Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Camping|Pescuit|Hobby

Camping, Pescuit si alte Hobby-uri in natura, Steelway.ro

>>>Conform Wikipedia, Campingul  este locul unde turiștii pot desfășura activități recreative în aer liber, în general pe suprafețe pe care sunt instalate corturi sau caravane pentru turiști. Cei care merg în camping părăsesc zonele urbane agitate pentru a se bucura de natură, locuind temporar în căsuțe tip camping, bungalouri, rulote, corturi, sau chiar sub cerul liber.

Campingul este o alternativă ieftină a turismului tradițional, practicat de un număr mare de oameni din întreaga lume.

Spațiile special amenajate pentru campare se numesc locuri de campare atunci când sunt cu acces liber, respectiv campinguri, atunci când sunt amenajate în scop comercial, iar accesul se face în baza unei taxe de campare. 

Mai multe detalii gasiti aici: 

Echipament de campare este divers in zilele noastre si variază în funcție de locație, anotimp, durata campării, mijlocul de locomoție, nivelul de confort dorit, etc. Echipamentul are rolul de a-i asigura turistului protecția termică, hrana și siguranța. In general echipamentul trebuie să fie ușor, compact și rezistent, fiind limitat la strictul necesar.

Echipamentul de urgentă poate include: briceag, amnar, vas metalic, folie de supraviețuire pentru asigurarea unui punct cald, pansament, banda adeziva, etc.

Lista echipamentului uzual

 • Trusă de prim ajutor
 • Cort sau foaie de cort
 • Sac de dormit
 • Saltea izolir
 • Centrala electrica silentioasa/ Generatoare electrice Centrale electrice Steelway (steelway.ro)
 • Frontală sau lanternă
 • Briceag, cuțit sau secure mica
 • Amnar, brichetă sau chibrituri
 • Cordelină
 • Haine adecvate activității și anotimpului
 • Bocanci sau ghete adecvate activității și anotimpului
 • Saci de gunoi
 • Recipient de plastic sau metal pentru apa
 • GPS
 • ...si multe altele

>>>>>Pescuitul, daca ar fi sa oferim o definitie simplista ...este activitatea de a prinde cu ajutorul unor instrumente speciale diverse varietăți de pește sau alte vietăți acvatice. Pescarii ne vor contrazice si vor oferii definitii mult mai complexe si mai sentimentale :). Domeniul fiind unul vast, echipamentele in continua imbunatatire va recomandam sa cititi urmatorul blog pentru a vedea care sunt beneficiile practicarii pescuitului:  Iata care sunt beneficiile practicarii pescuitului (pescar-expert.ro)

>>>>> Fotografia ....Fotografia este un hobby foarte satisfăcător și, pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile, ați putea chiar să vă construiți propriul număr de urmăritori pe Instagram sau să vă încercați norocul la munca pe cont propriu.

Una dintre cele mai dificile părți ale fotografiei este să îți dai seama ce vrei să fotografiezi de fapt, dar aerul liber este plin de subiecte potențiale! Dacă vrei doar să începi, încearcă să încorporezi fotografia în alte activități preferate, de exemplu, dacă ești un fan al drumețiilor, fă câteva fotografii cu smartphone-ul sau chiar ia-ți aparatul foto cu tine!

Alte potențiale subiecte ar putea fi...

 • Oameni (tu însuți sau un prieten/partener)
 • Frumusețe / locuri din natură
 • Păsări
 • Animale de companie
 • Mașini
 • Lacuri
 • Insecte
 • Arhitectură

Răsfoiți Instagram și începeți o notă pe telefon pentru a nota tot ceea ce vă inspiră. Începeți cu un hashtag super generic, cum ar fi #nature, apoi verificați unele dintre hashtag-urile mai de nișă folosite în postările care vă ies în evidență.

>>>>>> Ciclismul

Explorați trasee off-road pe o bicicletă de munte, încercați să faceți trucuri într-un parc BMX sau chiar pregătiți-vă pentru o cursă de anduranță pe șosea. Există un tip de ciclism pentru toată lumea, dar, indiferent ce alegeți, vă va face să faceți mișcare în aer liber. Ar putea fi chiar o poartă de acces către mersul cu bicicleta la serviciu în loc să folosiți mașina sau transportul public. Libertatea pe care o aduce ciclismul este, de asemenea, un excelent eliberator de stres, iar cea mai bună parte a acestui hobby este că puteți pedala în orice zi a săptămânii!

>>>>>> Rafting și caiac-canoe

În timp ce raftingul se desfășoară pe o plută umflată, concepută pentru a transporta mai multe persoane în același timp în apele sălbatice, caiacul implică o barcă alungită, mai subțire și care transportă un număr mai mic de persoane. Gasiti mai jos diferente despre aceasta activitate in natura:

Rafting vs kayaking - which is better? | Tara Sport (tarasportrafting.com)

>>>>>> Wildlife watching. 

Observarea faunei sălbatice este o artă, deoarece necesită creativitate, entuziasm, dragoste pentru toate ființele vii și multă răbdare.

Observarea faunei sălbatice vă permite să mergeți în locuri în care nu ați merge niciodată din motive practice, ci pentru că este impresionant și aduce acasă amintiri frumoase.

Observarea cu succes a faunei sălbatice este, de asemenea, o aventură, deoarece există în lumea haotică și imprevizibilă a naturii, de multe ori vine pe neașteptate. O aventură plină de satisfacții vă permite să înțelegeți lumea naturală și locuitorii ei și să învățați lucruri noi pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.

Dacă întâlnești un animal sălbatic în habitatul său natural, acesta îți poate aduce amintiri pozitive care îți vor rămâne în minte toată viața.

Așa știi că aventura ta de observare a vieții sălbatice a fost un succes.

Într-o aventură nereușită de observare a vieții sălbatice, unul sau ambele elemente lipsesc:

 • Nu ați văzut niciun animal sălbatic.
 • Te așteptai la așa ceva.
 • Și nu ați învățat nimic.

Explorati zece secrete despre cum să observi animalele sălbatice cu succes.

10 secrets of successful wildlife watching — WildSweden - wildlife adventures in Sweden

Când sunteți acolo, țineți minte întotdeauna că dumneavoastră sunteți vizitatorul!

Subcategorii

 • Go-Outside

  Go-Outside este o companie de echipamente de exterior din Austria. Prin mulți ani de experiență în camping și plăcerea de a campa, ei testează în mod natural toate produsele pentru simplitate, funcționare și durabilitate.

  Astfel, Go-Outside garantează produse extraordinare care vă vor oferi ție și familiei tale plăcere pentru o lungă perioadă de timp!

  Simplitatea este scopul!

  Go-Outside produsele sunt realizate manual și folosim doar materiale de înaltă calitate și potrivite pentru exterior.

 • Superfire

  Superfire este un brand celebru, cu productie in China, Schenzen si fabrica lanterne cu led-uri de mai mult de 13 ani. Produsele și serviciile Superfire principale conțin mini lanterne tactice, faruri reîncărcabile cu LED-uri, lanterne HID, lanterne UV de 365nm, lanterne pentru scufundări, lanterne de pescuit, lanterne rezistente la explozii, faruri pentru biciclete, faruri de camping, lumini de lucru pentru cob și așa mai departe.

  Superfire este bine-cunoscut pentru oferirea de lanterne la un preț rezonabil, avand capacitatea anuală de producție a fabricii la mai mult de 5 milioane de unitati.  În ultimii 13 ani, Superfire a devenit unul dintre cele mai fiabile branduri de lanterne din întreaga lume, datorită reputației.  Ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate și cele mai bune servicii pentru a satisface cerințele clienților noștri. Avem o echipă profesionistă de design, de la proiectarea produselor, fabricarea mucegaiului, turnarea până la asamblarea produselor, toate aspectele și procesele sunt testate și controlate riguros. 

  Superfire are certificari SGS, CE si ISO 9001.

  Mai multe detalii aici: Top flashlight brand | Best flashlight manufacturer | Superfire lighting

 • Redleaf

  Infiintata in 2004, Shenzhen Redleaf Technology Co, Ltd este un producător profesionist și exportator, care are ca obiect de activitate proiectarea, dezvoltarea și producția de aparate video si foto outdoor / wildlife observer / Hunting si a produselor conexe acestora. Toate produsele Redleaf respectă standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe diferite din întreaga lume. Redleaf este nisat si nu este un producator chinez clasic care ``face de toate``

  Avand un depozit cu o suprafață de 5000 de metri pătrați si peste 200 de angajați, o cifră anuală de vânzări care depășește douăzeci de milioane de dolari și exportă în prezent 90% din producția noastră la nivel mondial. Facilitățile noastre bine echipate și controlul excelent al calității în toate etapele de producție ne permit să garantăm satisfacția totală a clienților. În plus, compania a primit si certificarea BSCI recent. Ca urmare a produselor noastre de înaltă calitate și a serviciilor pentru clienți remarcabile, au câștigat o rețea globală de vânzări care ajunge în SUA, țări europene precum, Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania etc.

 • Rockbros

  Rockbros, kit-uri de raparat bicicleta

  Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom fi în situația în care bicicleta noastră are nevoie de unele reparații minore. Dacă aveți instrumentul RockBros Cycle Tool în echipamentul dvs., puteți economisi în călătoriile dumneavoastră o mulțime de timp si ...bani. RockBros este un set de instrumente în mini-versiune sub forma unei cutii pliabile, care ocupă foarte puțin spațiu, si cu acest kit ai posibilitatea de a te ferii de probleme și, prin urmare, este un instrument important pentru orice biker.

  Experienta bogata a companiei a permis si a făcut posibilă obținerea de produse comparabile din punct de vedere al calitatatii cu produsele producătorilor mondiali mai cunoscuti. Toate produsele puse în vânzare sunt testate cu atenție și verificate pentru calitate, design și funcționalitate prin control trifazat. În prezent, RockBros oferă mai mult de 120 de modele de produse diverse.

  RockBros - experiență 

  Accesoriile sunt concepute pentru toți pasionații de ciclism, indiferent de vârstă și condiție fizică. Descoperă-ți puterea fizică, morală și mentală în timp ce călătorești pe dealuri, câmpii și drumuri și experimentează-ți experiența excelentă de ciclism!

  RockBros - design

  Accesoriile pentru biciclete RockBros nu sunt elementele de bază ale echipamentului de ciclism, dar trebuie să recunoașteți că acestea îmbunătățesc cu siguranță confortul, siguranța și plăcerea ciclismului. Și cel mai important - sunt imbatabile pe bicicletă datorită eleganței și funcționalității lor.

  RockBros - în special securitate

  În ceea ce privește siguranța, acestea vor fi suporturi mobile utile și practice, care în cazul nostru au mai multe caracteristici practice decât par la prima vedere. Ce alt suport de telefon mobil vă va oferi ceva similar și vă va permite să conduceți în siguranță, rapid și eficient oriunde doriți.

 • Campingaz

  Campingaz® BBQ-uri pe gaz și sobe portabile

  Campingaz este o companie detinuta de gigantul Coleman din Statele Unite

  Din 1949, Campingaz s-a dedicat inovației în materie de gaz. Ceea ce a început ca o soluție pentru echipamente de gătit portabile pentru sobe de camping a evoluat pentru a include o linie completă de grătare pe gaz și nu numai. 

  Astăzi, soluțiile Campingaz BBQ oferă clienților din întreaga Europă produse de înaltă calitate, concepute pentru utilizare și întreținere ușoară. Fie că sunteți în căutarea unui aragaz de camping, a unui grătar în curte, a unui aragaz portabil sau a unor accesorii pentru bucătăria de tabără, Campingaz oferă o gamă de soluții de gătit din care puteți alege. Găsiți astăzi produsul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Deci, unde gătim astăzi?

 • Coleman

  The Coleman Company, Inc. este o marcă americană de produse de agrement în aer liber, în special echipamente de camping, deținută în prezent de Newell Brands. Noul sediu central al companiei se află în Chicago, iar compania are facilități în Wichita, Kansas, și în Texas. Compania are aproximativ 4.000 de angajați. Unele dintre produsele fabricate sunt sobe portabile, lanterne, răcitoare, saci de dormit, scaune de camping și adăposturi. Compania a fost infiintata acum 123 de ani (1900).

  De-a lungul istoriei sale, Coleman a produs o mare varietate de echipamente destinate în principal piețelor de camping și de agrement. Un produs proeminent este Lanterna Coleman, o serie de lămpi cu presiune care au fost inițial fabricate pentru a arde benzină. Modelele actuale utilizează combustibil Coleman (gaz alb) sau propan și folosesc una sau două mantale de gaz pentru a produce o lumină albă intensă.

  În trecut, compania a produs, de asemenea, o gamă de sobe de gătit și fiare de călcat domestice. În prezent, Coleman produce, de asemenea, sobe de tabără (Coleman a produs originalul "G.I. Pocket Stove"), saci de dormit, răcitoare, jacuzzi, generatoare, ceasuri, sandale, corturi, jucării pentru câini și rucsacuri, printre altele. De asemenea, produce o linie de bărci mici, inclusiv canoe, pontoane și bărci de tip johnboat. În trecut au vândut, de asemenea, remorci de călătorie pop-up, snowmobile Skiroule și bărci cu vele marca Hobie Cat. Compania a început recent să producă un grătar pentru grătarul de curte, care este vândut la Canadian Tire.

  O companie separată, Coleman Heating and Air Conditioning, vinde unități de încălzire și aer condiționat pentru locuințe. Coleman Heating and Air Conditioning este deținută de Johnson Controls și folosește numele și sigla Coleman sub licență.

  Coleman produce, de asemenea, ATV-uri și mini-motociclete sub marca Coleman Powersports.

  Mai multe detalii despre Coleman aici: 

  Coleman (brand) - Wikipedia

  https://www.coleman.eu

 • Coghlan's

  Coghlan's este un important producător canadian de articole și accesorii pentru camping. Produsele sale pot fi găsite în marile magazine de vânzare cu amănuntul pentru activități în aer liber, cum ar fi REI și Cabela's în Statele Unite și Mountain Equipment Co-op în Canada.

  Home | Coghlan's (coghlans.com)

  Coghlan's, acum si la Steelway.ro

  FII TU ÎNSUȚI EROUL !!!

  La Coghlan's producem accesorii de exterior, dar noi vindem cu adevărat distracție. Facem produse simple și eficiente care vă vor ajuta să profitați la maximum de activitățile în aer liber. Puteți avea încredere că produsele noastre vă vor ajuta să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult - să vă bucurați de momente de încântare în aer liber cu familia și prietenii.

  About us | Coghlan's (coghlans.com)

Sunt 66 produse.

Se afiseaza 1-30 din 66 produs(e)

Filtre active

 • Aragaz Non-stick,...
  • Nou
  Aragaz Non-stick,...
  1.150,00 lei

  Aragaz Party Grill 600 - 2000025701
  Aragazul Party Grill 600 este o companie esentiala in camping, cu optiuni de gatit nesfarsite! Aceast gratar compact, portabil, ofera cea mai larga gama de optiuni de gatit; aragaz, gratar, tigaie, plancha.
  Toate elementele lui se pot potrivi in interiorul "oalei principale" pentru depozitare si transport.
  Datorita picioarelor sale detasabile si capacului cu inchidere este usor de transportat si depozitat. Party Grill 600 functionează cu buteliile Campingaz de dimensiuni convenabile.

 • Kit reparatie...
  378,00 lei

  De ajutor în orice situație

  Mergi la munte și îți iei bicicleta cu tine? Doar împachetați un set de instrumente/kit de reparare Rockbros și nu vă faceți griji cu privire la o defecțiune bruscă a bicicletei.

  Într-o valiză practică veți găsi, printre altele, o cheie spiță perfectă pentru centrarea roților, o șurubelniță universală Phillips sau o cheie de pedală. Un manometru al anvelopei va asigura o plimbare sigură și confortabilă, iar un instrument de îndepărtare a anvelopelor va face munca mai ușoară. Kit-ul include, de asemenea, o cheie manivela, chei și mai multe.

 • Bucatarie camping...
  6.645,00 lei
  Greutate 14kg
  Dimensiune  43.5×39.5×37.5cm
  Brand

  Go outside

  Tip produs  Bucatarie Camping

 • Lanterna Superfire...
  198,00 lei

  Producător Superfire

  Modelul Y16

  Opțiunea super luminoasă Da (apăsați butonul de două ori)

  Moduri disponibile Low / Middle / High / Strobe / SOS

  Sursă de lumină SH-S14

  Putere 20W

  Interval de până la 350m

  Greutate 264g

  Rezistenta la apa IP46

  Rezistență la cădere Până la 1m

  Sursă de alimentare 2x baterie de 4000mAh (21700)

  Material aliaj de aluminiu

  Timp de lucru până la 4 ore

  Dimensiuni 48x27x241mm

 • Camera wildlife,...
  642,60 lei
  • Senzor de mișcare cu 3 zone cu rază de acțiune de 120°
  • rezoluție video maximă 4K
  • rezolutie foto maxima de 30 MPX
  • rezolutie foto maxima de 30 MPX
  • abilitatea de a înregistra videoclipuri și de a face fotografii în întuneric
  • alimentat de 8 baterii AA sau 8 baterii NiMH reîncărcabile
  • microfon sensibil încorporat
  • funcționează într-un interval de temperatură de la -20 °C la 60 ° C
  • un ecran de 2,4 x 2,5 mm
  • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
  • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
  • Posibilitatea de a proteja accesul la date cu parolă
  • stocare de imagini pe carduri de memorie Micro SD TF (până la 256 GB)
  • telecomandă și acces la cardul de memorie al camerei
  • telecomandă și acces la multimedia înregistrată prin intermediul aplicației mobile (Android/iOS)
 • Aragaz & Gratar Usor...
  • Nou
  Aragaz & Gratar Usor...
  849,00 lei

  Aragaz & Gratar Campingaz 360 CV - 2000038776
  Primul aragaz și grătar de masă cu un design plat care permite grătar la 360° în timp ce stați confortabil la masă. Grătarul Campingaz 360 oferă o versatilitate excelentă pentru grătar și gătit, cu o grătar cu nervuri, un grătar plat și un suport pentru gătit tigaie.

 • Bucatarie camping...
  10.300,00 lei
  Greutate 22 kg
  Dimensiune 60 × 51,5 × 36 cm
  Brand

  Go-Outside

  Tip Produs

  Camping

 • Lampa de lucru sau...
  398,00 lei
  • Model: FS1-G
  • Domeniu de iluminat  50 m²
  • Număr de lumeni 1040 lm
  • Dimensiuni  29 x 22 x 37 cm
  • Temperatura culorii 8000K
  • Aluminiu + sticla securizata
  • Timp de lucru  9h
  • Putere  60W
  • Modelul bateriei 18650
  • Număr de baterii 6
  • Capacitate baterie 15600mAh
  • Ecranul la nivel de baterie 
  • Moduri de lumină: slabă roșu / albastru / stroboscop 
 • Camera de observare,...
  836,80 lei
  • rezoluție video maximă 2K FullHD
  • rezolutie foto maxima 30 MPX
  • alimentate cu energie solară sau 4 baterii AA
  • detectarea mișcării
  • detecție a mișcării care funcționează în intervalul de 60°
  • ar putea înregistra video și să ia fotografii în întuneric
  • Înregistrarea imaginilor pe cardurile de memorie Micro SD TF (până la 256 GB)
  • control de la distanță și acces la cameră
  • telecomandă și acces la multimedia înregistrată din aplicația mobilă
  • microfon încorporat
  • un ecran de 2" pentru o operare ușoară
  • un microfon încorporat
  • capacitatea de a proteja accesul la date cu parolă
  • funcționare la temperaturi cuprinse între -20°C și 60°C
  • rezistența la praf și murdărie
  • funcționare la temperaturi cuprinse între -20°C și 60°C
  • rezistență la praf și jeturi puternice de apă
  • capacitatea de înregistrare
  • modul "time lapse"
 • Gratar Campingaz Attitude...
  • Nou
  Gratar Campingaz...
  1.450,00 lei

  Gratar Campingaz Attitude 2GO - 2000036956
  Gratarul Attitude 2GO este un model care se poate utiliza pe masa datorita designului ingenios si a dimensiunilor reduse.
  De indata ce capacul este ridicat putem observa suprafata de gatire din fonta care este incalzita de arzatorul puternic cu tehnologie Blue Flame.

 • Lampa Solara pentru...
  539,00 lei

  Atrageți energie din razele soarelui! Lampa Superfire este o combinație de iluminare eficientă din punct de vedere energetic și sigură, care integrează tehnologii inteligente de control. FF5-D va funcționa bine ca iluminat stradal, industrial sau comercial. Utilizarea materialelor rezistente la deteriorare și a tehnologiei avansate de alimentare PWM asigură o eficiență ridicată în mediile cu temperaturi scăzute. Puteți controla lampa cu telecomanda (inclus).

 • Plancha L Campingaz, grill...
  • Nou
  Plancha L Campingaz,...
  1.399,00 lei

  Prepara meniuri delicioase cu Plancha L. Aceasta ofera aceleasi avantaje ca si gratarul traditional, dar este compacta si poate fi depozitata foarte usor.
  De asemenea, poate fi asezata la ce inaltime doriti, fiind perfecta pentru persoanele inalte. Multumita celor doua manere laterale, poate fi ridicata si mutata foarte usor. Are doua arzatoare puternice din otel inoxidabil, cu o putere de 4.1kW/h fiecare,  grill din fonta emailat si aprindere piezo.

 • Lampa solara, pentru...
  495,00 lei

  Atrageți energie din razele soarelui! Lampa Superfire este o combinație de iluminare eficientă din punct de vedere energetic și sigură, care integrează tehnologii inteligente de control. FF5-C va funcționa bine ca iluminat stradal, industrial sau comercial. Utilizarea materialelor rezistente la deteriorare și a tehnologiei avansate de alimentare PWM asigură o eficiență ridicată în mediile cu temperaturi scăzute. Puteți controla lampa cu telecomanda (inclus).

 • Gratar pe gaz si aragaz...
  • Nou
  Gratar pe gaz si...
  749,00 lei

  Aragaz Campingaz Party Grill 400 - 2000035499
  Aragazul Party Grill® 400 este o companie esentiala in camping, cu optiuni de gatit nesfarsite! Aceast gratar compact, portabil, ofera cea mai larga gama de optiuni de gatit; aragaz, gratar, tigaie, plancha si capacul chiar se dublează ca un wok.
  Toate elementele lui se pot potrivi in interiorul "oalei principale" pentru depozitare si transport.

 • Lampa solara, Iluminat...
  270,00 lei

  Lampă solară de la SUPERFIRE

  Atrageți energie din razele soarelui! Lampa Superfire este o combinație de iluminare eficientă din punct de vedere energetic și sigură, care integrează tehnologii inteligente de control. FF5-A va funcționa bine ca iluminat stradal, industrial sau comercial. Utilizarea materialelor rezistente la deteriorare și a tehnologiei avansate de alimentare PWM asigură o eficiență ridicată în mediile cu temperaturi scăzute. Puteți controla lampa cu telecomanda (inclus).

 • Aragaz Portabil Party...
  • Nou
  Aragaz Portabil Party...
  699,00 lei

  Aragazul Party Grill® 400 este o companie esentiala in camping, cu optiuni de gatit nesfarsite! Aceast gratar compact, portabil, ofera cea mai larga gama de optiuni de gatit; aragaz, gratar, tigaie, plancha si capacul chiar se dublează ca un wok.

 • Lampa solara Superfire...
  670,00 lei

  Atrageți energie din razele soarelui! Lampa Superfire este cea mai mare si mai puternica din aceasta gama si este o combinație de iluminare eficientă din punct de vedere energetic și sigură, care integrează tehnologii inteligente de control. FF5-E va funcționa bine ca iluminat stradal, industrial sau comercial. Utilizarea materialelor rezistente la deteriorare și a tehnologiei avansate de alimentare PWM asigură o eficiență ridicată în mediile cu temperaturi scăzute. Puteți controla lampa cu telecomanda (inclus).

 • Set 5 x Cartus gaz cu valva...
  • Nou
  Set 5 x Cartus gaz cu...
  220,00 lei

  Set 5 x Cartus gaz cu valva Butan/propan Campingaz CV470 PLUS - 203112
  Cartusul Butan/propan Campingaz CV470 PLUS este compatibil cu aragazele Campingaz care folosesc sistemele Easy Clic® PLUS si Easy Clic®.
  Caracteristici:
  - Valva cu auto-sigilare foarte sigura;
  - Poate fi cu usurinta deconectat si reconectat chiar si atunci cand nu este complet gol;
  - Contine 450g de amestec butan/propan;
  Functionare optima la temperaturi de peste 5°C.

 • Set 5 x Cartus gaz cu valva...
  • Nou
  Set 5 x Cartus gaz cu...
  180,00 lei

  Set 5 x Cartus gaz cu valva Butan/propan Campingaz CV300 PLUS - 203429
  Cartusul Butan/propan Campingaz CV300 PLUS este compatibil cu aragazele Campingaz care folosesc sistemele Easy Clic® PLUS si Easy Clic®.
  Caracteristici:
  - Valva cu auto-sigilare foarte sigura.
  - Poate fi cu usurinta deconectat si reconectat chiar si atunci cand nu este complet gol.
  - Contine 240g de amestec 80% butan, 20% propan

  Functionare optima la temperaturi de peste 5°C.

 • SET 10 X Cartus gaz Butan...
  • Nou
  SET 10 X Cartus gaz...
  150,00 lei

  Set 10 x Cartus Butan Campingaz C206 GLS - 3000002292
  Cartusul Butan Campingaz C206 GLS este compatibil cu aragazele Campingaz cu valva de protectie Gas Lock.
  Caracteristici:
  - latime: 9 cm
  - inaltime: 9.1 cm
  - adancime: 9 cm
  - greutate: 280 g
  - amestec 80% butan, 20% propan
  - Funcționează până la +5°C.

 • Aragaz Campingaz 200S,...
  • Nou
  Aragaz Campingaz 200S,...
  650,00 lei

  Aragaz Campingaz 200S - 3000004663
  Aragazul Campingaz 200S cu doua arzatoare este simplu de utilizat, ideal pentru rulote, autorulote si pentru camping. Cu doua arzatoare puternice si suporturi stabile, aragazul 200S va aduce masa pe masa in cel mai scurt timp.
  Fiecare arzator are reglaj individual asigurand un control perfect al temperaturii. Datorita paravanturilor integrate, gatitul este mai usor chiar si in conditii de vant.

 • Aragaz Campingaz Camp...
  • Nou
  Aragaz Campingaz Camp...
  225,00 lei

  Aragaz Campingaz Camp Bistro III - 2000038753
  Cea mai recentă versiune a poveștii de succes a Campingaz, Camp Bistro 3 este echipat cu 2 sisteme de siguranță integrate, un capac din oțel inoxidabil ce protejeaza cartusul de gaz și un suport îmbunătățit pentru tigaie care asigura stabilitatea și utilizarea în siguranță a aragazului.
  Acest aragaz robust vine cu propria sa geantă de transport din plastic dur, pentru transport și depozitare ușoara.

 • Set 5 x Cartus gaz cu valva...
  • Nou
  Set 5 x Cartus gaz cu...
  95,00 lei

  Cartus gaz cu valva Campingaz CP250 - 220gr izobutan - 2000022383
  Cartuşele cu valvă se conectează şi deconectează chiar şi atunci când sunt pline printr-o simpla miscare de rasucire.
  Gulerul acestei butelii asigura o fixare sigura atat in incalzitorul de cort cat si in aragazurile portabile ca aragazul Campingaz Camp Bistro
  Caracteristici:
  - Continut: 220g Izobutan.
  - greutate: 320 grame;

  Functionare optima la temperaturi de peste 5°C.

 • Masa Coleman Camp XL,...
  • Nou
  Masa Coleman Camp XL,...
  599,00 lei

  Masa pliabila Coleman ofera destul loc pentru 6 persoane, este construita din materiale usoare dar rezistente la uzura.

 • Masa Coleman Camp, pentru 4...
  • Nou
  Masa Coleman Camp,...
  499,00 lei

  Masa pliabila Coleman ofera destul loc pentru 4 persoane, este construita din materiale usoare dar rezistente la uzura.

 • Saltea Coleman Comfort...
  • Nou
  Saltea Coleman Comfort...
  279,00 lei

  Aceasta saltea Comfort dublă are două camere care oferă un control individual de confort care să permită fiecărui loc de dormit fermitate independentă. Realizata din PVC , ofera un pat de aer mai rezistent la perforare.

 • Saltea Coleman Comfort...
  • Nou
  Saltea Coleman Comfort...
  220,00 lei

  Salteaua Comfort  dispune de un materia din  PVC special, care ofera un pat de aer mai rezistent la perforare.

 • Lanterna Coleman cu LED...
  • Nou
  Lanterna Coleman cu...
  140,00 lei

  Cu un corp din aluminiu anodizat rezistent si cu o durata de functionare neintrerupta impresionanta, de pana la 35 ore, aceasta stralucitoare lanterna Divide+ 250 cu LED incorporeaza tehnologia inovatoare Coleman BatteryLock™.

 • Cort Coleman Castle Pines...
  • Nou
  Cort Coleman Castle...
  3.399,00 lei

  Castle Pines 4 este un cort spatios si usor de instalat, care va ofera o casa confortabila in mijlocul naturii.
  Dispunand de dormitoare cu revolutionara tehnologie BlackOut care blocheaza 99% din lumina naturala, veti fi siguri ca veti avea un somn grozav si nu veti fi trezit la prima raza de soare.
  Zona de living este suficient de spatioasa pentru o masa cu scaune si deasemenea dispune de ferestre mari din PVC cu obloane, oferind echilibrul perfect de lumina si intimidate.

 • Cort Coleman Polygon 6,...
  • Nou
  Cort Coleman Polygon...
  1.840,00 lei

  Cortul Coleman Polygon 6 ofera o panorama de 360°. Spatiu locuibil generos si usa ingenioasa va face sa va simtiti in camping ca acasa.
  Cortul spatios are multiple intrebuintari, poate fi aranjat ca un dormitor confortabil, ca un loc de joaca incapator pentru copii sau ca si un cort perfect pentru festivaluri sau reuniuni.