Panou Solar portabil AllPowers 100w

1.100,00 lei
cu TVA 5-10 ZL
Brand Allpowers
Model AP-SP-012-BLA
Putere maxima 100W
Interfata Output DC5525 and 2x USB
USB port 5V 2.4A (max) x2
DC port 18V 5A (max)
Rata conversie energie solara 22-25%
Dimensiune nepliat About 94x94x1cm
Dimensiune dupa pliere About 32x19x8cm
Greutate About 2.15kg
Compatibilitate Baterii reîncărcabile de până la 12V, laptopuri de până la 18V, iPhone-uri, iPad-uri, camere digitale, MP3-uri și alte dispozitive digitale
Culoare Negru
Material PVC + PET
Cantitate

Allpowers 100W panou solar portabil AP-SP-012-BLA

Preferi campingul sau o excursie cu RV?

Sau ești situatia de a planifica o altă aventură caz in care capacitatea de a capta energie solara si a o converti in evergie electrica este utila sau chiar vitala? Dacă da, încărcătorul solar pliabil Allpowers de 100W va veni cu siguranță la îndemână! Datorită tehnologiei sale revoluționare iSolar, reglează în mod optim tensiunea și curentul atunci când vă alimentează dispozitivele și asigură utilizarea în siguranță. Este echipat cu o ieșire DC și usb dual. De asemenea, este extrem de durabil, iar atunci când este pliat, este extrem de util.

Tehnologie avansată iSolar - încărcare rapidă pentru dispozitivele dvs.

Produsul suportă tehnologia inovatoare iSolar, care permite încărcarea rapidă a dispozitivelor conectate. Regulatorul încorporat asigură funcționarea stabilă a încărcătorului și ajustează automat tensiunea și curentul pentru a încărca echipamentul specific cât mai repede posibil. Cu Allpowers, este nevoie doar de câteva momente pentru ca laptopul sau telefonul să funcționeze din nou!

Poate alimenta până la 2 aparate în același timp

Încărcătorul este echipat cu o ieșire DC și o ieșire USB duală. Primul vă permite să porniți dispozitivele până la 5A, iar al doilea până la 2.4A. Folosind produsul puteți încărca, de asemenea, până la 2 echipamente simultan. Acest lucru face ca încărcătorul să fie ideal pentru utilizarea în aer liber, de exemplu în pădure sau pe locurile de camping, unde accesul la sursele de alimentare este de obicei foarte limitat.

Pliabil, portabil, la îndemână!

Dispozitivul este incredibil de eficient și ecologic. Mai mult, puteți utiliza funcționalitatea sa unică aproape oriunde, cu suficientă lumină solară. Când este pliat, încărcătorul nu ocupă prea mult spațiu și este extrem de convenabil de transportat. Mânerul său robust, plăcut la atingere, îl face ușor de transportat. Ia-o cu tine oriunde ai nevoie de o sursă de alimentare portabilă și obține energie de la razele soarelui fără obstacole!

2 tipuri de porturi - compatibilitate universală

Ce altceva diferențiază panoul solar portabil Allpowers? Compatibilitate largă! Portul DC, de exemplu, se va ocupa de laptopuri, baterii auto de 12V și o varietate de dispozitive de până la 18V. Portul USB, pe de altă parte, vă permite să conectați smartphone-uri iOS sau Android, iPad-uri, tablete și multe alte dispozitive echipate cu USB. Acest lucru înseamnă că încărcătorul este ideal pentru o gamă largă de aplicații.

STL-ALL-100W
10 Produse

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie: