Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Camping & Pescuit

Camping, Pescuit si alte Hobby-uri in natura, Steelway.ro

Conform Wikipedia, Campingul  este locul unde turiștii pot desfășura activități recreative în aer liber, în general pe suprafețe pe care sunt instalate corturi sau caravane pentru turiști. Cei care merg în camping părăsesc zonele urbane agitate pentru a se bucura de natură, locuind temporar în căsuțe tip camping, bungalouri, rulote, corturi, sau chiar sub cerul liber.

Campingul este o alternativă ieftină a turismului tradițional, practicat de un număr mare de oameni din întreaga lume.

Spațiile special amenajate pentru campare se numesc locuri de campare atunci când sunt cu acces liber, respectiv campinguri, atunci când sunt amenajate în scop comercial, iar accesul se face în baza unei taxe de campare. 

Mai multe detalii gasiti aici: 

Echipament de campare este divers in zilele noastre si variază în funcție de locație, anotimp, durata campării, mijlocul de locomoție, nivelul de confort dorit, etc. Echipamentul are rolul de a-i asigura turistului protecția termică, hrana și siguranța. In general echipamentul trebuie să fie ușor, compact și rezistent, fiind limitat la strictul necesar.

Echipamentul de urgentă poate include: briceag, amnar, vas metalic, folie de supraviețuire pentru asigurarea unui punct cald, pansament, banda adeziva, etc.

Lista echipamentului uzual

 • Trusă de prim ajutor
 • Cort sau foaie de cort
 • Sac de dormit
 • Saltea izolir
 • Centrala electrica silentioasa/ Generatoare electrice Centrale electrice Steelway (steelway.ro)
 • Frontală sau lanternă
 • Briceag, cuțit sau secure mica
 • Amnar, brichetă sau chibrituri
 • Cordelină
 • Haine adecvate activității și anotimpului
 • Bocanci sau ghete adecvate activității și anotimpului
 • Saci de gunoi
 • Recipient de plastic sau metal pentru apa
 • GPS
 • ...si multe altele

>>>>>Pescuitul, daca ar fi sa oferim o definitie simplista ...este activitatea de a prinde cu ajutorul unor instrumente speciale diverse varietăți de pește sau alte vietăți acvatice. Pescarii ne vor contrazice si vor oferii definitii mult mai complexe si mai sentimentale :). Domeniul fiind unul vast, echipamentele in continua imbunatatire va recomandam sa cititi urmatorul blog pentru a vedea care sunt beneficiile practicarii pescuitului:  Iata care sunt beneficiile practicarii pescuitului (pescar-expert.ro)

>>>>> Fotografia ....Fotografia este un hobby foarte satisfăcător și, pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile, ați putea chiar să vă construiți propriul număr de urmăritori pe Instagram sau să vă încercați norocul la munca pe cont propriu.

Una dintre cele mai dificile părți ale fotografiei este să îți dai seama ce vrei să fotografiezi de fapt, dar aerul liber este plin de subiecte potențiale! Dacă vrei doar să începi, încearcă să încorporezi fotografia în alte activități preferate, de exemplu, dacă ești un fan al drumețiilor, fă câteva fotografii cu smartphone-ul sau chiar ia-ți aparatul foto cu tine!

Alte potențiale subiecte ar putea fi...

 • Oameni (tu însuți sau un prieten/partener)
 • Frumusețe / locuri din natură
 • Păsări
 • Animale de companie
 • Mașini
 • Lacuri
 • Insecte
 • Arhitectură

Răsfoiți Instagram și începeți o notă pe telefon pentru a nota tot ceea ce vă inspiră. Începeți cu un hashtag super generic, cum ar fi #nature, apoi verificați unele dintre hashtag-urile mai de nișă folosite în postările care vă ies în evidență.

>>>>>> Ciclismul

Explorați trasee off-road pe o bicicletă de munte, încercați să faceți trucuri într-un parc BMX sau chiar pregătiți-vă pentru o cursă de anduranță pe șosea. Există un tip de ciclism pentru toată lumea, dar, indiferent ce alegeți, vă va face să faceți mișcare în aer liber. Ar putea fi chiar o poartă de acces către mersul cu bicicleta la serviciu în loc să folosiți mașina sau transportul public. Libertatea pe care o aduce ciclismul este, de asemenea, un excelent eliberator de stres, iar cea mai bună parte a acestui hobby este că puteți pedala în orice zi a săptămânii!

>>>>>> Rafting și caiac-canoe

În timp ce raftingul se desfășoară pe o plută umflată, concepută pentru a transporta mai multe persoane în același timp în apele sălbatice, caiacul implică o barcă alungită, mai subțire și care transportă un număr mai mic de persoane. Gasiti mai jos diferente despre aceasta activitate in natura:

Rafting vs kayaking - which is better? | Tara Sport (tarasportrafting.com)

>>>>>> Wildlife watching. 

Observarea faunei sălbatice este o artă, deoarece necesită creativitate, entuziasm, dragoste pentru toate ființele vii și multă răbdare.

Observarea faunei sălbatice vă permite să mergeți în locuri în care nu ați merge niciodată din motive practice, ci pentru că este impresionant și aduce acasă amintiri frumoase.

Observarea cu succes a faunei sălbatice este, de asemenea, o aventură, deoarece există în lumea haotică și imprevizibilă a naturii, de multe ori vine pe neașteptate. O aventură plină de satisfacții vă permite să înțelegeți lumea naturală și locuitorii ei și să învățați lucruri noi pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.

Dacă întâlnești un animal sălbatic în habitatul său natural, acesta îți poate aduce amintiri pozitive care îți vor rămâne în minte toată viața.

Așa știi că aventura ta de observare a vieții sălbatice a fost un succes.

Într-o aventură nereușită de observare a vieții sălbatice, unul sau ambele elemente lipsesc:

 • Nu ați văzut niciun animal sălbatic.
 • Te așteptai la așa ceva.
 • Și nu ați învățat nimic.

Explorati zece secrete despre cum să observi animalele sălbatice cu succes.

10 secrets of successful wildlife watching — WildSweden - wildlife adventures in Sweden

Când sunteți acolo, țineți minte întotdeauna că dumneavoastră sunteți vizitatorul!

Subcategorii

 • Coleman

  The Coleman Company, Inc. este o marcă americană de produse de agrement în aer liber, în special echipamente de camping, deținută în prezent de Newell Brands. Noul sediu central al companiei se află în Chicago, iar compania are facilități în Wichita, Kansas, și în Texas. Compania are aproximativ 4.000 de angajați. Unele dintre produsele fabricate sunt sobe portabile, lanterne, răcitoare, saci de dormit, scaune de camping și adăposturi. Compania a fost infiintata acum 123 de ani (1900).

  De-a lungul istoriei sale, Coleman a produs o mare varietate de echipamente destinate în principal piețelor de camping și de agrement. Un produs proeminent este Lanterna Coleman, o serie de lămpi cu presiune care au fost inițial fabricate pentru a arde benzină. Modelele actuale utilizează combustibil Coleman (gaz alb) sau propan și folosesc una sau două mantale de gaz pentru a produce o lumină albă intensă.

  În trecut, compania a produs, de asemenea, o gamă de sobe de gătit și fiare de călcat domestice. În prezent, Coleman produce, de asemenea, sobe de tabără (Coleman a produs originalul "G.I. Pocket Stove"), saci de dormit, răcitoare, jacuzzi, generatoare, ceasuri, sandale, corturi, jucării pentru câini și rucsacuri, printre altele. De asemenea, produce o linie de bărci mici, inclusiv canoe, pontoane și bărci de tip johnboat. În trecut au vândut, de asemenea, remorci de călătorie pop-up, snowmobile Skiroule și bărci cu vele marca Hobie Cat. Compania a început recent să producă un grătar pentru grătarul de curte, care este vândut la Canadian Tire.

  O companie separată, Coleman Heating and Air Conditioning, vinde unități de încălzire și aer condiționat pentru locuințe. Coleman Heating and Air Conditioning este deținută de Johnson Controls și folosește numele și sigla Coleman sub licență.

  Coleman produce, de asemenea, ATV-uri și mini-motociclete sub marca Coleman Powersports.

  Mai multe detalii despre Coleman aici: 

  Coleman (brand) - Wikipedia

  https://www.coleman.eu

 • Coghlan's

  Coghlan's este un important producător canadian de articole și accesorii pentru camping. Produsele sale pot fi găsite în marile magazine de vânzare cu amănuntul pentru activități în aer liber, cum ar fi REI și Cabela's în Statele Unite și Mountain Equipment Co-op în Canada.

  Home | Coghlan's (coghlans.com)

  Coghlan's, acum si la Steelway.ro

  FII TU ÎNSUȚI EROUL !!!

  La Coghlan's producem accesorii de exterior, dar noi vindem cu adevărat distracție. Facem produse simple și eficiente care vă vor ajuta să profitați la maximum de activitățile în aer liber. Puteți avea încredere că produsele noastre vă vor ajuta să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult - să vă bucurați de momente de încântare în aer liber cu familia și prietenii.

  About us | Coghlan's (coghlans.com)

Sunt 209 produse.

Se afiseaza 1-40 din 209 produs(e)

Filtre active

 • Pachet undite pescuit fishing rod de la Ironman4x4
  • Nou
  Pachet undite pescuit fishing rod de la Ironman4x4
  930,00 lei

  Noul Ironman4x4 "Travel Master Multi-Rod" este tija de pescuit inteligentă și ideală, portabilă și ușoară, care vă permite să aveți întotdeauna cu dvs. echipamentul de pescuit. Setul este format din 36 de combinații, care pot fi aduse cu dvs. un set de 9 stiluri diferite de tijă.

  Astfel, puteți crea instantaneu configurația ideală pentru orice, de la pescuitul pe mare, lac și râu. Designul unic și în curs de brevetare al tijei pentru pescuit multiplu de la Ironman4x4 oferă configurația potrivită și vă asigură că obțineți tija ideală de fiecare dată. Construcția ușoară din fibră de carbon cu un design durabil facilitează conectarea adaptoarelor și permite o configurare rapidă a lansetei.

 • Scaun pliabil directorial camping/overlanding Drifta Stockton
  490,00 lei

  - Dimensiune Deschis - 800 mm lățime, inclusiv masa x 500 mm adâncime x 950 mm înălțime

  - Ambalat - 550 x 480 x 180 (H)

  - Greutate 7 kg

  - Cu o greutate nominală de 150 kg

  - Buzunar lateral divizat

  - Masă laterală rabatabilă.

  - Include geanta de depozitare Drifta Stockton

  - Cadru din aluminiu

 • Pat tip targa cu pliere rapida Drifta Stockton
  480,00 lei

  Dimensiuni ambalate: 1020 x 120 x 150mm

  2050 lungime x 780 lățime x 480mm înălțime

  Greutate 8.5kg

  Capacitate nominală de 130 kg

  Buzunar lateral pentru telefon

  Sistem de pliere rapidă cu blocare de siguranță

  Include geanta de depozitare Drifta Stockton

  Cadru din tuburi de oțel

 • Cort Drifta Stockton Privacy Shelter Camera intimitate
  1.000,00 lei

  Dimensiunea de instalare:

  1150mm x 1150mm bază, 2150 înălțime

  Dimensiuni ambalate:

  1000mm x 150mm x 150mm x 150mm

  8 kg

  Un alt produs mare DRIFTA STOCKTON. Mai multe informații Steelway.ro

 • Kit gratar portabil, marimea M, Drifta Stockton
  1.150,00 lei

  Specificații

  SPECIFICAȚII

  Dimensiune (configurație) - 40cm x 40cm x 45.5cm

  Dimensiune (ambalat) - 50cm x 50cm x 8cm

  Greutate - 9kg

  Focar și grătar - Oțel inoxidabil de calitate alimentară

  Placă de bază și suport de bază - Oțel moale acoperit

  Include:

  Foișor de foc mare, placă de bază, suport de bază, pod de grătar, grătar, geantă de transport

 • Kit gratar portabil, marimea L, Drifta Stockton
  1.285,00 lei

  Specificații

  Dimensiuni (configurație) - 45cm x 45cm x 54cm

  Dimensiuni (ambalat) - 52cm x 52cm x 8cm

  Greutate - 14 kg

  Foișor și grătar - oțel inoxidabil de calitate alimentară

  Placă de bază și suport de bază - Oțel moale acoperit

  Include:

  Foișor de foc mare, placă de bază, suport de bază, pod de grătar, grătar, geantă de transport

 • Oala de gatit camping/ overlanding cu trepied, Multifunctional
  1.250,00 lei

  Cumpărați echipamente de gătit care fac campingul mai confortabil ca niciodată:

  Trepied de gătit pentru camping, oală, oală, tocăniță, ceainic, coacere, fierbere, grătar, prăjire.

  Caracteristici reglabile, capac din lemn natural, poate fi folosit și ca o placă de tăiere, mâner antiderapant și anti-burliu.

 • Scaun pliabil OME BP-51 + husa
  670,00 lei

  Scaunul compact ARB este soluția pentru camping! Cadrul ușor și elegant din aluminiu anodizat și culorile Old Man Emu fac ca acest scaun să fie atât elegant, cât și practic!

  Scaunul dispune de un spătar înalt, o masă pliabilă automată cu suport pentru pahare, cotiere căptușite, un buton de blocare de siguranță, picioare unice pentru toate tipurile de teren și o geantă din PVC integrată, complet sudată, cu o mulțime de buzunare, care se pliază ușor într-o geantă de mână.

  Spătarul înalt asigură un confort excelent. Mecanismul unic de pliere reduce dimensiunile scaunului, astfel încât îl puteți depozita cu ușurință în vehiculul dumneavoastră.

 • Scau pliabil ARB Base camping, usor
  350,00 lei

  Noul scaun pliabil ARB Base este optim pentru toate calatoriile. Este construit cu o structura rezistenta si eleganta din otel negru, si ranforsari de culoare gri-carbon. Partea centrala a scaunului este confectionat din poliester 600D, iar lateralele din material 420D ripstop si beneficiaza de un branding discret, dar si de perne integrate. Cotierele captusite asigura un comfort optim in timpul utilizarii. 

 • Scaun camping ARB Pinnacle
  530,00 lei

  Noul scaun camping ARB Pinnacle ofera o experienta de relaxare premium in timpul calatoriilor. Este construit cu o structura rezistenta si eleganta din otel negru, si ranforsari de culoare gri-carbon, si un maner quick-release in spate, facand strangerea lui o joaca de copil, atunci cand vrei sa aduni accesoriile de camping la plecare. Partea centrala a scaunului este confectionat din poliester 600D, iar lateralele din material 420D ripstop si beneficiaza de un branding discret, dar si de perne integrate. 

 • Banda LED universala pentru camping, 1.0 metru
  165,00 lei

  Banda LED universala pentru camping, 1.0 metru. Fara mufa, de tip DIY (2 fire pentru legat artizanal)

  Suport flexibil

  Fixare cu banda dublu-adeziva 3M

  Culoare lumina: alb

  Aplicatii diverse: camping, overlanding, trepte etc

  Detalii tehnice in galeria de poze!

 • Geanta bucatarie ARB
  450,00 lei

  Geanta bucatarie ARB este o solutie practica pentru a organiza optim bucataria de camping. Cu locase multiple pentru ustensile, buzunar intern integrat, suport „clip-on” pentru rola de hartie si un buzunar extern cu plasa, este accesoriul perfect pentru a depozita si accesa toate accesoriile de bucatarie, intr-un singur loc!

 • Masa aluminiu complet pentru camping 120 X 80, Big Country
  1.350,00 lei

  Detalii

  Masă de camping complet din aluminiu care cântărește doar 10,0 kg.

  Blatul mesei este întărit, ceea ce nu numai că ascunde zgârieturile, dar face masa mult mai robustă.

  Specificații

  Material: Aluminiu

  Dimensiuni: 120,0 x 80,0 cm

  Greutate: 10,0 kg

 • Set Senzori Fox Rx+ Avertizori de pescuit 3+1
  3.699,00 lei

  Set Senzori Fox Rx+ inlocuiesc vestitul model de avertizori Fox NTX-R si ofera cele mai noi tehnologii pentru avertizori.

  https://youtu.be/3NQiAa57Zi0?si=v2nv3bJS6am9WIdh

  Sistemul de senzori RX+ Micron este dotat cu doua LED-uri multicolore a caror culoare o puteti schimba folosind butonul amplasat pe spatele alarmei.

  In functie de preferinte, puteti opta pentru una sau mai multe culori din cele 6 disponibile (rosu, verde, albastru, portocaliu, violet si alb).

 • Sapca X-BIONIC Fennec 4.0 Cap with visor antracit gri, marime 1 sau 2
  450,00 lei

  Sapca X-BIONIC Fennec 4.0 Cap with visor antracit gri, marime 1 sau 2

  Noua generație 4.0 este prima cu calitate Retina® ultra-high-definition pentru o precizie maximă a funcționalității.

 • Perna overlanding/camping cu memorie, Sleep Angel, anti-bacterian, usor...
  600,00 lei

  Perna Home Memory cu filtru PneumaPure® este o inovație în domeniul sănătății, fiind 100% antialergică și rezistentă la apă. Perna SleepAngel® este o pernă confortabilă, de susținere și mereu curată ca nouă datorită tehnologiei unice.

 • Perna overlanding sau camping, 50x70, ANTI-Bacterian, Sleep Angel...
  530,00 lei

  Perna Home Classic este recomandată pentru persoanele cu alergii și astm sau cu probleme de piele, pentru sportivii de elită pentru recuperare sau pentru oricine apreciază importanța unui somn sănătos într-un mediu curat.

 • Camera ARB Ensuite, Podea Inclusa, Ideal pentru Dus Camping, ARB
  2.330,00 lei

  3x locații de montare a capului de duș; acoperiș, Velcro pe peretele din spate, cârlige pe peretele din spate

  Spațiu amplu de depozitare - 5x buzunare în total

  Acoperiș integrat cu arc central

 • Stingator FSS, 50 secunde, 25.9 cm, 215 grame, de la FSS
  350,00 lei

  Timp de emisie: 50 de secunde

  Lungime: 25,9 cm

  Diametru: 3,3 cm

  Greutate: 215 grame

 • Stingator FSS 100 Sec, 31 cm, 365g, FSS
  500,00 lei

  Model FSS 100 sec

  Timp de emisie: 100 de secunde

  Lungime: 31 cm

  Diametru: 4,0 cm

  Greutate: 365 de grame

 • Stingator Model FSS 50 secunde, NEW, FSS
  350,00 lei

  Timp de emisie: 50 de secunde

  Lungime: 26,7 cm

  Diametru: 4,0 cm

  Greutate: 260 de grame

 • Bete trekking Helinox, Seira RIDGELINE sau Passport, pret la cerere si 5...
  1,00 lei

  Helinox produce unele dintre cele mai ușoare bețe de trekking disponibile. Proiectați cu grijă folosind cel mai bun aliaj din lume pentru secțiunile de stâlp - TH72M de la DAC - bețele de trekking Helinox vă oferă rezistență maximă pentru o greutate minimă.

  Gama completa si toata colectia mai jos:

  Trekking Poles | Helinox EU | Helinox Europe

  Contactati echipa Steelway.ro 

 • Scaun camping copii...si nu doar/90 de kg, CHAIR ONE MINI, Helinox
  450,00 lei

  SCAUNUL MINI CARE MERGE PESTE TOT

  Ambalat în sacul său de transport, Chair One Mini măsoară doar 3 x 4 x 10. Aceasta este cam de mărimea unei sticle de apă, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru excursii cu rucsacul în spate, excursii cu motocicleta, excursii cu vâsle și aventuri cu bicicleta.

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro

  Pentru oferte si pachete personalizate va rog sa ne contactati 0759033720

 • Masa camping, Tactical Table Helinox, diferite culori, aventura...
  850,00 lei

  Masa tactică de inspirație utilitară oferă stabilitate și suport superior, rămânând în același timp extrem de ușoară și ușor de împachetat.

  Cere oferta HELINOX de la Steelway.ro si profita de reduceri!

  Cere oferta personalizata!

 • Patura scaun + gluga ,TOASTY SAVANNA CHAIR, Helinox
  710,00 lei

  Conceput pentru a te inveli și a privi stelele. Toasty este un încălzitor de scaun cu o glugă integrată și aripi care vă înfășoară pentru un confort de lux.

  Toasty folosește izolație sintetică reciclată într-o construcție cu deflector și o căptușeală din fleece în aripi pentru a vă menține cald toată noaptea.

  Cere oferta HELINOX.

  Steelway.ro este distribuitor oficial in Romania al brand-ului HELINOX.

 • TACTICAL SUNSET CHAIR, 5 Ani garantie, Diverse culori, usor, Helinox
  990,00 lei

  Scaunul Tactical Sunset este construit cu un spătar înalt pentru un sprijin sporit și picioare mai lungi, astfel încât să stați mai sus de sol. Acest confort sporit este combinat cu rezistența și durabilitatea liniei de inspirație militară.

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro

 • PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun, diferite culori
  440,00 lei

  PERSONAL SHADE de la HELINOX, Umbrar scaun, diferite culori

  **Compatibil cu Chair One, Chair One L, Chair One XL, Chair Two, Sunset Chair, Beach Chair, Incline Festival Chair, Playa and Savanna Chair. Compatible with chairs made from 2018 onwards.**

  Personal Shade oferă protecție împotriva soarelui cu un design inteligent și minimalist.

  Cere oferta HELINOX de la Steelway.ro

  Gama completa pe www.helinox.eu

 • Pat COT MAX CONVERTIBLE / doua culori disponibile, 5 ani garantie, Helinox
  2.390,00 lei

  Mai lat și mai lung, Cot Max adaugă 7 cm în plus la lățime și 20 cm la lungime, păstrând în același timp designul aerodinamic și performanța de ambalare.

  Specificatii in poze.

  Scrieti va rog in comentariu la comanda culoarea dorita!

  Toata oferta HELINOX la Steelway.ro

  Cere oferta de pret si reduceri pentru HELINOX!

 • Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox, pentru aventuri MOTO sau Trekking
  2.200,00 lei

  Pat HIGH COT ONE Regular / Long, Helinox, pentru aventuri MOTO sau Trekking

  Dormiți un pic mai aproape de stele - și mai departe de pământul rece și tare. Aceasta aduce tot ceea ce oferă un pat de campanie Helinox - apoi îl ridică. Ușor de împachetat, este pătuțul de camping perfect, asigură un somn confortabil în excursii cu motocicleta, excursii de pescuit sau în camping. 

  Pretul afisat este pentru HIGH COT ONE REGULAR!

  Pretul pentru HIGH COT ONE LONG este de : 2400 RON TVA INCLUS

  Scrieti in descriere produsul dorit!

  Cere oferta HELINOX la Steelway.ro 

 • Pat foarte usor 1.2 kg, LITE COT, Helinox, pentru aventuri Moto sau...
  1.500,00 lei

  Pat foarte usor 1.2 kg, Cot Light, Helinox, pentru aventuri Moto sau trekking

 • Lanseta Fox EOS Pro, 3.90m, 3.5lbs, 2 bucati + husa transport inclusa
  400,00 lei

  Noua lanseta Fox EOS Pro de 3.90m si putere de aruncare de 3.5lbs, este compusa din doua tronsoane. Lanseta cu actiune semi-rapida, ceea ce ajuta sa puteti atinge distante mari in aruncare

 • Sonar Deeper Smart Fishfinder Start
  600,00 lei

  Detalii produs:

  Conexiune Wi-Fi

  Raza de aruncare 50 m

  Adancime de scanare 50 m

  Interfata utilizatorului prietenoasă

  Ecran Imagini Pesti

  Nu este necesară o conexiune la internet

 • Barca pescuit, Navomodel Delfin EON Cu Morisca, 1.5kg
  2.550,00 lei

  Navomodel Delfin EON cu Morisca

  Navomodel Delfin EON cu morisca ofera avantajul de a nadi o cantitate de 1.5 kg pe un diametru de 6 metri patrati datorita cuvei centrifuge, actionata independent din radiotelecomanda.

  Este o barcuta de plantat silentioasa capabila sa transporte pana la 2 kg nada(bulgari si nada) in cele 2 cuve incapatoare. Impreuna cu morisca si cele doua cuve laterale puteti transporta pana la 3.5 kg de momeala.

 • Lanseta Daiwa Vertice Carp, din 2buc, 3 lbs, 3m
  340,00 lei

  Lanseta Daiwa Vertice Carp echipata cu componente premium, dar oferind un pret exceptional. Realizata pe un blanc subtire realizat din fibră de carbon HMC +, acestea au acțiune de vârf. Lansete de crap ideale pentru pescuitul plantat sau lansat, in bugetul lor de pret.

 • Lanseta Spod Daiwa Vertice Carp, 3.60m, 4.5lbs, 2 bucati
  500,00 lei

  Lansetele Daiwa Vertice sunt echipate cu componente premium si au un raport calitate/pret foarte bun. Blancuri subtiri, dar puternice, din fibra de carbon HMC + cu actiune de varf, prezinta caracteristici excelente de aruncare avand rezerve mari de putere pentru a lupta chiar si cu crapii mari. Revenirea rapida a lansetelor la aruncare este deosebit de importanta atunci cand monturile trebuiesc asezate cu precizie pe vad.

 • Lanseta Daiwa Black Widow Carp New 3.60M 3.5Lb
  325,00 lei

  Noua lanseta Daiwa Black Widow este echipa cu inel de plecare de 50mm, atat pentru varianta de 3.90m, cat si pe cea de 3.60m.

 • Lanseta Telescopica Daiwa Ninja X Carp 3m sau 3.6M
  280,00 lei

  Lansetele ușoare de crap tele Ninja X sunt echipate cu componente premium și au blank-ul subțire din fibră de carbon HMC +, care se încarcă complet la lansare permițând distanțe lungi de aruncare.

  Lansetele de crap Ninja X telescopice au un mâner subțire clasic finisat cu plută. Acestea se pot folosi ala la pescuitul crapului, cat si la platica sau caras.

  Pret 3 M =  280 RON TVA INCLUS

  PRET 3.6M =  325 RON TVA INCLUS

  Scrieti in descrierea comenzii marimea dorita.

 • Lanseta Daiwa Ninja X Feeder 3.30M 120G
  355,00 lei

  Cu lansetele de feeder Ninja X, DAIWA oferă o nouă serie premium, la un raport preț preformanță, complet convingătoare.

  Pentru alte modele de lansete Daiwa sau FOX cere oferta de pret comenzi@steelway.ro 075033720

 • Lumina de lucru ARB Horizon Work,500LM AND 3200 MAH LI-ION BATTERY
  850,00 lei

  Lumina de lucru ARB Horizon Work Light are un încărcător wireless inclus și este compatibilă cu multe dispozitive inteligente wireless, încărcate prin intermediul unui cablu USB de tip C. Încărcarea wireless pentru lumina de lucru ARB Horizon face ca încărcarea să fie la fel de simplă ca și cum ai plasa lumina de lucru pe baza de încărcare și ai lăsa-o să se încarce automat până la starea completă, fără a mai conecta cabluri sau a mai căuta cablul

 • Proiector Camping ARB, ARB HORIZON FLOOD LIGHT 2000/4000LM AND 4000 MAH...
  829,00 lei

  Proiector ARB Area este excelentă pentru iluminarea suplimentară în jurul taberei, pentru o lumină suplimentară pentru Navi în timpul deplasărilor de noapte sau pentru acele defecțiuni nefericite. A avea posibilitatea de a încărca bateria și de a face să funcționeze lumina în același timp este un mare plus pentru a retrage limitele capacității bateriei