Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Outdoor & Hobby

Steelway.ro | Produse de iarna si outdoor, biciclete electrice, Jocuri si multe altele

In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie produse si accesorii pentru iarna si outdoor. Deasemenea, gasiti si biciclete, e-bikes, mountain bikes, trotinete fara pedale, trotinete electrice si biciclete de balans pentru copii si adulti. Gasiti o gama variata de jocuri outdoor pentru toate preferintele.

Gasiti brand-uri renumite in Europa precum: Yedoo, Triad, Rollzone si multe altele.

Subcategorii

 • Lifetime

  Am parcurs un drum lung de la începuturile noastre. Totul a început ca o idee într-un garaj din Riverdale, Utah (US). Ca tată dedicat și fan al baschetului, fondatorul Lifetime Products a vrut pur și simplu să construiască un cerc de baschet mai bun pentru familia sa.Pasiunea sa pentru inovație s-a extins rapid dincolo de proiectul său inițial și a creat o companie în martie 1986 numită Lifetime Products. Filozofia numelui, precum și scopul companiei, a fost de a construi produse durabile de durată pentru consumatori și familiile lor.Lifetime a început prin fabricarea sistemelor de baschet și Quick Adjust®, marca inregistrata

  Prin aplicarea constantă a inovației și a tehnologiei de pionierat în materiale plastice și metale, continuăm să creăm produse care revoluționează industria cu tehnologie brevetată. Cu și mai multe produse lifetime inventate și fabricate aproape zilnic, ne angajăm să vă aducem în permanență soluții mai bune pentru nevoile vieții.Brandul nostru este de încredere în lume și de mare valoare pentru clienții noștri. Și există un motiv. Produsele noastre reflectă dedicarea noastră pentru calitate și inovație. Întotdeauna ne tratăm angajații, clienții și furnizorii cu respect, onestitate și integritate. Căutăm să promovăm din interiorul familiei Lifetime ori de câte ori este posibil, oferindu-le angajaților noștri oportunități mai mari. Înțelegem importanța puterii care se regăsește în munca în echipă unificată și lucrăm pentru a reuși ca grup, nu ca indivizi. La Lifetime Products, suntem o companie cu pasiune să facem lucrurile în cel mai bun mod, pentru că este ceea ce trebuie să facem.

  www.lifetime.com 

 • RC Off-Road

  Un hobby pentru cei mari sau o distractie pentru cei mici, RC-urile (masini cu telecomanda) de tip off-road, Monster truck sau rock crawlers sunt o varianta de divertisement interesanta.

  Steelway.ro va pune la dispozitia modele din seria off-road cu echivalent in off-road: nissan patrol, jeep wrangler, ford f150 si multe altele.

  Cereti oferta completa de automodele comenzi@steelway.ro

  Atentie: Poate genera pasiuni costisitoare astfel incat atentie cand incepeti sa cumparati :))! 

  Best Off-Road RC Cars 2023 (makeuseof.com)

  In Cluj-Napoca recomandam aceasta pista https://hpi-racing.ro/content/pista-de-automodele-hpi-racing-cluj-napoca !!!

 • Accesorii outdoor

  In aceasta categorie gasiti baterii externe, casti wireless rezistente si multe alte accesorii off-road.

  Gasiti o varietate de branduri de renume: Anker, Ecoflow, Allpowers, Baseus...

 • Camping & Pescuit

  Conform Wikipedia, Campingul  este locul unde turiștii pot desfășura activități recreative în aer liber, în general pe suprafețe pe care sunt instalate corturi sau caravane pentru turiști. Cei care merg în camping părăsesc zonele urbane agitate pentru a se bucura de natură, locuind temporar în căsuțe tip camping, bungalouri, rulote, corturi, sau chiar sub cerul liber.

  Campingul este o alternativă ieftină a turismului tradițional, practicat de un număr mare de oameni din întreaga lume.

  Spațiile special amenajate pentru campare se numesc locuri de campare atunci când sunt cu acces liber, respectiv campinguri, atunci când sunt amenajate în scop comercial, iar accesul se face în baza unei taxe de campare. 

  Mai multe detalii gasiti aici: 

  Echipament de campare este divers in zilele noastre si variază în funcție de locație, anotimp, durata campării, mijlocul de locomoție, nivelul de confort dorit, etc. Echipamentul are rolul de a-i asigura turistului protecția termică, hrana și siguranța. In general echipamentul trebuie să fie ușor, compact și rezistent, fiind limitat la strictul necesar.

  Echipamentul de urgentă poate include: briceag, amnar, vas metalic, folie de supraviețuire pentru asigurarea unui punct cald, pansament, banda adeziva, etc.

  Lista echipamentului uzual

  • Trusă de prim ajutor
  • Cort sau foaie de cort
  • Sac de dormit
  • Saltea izolir
  • Centrala electrica silentioasa/ Generatoare electrice Centrale electrice Steelway (steelway.ro)
  • Frontală sau lanternă
  • Briceag, cuțit sau secure mica
  • Amnar, brichetă sau chibrituri
  • Cordelină
  • Haine adecvate activității și anotimpului
  • Bocanci sau ghete adecvate activității și anotimpului
  • Saci de gunoi
  • Recipient de plastic sau metal pentru apa
  • GPS
  • ...si multe altele

  >>>>>Pescuitul, daca ar fi sa oferim o definitie simplista ...este activitatea de a prinde cu ajutorul unor instrumente speciale diverse varietăți de pește sau alte vietăți acvatice. Pescarii ne vor contrazice si vor oferii definitii mult mai complexe si mai sentimentale :). Domeniul fiind unul vast, echipamentele in continua imbunatatire va recomandam sa cititi urmatorul blog pentru a vedea care sunt beneficiile practicarii pescuitului:  Iata care sunt beneficiile practicarii pescuitului (pescar-expert.ro)

  >>>>> Fotografia ....Fotografia este un hobby foarte satisfăcător și, pe măsură ce vă dezvoltați abilitățile, ați putea chiar să vă construiți propriul număr de urmăritori pe Instagram sau să vă încercați norocul la munca pe cont propriu.

  Una dintre cele mai dificile părți ale fotografiei este să îți dai seama ce vrei să fotografiezi de fapt, dar aerul liber este plin de subiecte potențiale! Dacă vrei doar să începi, încearcă să încorporezi fotografia în alte activități preferate, de exemplu, dacă ești un fan al drumețiilor, fă câteva fotografii cu smartphone-ul sau chiar ia-ți aparatul foto cu tine!

  Alte potențiale subiecte ar putea fi...

  • Oameni (tu însuți sau un prieten/partener)
  • Frumusețe / locuri din natură
  • Păsări
  • Animale de companie
  • Mașini
  • Lacuri
  • Insecte
  • Arhitectură

  Răsfoiți Instagram și începeți o notă pe telefon pentru a nota tot ceea ce vă inspiră. Începeți cu un hashtag super generic, cum ar fi #nature, apoi verificați unele dintre hashtag-urile mai de nișă folosite în postările care vă ies în evidență.

  >>>>>> Ciclismul

  Explorați trasee off-road pe o bicicletă de munte, încercați să faceți trucuri într-un parc BMX sau chiar pregătiți-vă pentru o cursă de anduranță pe șosea. Există un tip de ciclism pentru toată lumea, dar, indiferent ce alegeți, vă va face să faceți mișcare în aer liber. Ar putea fi chiar o poartă de acces către mersul cu bicicleta la serviciu în loc să folosiți mașina sau transportul public. Libertatea pe care o aduce ciclismul este, de asemenea, un excelent eliberator de stres, iar cea mai bună parte a acestui hobby este că puteți pedala în orice zi a săptămânii!

