Camera wildlife, RD3019 Pro pentru vanatoare, senzor, 4k/30mpx

642,60 lei
cu TVA 3-5-10 ZL
 • Senzor de mișcare cu 3 zone cu rază de acțiune de 120°
 • rezoluție video maximă 4K
 • rezolutie foto maxima de 30 MPX
 • rezolutie foto maxima de 30 MPX
 • abilitatea de a înregistra videoclipuri și de a face fotografii în întuneric
 • alimentat de 8 baterii AA sau 8 baterii NiMH reîncărcabile
 • microfon sensibil încorporat
 • funcționează într-un interval de temperatură de la -20 °C la 60 ° C
 • un ecran de 2,4 x 2,5 mm
 • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
 • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
 • Posibilitatea de a proteja accesul la date cu parolă
 • stocare de imagini pe carduri de memorie Micro SD TF (până la 256 GB)
 • telecomandă și acces la cardul de memorie al camerei
 • telecomandă și acces la multimedia înregistrată prin intermediul aplicației mobile (Android/iOS)
Cantitate

Camera Redleaf  wildlife, RD3019 poate avea aplicatii vaste precum: silvicultură, supravegherea lemnului, supravegherea exploatațiilor și a culturilor, vânătoare, observarea recreativă a animalelor în mediul lor natural, observarea habitatelor, observarea migrației animalelor, cercetarea pe teren, supravegherea alimentatoarelor de animale, grădinăritul, observarea creșterii plantelor, observarea iazurilor piscicole, monitorizarea livezilor și a câmpurilor, controlul eliminării ilegale a deșeurilor în păduri și braconaj, precum și observarea terenurilor,  garaje, parcări și case

Sensibil la orice mișcare

Senzorul de mișcare cu 3 zone utilizat în camera de supraveghere Redleaf RD3019 Pro poate capta mișcarea la 120°. Un astfel de unghi larg va asigura că niciun animal nu trece pe lângă dispozitiv neobservat. Senzorul începe să înregistreze videoclipuri sau să facă fotografii în doar 0,3 secunde după detectarea mișcării. Acest lucru face ca dispozitivul să fie util în locurile în care aveți nevoie de un timp de răspuns rapid. Camera va detecta mișcarea atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte, asigurând înregistrări și fotografii de înaltă calitate. Cu ajutorul dispozitivului puteți asigura, de asemenea, monitorizarea non-stop a proprietății sau a spațiilor. Datorită ochiului vigilent al camerei veți identifica orice intrus!

Ascultați ce se întâmplă în pădure

Dacă doriți să înregistrați discret sunetele animalelor în habitatul lor natural, alegeți camera de supraveghere Redleaf RD3019 Pro echipată cu un microfon sensibil pentru înregistrarea sunetului. Cu ajutorul său, puteți surprinde cu ușurință cântecul păsărilor, concertele nocturne.

Frumusețea naturii în calitate 4K

Senzorul CMOS de 8 megapixeli cu care este echipată camera de supraveghere Redleaf RD3019 Pro vă permite să înregistrați videoclipuri detaliate și să faceți fotografii de înaltă calitate care vor impresiona prin cantitatea de detalii și rezoluția ridicată. Căutați o modalitate de a identifica un intrus care aruncă în mod regulat gunoi pe lotul dvs.? Sau poate doriți să aruncați o privire atentă la obiceiurile animalelor care trăiesc în pădurea din apropiere? Camera de supraveghere Redleaf RD3019 Pro vă va permite să înregistrați fotografii mari și clare cu o rezoluție de 7392 x 4160. Puteți imprima cu succes imaginile sau le puteți dezvolta într-un magazin foto, menținând multitudinea de detalii, densitatea optimă a pixelilor și calitatea ridicată a pixelilor. Datorită rezoluției 4K, videoclipurile înregistrate cu camera foto vor impresiona prin calitatea lor atât atunci când sunt vizualizate pe un smartphone, cât și pe un televizor mare. 

Până la 6 luni de funcționare pe 1 set de baterii

Camera de supraveghere Redleaf RD3019 Pro poate fi alimentată cu baterii LR6 (AA) sau baterii reîncărcabile.

Nu se teme de nici o ploaie

Camera de supraveghere Redleaf RD3019 Pro respectă standardul IP66, deci nu se teme de fluxuri puternice de apă și praf. Astfel, atunci când îl instalați în aer liber, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acoperișuri sau măsuri de protecție suplimentare. Carcasa sigilata asigura functionarea corespunzatoare a camerei atat in timpul viscolului, ploii abundente, cat si in zilele extrem de caniculare. Dispozitivul poate funcționa la temperaturi cuprinse între -20 °C și 60 ° C, astfel încât să puteți fi siguri că monitorizarea activată prin mișcare va fi eficientă atât vara, cât și iarna.

Noapte în infraroșu Fotografii

În timpul zilei, camera Redleaf RD3019 Pro vă permite să înregistrați videoclipuri detaliate și colorate la calitate 4K. După lăsarea întunericului, dispozitivul comută automat la modul de noapte, care utilizează 40 de diode emițătoare de lumină infraroșie. Camera captează apoi videoclipuri alb-negru de înaltă calitate și imagini statice în întuneric total. Senzorul de noapte va funcționa chiar dacă animalele, oamenii sau orice altă sursă de mișcare apar la 20 de metri de dispozitiv. Foarte important, banda infraroșie este complet invizibilă cu ochiul liber. Acest lucru împiedică animalele să fie spooked de un "flash" tradițional.

Acces de la distanță de pe smartphone

Cu conectivitatea wireless Wi-Fi și Bluetooth, nu trebuie să luați camera departe de locația sa de fiecare dată când doriți să verificați ce fotografii și videoclipuri a capturat. Tot ce trebuie să faceți este să vă încadrați într-o gamă de până la 13 metri de dispozitiv. Camera funcționează cu aplicația mobilă "Hunting Camera 4K", care funcționează pe smartphone-urile Android și iOS. Cu această soluție, camera instalată într-o locație neobișnuită nu trebuie demontată de fiecare dată când doriți să îi modificați setările sau să vă familiarizați cu materialul înregistrat. Camera de supraveghere Redleaf RD3019 Pro poate fi gestionată și de pe ecranul IPS de 2,4 inci. Dacă nu vă pasă de accesul de la distanță, puteți copia, de asemenea, toate fișierele pe computer utilizând cablul inclus, pe care îl conectați prin portul mini USB de pe carcasa camerei.

SW-RL-PRO30
10 Produse

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie: