Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Garmont

Garmont, Incaltaminte trekking, hiking, alpinism si drumetii, Steelway.ro

Despre GARMONT

Brandul Garmont® dateaza din 1964 și are sediul în țara încălțămintei sport: districtul Sportsystem din Montebelluna, nordul Italiei.

În 2008, la cererea expresă a forțelor speciale americane, Garmont® a intrat în lumea încălțămintei militare pentru uz profesional. A fost începutul unei perioade de cercetare și dezvoltare, care, pornind de la o experiență extraordinară în lumea încălțămintei de exterior, a dus la crearea platformei tactice hibride Garmont T8.

Gheata tactică T8 a fost pusă sub presiune în toate mediile și testată pe diferite terenuri înainte de a fi lansată pe piață. Garmont® a fost în permanență în contact cu utilizatorii și testerii pentru a colecta toate datele utile pentru actualizarea și îmbunătățirea produsului.

Din 1964, scopul lor este de a crea pantofi sport inovativi și usori de alpinism în aer liber, care au modele remarcabile și materiale de înaltă calitate. Nu numai că stilul, calitatea și măiestria manuală sunt importante în aceste colecții, dar compania creează întotdeauna cele mai inovatoare modele de pantofi și utilizează diferite tehnologii pentru a produce pantofi de înaltă calitate și foarte confortabili!

Mai multe detalii despre brand si blog: Garmont

Tehnologii folosite: Garmont

www.steelway.ro

comenzi@steelway.ro | 0751300490