Topquilt, Warbonnet -6°C sau -17°C Diamondback Sewn Footbox, diferite culori

2.368,10 lei
cu TVA 5-10 ZL

Warbonnet Diamondback Topquilt -6 ° C sau -17°C  Footbox - este un model personalizat de top quilt. Este un quilt foarte înalt pentru utilizare fie în hamace, fie pe teren.

Are un invelis (carcasa) 15D. Țesăturile 15d ating acel echilibru perfect între greutate și longevitate.

Umplut cu pene de gâscă premium 850 FP Hyper-Dry în jos, certificat RDS.

Imaginile, pretul si stocul sunt doar pentru OLIVE GREEN (-6 ° C) sau SNOW DAY CAMO (-17°C )

Pentru alte detalii, culori si oferte va rog sa intrebati. 

Model
Cantitate

Warbonnet Diamondback Topquilt -6 ° C sau -17C  Footbox - este un model personalizat de top quilt. Este un quilt foarte înalt pentru utilizare fie în hamace, fie pe teren. Are o carcasă 15D. Țesăturile 15d ating acel echilibru perfect între greutate și longevitate.

Umplut cu gâscă premium 850 FP Hyper-Dry în jos, certificat RDS.

Diamondback Topquilt utilizeaza ``vertical baffling`` care permite quilt-ului să se conformeze mai bine la contururile corpului tau. Pentru a evita deplasarea în jos (o problemă comună), se folosește un model unic Constriction-Point Baffle care izolează în mod eficient ambele jumătăți de quilt și creează deflectoare mai scurte. O deflagrație mai scurtă înseamnă că puful are mai puțin spațiu pentru a schimba, astfel încât vă va lua mai puțin timp pentru a puf și chiar în jos înainte de fiecare utilizare. În partea de jos în partea superioară a quilt rămâne în partea superioară și invers. Puteți deplasa manual în jos prin punctele de constricție pentru puf personalizat, dar în jos nu poate trece prin pe cont propriu. Punctele de constricție vă permit să suprasolicitați separat secțiunile de sus și de jos, astfel încât să puteți adapta izolația după bunul plac.

Diamondback dispune de un compus de proprietate-conic, și un gât-snap închidere cu sertar elastic cu puncte de ieșire duale în apropierea urechilor pentru a menține cablul de departe de drum. Stuffsack și sac de plasă de stocare incluse. 

Include:  Draft Collar, Pad Loops & Pad kit de fixare, elastice laterale de fixare.

LUNGIME: Regulat

TEMPERATURA: (-6 ° C) sau (-17)

LĂȚIME: 55"

Umplut cu 850 FP Hyper-Dry DWR gâscă în jos, care îndeplinește rsd nou certificat (Responsabil Down Standard).

MATERIAL

Exterior Fabric: 15 Denier High Threadcount DWR ripstop Nylon

Inner Fabric: 15 sau 10 Denier Nylon

vertical baffling - utilizează un model brevetat de deflagrație a punctului de constricție care izolează în mod eficient trunchiul de secțiunile piciorului. 

STL-TQW6&17
3 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: