Baterie suplimentara, EcoFlow Delta Pro Extra Battery, pentru Delta Pro Only / LCD Screen

14.995,00 lei
cu TVA TL: Pana la 10 zile lucratoare

Baterie suplimentară EcoFlow Delta Pro

Capacitate extensibilă - Această baterie suplimentară se conectează cu un DELTA Pro pentru a dubla capacitatea totală la 7200Wh. Conectați două dintre ele la DELTA Pro pentru un uimitor 10.8kWh pentru a utiliza off-grid.

Reîncărcare convenabilă - Reîncărcarea de la panouri solare, prize de curent alternativ, stații de încărcare EV sau generatorul nostru inteligent este ușoară. Conectează bateria suplimentară la DELTA Pro și se va reîncărca și descărca în tandem.

*Notă: Acest produs este destinat exclusiv centralei electrice portabile EcoFlow DELTA Pro.

Cantitate

Mai multe ore cu mai multi W acasă - Bateria suplimentară poate fi integrată în cablajul casei tale atunci când este conectată la DELTA Pro. Aceste unități de baterii devin parte a soluțiilor de vârf de bărbierit și de alimentare de urgență ale casei tale.

Gata pentru situații de urgență - Această baterie suplimentară se poate reîncărca direct de la Generatorul inteligent EcoFlow în aer liber, oferindu-vă o altă opțiune pentru situații de urgență.

Ecran LCD - Obțineți toate aceleași informații despre procentul bateriei, timpul de reîncărcare rămas, orele rămase și multe altele pe ecranul încorporat. Puteți verifica starea bateriei oriunde din aplicația EcoFlow.

Bateria Smart Extra de la DELTA Pro beneficiază de toate metodele de încărcare pe care DELTA Pro le are, inclusiv MultiCharge de 6500W. Asta înseamnă că poți încărca oricând, oriunde, atât timp cât bateria ta suplimentară este conectată la DELTA Pro. Odată conectate, acestea se vor încărca/descărca la unison, menținând nivelul procentual al bateriei în ambele unități.

Specificatii

Capacitate

3600Wh

Chimia bateriei

LFP

Durata de viață a ciclului de viață al bateriei

6.500 de cicluri până la 50% capacitate, 3.500 de cicluri până la 80% capacitate

Valabilitate

1 an (după o încărcare completă)

Dimensiune

25 x 11.2 x 16.4 in / 63.5 x 28.5 x 41.6 cm

Greutate

Aproximativ 84lbs / 38kg

STW-EB4DPRO
10 Produse

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie: