Rucsac de drumetie, Alpinus Zarand 35, Backpack Negru NH43549

459,00 lei
cu TVA 5-10 ZL

Rucsacul Alpinus Zarand 35 este un model practic pentru excursii scurte sau excursii de mai multe zile. Compartiment principal spațios, cu posibilitatea de a se împărți, plus un separator, de exemplu pentru o pungă de apă, ieșirea sistemului H2O față-verso. Rucsacul este închis cu o glugă cu un seif pentru obiecte de valoare, închis cu un fermoar la interior și o husa de ploaie inteligent ascunsa.

Cantitate

Rucsacul Alpinus Zarand 35 este un model practic pentru excursii scurte sau excursii de mai multe zile. Compartiment principal spațios, cu posibilitatea de a se împărți, plus un separator, de exemplu pentru o pungă de apă, ieșirea sistemului H2O față-verso. Rucsacul este închis cu o glugă cu un seif pentru obiecte de valoare, închis cu un fermoar la interior și o husa de ploaie inteligent ascunsa.

În plus, trei buzunare din plasă elastică și un fermoar frontal mic.

Datorită buclelor, șnururilor și curelelor, puteți atașa bagaje suplimentare, stâlpi sau un topor de gheață la rucsac.

Catarame și încuietori pentru elemente de marcă SBS de bună calitate.

Sistem de transport confortabil, complet reglabil: unghiul rucsacului, cureaua pieptului și centura de șold.

Sistemul AVS (Sistemul de ventilație Alpinus) și plasa distanțierului asigură o circulație corectă a aerului în patru direcții, împiedicând astfel transpirația spatelui. D-TECH, din care este realizat rucsacul, este un material durabil și ușor.

Avantaje suplimentare sunt: un fluier de salvare, curele de compresie, buzunare mici în centura de șold și elemente reflectorizante Alpinus Safety.

Date tehnice:

Material: Nailon 210D

Greutate: 1,2 kg

Dimensiuni: 51cm x 26cm x 17cm

Capacitate: 35l

STL-AZ35N
32 Produse

16 alte produse in aceeasi categorie: