Cort mare, Ferrino, 3 persoane, rosu

1.790,00 lei
cu TVA 5-10 ZL

Cort Ferrino Meteora 3 este un cort mare, de familie de 3 persoane. Caracteristica sa principală este structura tunelului care constă din trei stâlpi din fibră de sticlă, ceea ce face cortul ușor de configurat. Interiorul este format dintr-un vestibul și un dormitor mare. Podeaua dormitorului este realizată din poliester, în timp ce podeaua integrată a cortului este realizată din polietilenă ușoară. Există 2 intrări – față și lateral, ambele având o plasă de țânțari. Gurile de aerisire și ferestrele asigură o circulație excelentă a aerului, în timp ce stratul termic PU din interior reflectă lumina soarelui, prevenind supraîncălzirea. Cortul interior este realizat din poliester impermeabil respirabil.  

Cantitate

Cort ferrino Meteora 3 este un cort mare, de familie de 3 persoane. Caracteristica sa principală este structura tunelului care constă din trei stâlpi din fibră de sticlă, ceea ce face cortul ușor de configurat. Interiorul este format dintr-un vestibul și un dormitor mare. Podeaua dormitorului este realizată din poliester, în timp ce podeaua integrată a cortului este realizată din polietilenă ușoară. Există 2 intrări – față și lateral, ambele având o plasă de țânțari. Gurile de aerisire și ferestrele asigură o circulație excelentă a aerului, în timp ce stratul termic PU din interior reflectă lumina soarelui, prevenind supraîncălzirea. Cortul interior este realizat din poliester impermeabil respirabil.  

Cortul exterior are o coloană de apă de 2.000 mm, în timp ce podeaua 10.000 mm. Mai mult decât atât, Ferrino este singurul producător de corturi care garantează valoarea coloanei de apă pentru cusăturile înregistrate (valoarea reală a coloanei de apă este de 1,5 ori mai mare). Buzunarele spațioase îți pot ține obiectele personale. S-ar putea aprecia, de asemenea, cârlig lampa. Cortul vine cu o geantă de transport solidă cu mâner. Potrivit pentru excursii lungi de camping, Cortul FERRINO Meteora 3 este perfect pentru o familie mare sau un grup de prieteni. 

Descriere tehnică:

Cort de 3 persoane

Vestibul mare și dormitor 

2 intrări cu plase de țânțari (față, lateral)

Structura tunelului care constă din trei stâlpi din fibră de sticlă 

Configurare rapidă și ușoară

Pu acoperire termică 

Guri de aerisire și ferestre

Buzunare interioare pentru obiectele personale

Cârlig de lampă

Vine cu geantă de transport, ace de ancorare din oțel și kit de reparații

Capacitate: 3.7 m3

Greutate: 9 kg

Număr de intrări: 2

Coloană de apă: 2.000 mm (cort exterior), 10.000 mm (podea) 

Dimensiuni prabusite: 55 x 20 x 25 cm

Dimensiuni: 210 x 400 cm

Material de structură: fibră de sticlă

Material exterior: Poliester diamant 70D 75g/m2

Material interior: Ripstop poliester 70D, 80 g/m2

F91138
3 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: