Lada frigorifica, Lifetime, 90911

990,00 lei
cu TVA 5-10 ZL

Lada frigorifica, Lifetime 90911 este cel mai compact model dintre coolerele Lifetime. Capacitatea sa este de 26,5 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau excursii de weekend.

Fabricat 100% in US si producatorul ofera 5 ani garantie internationala. Certificare: Bear-Proof Certified :) 

Cantitate

Lada frigorifica, Lifetime 90911 este cel mai compact model dintre coolerele Lifetime. Capacitatea sa este de 26,5 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau excursii de weekend.

Fabricat 100% in US si producatorul ofera 5 ani garantie internationala. Certificare :Bear-Proof Certified :).

Izolarea excelentă a temperaturii este posibilă datorită fabricării precise a spumei de uretan înconjurată de polipropilenă. Materialul de înaltă calitate menține frigiderul rece timp de până la 5 zile *, și vă puteți bucura de produse proaspete și răcoroase pe tot parcursul călătoriei.

Inchizatoarele sunt realizate într-un mod care vă permite să deschideți și să închideți cu ușurință răcitorul cu o singură mână. Datorită acestui fapt, veți ajunge rapid și eficient la conținutul frigiderului.

Există loc pentru un lacăt de dimensiuni complete pe partea din față. Acest lucru vă va permite să împiedicați răcitorul să-l golească de către animale.

Gaura lacătului este, de asemenea, un deschizător de sticle din oțel inoxidabil. Datorită locației sale convenabile, puteți deschide imediat o sticlă de bere în timp ce o scoateți din frigiderul umplut cu gheață.

Coolerul este convenabil de transportat. Are un mâner din oțel inoxidabil, acoperit cu spumă moale, ceea ce face ca transportul frigiderului să fie confortabil.

Date tehnice:

Dimensiuni exterioare: 54,6 x 33 x 40,6 cm (L x L x H)

Dimensiuni interioare: 39.4-44.7 x 18.4-23.5 x 29.2 cm (L x L x H)

Capacitate: 26,5 l

Greutate: 7,8 kg

Material: spumă de uretan, polipropilenă

Material mâner: oțel inoxidabil

Garantie: 5 ani

Rezistența in toate condițiile

Frigiderele sunt extrem de durabile. Rezistența lor la condiții externe dure a fost testată de specialiștii din SUA pe padocul ursului grizzly. Un mamifer uriaș, cântărind până la 680 kg și gheare de până la 15 cm lungime, după o oră de luptă cu frigiderul, a fost capabil să-și muște doar stratul exterior. Acest lucru înseamnă că, indiferent de circumstanțe, conținutul frigiderului va fi în siguranță.

Posibilități nelimitate

Sărbători, excursii de week-end în afara orașului, petreceri pe teren, caiac, picnic, plajă ... Este dificil să numărați chiar și toate situațiile în care un răcitor lifetime este util. Datorită durabilității sale, îl puteți folosi cu ușurință ca masă sau pur și simplu să vă așezați pe ea.

STL-90911
5 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: