• Nou

Generator pe benzină INGCO GE55003 5500W, AVR

2.385,00 lei
cu TVA 3-5-10 Zile Lucratoare
Cantitate

Generator pe benzină INGCO GE55003 5500W, AVR

Fiți pregătiți pentru situații neprevăzute și asigurați-vă echipamentul cu o sursă de alimentare de urgență. Grupul electrogenerator INGCO GE55003 este o unitate de generare a energiei electrice monofazată care se remarcă printr-o putere maximă de 5,5kW și este echipat cu un motor OHV în patru timpi. Rezervorul său de combustibil are o capacitate de 25l, iar durata de funcționare continuă ajunge până la 9 ore. Produsul asigură, de asemenea, siguranța utilizării și oferă 2 prize de curent alternativ. Acum vă puteți alimenta cu ușurință cele mai importante echipamente în caz de urgență sau puteți porni cu ușurință echipamentele de care aveți nevoie în grădină sau pe șantier!

Motor fiabil

Unitatea INGCO GE55003 este echipată cu un motor pe benzină în patru timpi, care este responsabil pentru funcționarea sa fiabilă și eficientă. Unitatea are, de asemenea, un rezervor mare de combustibil cu o capacitate de 25l, care îi permite să funcționeze continuu timp de aproximativ 9 ore. Pentru acest produs se recomandă utilizarea benzinei auto fără plumb. De asemenea, ar trebui să folosiți uleiuri de motor de calitate SE sau superioară (în mod optim SG, SH sau SJ). Se recomandă utilizarea uleiurilor SAE 10W-30 sau 10W-40.

Nu se va supraîncălzi

Nu vă faceți griji că unitatea dvs. se va supraîncălzi. Unitatea folosește răcire cu aer, astfel încât temperatura sa este menținută constant la un nivel optim. Ca urmare, echipamentul nu se va supraîncălzi și piesele sale nu vor fi deteriorate. De asemenea, unitatea este echipată cu un alternator cu bobină de cupru, care garantează o funcționare fiabilă și este rezistent la uzură.

Comutator de tensiune

Unitatea de la INGCO vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a regla tensiunea. Acesta a fost echipat cu un comutator special care vă permite să selectați 120V sau 120/240V. Acest lucru înseamnă că veți seta cu ușurință unitatea pentru a funcționa în funcție de cerințele echipamentului pe care îl alimentați. Acest dispozitiv practic va fi perfect pentru șantierele de construcții, grădinărit sau agricultură.

Ușor de utilizat

Agregatul este destul de greu, dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legate de eventualul său transport. Dispozitivul a fost conceput pentru a vă facilita cât mai mult posibil deplasarea acestuia. Există un mâner convenabil și roți rezistente, astfel încât îl puteți muta acolo unde aveți nevoie fără prea mult efort. Agregatul este, de asemenea, relativ ușor de utilizat. Acesta oferă opțiunea de pornire electrică sau cu recul.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

STWGE55003
4 Produse

Reviews

Scrie un review

Generator pe benzină INGCO GE55003 5500W, AVR

Scrie un review

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie: