Lada frigorifica, Lifetime 90903

1.450,00 lei
cu TVA 5-10 ZL

Lada frigorifica 90903 este cel mai mare model din gama de lazi frigorifice Lifetime. Capacitatea sa este de până la 73 L. Datorită acestui fapt, va fi perfect pentru întâlniri în grupuri mai mari sau călătorii mai lungi. 100% Made in US : 5 ani garantie internationala. Certified Bear Resistant.

Cantitate

Lada frigorifica 90903 este cel mai mare model din gama de lazi frigorifice Lifetime. Capacitatea sa este de până la 73 L. Datorită acestui fapt, va fi perfect pentru întâlniri în grupuri mai mari sau călătorii mai lungi. 100% Made in US: 5 ani garantie internationala. Certified Bear Resistant.

Izolarea excelentă a temperaturii este posibilă datorită fabricării precise a spumei de uretan înconjurată de polipropilenă. Materialul de înaltă calitate menține frigiderul rece timp de până la 9 zile *, și vă puteți bucura de produse proaspete și răcoroase pe tot parcursul călătoriei.

Sistemul de inchidere este realizat într-un mod care vă permite să deschideți și să închideți cu ușurință răcitorul cu o singură mână. Datorită acestui fapt, veți ajunge rapid și eficient la conținutul frigiderului. Există loc pentru un lacăt de dimensiuni complete pe partea din față. Acest lucru vă va permite să împiedicați răcitorul să-l golească de către animale.

Gaura lacătului este, de asemenea, un deschizător de sticle din oțel inoxidabil. Datorită locației sale convenabile, puteți deschide imediat o sticlă de bere în timp ce o scoateți din frigiderul umplut cu gheață.

Coolerul este convenabil pentru a fi transportat de două persoane. Mânerele din plastic sunt plasate pe frânghii de nailon. Acest lucru permite frigiderului să se miște fără probleme atunci când îl mutați și este confortabil de transportat. Puteți atașa, de asemenea, echipamente suplimentare de camping la siruri de caractere.

Date tehnice:

Dimensiuni exterioare: 76.2 x 47 x 47 cm (L x L x H)

Dimensiuni interioare: 58.4-63.5 x 30.5-35.6 x 36.2 cm (L x L x H)

Capacitate: 72.87 L.

Greutate: 13,6 kg

Material: spumă de uretan, polipropilenă

Materialul mânerelor: polipropilenă

Garantie: 5 ani

100% Made in USA

Frigiderele sunt 100% fabricate în SUA. Americanii știu să răcească mâncarea ca nimeni altul. Acolo, la începutul secolului 20, au fost vândute primele frigidere, mai întâi cele electrice obișnuite, iar mai târziu, împreună cu popularitatea tot mai mare de petrecere a timpului în aer liber, cele turistice.

Răceală constantă

Frigiderul îl menține rece timp de până la 9 zile *. Dacă aranjați gheața în mod corespunzător și ambalați produsele, vă sunt garantate că acestea vor rămâne în siguranță pentru o lungă perioadă de timp. Coolerele pe viata au fost testate cat timp raman racoroase in raport cu alte marci si se numara printre liderii mondiali absoluti, ocupand locul al doilea.

Procedura de testare: Frigiderele au fost plasate la temperatura camerei. Testul a fost efectuat într-un laborator la 22 ° C. Frigiderele au fost umplute cu 0,5 kg de gheață la o capacitate de 1 L. S-au folosit termometre electronice. Testul a fost complet atunci când temperatura din frigider a crescut la 4 ° C.

* Condiția pentru menținerea temperaturii pentru o astfel de lungă perioadă de timp este de a urma instrucțiunile pentru ambalarea conținutului.

Exemple de aplicații:

Camping sarbatori: Going camping? Ia un cooler cu tine. În plus față de un loc sigur pentru a stoca alimente și băuturi reci, îl puteți folosi ca masă sau puteți sta pe ea.

Excursie de weekend: Vrei să ieși din oraș timp de două zile? Îți iei familia sau prietenii cu tine? Cu cooler-ul Lifetime tour, ai mereu la indemana bauturi racoritoare.

Mai week-end pe teren: Ești petrece un week-end lung cu prietenii pe teren? Răcitorul de bere vă va asigura că nu veți rămâne fără bere rece pe tot parcursul călătoriei.

Pescuit: Intenționați să petreceți câteva zile în pescuitul pe apă? Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la depozitarea alimentelor în această perioadă.

Vânătoare: Dacă sunteți vânător și vânător, frigiderul va veni la îndemână pentru depozitarea bucăților de carne.

Utilizarea la domiciliu: Nu planificați încă călătorii sau evenimente? Cooler durata de viață va veni chiar la îndemână la domiciliu. Puteți să-l lăsați în subsol și să puneți legume în el, care în astfel de condiții vor rămâne proaspete mult mai mult timp.

STL-90903
5 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: