• -10%

Geanta pentru Jackery 240w

199,90 lei Salveaza 10%
222,11 lei
cu TVA 3-5-10 Zile Lucratoare

Specificatii tehnice

dimensiunile ambalajului
21x21x22,9 cm
greutatea articolului
408 g
culoare
Negru+portocaliu
Cantitate

Geanta pentru Jackery Explorer 240

  • Jackery este specializată în soluții ecologice în aer liber pentru exploratori. Geanta de transport Jackery special concepută pentru a proteja seria Explorer de generatoare electrice.
  • Creata din material PREMIUM EVA - Se potrivește perfect pentru seria Jackery Explorer 240 Portable Power Station; Designul gentii dure, protejează eficient power bankul împotriva zgârieturilor, căderii sau zdrobirii; oferă protectie de lungă durată.
  • Design portabil și durabil
  • Compatibil universal - Cu dimensiunea interioară: 8,3 x 7 x 9 inci, mai convenabil pentru transportul jackety explorer 240.

Companionul perfect pentru Generatorul pe curent Jackery
geanta de transport Jackery este o alegere excelentă pentru călătoriile în aer liber. Datorită designului său exclusiv, carcasa EVA oferă protecție durabilă pentru power bankul dumneavoastră portabilă Explorer 240. Proiectată special pentru E240, această carcasă moale căptușită are un compartiment interior pentru încărcător și cablu USB.

Exterior rezistent și interior moale
Această husă de transport robustă și elegantă pentru Jackery Explorer 240 are un exterior dur care vă protejează bateria portabilă de lovituri și șocuri. În plus, pantoful interior moale menține carcasa generatorului tău portabil fără zgârieturi. 

stl-jk-bag-240
5 Produse

Reviews

Scrie un review

Geanta pentru Jackery 240w

Specificatii tehnice

dimensiunile ambalajului
21x21x22,9 cm
greutatea articolului
408 g
culoare
Negru+portocaliu

Scrie un review

S-ar putea sa-ti placa

16 alte produse in aceeasi categorie: