Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Camping & Pescuit

Camping, Pescuit si alte Hobby-uri in natura, Steelway.ro

Conform Wikipedia, Campingul  este locul unde turiștii pot desfășura activități recreative în aer liber, în general pe suprafețe pe care sunt instalate corturi sau caravane pentru turiști. Cei care merg în camping părăsesc zonele urbane agitate pentru a se bucura de natură, locuind temporar în căsuțe tip camping, bungalouri, rulote, corturi, sau chiar sub cerul liber.

Campingul este o alternativă ieftină a turismului tradițional, practicat de un număr mare de oameni din întreaga lume.

Spațiile special amenajate pentru campare se numesc locuri de campare atunci când sunt cu acces liber, respectiv campinguri, atunci când sunt amenajate în scop comercial, iar accesul se face în baza unei taxe de campare. 

Mai multe detalii gasiti aici: 

Echipament de campare este divers in zilele noastre si variază în funcție de locație, anotimp, durata campării, mijlocul de locomoție, nivelul de confort dorit, etc. Echipamentul are rolul de a-i asigura turistului protecția termică, hrana și siguranța. In general echipamentul trebuie să fie ușor, compact și rezistent, fiind limitat la strictul necesar.

Echipamentul de urgentă poate include: briceag, amnar, vas metalic, folie de supraviețuire pentru asigurarea unui punct cald, pansament, banda adeziva, etc.

Lista echipamentului uzual

 • Trusă de prim ajutor
 • Cort sau foaie de cort
 • Sac de dormit
 • Saltea izolir
 • Centrala electrica silentioasa/ Generatoare electrice Centrale electrice Steelway (steelway.ro)
 • Frontală sau lanternă
 • Briceag, cuțit sau secure mica
 • Amnar, brichetă sau chibrituri
 • Cordelină
 • Haine adecvate activității și anotimpului
 • Bocanci sau ghete adecvate activității și anotimpului
 • Saci de gunoi
 • Recipient de plastic sau metal pentru apa
 • GPS
 • ...si multe altele

>>>>>Pescuitul, daca ar fi sa oferim o definitie simplista ...este activitatea de a prinde cu ajutorul unor instrumente speciale diverse varietăți de pește sau alte vietăți acvatice. Pescarii ne vor contrazice si vor oferii definitii mult mai complexe si mai sentimentale :). Domeniul fiind unul vast, echipamentele in continua imbunatatire va recomandam sa cititi urmatorul blog pentru a vedea care sunt beneficiile practicarii pescuitului:  Iata care sunt beneficiile practicarii pescuitului (pescar-expert.ro)

>>>>> Fotografia ....Fotografia este un hobby foarte satisfăcător și, pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile, ați putea chiar să vă construiți propriul număr de urmăritori pe Instagram sau să vă încercați norocul la munca pe cont propriu.

Una dintre cele mai dificile părți ale fotografiei este să îți dai seama ce vrei să fotografiezi de fapt, dar aerul liber este plin de subiecte potențiale! Dacă vrei doar să începi, încearcă să încorporezi fotografia în alte activități preferate, de exemplu, dacă ești un fan al drumețiilor, fă câteva fotografii cu smartphone-ul sau chiar ia-ți aparatul foto cu tine!

Alte potențiale subiecte ar putea fi...

 • Oameni (tu însuți sau un prieten/partener)
 • Frumusețe / locuri din natură
 • Păsări
 • Animale de companie
 • Mașini
 • Lacuri
 • Insecte
 • Arhitectură

Răsfoiți Instagram și începeți o notă pe telefon pentru a nota tot ceea ce vă inspiră. Începeți cu un hashtag super generic, cum ar fi #nature, apoi verificați unele dintre hashtag-urile mai de nișă folosite în postările care vă ies în evidență.

>>>>>> Ciclismul

Explorați trasee off-road pe o bicicletă de munte, încercați să faceți trucuri într-un parc BMX sau chiar pregătiți-vă pentru o cursă de anduranță pe șosea. Există un tip de ciclism pentru toată lumea, dar, indiferent ce alegeți, vă va face să faceți mișcare în aer liber. Ar putea fi chiar o poartă de acces către mersul cu bicicleta la serviciu în loc să folosiți mașina sau transportul public. Libertatea pe care o aduce ciclismul este, de asemenea, un excelent eliberator de stres, iar cea mai bună parte a acestui hobby este că puteți pedala în orice zi a săptămânii!

>>>>>> Rafting și caiac-canoe

În timp ce raftingul se desfășoară pe o plută umflată, concepută pentru a transporta mai multe persoane în același timp în apele sălbatice, caiacul implică o barcă alungită, mai subțire și care transportă un număr mai mic de persoane. Gasiti mai jos diferente despre aceasta activitate in natura:

Rafting vs kayaking - which is better? | Tara Sport (tarasportrafting.com)

>>>>>> Wildlife watching. 

Observarea faunei sălbatice este o artă, deoarece necesită creativitate, entuziasm, dragoste pentru toate ființele vii și multă răbdare.

Observarea faunei sălbatice vă permite să mergeți în locuri în care nu ați merge niciodată din motive practice, ci pentru că este impresionant și aduce acasă amintiri frumoase.

Observarea cu succes a faunei sălbatice este, de asemenea, o aventură, deoarece există în lumea haotică și imprevizibilă a naturii, de multe ori vine pe neașteptate. O aventură plină de satisfacții vă permite să înțelegeți lumea naturală și locuitorii ei și să învățați lucruri noi pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.

Dacă întâlnești un animal sălbatic în habitatul său natural, acesta îți poate aduce amintiri pozitive care îți vor rămâne în minte toată viața.

Așa știi că aventura ta de observare a vieții sălbatice a fost un succes.

Într-o aventură nereușită de observare a vieții sălbatice, unul sau ambele elemente lipsesc:

 • Nu ați văzut niciun animal sălbatic.
 • Te așteptai la așa ceva.
 • Și nu ați învățat nimic.

Explorati zece secrete despre cum să observi animalele sălbatice cu succes.

10 secrets of successful wildlife watching — WildSweden - wildlife adventures in Sweden

Când sunteți acolo, țineți minte întotdeauna că dumneavoastră sunteți vizitatorul!

Subcategorii

 • Go-Outside

  Go-Outside este o companie de echipamente de exterior din Austria. Prin mulți ani de experiență în camping și plăcerea de a campa, ei testează în mod natural toate produsele pentru simplitate, funcționare și durabilitate.

  Astfel, Go-Outside garantează produse extraordinare care vă vor oferi ție și familiei tale plăcere pentru o lungă perioadă de timp!

  Simplitatea este scopul!

  Go-Outside produsele sunt realizate manual și folosim doar materiale de înaltă calitate și potrivite pentru exterior.

 • Rulote TinyCamper

  Despre Tinycamper 

  Povestea TINYCAMPER, este probabil, similara cu atât de multe povesti ale indragostitilor de outdoor, aer liber si caută mai multă libertate si independenta.

  Pentru o lungă perioadă de timp, am avut dorința de a călători altfel decât cu avionul – într-un mod mai autentic, intim și eco-conștient. Inspirat de cultura uimitoare de camping DIY din Statele Unite, Tinycamper a decis să construiască rulote intr-un stil aparte. 

  Tinycamper inseamna timp cu familia si explorări in natura. Văzând câtă bucurie a adus această casă unică și confortabilă pe roți, Tinycamper este gata să împărtășesc această bucurie a aventurii cu alții – și cu voi, in Romania, prin www.steelway.ro sau www.tinycamper.ro 

  Micro camparea este pentru tine dacă:

  • Ai vrea să trăiești ca un nomad digital.

  • Ai vrea să experimentezi natura într-un mod foarte confortabil.

  • Calitatea este cel mai important punct pentru tine.

  • Ai un partener cu care vrei să petreci timp de calitate.

  Timp de calitate cu familia ta

  Petrecerea timpului împreună ajută la formarea unor legături durabile între membrii familiei. Imbogateste-ti timpul de calitate alaturi de familie luandu-ne micro-camperul si experimenteaza natura alaturi de cei dragi, pentru ca viata este momentul care a trecut, dar in acelasi moment pe care ti-l vei aminti.

 • Superfire

  Superfire este un brand celebru, cu productie in China, Schenzen si fabrica lanterne cu led-uri de mai mult de 13 ani. Produsele și serviciile Superfire principale conțin mini lanterne tactice, faruri reîncărcabile cu LED-uri, lanterne HID, lanterne UV de 365nm, lanterne pentru scufundări, lanterne de pescuit, lanterne rezistente la explozii, faruri pentru biciclete, faruri de camping, lumini de lucru pentru cob și așa mai departe.

  Superfire este bine-cunoscut pentru oferirea de lanterne la un preț rezonabil, avand capacitatea anuală de producție a fabricii la mai mult de 5 milioane de unitati.  În ultimii 13 ani, Superfire a devenit unul dintre cele mai fiabile branduri de lanterne din întreaga lume, datorită reputației.  Ne angajăm să oferim produse de înaltă calitate și cele mai bune servicii pentru a satisface cerințele clienților noștri. Avem o echipă profesionistă de design, de la proiectarea produselor, fabricarea mucegaiului, turnarea până la asamblarea produselor, toate aspectele și procesele sunt testate și controlate riguros. 

  Superfire are certificari SGS, CE si ISO 9001.

  Mai multe detalii aici: Top flashlight brand | Best flashlight manufacturer | Superfire lighting

 • Redleaf

  Infiintata in 2004, Shenzhen Redleaf Technology Co, Ltd este un producător profesionist și exportator, care are ca obiect de activitate proiectarea, dezvoltarea și producția de aparate video si foto outdoor / wildlife observer / Hunting si a produselor conexe acestora. Toate produsele Redleaf respectă standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de piețe diferite din întreaga lume. Redleaf este nisat si nu este un producator chinez clasic care ``face de toate``

  Avand un depozit cu o suprafață de 5000 de metri pătrați si peste 200 de angajați, o cifră anuală de vânzări care depășește douăzeci de milioane de dolari și exportă în prezent 90% din producția noastră la nivel mondial. Facilitățile noastre bine echipate și controlul excelent al calității în toate etapele de producție ne permit să garantăm satisfacția totală a clienților. În plus, compania a primit si certificarea BSCI recent. Ca urmare a produselor noastre de înaltă calitate și a serviciilor pentru clienți remarcabile, au câștigat o rețea globală de vânzări care ajunge în SUA, țări europene precum, Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania etc.

 • Rockbros

  Rockbros, kit-uri de raparat bicicleta

  Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom fi în situația în care bicicleta noastră are nevoie de unele reparații minore. Dacă aveți instrumentul RockBros Cycle Tool în echipamentul dvs., puteți economisi în călătoriile dumneavoastră o mulțime de timp si ...bani. RockBros este un set de instrumente în mini-versiune sub forma unei cutii pliabile, care ocupă foarte puțin spațiu, si cu acest kit ai posibilitatea de a te ferii de probleme și, prin urmare, este un instrument important pentru orice biker.

  Experienta bogata a companiei a permis si a făcut posibilă obținerea de produse comparabile din punct de vedere al calitatatii cu produsele producătorilor mondiali mai cunoscuti. Toate produsele puse în vânzare sunt testate cu atenție și verificate pentru calitate, design și funcționalitate prin control trifazat. În prezent, RockBros oferă mai mult de 120 de modele de produse diverse.

  RockBros - experiență 

  Accesoriile sunt concepute pentru toți pasionații de ciclism, indiferent de vârstă și condiție fizică. Descoperă-ți puterea fizică, morală și mentală în timp ce călătorești pe dealuri, câmpii și drumuri și experimentează-ți experiența excelentă de ciclism!

  RockBros - design

  Accesoriile pentru biciclete RockBros nu sunt elementele de bază ale echipamentului de ciclism, dar trebuie să recunoașteți că acestea îmbunătățesc cu siguranță confortul, siguranța și plăcerea ciclismului. Și cel mai important - sunt imbatabile pe bicicletă datorită eleganței și funcționalității lor.

  RockBros - în special securitate

  În ceea ce privește siguranța, acestea vor fi suporturi mobile utile și practice, care în cazul nostru au mai multe caracteristici practice decât par la prima vedere. Ce alt suport de telefon mobil vă va oferi ceva similar și vă va permite să conduceți în siguranță, rapid și eficient oriunde doriți.

 • Campingaz

  Campingaz® BBQ-uri pe gaz și sobe portabile

  Campingaz este o companie detinuta de gigantul Coleman din Statele Unite

  Din 1949, Campingaz s-a dedicat inovației în materie de gaz. Ceea ce a început ca o soluție pentru echipamente de gătit portabile pentru sobe de camping a evoluat pentru a include o linie completă de grătare pe gaz și nu numai. 

  Astăzi, soluțiile Campingaz BBQ oferă clienților din întreaga Europă produse de înaltă calitate, concepute pentru utilizare și întreținere ușoară. Fie că sunteți în căutarea unui aragaz de camping, a unui grătar în curte, a unui aragaz portabil sau a unor accesorii pentru bucătăria de tabără, Campingaz oferă o gamă de soluții de gătit din care puteți alege. Găsiți astăzi produsul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Deci, unde gătim astăzi?

 • Coleman

  The Coleman Company, Inc. este o marcă americană de produse de agrement în aer liber, în special echipamente de camping, deținută în prezent de Newell Brands. Noul sediu central al companiei se află în Chicago, iar compania are facilități în Wichita, Kansas, și în Texas. Compania are aproximativ 4.000 de angajați. Unele dintre produsele fabricate sunt sobe portabile, lanterne, răcitoare, saci de dormit, scaune de camping și adăposturi. Compania a fost infiintata acum 123 de ani (1900).

  De-a lungul istoriei sale, Coleman a produs o mare varietate de echipamente destinate în principal piețelor de camping și de agrement. Un produs proeminent este Lanterna Coleman, o serie de lămpi cu presiune care au fost inițial fabricate pentru a arde benzină. Modelele actuale utilizează combustibil Coleman (gaz alb) sau propan și folosesc una sau două mantale de gaz pentru a produce o lumină albă intensă.

  În trecut, compania a produs, de asemenea, o gamă de sobe de gătit și fiare de călcat domestice. În prezent, Coleman produce, de asemenea, sobe de tabără (Coleman a produs originalul "G.I. Pocket Stove"), saci de dormit, răcitoare, jacuzzi, generatoare, ceasuri, sandale, corturi, jucării pentru câini și rucsacuri, printre altele. De asemenea, produce o linie de bărci mici, inclusiv canoe, pontoane și bărci de tip johnboat. În trecut au vândut, de asemenea, remorci de călătorie pop-up, snowmobile Skiroule și bărci cu vele marca Hobie Cat. Compania a început recent să producă un grătar pentru grătarul de curte, care este vândut la Canadian Tire.

  O companie separată, Coleman Heating and Air Conditioning, vinde unități de încălzire și aer condiționat pentru locuințe. Coleman Heating and Air Conditioning este deținută de Johnson Controls și folosește numele și sigla Coleman sub licență.

  Coleman produce, de asemenea, ATV-uri și mini-motociclete sub marca Coleman Powersports.

  Mai multe detalii despre Coleman aici: 

  Coleman (brand) - Wikipedia

  https://www.coleman.eu

 • Coghlan's

  Coghlan's este un important producător canadian de articole și accesorii pentru camping. Produsele sale pot fi găsite în marile magazine de vânzare cu amănuntul pentru activități în aer liber, cum ar fi REI și Cabela's în Statele Unite și Mountain Equipment Co-op în Canada.

  Home | Coghlan's (coghlans.com)

  Coghlan's, acum si la Steelway.ro

  FII TU ÎNSUȚI EROUL !!!

  La Coghlan's producem accesorii de exterior, dar noi vindem cu adevărat distracție. Facem produse simple și eficiente care vă vor ajuta să profitați la maximum de activitățile în aer liber. Puteți avea încredere că produsele noastre vă vor ajuta să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult - să vă bucurați de momente de încântare în aer liber cu familia și prietenii.

  About us | Coghlan's (coghlans.com)

 • Dometic

  In aceasta categorie gasiti produse originale DOMETIC. 

  Dometic este acum proprietarul Front Runner. 

  Printre produsele celebre DOMETIC amintim: frigiderele auto, Camera pentru camperi CUBE, pahare si produse pentru gatit si multe multe altele.

  Esti curios? Vezi oferta DOMETIC pe Steelway.ro

Sunt 306 produse.

Se afiseaza 1-100 din 306 produs(e)

Filtre active