x 35 mm (HxLxP).

Sistem profesional de montaj solar

Profilele spoiler sunt prima alegere, în special pentru rulote și rulote, atunci când vine vorba de o montare curată a modulelor solare. Dacă modulele sunt montate în direcția de deplasare, zgomotul produs de vânt nu mai reprezintă o problemă (acest lucru este valabil și pentru vehiculele cu alcov). Datorită construcției închise a spoilerului, nicio creangă sau similar nu poate fi prinsă sub modulele solare.

Dimensiuni spoiler: L x l x l x h: 54,5 cm x 8,9 cm (din care aproximativ 3 cm suprafață portantă modul pe spoiler) x 6,5 cm.

Lipirea

Lipirea executată corect este superioară oricărei conexiuni cu șuruburi în condiții dure de utilizare în rulote sau bărci. Pe suprafețe vopsite sau GRP, se poate obține o rezistență de peste 4 N/mm2. Aceasta ar fi o valoare calculată pe suprafața lipită care nu ar putea fi niciodată obținută cu o conexiune cu șuruburi în stratul subțire de suport din aluminiu sau GRP. Acest set de adeziv permite chiar și unui profan să creeze o conexiune absolut fermă între spoilere și suportul respectiv.

Componentele sistemului de montaj solar

Profilele de montare AbS

Trecerile de cabluri de pe acoperiș în interior sunt întotdeauna destul de dificile, deoarece trebuie să se asigure că, chiar și după ani de zile, totul este absolut etanș și rămâne etanș.

Acest lucru se datorează faptului că și cea mai mică pătrundere de apă poate duce la deteriorarea adesea ireparabilă a izolației interioare și a mobilierului. mai ales că umiditatea este adesea observată abia destul de târziu. Din acest motiv, au fost dezvoltate penetrațiile de acoperiș: Carcasele sunt fabricate din același material rezistent la uv și la intemperii ca și suporturile de montare oferite în magazinul online. Ele sunt extrem de stabile și absolut antiderapante. Marginea adezivă largă asigură o etanșare optimă. Bucșelele sunt lipite cu setul de adeziv pe care îl folosiți și pentru a lipi suporturile de montaj solar. De asemenea, bucșele pot fi vopsite după dorință și astfel adaptate la substratul pe care urmează să fie montate

1 pereche de profile de montaj Offgridtec 55cm AbS.

șuruburi din oțel inoxidabil adecvate pentru fixarea modulului pe profile

1 x joncțiune de acoperiș pentru cablu Offgridtec AbS pentru a conduce cablul solar de pe acoperișul vehiculului în interior

Setul profesional de cablare

Toate cablurile necesare sunt deja pre-cuplate cu unelte profesionale. Astfel, nu trebuie să cumpărați clești speciali pentru conectorii mc-4. Cablul are o lungime de 8 m și găzduiește 2 miezuri de 6 mm².

Personalizarea individuală a sistemului este posibilă la cerere

Dacă doriți un controler de încărcare diferit din gama noastră, de exemplu pentru a încărca împreună bateriile de bord și de serviciu prin intermediul energiei solare, sau dacă cablurile ar trebui să aibă o lungime diferită, ne puteți contacta oricând. De asemenea, culoarea spoilerelor poate fi schimbată din alb în negru. Pentru a face acest lucru, trimiteți pur și simplu o cerere de ofertă cu numărul de articol și cererea de modificare la serviciul nostru pentru clienți. Eventualele costuri trebuie să fie întrebate la serviciul clienți.

Pachetul contine:

1x Offgridtec 4-01-002710 Offgridtec 4-01-002710 Premium-l 100w 12v motorhome Solaranlage cu toate componentele menționate mai sus.

1x manual de instrucțiuni

STW-100WGTSPL

Reviews

Scrie un review

Sistem Solar pentru camping/rulote, Caravan100W 12V, Solar Sistem Premium-L

Offgridtec 100w Premium-l 12v (mpn 4-01-002710) este setul solar perfect pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică în rulota sau caravana dvs. și nu lasă nimic de dorit. Instalarea durează mai puțin de două ore.

Producția zilnică preconizată (din aprilie până în octombrie) este în medie de 400Wh/zi (max. 850 Wh în zilele însorite din Romania) Sistemul este potrivit pentru încărcarea bateriilor de tip agm, gel sau plumb-acid.

Scrie un review

16 alte produse in aceeasi categorie: