Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Camping|Pescuit|Hobby

Camping, Pescuit si alte Hobby-uri in natura, Steelway.ro

Conform Wikipedia, Campingul  este locul unde turiștii pot desfășura activități recreative în aer liber, în general pe suprafețe pe care sunt instalate corturi sau caravane pentru turiști. Cei care merg în camping părăsesc zonele urbane agitate pentru a se bucura de natură, locuind temporar în căsuțe tip camping, bungalouri, rulote, corturi, sau chiar sub cerul liber.

Campingul este o alternativă ieftină a turismului tradițional, practicat de un număr mare de oameni din întreaga lume.

Spațiile special amenajate pentru campare se numesc locuri de campare atunci când sunt cu acces liber, respectiv campinguri, atunci când sunt amenajate în scop comercial, iar accesul se face în baza unei taxe de campare. 

Mai multe detalii gasiti aici: 

Echipament de campare este divers in zilele noastre si variază în funcție de locație, anotimp, durata campării, mijlocul de locomoție, nivelul de confort dorit, etc. Echipamentul are rolul de a-i asigura turistului protecția termică, hrana și siguranța. In general echipamentul trebuie să fie ușor, compact și rezistent, fiind limitat la strictul necesar.

Echipamentul de urgentă poate include: briceag, amnar, vas metalic, folie de supraviețuire pentru asigurarea unui punct cald, pansament, banda adeziva, etc.

Lista echipamentului uzual

 • Trusă de prim ajutor
 • Cort sau foaie de cort
 • Sac de dormit
 • Saltea izolir
 • Centrala electrica silentioasa/ Generatoare electrice Centrale electrice Steelway (steelway.ro)
 • Frontală sau lanternă
 • Briceag, cuțit sau secure mica
 • Amnar, brichetă sau chibrituri
 • Cordelină
 • Haine adecvate activității și anotimpului
 • Bocanci sau ghete adecvate activității și anotimpului
 • Saci de gunoi
 • Recipient de plastic sau metal pentru apa
 • GPS
 • ...si multe altele

>>>>>Pescuitul, daca ar fi sa oferim o definitie simplista ...este activitatea de a prinde cu ajutorul unor instrumente speciale diverse varietăți de pește sau alte vietăți acvatice. Pescarii ne vor contrazice si vor oferii definitii mult mai complexe si mai sentimentale :). Domeniul fiind unul vast, echipamentele in continua imbunatatire va recomandam sa cititi urmatorul blog pentru a vedea care sunt beneficiile practicarii pescuitului:  Iata care sunt beneficiile practicarii pescuitului (pescar-expert.ro)

>>>>> Fotografia ....Fotografia este un hobby foarte satisfăcător și, pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile, ați putea chiar să vă construiți propriul număr de urmăritori pe Instagram sau să vă încercați norocul la munca pe cont propriu.

Una dintre cele mai dificile părți ale fotografiei este să îți dai seama ce vrei să fotografiezi de fapt, dar aerul liber este plin de subiecte potențiale! Dacă vrei doar să începi, încearcă să încorporezi fotografia în alte activități preferate, de exemplu, dacă ești un fan al drumețiilor, fă câteva fotografii cu smartphone-ul sau chiar ia-ți aparatul foto cu tine!

Alte potențiale subiecte ar putea fi...

 • Oameni (tu însuți sau un prieten/partener)
 • Frumusețe / locuri din natură
 • Păsări
 • Animale de companie
 • Mașini
 • Lacuri
 • Insecte
 • Arhitectură

Răsfoiți Instagram și începeți o notă pe telefon pentru a nota tot ceea ce vă inspiră. Începeți cu un hashtag super generic, cum ar fi #nature, apoi verificați unele dintre hashtag-urile mai de nișă folosite în postările care vă ies în evidență.

>>>>>> Ciclismul

Explorați trasee off-road pe o bicicletă de munte, încercați să faceți trucuri într-un parc BMX sau chiar pregătiți-vă pentru o cursă de anduranță pe șosea. Există un tip de ciclism pentru toată lumea, dar, indiferent ce alegeți, vă va face să faceți mișcare în aer liber. Ar putea fi chiar o poartă de acces către mersul cu bicicleta la serviciu în loc să folosiți mașina sau transportul public. Libertatea pe care o aduce ciclismul este, de asemenea, un excelent eliberator de stres, iar cea mai bună parte a acestui hobby este că puteți pedala în orice zi a săptămânii!

>>>>>> Rafting și caiac-canoe

În timp ce raftingul se desfășoară pe o plută umflată, concepută pentru a transporta mai multe persoane în același timp în apele sălbatice, caiacul implică o barcă alungită, mai subțire și care transportă un număr mai mic de persoane. Gasiti mai jos diferente despre aceasta activitate in natura:

Rafting vs kayaking - which is better? | Tara Sport (tarasportrafting.com)

>>>>>> Wildlife watching. 

Observarea faunei sălbatice este o artă, deoarece necesită creativitate, entuziasm, dragoste pentru toate ființele vii și multă răbdare.

Observarea faunei sălbatice vă permite să mergeți în locuri în care nu ați merge niciodată din motive practice, ci pentru că este impresionant și aduce acasă amintiri frumoase.

Observarea cu succes a faunei sălbatice este, de asemenea, o aventură, deoarece există în lumea haotică și imprevizibilă a naturii, de multe ori vine pe neașteptate. O aventură plină de satisfacții vă permite să înțelegeți lumea naturală și locuitorii ei și să învățați lucruri noi pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.

Dacă întâlnești un animal sălbatic în habitatul său natural, acesta îți poate aduce amintiri pozitive care îți vor rămâne în minte toată viața.

Așa știi că aventura ta de observare a vieții sălbatice a fost un succes.

Într-o aventură nereușită de observare a vieții sălbatice, unul sau ambele elemente lipsesc:

 • Nu ați văzut niciun animal sălbatic.
 • Te așteptai la așa ceva.
 • Și nu ați învățat nimic.

Explorati zece secrete despre cum să observi animalele sălbatice cu succes.

10 secrets of successful wildlife watching — WildSweden - wildlife adventures in Sweden

Când sunteți acolo, țineți minte întotdeauna că dumneavoastră sunteți vizitatorul!

Subcategorii

 • Go-Outside

  Go-Outside este o companie de echipamente de exterior din Austria. Prin mulți ani de experiență în camping și plăcerea de a campa, ei testează în mod natural toate produsele pentru simplitate, funcționare și durabilitate.

  Astfel, Go-Outside garantează produse extraordinare care vă vor oferi ție și familiei tale plăcere pentru o lungă perioadă de timp!

  Simplitatea este scopul!

  Go-Outside produsele sunt realizate manual și folosim doar materiale de înaltă calitate și potrivite pentru exterior.

 • Rulote TinyCamper

  Despre Tinycamper 

  Povestea TINYCAMPER, este probabil, similara cu atât de multe povesti ale indragostitilor de outdoor, aer liber si caută mai multă libertate si independenta.

  Pentru o lungă perioadă de timp, am avut dorința de a călători altfel decât cu avionul – într-un mod mai autentic, intim și eco-conștient. Inspirat de cultura uimitoare de camping DIY din Statele Unite, Tinycamper a decis să construiască rulote intr-un stil aparte. 

  Tinycamper inseamna timp cu familia si explorări in natura. Văzând câtă bucurie a adus această casă unică și confortabilă pe roți, Tinycamper este gata să împărtășesc această bucurie a aventurii cu alții – și cu voi, in Romania, prin www.steelway.ro sau www.tinycamper.ro 

  Micro camparea este pentru tine dacă:

  • Ai vrea să trăiești ca un nomad digital.

  • Ai vrea să experimentezi natura într-un mod foarte confortabil.

  • Calitatea este cel mai important punct pentru tine.

  • Ai un partener cu care vrei să petreci timp de calitate.

  Timp de calitate cu familia ta

  Petrecerea timpului împreună ajută la formarea unor legături durabile între membrii familiei. Imbogateste-ti timpul de calitate alaturi de familie luandu-ne micro-camperul si experimenteaza natura alaturi de cei dragi, pentru ca viata este momentul care a trecut, dar in acelasi moment pe care ti-l vei aminti.

 • Superfire

  Superfire este un brand celebru, cu productie in China, Schenzen si fabrica lanterne cu led-uri de mai mult de 13 ani. Produsele și serviciile Superfire principale conțin mini lanterne tactice, faruri reîncărcabile cu LED-uri, lanterne HID, lanterne UV de 365nm, lanterne pentru scufundări, lanterne de pescuit, lanterne rezistente la explozii, faruri pentru biciclete, faruri de camping, lumini de lucru pentru cob și așa mai departe.

  Superfire este bine-cunoscut pentru oferirea de lanterne la un preț rezonabil, avand capacitatea anuală de producție a fabricii la mai mult de 5 milioane de unitati.  În ultimii 13 ani, Superfire a devenit unul dintre cele mai fiabile branduri de lanterne din întreaga lume, datorită reputației.  Ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate și cele mai bune servicii pentru a satisface cerințele clienților noștri. Avem o echipă profesionistă de design, de la proiectarea produselor, fabricarea mucegaiului, turnarea până la asamblarea produselor, toate aspectele și procesele sunt testate și controlate riguros. 

  Superfire are certificari SGS, CE si ISO 9001.

  Mai multe detalii aici: Top flashlight brand | Best flashlight manufacturer | Superfire lighting

 • Redleaf

  Infiintata in 2004, Shenzhen Redleaf Technology Co, Ltd este un producător profesionist și exportator, care are ca obiect de activitate proiectarea, dezvoltarea și producția de aparate video si foto outdoor / wildlife observer / Hunting si a produselor conexe acestora. Toate produsele Redleaf respectă standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe diferite din întreaga lume. Redleaf este nisat si nu este un producator chinez clasic care ``face de toate``

  Avand un depozit cu o suprafață de 5000 de metri pătrați si peste 200 de angajați, o cifră anuală de vânzări care depășește douăzeci de milioane de dolari și exportă în prezent 90% din producția noastră la nivel mondial. Facilitățile noastre bine echipate și controlul excelent al calității în toate etapele de producție ne permit să garantăm satisfacția totală a clienților. În plus, compania a primit si certificarea BSCI recent. Ca urmare a produselor noastre de înaltă calitate și a serviciilor pentru clienți remarcabile, au câștigat o rețea globală de vânzări care ajunge în SUA, țări europene precum, Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania etc.

 • Lifetime

  Am parcurs un drum lung de la începuturile noastre. Totul a început ca o idee într-un garaj din Riverdale, Utah (US). Ca tată dedicat și fan al baschetului, fondatorul Lifetime Products a vrut pur și simplu să construiască un cerc de baschet mai bun pentru familia sa.Pasiunea sa pentru inovație s-a extins rapid dincolo de proiectul său inițial și a creat o companie în martie 1986 numită Lifetime Products. Filozofia numelui, precum și scopul companiei, a fost de a construi produse durabile de durată pentru consumatori și familiile lor.Lifetime a început prin fabricarea sistemelor de baschet și Quick Adjust®, marca inregistrata

  Prin aplicarea constantă a inovației și a tehnologiei de pionierat în materiale plastice și metale, continuăm să creăm produse care revoluționează industria cu tehnologie brevetată. Cu și mai multe produse lifetime inventate și fabricate aproape zilnic, ne angajăm să vă aducem în permanență soluții mai bune pentru nevoile vieții.Brandul nostru este de încredere în lume și de mare valoare pentru clienții noștri. Și există un motiv. Produsele noastre reflectă dedicarea noastră pentru calitate și inovație. Întotdeauna ne tratăm angajații, clienții și furnizorii cu respect, onestitate și integritate. Căutăm să promovăm din interiorul familiei Lifetime ori de câte ori este posibil, oferindu-le angajaților noștri oportunități mai mari. Înțelegem importanța puterii care se regăsește în munca în echipă unificată și lucrăm pentru a reuși ca grup, nu ca indivizi. La Lifetime Products, suntem o companie cu pasiune să facem lucrurile în cel mai bun mod, pentru că este ceea ce trebuie să facem.

  www.lifetime.com 

 • Rockbros

  Rockbros, kit-uri de raparat bicicleta

  Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom fi în situația în care bicicleta noastră are nevoie de unele reparații minore. Dacă aveți instrumentul RockBros Cycle Tool în echipamentul dvs., puteți economisi în călătoriile dumneavoastră o mulțime de timp si ...bani. RockBros este un set de instrumente în mini-versiune sub forma unei cutii pliabile, care ocupă foarte puțin spațiu, si cu acest kit ai posibilitatea de a te ferii de probleme și, prin urmare, este un instrument important pentru orice biker.

  Experienta bogata a companiei a permis si a făcut posibilă obținerea de produse comparabile din punct de vedere al calitatatii cu produsele producătorilor mondiali mai cunoscuti. Toate produsele puse în vânzare sunt testate cu atenție și verificate pentru calitate, design și funcționalitate prin control trifazat. În prezent, RockBros oferă mai mult de 120 de modele de produse diverse.

  RockBros - experiență 

  Accesoriile sunt concepute pentru toți pasionații de ciclism, indiferent de vârstă și condiție fizică. Descoperă-ți puterea fizică, morală și mentală în timp ce călătorești pe dealuri, câmpii și drumuri și experimentează-ți experiența excelentă de ciclism!

  RockBros - design

  Accesoriile pentru biciclete RockBros nu sunt elementele de bază ale echipamentului de ciclism, dar trebuie să recunoașteți că acestea îmbunătățesc cu siguranță confortul, siguranța și plăcerea ciclismului. Și cel mai important - sunt imbatabile pe bicicletă datorită eleganței și funcționalității lor.

  RockBros - în special securitate

  În ceea ce privește siguranța, acestea vor fi suporturi mobile utile și practice, care în cazul nostru au mai multe caracteristici practice decât par la prima vedere. Ce alt suport de telefon mobil vă va oferi ceva similar și vă va permite să conduceți în siguranță, rapid și eficient oriunde doriți.

 • Campingaz

  Campingaz® BBQ-uri pe gaz și sobe portabile

  Campingaz este o companie detinuta de gigantul Coleman din Statele Unite

  Din 1949, Campingaz s-a dedicat inovației în materie de gaz. Ceea ce a început ca o soluție pentru echipamente de gătit portabile pentru sobe de camping a evoluat pentru a include o linie completă de grătare pe gaz și nu numai. 

  Astăzi, soluțiile Campingaz BBQ oferă clienților din întreaga Europă produse de înaltă calitate, concepute pentru utilizare și întreținere ușoară. Fie că sunteți în căutarea unui aragaz de camping, a unui grătar în curte, a unui aragaz portabil sau a unor accesorii pentru bucătăria de tabără, Campingaz oferă o gamă de soluții de gătit din care puteți alege. Găsiți astăzi produsul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Deci, unde gătim astăzi?

 • Coleman

  The Coleman Company, Inc. este o marcă americană de produse de agrement în aer liber, în special echipamente de camping, deținută în prezent de Newell Brands. Noul sediu central al companiei se află în Chicago, iar compania are facilități în Wichita, Kansas, și în Texas. Compania are aproximativ 4.000 de angajați. Unele dintre produsele fabricate sunt sobe portabile, lanterne, răcitoare, saci de dormit, scaune de camping și adăposturi. Compania a fost infiintata acum 123 de ani (1900).

  De-a lungul istoriei sale, Coleman a produs o mare varietate de echipamente destinate în principal piețelor de camping și de agrement. Un produs proeminent este Lanterna Coleman, o serie de lămpi cu presiune care au fost inițial fabricate pentru a arde benzină. Modelele actuale utilizează combustibil Coleman (gaz alb) sau propan și folosesc una sau două mantale de gaz pentru a produce o lumină albă intensă.

  În trecut, compania a produs, de asemenea, o gamă de sobe de gătit și fiare de călcat domestice. În prezent, Coleman produce, de asemenea, sobe de tabără (Coleman a produs originalul "G.I. Pocket Stove"), saci de dormit, răcitoare, jacuzzi, generatoare, ceasuri, sandale, corturi, jucării pentru câini și rucsacuri, printre altele. De asemenea, produce o linie de bărci mici, inclusiv canoe, pontoane și bărci de tip johnboat. În trecut au vândut, de asemenea, remorci de călătorie pop-up, snowmobile Skiroule și bărci cu vele marca Hobie Cat. Compania a început recent să producă un grătar pentru grătarul de curte, care este vândut la Canadian Tire.

  O companie separată, Coleman Heating and Air Conditioning, vinde unități de încălzire și aer condiționat pentru locuințe. Coleman Heating and Air Conditioning este deținută de Johnson Controls și folosește numele și sigla Coleman sub licență.

  Coleman produce, de asemenea, ATV-uri și mini-motociclete sub marca Coleman Powersports.

  Mai multe detalii despre Coleman aici: 

  Coleman (brand) - Wikipedia

  https://www.coleman.eu

 • Coghlan's

  Coghlan's este un important producător canadian de articole și accesorii pentru camping. Produsele sale pot fi găsite în marile magazine de vânzare cu amănuntul pentru activități în aer liber, cum ar fi REI și Cabela's în Statele Unite și Mountain Equipment Co-op în Canada.

  Home | Coghlan's (coghlans.com)

  Coghlan's, acum si la Steelway.ro

  FII TU ÎNSUȚI EROUL !!!

  La Coghlan's producem accesorii de exterior, dar noi vindem cu adevărat distracție. Facem produse simple și eficiente care vă vor ajuta să profitați la maximum de activitățile în aer liber. Puteți avea încredere că produsele noastre vă vor ajuta să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult - să vă bucurați de momente de încântare în aer liber cu familia și prietenii.

  About us | Coghlan's (coghlans.com)

 • Dometic

  In aceasta categorie gasiti produse originale DOMETIC. 

  Dometic este acum proprietarul Front Runner. 

  Printre produsele celebre DOMETIC amintim: frigiderele auto, Camera pentru camperi CUBE, pahare si produse pentru gatit si multe multe altele.

  Esti curios? Vezi oferta DOMETIC pe Steelway.ro

Sunt 557 produse.

Se afiseaza 1-100 din 557 produs(e)

Filtre active

 • Set Senzori Fox Rx+ probabil cei mai fiabili...
  • -3%
  • Nou
  Set Senzori Fox Rx+ probabil cei mai fiabili avertizori de pescuit...
  3.588,03 lei -3% 3.699,00 lei

  Set Senzori Fox Rx+ inlocuiesc vestitul model de avertizori Fox NTX-R si ofera cele mai noi tehnologii pentru avertizori.

  https://youtu.be/3NQiAa57Zi0?si=v2nv3bJS6am9WIdh

  Sistemul de senzori RX+ Micron este dotat cu doua LED-uri multicolore a caror culoare o puteti schimba folosind butonul amplasat pe spatele alarmei.

  In functie de preferinte, puteti opta pentru una sau mai multe culori din cele 6 disponibile (rosu, verde, albastru, portocaliu, violet si alb).

 • Generator ALLPOWERS R3500 Home Backup Power...
  • -20%
  • Nou
  Generator ALLPOWERS R3500 Home Backup Power Station 3500W 3168Wh
  11.999,20 lei -20% 14.999,00 lei

  Capacitate de 3168Wh;

  invertor de 3500 W cu undă sinusoidală pură (7000 W de vârf);

  Intrare dublă maximă de 4000W în 1 oră (AC + Solar);

  Încărcare solară maximă de 2000W în 2,5 ore;

  4 moduri de încărcare (AC/Solar/Auto/Generator/Double AC+Solar);

  UPS de rezervă neîntreruptibilă pentru casă de 15ms;

  Baterie LiFeP04 cu durată lungă de viață, cu peste 3.500 de cicluri de încărcare;

  Putere maximă de ieșire CA de 7000W cu conexiune paralelă (12kW de vârf);

  Expansibil până la 101kWh cu bateria de expansiune B3000;

 • Masa pliabila pentru picnic, camping,...
  • -3%
  • Nou
  Masa pliabila pentru picnic, camping, overlanding din aluminiu
  281,30 lei -3% 290,00 lei

  Masa Pliabilă pentru Picnic din Aluminiu. Această masă aduce un echilibru perfect între funcționalitate, portabilitate și design modern, oferindu-vă un spațiu confortabil pentru a vă bucura de momente de relaxare în aer liber.

 • Set pliabil pentru camping cu masa si 4 scaune...
  • -3%
  Set pliabil pentru camping cu masa si 4 scaune din aluminiu
  557,75 lei -3% 575,00 lei

  Material aluminiu 

  Dimenisune masa :86x68x68cm (L-l-h)

  Dimenisune scaun :30x20x40cm(L-l-h)

  Greutate kit 10kg 

  Capacitate masa 30kg 

  Capacitate scaun 100kg 

 • Sapca X-BIONIC Fennec 4.0 Cap with visor...
  • -3%
  Sapca X-BIONIC Fennec 4.0 Cap with visor antracit gri, marime 1 sau 2
  436,50 lei -3% 450,00 lei

  Sapca X-BIONIC Fennec 4.0 Cap with visor antracit gri, marime 1 sau 2

  Noua generație 4.0 este prima cu calitate Retina® ultra-high-definition pentru o precizie maximă a funcționalității.

 • Perna overlanding/camping cu memorie, Sleep...
  • -3%
  Perna overlanding/camping cu memorie, Sleep Angel, anti-bacterian, usor...
  582,00 lei -3% 600,00 lei

  Perna Home Memory cu filtru PneumaPure® este o inovație în domeniul sănătății, fiind 100% antialergică și rezistentă la apă. Perna SleepAngel® este o pernă confortabilă, de susținere și mereu curată ca nouă datorită tehnologiei unice.

 • Perna overlanding sau camping, 50x70,...
  • -3%
  Perna overlanding sau camping, 50x70, ANTI-Bacterian, Sleep Angel...
  514,10 lei -3% 530,00 lei

  Perna Home Classic este recomandată pentru persoanele cu alergii și astm sau cu probleme de piele, pentru sportivii de elită pentru recuperare sau pentru oricine apreciază importanța unui somn sănătos într-un mediu curat.

 • Camera ARB Ensuite, Podea Inclusa, Ideal pentru...
  • -3%
  Camera ARB Ensuite, Podea Inclusa, Ideal pentru Dus Camping, ARB
  2.260,10 lei -3% 2.330,00 lei

  3x locații de montare a capului de duș; acoperiș, Velcro pe peretele din spate, cârlige pe peretele din spate

  Spațiu amplu de depozitare - 5x buzunare în total

  Acoperiș integrat cu arc central

 • Stingator FSS, 50 secunde, 25.9 cm, 215 grame,...
  • -3%
  Stingator FSS, 50 secunde, 25.9 cm, 215 grame, de la FSS
  339,50 lei -3% 350,00 lei

  Timp de emisie: 50 de secunde

  Lungime: 25,9 cm

  Diametru: 3,3 cm

  Greutate: 215 grame

 • Stingator FSS 100 Sec, 31 cm, 365g, FSS
  • -3%
  Stingator FSS 100 Sec, 31 cm, 365g, FSS
  485,00 lei -3% 500,00 lei

  Model FSS 100 sec

  Timp de emisie: 100 de secunde

  Lungime: 31 cm

  Diametru: 4,0 cm

  Greutate: 365 de grame

 • Stingator Model FSS 50 secunde, NEW, FSS
  • -3%
  Stingator Model FSS 50 secunde, NEW, FSS
  339,50 lei -3% 350,00 lei

  Timp de emisie: 50 de secunde

  Lungime: 26,7 cm

  Diametru: 4,0 cm

  Greutate: 260 de grame

 • Bete trekking Helinox, Seira RIDGELINE sau...
  • -3%
  Bete trekking Helinox, Seira RIDGELINE sau Passport, pret la cerere si 5...
  0,97 lei -3% 1,00 lei

  Helinox produce unele dintre cele mai ușoare bețe de trekking disponibile. Proiectați cu grijă folosind cel mai bun aliaj din lume pentru secțiunile de stâlp - TH72M de la DAC - bețele de trekking Helinox vă oferă rezistență maximă pentru o greutate minimă.

  Gama completa si toata colectia mai jos:

  Trekking Poles | Helinox EU | Helinox Europe

  Contactati echipa Steelway.ro 

 • Scaun camping copii...si nu doar/90 de kg,...
  • -3%
  Scaun camping copii...si nu doar/90 de kg, CHAIR ONE MINI, Helinox
  436,50 lei -3% 450,00 lei

  SCAUNUL MINI CARE MERGE PESTE TOT

  Ambalat în sacul său de transport, Chair One Mini măsoară doar 3 x 4 x 10. Aceasta este cam de mărimea unei sticle de apă, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru excursii cu rucsacul în spate, excursii cu motocicleta, excursii cu vâsle și aventuri cu bicicleta.

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro

  Pentru oferte si pachete personalizate va rog sa ne contactati 0759033720

 • Masa camping, Tactical Table Helinox, diferite...
  • -3%
  Masa camping, Tactical Table Helinox, diferite culori, aventura...
  824,50 lei -3% 850,00 lei

  Masa tactică de inspirație utilitară oferă stabilitate și suport superior, rămânând în același timp extrem de ușoară și ușor de împachetat.

  Cere oferta HELINOX de la Steelway.ro si profita de reduceri!

  Cere oferta personalizata!

 • Patura scaun + gluga ,TOASTY SAVANNA CHAIR,...
  • -3%
  Patura scaun + gluga ,TOASTY SAVANNA CHAIR, Helinox
  688,70 lei -3% 710,00 lei

  Conceput pentru a te inveli și a privi stelele. Toasty este un încălzitor de scaun cu o glugă integrată și aripi care vă înfășoară pentru un confort de lux.

  Toasty folosește izolație sintetică reciclată într-o construcție cu deflector și o căptușeală din fleece în aripi pentru a vă menține cald toată noaptea.

  Cere oferta HELINOX.

  Steelway.ro este distribuitor oficial in Romania al brand-ului HELINOX.

 • TACTICAL SUNSET CHAIR, 5 Ani garantie, Diverse...
  • -3%
  TACTICAL SUNSET CHAIR, 5 Ani garantie, Diverse culori, usor, Helinox
  960,30 lei -3% 990,00 lei

  Scaunul Tactical Sunset este construit cu un spătar înalt pentru un sprijin sporit și picioare mai lungi, astfel încât să stați mai sus de sol. Acest confort sporit este combinat cu rezistența și durabilitatea liniei de inspirație militară.

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro

 • PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun,...
  • -3%
  PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun, diferite culori
  426,80 lei -3% 440,00 lei

  PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun, diferite culori

  **Compatibil cu Chair One, Chair One L, Chair One XL, Chair Two, Sunset Chair, Beach Chair, Incline Festival Chair, Playa and Savanna Chair. Compatible with chairs made from 2018 onwards.**

  Personal Shade oferă protecție împotriva soarelui cu un design inteligent și minimalist.

  Cere oferta HELINOX de la Steelway.ro

  Gama completa pe www.helinox.eu

 • Pat COT MAX CONVERTIBLE / doua culori...
  • -3%
  Pat COT MAX CONVERTIBLE / doua culori disponibile, 5 ani garantie, Helinox
  2.318,30 lei -3% 2.390,00 lei

  Mai lat și mai lung, Cot Max adaugă 7 cm în plus la lățime și 20 cm la lungime, păstrând în același timp designul aerodinamic și performanța de ambalare.

  Specificatii in poze.

  Scrieti va rog in comentariu la comanda culoarea dorita!

  Toata oferta HELINOX la Steelway.ro

  Cere oferta de pret si reduceri pentru HELINOX!

 • Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox,...
  • -3%
  Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox, pentru aventuri MOTO sau Trekking
  2.134,00 lei -3% 2.200,00 lei

  Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox, pentru aventuri MOTO sau Trekking

  Dormiți un pic mai aproape de stele - și mai departe de pământul rece și tare. Aceasta aduce tot ceea ce oferă un pat de campanie Helinox - apoi îl ridică. Ușor de împachetat, este pătuțul de camping perfect, asigură un somn confortabil în excursii cu motocicleta, excursii de pescuit sau în camping. 

  Pretul afisat este pentru HIGH COT ONE REGULAR!

  Pretul pentru HIGH COT ONE LONG este de : 2400 RON TVA INCLUS

  Scrieti in descriere produsul dorit!

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro 

 • Pat foarte usor 1.2 kg, LITE COT, Helinox,...
  • -3%
  Pat foarte usor 1.2 kg, LITE COT, Helinox, pentru aventuri Moto sau...
  1.455,00 lei -3% 1.500,00 lei

  Pat foarte usor 1.2 kg, Cot Light, Helinox, pentru aventuri Moto sau trekking

 • Lanseta Fox EOS Pro, 3.90m, 3.5lbs, 2 bucati +...
  • -3%
  Lanseta Fox EOS Pro, 3.90m, 3.5lbs, 2 bucati + husa transport inclusa
  388,00 lei -3% 400,00 lei

  Noua lanseta Fox EOS Pro de 3.90m si putere de aruncare de 3.5lbs, este compusa din doua tronsoane. Lanseta cu actiune semi-rapida, ceea ce ajuta sa puteti atinge distante mari in aruncare

 • Sonar Deeper Smart Fishfinder Start
  • -3%
  Sonar Deeper Smart Fishfinder Start
  582,00 lei -3% 600,00 lei

  Detalii produs:

  Conexiune Wi-Fi

  Raza de aruncare 50 m

  Adancime de scanare 50 m

  Interfata utilizatorului prietenoasă

  Ecran Imagini Pesti

  Nu este necesară o conexiune la internet

 • Barca pescuit, Navomodel Delfin EON Cu Morisca,...
  • -3%
  Barca pescuit, Navomodel Delfin EON Cu Morisca, 1.5kg
  2.473,50 lei -3% 2.550,00 lei

  Navomodel Delfin EON cu Morisca

  Navomodel Delfin EON cu morisca ofera avantajul de a nadi o cantitate de 1.5 kg pe un diametru de 6 metri patrati datorita cuvei centrifuge, actionata independent din radiotelecomanda.

  Este o barcuta de plantat silentioasa capabila sa transporte pana la 2 kg nada(bulgari si nada) in cele 2 cuve incapatoare. Impreuna cu morisca si cele doua cuve laterale puteti transporta pana la 3.5 kg de momeala.

 • Lanseta Daiwa Vertice Carp, din 2buc, 3 lbs, 3m
  • -3%
  Lanseta Daiwa Vertice Carp, din 2buc, 3 lbs, 3m
  329,80 lei -3% 340,00 lei

  Lanseta Daiwa Vertice Carp echipata cu componente premium, dar oferind un pret exceptional. Realizata pe un blanc subtire realizat din fibră de carbon HMC +, acestea au acțiune de vârf. Lansete de crap ideale pentru pescuitul plantat sau lansat, in bugetul lor de pret.

 • Lanseta Spod Daiwa Vertice Carp, 3.60m, 4.5lbs,...
  • -3%
  Lanseta Spod Daiwa Vertice Carp, 3.60m, 4.5lbs, 2 bucati
  485,00 lei -3% 500,00 lei

  Lansetele Daiwa Vertice sunt echipate cu componente premium si au un raport calitate/pret foarte bun. Blancuri subtiri, dar puternice, din fibra de carbon HMC + cu actiune de varf, prezinta caracteristici excelente de aruncare avand rezerve mari de putere pentru a lupta chiar si cu crapii mari. Revenirea rapida a lansetelor la aruncare este deosebit de importanta atunci cand monturile trebuiesc asezate cu precizie pe vad.

 • Lanseta Daiwa Black Widow Carp New 3.60M 3.5Lb
  • -3%
  Lanseta Daiwa Black Widow Carp New 3.60M 3.5Lb
  315,25 lei -3% 325,00 lei

  Noua lanseta Daiwa Black Widow este echipa cu inel de plecare de 50mm, atat pentru varianta de 3.90m, cat si pe cea de 3.60m.

 • Lanseta Telescopica Daiwa Ninja X Carp 3m sau 3.6M
  • -3%
  Lanseta Telescopica Daiwa Ninja X Carp 3m sau 3.6M
  271,60 lei -3% 280,00 lei

  Lansetele ușoare de crap tele Ninja X sunt echipate cu componente premium și au blank-ul subțire din fibră de carbon HMC +, care se încarcă complet la lansare permițând distanțe lungi de aruncare.

  Lansetele de crap Ninja X telescopice au un mâner subțire clasic finisat cu plută. Acestea se pot folosi ala la pescuitul crapului, cat si la platica sau caras.

  Pret 3 M =  280 RON TVA INCLUS

  PRET 3.6M =  325 RON TVA INCLUS

  Scrieti in descrierea comenzii marimea dorita.

 • Lanseta Daiwa Ninja X Spin 2Buc 2.10M/10-30G
  • -3%
  Lanseta Daiwa Ninja X Spin 2Buc 2.10M/10-30G
  194,00 lei -3% 200,00 lei

  Lansetă clasică cu acțiune de vârf. Acest model este un adevărat all-round. Ideală pentru pescuitul cu năluci soft, voblere, oscilante și spinnere. Secțiunea mânerului oferă rezerve

  Pentru alte modele de lansete si mulinete Daiwa sau Fox va rog contactati echipa Steelway.ro 0759033720 comenzi@steelway.ro

 • Lanseta Daiwa Ninja X Feeder 3.30M 120G
  • -3%
  Lanseta Daiwa Ninja X Feeder 3.30M 120G
  344,35 lei -3% 355,00 lei

  Cu lansetele de feeder Ninja X, DAIWA oferă o nouă serie premium, la un raport preț preformanță, complet convingătoare.

  Pentru alte modele de lansete Daiwa sau FOX cere oferta de pret comenzi@steelway.ro 075033720

 • Lumina de lucru ARB Horizon Work,500LM AND 3200...
  • -3%
  Lumina de lucru ARB Horizon Work,500LM AND 3200 MAH LI-ION BATTERY
  824,50 lei -3% 850,00 lei

  Lumina de lucru ARB Horizon Work Light are un încărcător wireless inclus și este compatibilă cu multe dispozitive inteligente wireless, încărcate prin intermediul unui cablu USB de tip C. Încărcarea wireless pentru lumina de lucru ARB Horizon face ca încărcarea să fie la fel de simplă ca și cum ai plasa lumina de lucru pe baza de încărcare și ai lăsa-o să se încarce automat până la starea completă, fără a mai conecta cabluri sau a mai căuta cablul

 • Proiector Camping ARB, ARB HORIZON FLOOD LIGHT...
  • -3%
  Proiector Camping ARB, ARB HORIZON FLOOD LIGHT 2000/4000LM AND 4000 MAH...
  804,13 lei -3% 829,00 lei

  Proiector ARB Area este excelentă pentru iluminarea suplimentară în jurul taberei, pentru o lumină suplimentară pentru Navi în timpul deplasărilor de noapte sau pentru acele defecțiuni nefericite. A avea posibilitatea de a încărca bateria și de a face să funcționeze lumina în același timp este un mare plus pentru a retrage limitele capacității bateriei

 • ARB FIREPIT 600X480X300, Vatra de foc ARB
  • -3%
  ARB FIREPIT 600X480X300, Vatra de foc ARB
  1.619,90 lei -3% 1.670,00 lei

  Vatra de foc: oțel REDCOR® de 3 mm

  Placă de grătar: oțel moale de 4 mm

  Vă rugăm să rețineți:

  Oțelul REDCOR® este o nouă clasă de oțel care nu ruginește, ci se îmbracă într-o patină frumoasă.

  Prin urmare, "aspectul îmbătrânit" este intenționat și nu este un motiv de plângere.

  Dimensiunea ambalajului (LxLxA): 600x300x35mm

  Bolul de foc este format din 5 plăci și se asamblează fără unelte.

 • Lumina ARB pentru cort, 12V LED, cu USB & CIG 25MM
  • -3%
  Lumina ARB pentru cort, 12V LED, cu USB & CIG 25MM
  358,90 lei -3% 370,00 lei

  Cu o putere de 300 de lumeni, această lampă cu LED-uri asigură suficientă lumină în cortul de acoperiș sau sub marchiză. Consumul este mai mic de 1 amperiu și are o protecție împotriva stropilor de apă conform IP54

  Compatibil cu corturile ARB dar si ale corturi.

  Vedeti oferta de corturi auto si marchize Steelway.ro in categoria: Overlanding 》 Corturi si Marchize

 • Cort ARB Skydome SWAG, Single, 2100 x 900x 850
  • -3%
  Cort ARB Skydome SWAG, Single, 2100 x 900x 850
  2.686,90 lei -3% 2.770,00 lei

  Este mare, spațioas și cât se poate de confortabil. Cort ARB SkyDome vine direct din cutie și este gata de utilizare.

  Patul din poza 4 nu este inclus si il gasiti la produse conexe mai jos in descriere.

  Are 11 KG.

  Video cu produsul

 • Mulineta Daiwa Crosscast 35 SCW 5000LD QD,...
  • -3%
  Mulineta Daiwa Crosscast 35 SCW 5000LD QD, având cursa tamburului de 35 mm
  582,00 lei -3% 600,00 lei

  Noul Daiwa Crosscast 35 SCW 5000LD QD, având cursa tamburului de 35 mm este o mulineta echipată cu sistemul Slow Cross Wrap de așezare a firului încrucișat.

 • Mulineta Daiwa Crosscast Surf 45 SCW QD 5000 C
  • -3%
  Mulineta Daiwa Crosscast Surf 45 SCW QD 5000 C
  746,90 lei -3% 770,00 lei

  Mulineta Daiwa Crosscast Surf 45 SCW QD 5000 C

 • Mulineta Daiwa Emblem 35 SCW 5000LD QD, tambur...
  • -3%
  Mulineta Daiwa Emblem 35 SCW 5000LD QD, tambur si corp mai mic
  1.018,50 lei -3% 1.050,00 lei

  Mulineta Daiwa Emblem 35 SCW 5000LD QD, pare din seria Emblem dar cu un tambur si corp mai mic

 • Mulineta Daiwa Emblem 45 SCW QD OT, cu design...
  • -3%
  Mulineta Daiwa Emblem 45 SCW QD OT, cu design clasic și modern în...
  1.062,15 lei -3% 1.095,00 lei

  Mulineta Daiwa Emblem 45 SCW QD OT, cu design clasic și modern în același timp – mulinetă high-tech.

 • Costum, imbracaminte de iarnă pentru pescuit cu...
  • -3%
  Costum, imbracaminte de iarnă pentru pescuit cu trei piese
  775,03 lei -3% 799,00 lei

  Costum Trakker CR3 Winter Suit, costum de iarnă pentru pescuit cu trei piese. Cel mai nou model de costum de pescuit din oferta Trakker, vine cu un desgin nou.

 • Set Costum 2 piese de pescuit iarna, Trakker 2...
  • -3%
 • Sosete Lana Merino Korda Kore maro sau olive,...
  • -3%
  Sosete Lana Merino Korda Kore maro sau olive, pescuit, overlanding
  101,85 lei -3% 105,00 lei

  Sosete din lana, Korda Kore, cu un conținut ridicat de lana Merino, pentru a asigura un comfort termic ridicat.

 • Pat Helinox Cot One Convertible Insulated
  • -3%
  Pat Helinox Cot One Convertible Insulated
  2.425,00 lei -3% 2.500,00 lei

  Cot One Convertible Insulated de la Helinox este un pat de camping compact.

  Este foarte izolant, ceea ce îl face potrivit pentru dormit la temperaturi sub zero grade. Patul din aluminiu se asamblează intuitiv și oferă o capacitate de încărcare de 145 de kilograme.

  Confortul, manopera perfectă și dimensiunile reduse ale pachetului vă vor impresiona.

  Se pot achizitiona separat Cot Legs 12 bucati sau 16 sau husa invelitoare Cot Warmer si multe altele.

  Pentru detalii privind brandul Helinox contactaci echipa Steelway.ro

 • 12 Picioare pentru Helinox Cot One
  • -3%
  12 Picioare pentru Helinox Cot One
  407,40 lei -3% 420,00 lei

  Necesar pentru a ridica patulurile Helinox Cot One.

  Ajută foarte mult să te întinzi și să te ridici.

 • Helinox Table One, Masa Camping sau Overlanding
  • -3%
  Helinox Table One, Masa Camping sau Overlanding
  562,60 lei -3% 580,00 lei

  Steelway.ro aduce in catalogul sau k masa Extrem de ușoară, Helinox' Table One este o adevărată necesitate pentru a mânca, citi sau juca cărți, cu un ambalaj extrem de mic.

  Pentru a preveni căderea sticlelor și a cănilor, Helinox Table One are două suporturi de sticle integrate în centrul mesei. Cadrul său este realizat de DAC, expert în stâlpi de cort durabili, și este alcătuit din aluminiu ușor ca o pană, dar robust, care este durabil și rezistent la torsiune. Oricine s-a abținut până acum să cumpere o masă de camping din motive de greutate ar trebui să se uite mai atent la Table One.

  Disponibila in doua culori

 • HELINOX - Cot warmer
  • -3%
  HELINOX - Cot warmer
  465,60 lei -3% 480,00 lei

  Husa invelitoare

  Se potrivesteste cu paturile ultrausoare Heliox Cot One, Cot One Insulated

  Utilizare recomandată:camping, călătorii

  Dimensiuni (exterior):190 x 68 x 0,5 cm

  Greutate:650 g

  Extras: sac de depozitare inclus.

 • Set 2 Pahare de vin, inox, otel inoxidabil,...
  • -3%
  Set 2 Pahare de vin, inox, otel inoxidabil, 200ml, Front Runner Wine
  77,60 lei -3% 80,00 lei

  Set de doua pahare de vin din oțel inoxidabil (200ml).

  Pahar de vin durabil, rezistent la coroziune și praf.

  Capacitate de 200ml.

  Bucurați-vă de vin cu stil cu acest pahar de vin din oțel inoxidabil atunci când campați.

 • Dometic Go Water Hydration Jug 11L/2.9Gal +...
  • -3%
  • Produs fara stoc
  Dometic Go Water Hydration Jug 11L/2.9Gal + Faucet, Diverse culori
  940,90 lei -3% 970,00 lei

  Robinetul de 11 l Dometic pentru hidratare vă permite să depozitați și să turnați cu ușurință apa de care aveți nevoie.

  Păstrați-l în vehicul sau în camping pentru o alimentare convenabilă și sigură cu apă de 11 litri.

 • Robinet cu furtun, Dometic GO Hydration Water...
  • -3%
  Robinet cu furtun, Dometic GO Hydration Water Faucet
  489,85 lei -3% 505,00 lei

  Indiferent dacă aveți nevoie de suficientă apă pentru a vă umezi periuța de dinți sau pentru a umple o oală de gătit, robinetul de apă pentru hidratare de la Dometic vă permite să distribuiți ceea ce aveți nevoie și să utilizați mai puțin.

 • Dometic GO Water Hydration Jug 11L/2.9Gal,...
  • -3%
  • Produs fara stoc
  Dometic GO Water Hydration Jug 11L/2.9Gal, Diverse culori
  441,35 lei -3% 455,00 lei

  Urciorul de apă de hidratare de 11 l de la Dometic vă permite să depozitați și să turnați cu ușurință apa de care aveți nevoie.

  Păstrați-l în vehicul sau în camping pentru o alimentare convenabilă și sigură cu apă de 11 litri.

 • Cort Dometic PICO FTC 1X1 Gonflabil Camping...
  • -3%
  Cort Dometic PICO FTC 1X1 Gonflabil Camping Cort / 1 Persoana
  2.483,20 lei -3% 2.560,00 lei

  Dometic Pico FTC este cortul all-in-one ideal pentru 1 PERSOANA.

  Dispune de o saltea gonflabilă integrată și un cadru gonflabil durabil și este fabricat din polibuton premium care asigură protecție împotriva elementelor.

  Pico vine cu o geantă de transport convenabilă în stil rucsac, ceea ce îl face ușor de transportat pe jos.

 • Cort Dometic PICO FTC 2X2 Gonflabil Camping Cort
  • -3%
  Cort Dometic PICO FTC 2X2 Gonflabil Camping Cort
  2.968,20 lei -3% 3.060,00 lei

  Dometic Pico FTC este cortul all-in-one ideal pentru cupluri.

  Dispune de o saltea gonflabilă integrată și un cadru gonflabil durabil și este realizată din material avansat din polibuton care asigură protecție împotriva intemperiilor.

  În plus, Dometic Pico vine cu o geantă de transport convenabilă în stil rucsac, ceea ce îl face ușor de transportat pe jos.

 • Dometic K9 80 AIR Gonflabila Dog Cutie
  • -3%
  Dometic K9 80 AIR Gonflabila Dog Cutie
  1.707,20 lei -3% 1.760,00 lei
  Dometic K9 80 AIR este soluția ideală pentru proprietarii de animale de companie cărora le place să călătorească. Această ladă gonflabilă pentru câini, versatilă, a fost concepută pentru a-ți menține prietenul blănos confortabil și în siguranță pe tot parcursul călătoriei. Dispune de o podea detașabilă care îl face incredibil de ușor de curățat și împachetat și un mâner de transport convenabil, ceea ce îl face extrem de portabil.
 • Dometic Reunion FTG 4X4 Footprint / Floor space
  • -3%
  Dometic Reunion FTG 4X4 Footprint / Floor space
  300,70 lei -3% 310,00 lei
  Instalați-vă cortul cu încredere pe teren umed, cu amprenta rezistentă la apă a cortului Dometic. Conceput pentru a se potrivi cortului dvs. gonflabil Reunion FTG 4X4, această amprentă durabilă și non-respirabilă vă menține cortul curat și protejat. De asemenea, este o podea versatilă, rezistentă la umezeală pentru copertina dvs. și vine cu o geantă de transport convenabilă pentru transport și depozitare ușor.
 • Dometic Reunion FTG 5X5 Footprint / Floor space
  • -3%
  Dometic Reunion FTG 5X5 Footprint / Floor space
  349,20 lei -3% 360,00 lei
  Instalați-vă cortul cu încredere pe teren umed, cu amprenta rezistentă la apă a cortului Dometic. Conceput pentru a se potrivi cortului dvs. gonflabil Reunion FTG 5X5, această amprentă durabilă și non-respirabilă vă menține cortul curat și protejat. De asemenea, este o podea versatilă, rezistentă la umezeală pentru copertina dvs. și vine cu o geantă de transport convenabilă pentru transport și depozitare ușor.
 • Dometic Reunion FTG 4X4 Cort Carpet / Fleece
  • -3%
  Dometic Reunion FTG 4X4 Cort Carpet / Fleece
  349,20 lei -3% 360,00 lei
  Îmbunătățește-ți experiența de campare adăugând un plus de căldură și confort cortului tău cu acest covor moale, dar durabil. Concepută pentru a se potrivi cortului tău pentru 4 persoane, vine într-o geantă de transport convenabilă pentru depozitare și transport.
 • Dometic Reunion FTG 5X5 Cort Carpet / Fleece
  • -3%
  Dometic Reunion FTG 5X5 Cort Carpet / Fleece
  421,95 lei -3% 435,00 lei
  Îmbunătățește-ți experiența de campare adăugând un plus de căldură și confort cortului tău cu acest covor moale, dar durabil. Este croit pentru a se potrivi cortului dvs. și vine într-o geantă de transport convenabilă.
 • Dometic Reunion FTG 4X4 REDUX Gonflabila...
  • -3%
  Dometic Reunion FTG 4X4 REDUX Gonflabila Camping Cort / 4 Person
  3.453,20 lei -3% 3.560,00 lei
  Conceput pentru a fi compact și ușor de instalat (cu pompa inclusă), cortul de camping gonflabil FTG 4X4 REDUX oferă un adăpost rapid și confortabil pentru până la 4 persoane. Fabricat din poliester Weathershield REDUX (un material ușor realizat din sticle de plastic reciclate), acest cort nu este doar ecologic, ci și foarte durabil. Reunion FTG se mândrește cu un design complet anti-insecte care asigură un flux amplu de aer și vă menține răcoros, chiar și în climatele calde. Dacă vremea se întoarce, pur și simplu fixează-l pe foișor și continuă-ți aventura fără să-ți faci griji că te vei uda.
 • Dometic Reunion FTG 5X5 REDUX Gonflabila...
  • -3%
  Dometic Reunion FTG 5X5 REDUX Gonflabila Camping Cort / 5 Person
  3.938,20 lei -3% 4.060,00 lei
  Conceput pentru a fi compact și ușor de instalat, cortul de camping Dometic Reunion FTG oferă un adăpost rapid și confortabil pentru până la 5 persoane. Fabricat din poliester Weathershield REDUX (un material ușor realizat din sticle de plastic reciclate), acest cort nu este doar ecologic, ci și foarte durabil. Reunion FTG se mândrește cu un design complet anti-insecte care asigură un flux amplu de aer și vă menține răcoros, chiar și în climatele calde. Dacă vremea se întoarce, pur și simplu fixează-l pe foișor și continuă-ți aventura fără să-ți faci griji că te vei uda.
 • Dometic TRT 140 AIR Gonflabila Pentru Plafontop...
  • -3%
  Dometic TRT 140 AIR Gonflabila Pentru Plafontop Cort
  12.183,20 lei -3% 12.560,00 lei
  Construit cu un cadru AIR puternic, acest cort inovator de pe acoperiș se umflă dintr-un singur punct (cu pompa de 12 V inclusă) și are o saltea integrată din spumă pentru a oferi un adăpost confortabil pentru până la două persoane. Materialul din polibuton respirabil și ferestrele din plasă asigură o temperatură confortabilă în interior, indiferent dacă sunteți în camping pe vreme rece sau caldă. Proiectat pentru a se plia dublu pentru un pachet de dimensiuni mai mici, Dometic TRT 140 AIR este ideal pentru vehiculele mai mici.
 • Dometic Leaf Medium Masa
  • -3%
  Dometic Leaf Medium Masa
  368,60 lei -3% 380,00 lei
  Mănâncă afară pe frunza de mărime medie Dometic. Cu picioarele sale reglabile, este suficient de stabil chiar și pe terenuri denivelate, iar cadrul ușor de aluminiu îl face ușor de transportat.
 • Dometic Leaf lateral Masa
  • -3%
  Dometic Leaf lateral Masa
  315,25 lei -3% 325,00 lei
  Masa laterală Leaf este ultra ușoară, stabilă și rapid de instalat. Pentru 1 până la 2 persoane.
 • Dometic Zero Light Oak Masa / Large
  • -3%
  Dometic Zero Light Oak Masa / Large
  1.197,95 lei -3% 1.235,00 lei
  Masă mare, ultra ușoară, cu picioare reglabile. Dispune de un cadru ușor din aluminiu și blat de masă din stejar.
 • Dometic Zero Light Oak Masa / Medium
  • -3%
  Dometic Zero Light Oak Masa / Medium
  834,20 lei -3% 860,00 lei
  Masă ultra-uşoară, de dimensiuni medii, cu picioare reglabile. Dispune de un cadru ușor din aluminiu și blat de masă din stejar.
 • Dometic Zero Concrete Masa / Large
  • -3%
  Dometic Zero Concrete Masa / Large
  1.251,30 lei -3% 1.290,00 lei
  Masă mare, ultra ușoară, pliabilă. Are un cadru ușor din aluminiu și un blat cu aspect de beton.
 • Dometic Zero Concrete Masa / Medium
  • -3%
  Dometic Zero Concrete Masa / Medium
  1.091,25 lei -3% 1.125,00 lei
  Masă ultra-uşoară, de dimensiuni medii, pliabilă. Are un cadru ușor din aluminiu și un blat cu aspect de beton.
 • Dometic GO Compact Camping Masa Depozitare Bag
  • -3%
  Dometic GO Compact Camping Masa Depozitare Bag
  179,45 lei -3% 185,00 lei
  Geanta noastră de depozitare a mesei facilitează încărcarea, descărcarea, depozitarea și transportul mesei de tabără. Construit din material 600D rezistent, este căptușit pentru a ajuta la protejarea suprafeței de bambus a mesei. Geanta are două mânere de transport încorporate și o curea de umăr reglabilă.
 • Dometic GO Compact Camping Masa / Bamboo
  • -3%
  Dometic GO Compact Camping Masa / Bamboo
  1.023,35 lei -3% 1.055,00 lei
  Designul unic al mesei CMP T4 de la Dometic are o suprafață elastică și o construcție robustă care se pliază la jumătate din dimensiunea sa pentru un transport simplu.
 • Dometic GO PAC Insulated 10L/2.6Gal
  • -3%
  Dometic GO PAC Insulated 10L/2.6Gal
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Insertul izolat de la Dometic transformă depozitul nostru portabil pentru echipamente într-un frigider de încredere pentru a vă păstra băuturile și alimentele la rece zile întregi.
 • Dometic GO PAC Insulated 20L/5.3Gal
  • -3%
  Dometic GO PAC Insulated 20L/5.3Gal
  252,20 lei -3% 260,00 lei
  Insertul izolat de la Dometic transformă depozitul nostru portabil pentru echipamente într-un frigider de încredere pentru a vă păstra băuturile și alimentele la rece zile întregi.
 • Dometic GO Soft Depozitare 10L/2.6Gal / Glacier
  • -3%
  Dometic GO Soft Depozitare 10L/2.6Gal / Glacier
  441,35 lei -3% 455,00 lei
  Continuați să vă împachetați și să depozitați echipamentele cu ușurință, cu depozitul portabil de protecție versatil pentru echipamente de la Dometic, în dimensiuni de 20L și 10L.
 • Dometic GO Soft Depozitare 10L/2.6Gal / Ash
  • -3%
  Dometic GO Soft Depozitare 10L/2.6Gal / Ash
  441,35 lei -3% 455,00 lei
  Continuați să vă împachetați și să depozitați echipamentele cu ușurință, cu depozitul portabil de protecție versatil pentru echipamente de la Dometic, în dimensiuni de 20L și 10L.
 • Dometic GO Soft Depozitare 10L/2.6Gal / Silt
  • -3%
  Dometic GO Soft Depozitare 10L/2.6Gal / Silt
  441,35 lei -3% 455,00 lei
  Continuați să vă împachetați și să depozitați echipamentele cu ușurință, cu depozitul portabil de protecție versatil pentru echipamente de la Dometic, în dimensiuni de 20L și 10L.
 • Dometic GO Soft Depozitare 20L/5.3Gal / Glacier
  • -3%
  Dometic GO Soft Depozitare 20L/5.3Gal / Glacier
  538,35 lei -3% 555,00 lei
  Continuați să vă împachetați și să depozitați echipamentele cu ușurință, cu depozitul portabil de protecție versatil pentru echipamente de la Dometic, în dimensiuni de 20L și 10L.
 • Dometic GO Soft Depozitare 20L/5.3Gal / Ash
  • -3%
  Dometic GO Soft Depozitare 20L/5.3Gal / Ash
  538,35 lei -3% 555,00 lei
  Continuați să vă împachetați și să depozitați echipamentele cu ușurință, cu depozitul portabil de protecție versatil pentru echipamente de la Dometic, în dimensiuni de 20L și 10L.
 • Dometic GO Soft Depozitare 20L/5.3Gal / Silt
  • -3%
  Dometic GO Soft Depozitare 20L/5.3Gal / Silt
  538,35 lei -3% 555,00 lei
  Continuați să vă împachetați și să depozitați echipamentele cu ușurință, cu depozitul portabil de protecție versatil pentru echipamente de la Dometic, în dimensiuni de 20L și 10L.
 • Dometic PorMasa Gear Depozitare Hard laterald...
  • -3%
  Dometic PorMasa Gear Depozitare Hard laterald 50L/13.2 Gal / Slate
  974,85 lei -3% 1.005,00 lei
  Hard Storage de la Dometic vă permite să depozitați echipamentele esențiale de exterior într-un singur loc, făcându-l ușor să luați de pe raft sau de pe podea și să îl glisați în portbagaj și să ieșiți afară.
 • Dometic Downdraught Manual Pump / 2.2L/0.58 gal
  • -3%
  Dometic Downdraught Manual Pump / 2.2L/0.58 gal
  232,80 lei -3% 240,00 lei
  Umflați-vă cortul sau copertina Dometic (sau alte piese gonflabile de camping, cum ar fi saltele) fără efort cu pompa manuală Dometic Downdraught. Pompa de mână are o capacitate de 2,2 L/0,58 gal, un manometru integrat și mânere ergonomice.
 • Dometic Gale Electric Pump / 12V
  • -3%
  Dometic Gale Electric Pump / 12V
  492,27 lei -3% 507,50 lei
  Aceasta pompa electrica este solutia ideala pentru a va umfla copertinele si corturile Dometic AIR. Pompa de 12 V vine cu o serie de caracteristici, inclusiv un cablu foarte lung, un afișaj digital iluminat din spate și oprire automată. De asemenea, include șase duze de asamblare pentru un plus de confort.
 • Dometic Gale Electric Pump Carry Bag
  • -3%
  Dometic Gale Electric Pump Carry Bag
  150,35 lei -3% 155,00 lei
  Soluția supremă pentru transportul, depozitarea și protecția fără probleme a pompei dvs. electrice Gale. Această geantă durabilă din poliester are o secțiune de plasă cu fermoar și un mâner de transport convenabil, permițându-vă să împachetați cu ușurință și să mergeți cu pompa oriunde aveți nevoie. În plus, construcția sa robustă asigură că pompa dumneavoastră este protejată de lovituri, zgârieturi și alte daune potențiale.
 • Dometic GO Camping Blanket / Ash
  • -3%
  Dometic GO Camping Blanket / Ash
  732,35 lei -3% 755,00 lei
  Cu versatilitatea sa, pătura durabilă Camp de la Dometic va rezolva problemele pe care nici nu știai că le ai.
 • Dometic GO Camping Blanket / Silt
  • -3%
  Dometic GO Camping Blanket / Silt
  732,35 lei -3% 755,00 lei
  Cu versatilitatea sa, pătura durabilă Camp de la Dometic va rezolva problemele pe care nici nu știai că le ai.
 • Fiat Ducato (L3H2/159in WB/High Pentru Plafon)...
  • -3%
  Fiat Ducato (L3H2/159in WB/High Pentru Plafon) (2014-Current) Slimpro...
  9.685,45 lei -3% 9.985,00 lei
  Deblocați potențialul de depozitare al furgonetei dvs. cu acest set de portbagaj robust și extrem de versatil pentru camionete Fiat Ducato. Misiune de durată lungă de viață a furgonetei, călătorie în weekend sau echipamente de transport, cum ar fi scări și țevi, raftul cu profil redus este proiectat pentru a suporta sarcini mari. Dispune de un sistem de lame reglabile pentru a găzdui aproape orice tip de echipament montat pe acoperiș, cum ar fi unități de aer condiționat, luminatoare și orificii de ventilație. Zona extinsă de transport a încărcăturii a fost proiectată pentru a transporta echipamentele și a monta accesoriile Front Runner într-o gamă largă de configurații.
 • Dometic Thermo Sticla 480ml/16oz / Slate
  • -3%
  Dometic Thermo Sticla 480ml/16oz / Slate
  179,45 lei -3% 185,00 lei
  Sticlele izolate cu vid Dometic asigură că băuturile dumneavoastră reci sau calde își mențin temperatura în timp ce sunteți în mișcare. Construcția din oțel inoxidabil este pregătită pentru orice aventură. Ușor de curățat, rezistent la scurgeri, se poate spăla în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic Thermo Sticla 480ml/16oz / Orchid
  • -3%
  Dometic Thermo Sticla 480ml/16oz / Orchid
  179,45 lei -3% 185,00 lei
  Sticlele izolate cu vid Dometic asigură că băuturile dumneavoastră reci sau calde își mențin temperatura în timp ce sunteți în mișcare. Construcția din oțel inoxidabil este pregătită pentru orice aventură. Ușor de curățat, rezistent la scurgeri, se poate spăla în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic Tumbler 600ml/22oz / Slate
  • -3%
  Dometic Tumbler 600ml/22oz / Slate
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Beți în aventură cu acest pahar termoizolant sigilat în vid, care menține băuturile la temperatura perfectă. Fabricat din oțel inoxidabil robust pentru un stil de viață activ. Capacul din plastic are o funcție de fixare prin presare rezistentă la stropire pentru a evita scurgerile mari și, de asemenea, vine cu o garnitură detașabilă pentru o curățare ușoară. Rezistent la stropire, poate fi spălat în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic Thermo Sticla 660ml/22oz / Slate
  • -3%
  Dometic Thermo Sticla 660ml/22oz / Slate
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Sticlele izolate cu vid Dometic asigură că băuturile dumneavoastră reci sau calde își mențin temperatura în timp ce sunteți în mișcare. Construcția din oțel inoxidabil este pregătită pentru orice aventură. Ușor de curățat, rezistent la scurgeri, se poate spăla în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic Thermo Sticla 660ml/22oz / Orchid
  • -3%
  Dometic Thermo Sticla 660ml/22oz / Orchid
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Sticlele izolate cu vid Dometic asigură că băuturile dumneavoastră reci sau calde își mențin temperatura în timp ce sunteți în mișcare. Construcția din oțel inoxidabil este pregătită pentru orice aventură. Ușor de curățat, rezistent la scurgeri, se poate spăla în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic Tumbler 600ml/20oz / Orchid
  • -3%
  Dometic Tumbler 600ml/20oz / Orchid
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Beți în aventură cu acest pahar termoizolant sigilat în vid, care menține băuturile la temperatura perfectă. Fabricat din oțel inoxidabil robust pentru un stil de viață activ. Capacul din plastic are o funcție de fixare prin presare rezistentă la stropire pentru a evita scurgerile mari și, de asemenea, vine cu o garnitură detașabilă pentru o curățare ușoară. Rezistent la stropire, poate fi spălat în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic Tumbler 320ml/10oz / Slate
  • -3%
  Dometic Tumbler 320ml/10oz / Slate
  155,20 lei -3% 160,00 lei
  Acest pahar termoizolant mai mic, sigilat în vid, menține orice dimensiune de aventură și băuturile tale la temperatura perfectă. Fabricat din oțel inoxidabil robust pentru un stil de viață activ. Capacul din plastic are o funcție de fixare prin presare rezistentă la stropire pentru a evita scurgerile mari și, de asemenea, vine cu o garnitură detașabilă pentru o curățare ușoară. Rezistent la stropire, poate fi spălat în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic Tumbler 320ml/10oz / Orchid
  • -3%
  Dometic Tumbler 320ml/10oz / Orchid
  155,20 lei -3% 160,00 lei
  Acest pahar termoizolant mai mic, sigilat în vid, menține orice dimensiune de aventură și băuturile tale la temperatura perfectă. Fabricat din oțel inoxidabil robust pentru un stil de viață activ. Capacul din plastic are o funcție de fixare prin presare rezistentă la stropire pentru a evita scurgerile mari și, de asemenea, vine cu o garnitură detașabilă pentru o curățare ușoară. Rezistent la stropire, poate fi spălat în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic 300ml/10oz Wine Tumbler / Lagune
  • -3%
  Dometic 300ml/10oz Wine Tumbler / Lagune
  179,45 lei -3% 185,00 lei
  Acest pahar de vin izolat și sigilat în vid menține vinul la temperatura perfectă. Fabricat din oțel inoxidabil robust, vă puteți bucura de momentul perfect și puteți uita totul în jur. Capacul din plastic are o funcție de prindere rezistentă la stropire pentru a evita scurgerile mari. Capacul vine și cu o garnitură detașabilă pentru o curățare ușoară. Rezistent la stropire, poate fi spălat în mașina de spălat vase și fără BPA.
 • Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Slate
  • -3%
  Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Slate
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Această cană de călătorie sigilată cu perete dublu vă menține cafeaua sau ceaiul de dimineață fierbinte mult mai mult timp decât o cană de porțelan. Este fabricat din oțel inoxidabil durabil și este practic indestructibil. Mânerul practic oferă „sentimentul de cană de cafea” familiar. Capacul transparent cu filet previne scurgerile atunci când sunteți în deplasare. Toate componentele sunt ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 • Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Lagune
  • -3%
  Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Lagune
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Această cană de călătorie sigilată cu perete dublu vă menține cafeaua sau ceaiul de dimineață fierbinte mult mai mult timp decât o cană de porțelan. Este fabricat din oțel inoxidabil durabil și este practic indestructibil. Mânerul practic oferă „sentimentul de cană de cafea” familiar. Capacul transparent cu filet previne scurgerile atunci când sunteți în deplasare. Toate componentele sunt ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 • Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Orchid
  • -3%
  Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Orchid
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Această cană de călătorie sigilată cu perete dublu vă menține cafeaua sau ceaiul de dimineață fierbinte mult mai mult timp decât o cană de porțelan. Este fabricat din oțel inoxidabil durabil și este practic indestructibil. Mânerul practic oferă „sentimentul de cană de cafea” familiar. Capacul transparent cu filet previne scurgerile atunci când sunteți în deplasare. Toate componentele sunt ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 • Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Glow
  • -3%
  Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Glow
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Această cană de călătorie sigilată cu perete dublu vă menține cafeaua sau ceaiul de dimineață fierbinte mult mai mult timp decât o cană de porțelan. Este fabricat din oțel inoxidabil durabil și este practic indestructibil. Mânerul practic oferă „sentimentul de cană de cafea” familiar. Capacul transparent cu filet previne scurgerile atunci când sunteți în deplasare. Toate componentele sunt ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 • Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Ore
  • -3%
  Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Ore
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Această cană de călătorie sigilată cu perete dublu vă menține cafeaua sau ceaiul de dimineață fierbinte mult mai mult timp decât o cană de porțelan. Este fabricat din oțel inoxidabil durabil și este practic indestructibil. Mânerul practic oferă „sentimentul de cană de cafea” familiar. Capacul transparent cu filet previne scurgerile atunci când sunteți în deplasare. Toate componentele sunt ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 • Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Moss
  • -3%
  Dometic 450ml/16oz Thermo Mug / Moss
  203,70 lei -3% 210,00 lei
  Această cană de călătorie sigilată cu perete dublu vă menține cafeaua sau ceaiul de dimineață fierbinte mult mai mult timp decât o cană de porțelan. Este fabricat din oțel inoxidabil durabil și este practic indestructibil. Mânerul practic oferă „sentimentul de cană de cafea” familiar. Capacul transparent cu filet previne scurgerile atunci când sunteți în deplasare. Toate componentele sunt ușor de curățat și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
 • Dometic 1920ml/64oz Thermo Sticla / Slate
  • -3%
  Dometic 1920ml/64oz Thermo Sticla / Slate
  349,20 lei -3% 360,00 lei
  Cu o capacitate de aproape 2 litri, această sticlă din oțel inoxidabil cu perete dublu conține suficiente băuturi reci sau calde pentru un echipaj mai mare sau pentru o zi lungă în aer liber. Chiar și așa, este convenabil de transportat cu mânerul integrat. Vine standard cu un capac cu filet din oțel inoxidabil - ușor de curățat, igienic și bine izolat pentru a vă menține băuturile la temperatura potrivită. De asemenea, puteți folosi unul dintre capacele noastre suplimentare.