  >>>>>> Rafting și caiac-canoe

  În timp ce raftingul se desfășoară pe o plută umflată, concepută pentru a transporta mai multe persoane în același timp în apele sălbatice, caiacul implică o barcă alungită, mai subțire și care transportă un număr mai mic de persoane. Gasiti mai jos diferente despre aceasta activitate in natura:

  Rafting vs kayaking - which is better? | Tara Sport (tarasportrafting.com)

  >>>>>> Wildlife watching. 

  Observarea faunei sălbatice este o artă, deoarece necesită creativitate, entuziasm, dragoste pentru toate ființele vii și multă răbdare.

  Observarea faunei sălbatice vă permite să mergeți în locuri în care nu ați merge niciodată din motive practice, ci pentru că este impresionant și aduce acasă amintiri frumoase.

  Observarea cu succes a faunei sălbatice este, de asemenea, o aventură, deoarece există în lumea haotică și imprevizibilă a naturii, de multe ori vine pe neașteptate. O aventură plină de satisfacții vă permite să înțelegeți lumea naturală și locuitorii ei și să învățați lucruri noi pe care le puteți folosi în viața de zi cu zi.

  Dacă întâlnești un animal sălbatic în habitatul său natural, acesta îți poate aduce amintiri pozitive care îți vor rămâne în minte toată viața.

  Așa știi că aventura ta de observare a vieții sălbatice a fost un succes.

  Într-o aventură nereușită de observare a vieții sălbatice, unul sau ambele elemente lipsesc:

  • Nu ați văzut niciun animal sălbatic.
  • Te așteptai la așa ceva.
  • Și nu ați învățat nimic.

  Explorati zece secrete despre cum să observi animalele sălbatice cu succes.

  10 secrets of successful wildlife watching — WildSweden - wildlife adventures in Sweden

  Când sunteți acolo, țineți minte întotdeauna că dumneavoastră sunteți vizitatorul!

Sunt 297 produse.

Se afiseaza 1-40 din 297 produs(e)

Filtre active

 • Lada frigorifica, Lifetime 90903
  1.820,00 lei

  Lada frigorifica 90903 este cel mai mare model din gama de lazi frigorifice Lifetime. Capacitatea sa este de până la 73 L. Datorită acestui fapt, va fi perfect pentru întâlniri în grupuri mai mari sau călătorii mai lungi. 100% Made in US : 5 ani garantie internationala. Certified Bear Resistant.

 • Lada frigorifica, Lifetime, 90911
  1.350,00 lei

  Lada frigorifica, Lifetime 90911 este cel mai compact model dintre coolerele Lifetime. Capacitatea sa este de 26,5 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau excursii de weekend.

  Fabricat 100% in US si producatorul ofera 5 ani garantie internationala. Certificare: Bear-Proof Certified :) 

 • Lada frigorifica, Lifetime 90949
  1.600,00 lei

  Lada frigorifica LIFETIME  90949 este cel mai popular model in randul coolerului Lifetime in randul clientilor. Capacitatea sa este de 52 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau călătorii mai lungi. Certified Bear Resistant. 5 Ani garantie. Fabricat 100% in US.

 • Camera de observare, RD700 cu WiFi si panou solar, 2K / 30 Mpx
  836,80 lei
  • rezoluție video maximă 2K FullHD
  • rezolutie foto maxima 30 MPX
  • alimentate cu energie solară sau 4 baterii AA
  • detectarea mișcării
  • detecție a mișcării care funcționează în intervalul de 60°
  • ar putea înregistra video și să ia fotografii în întuneric
  • Înregistrarea imaginilor pe cardurile de memorie Micro SD TF (până la 256 GB)
  • control de la distanță și acces la cameră
  • telecomandă și acces la multimedia înregistrată din aplicația mobilă
  • microfon încorporat
  • un ecran de 2" pentru o operare ușoară
  • un microfon încorporat
  • capacitatea de a proteja accesul la date cu parolă
  • funcționare la temperaturi cuprinse între -20°C și 60°C
  • rezistența la praf și murdărie
  • funcționare la temperaturi cuprinse între -20°C și 60°C
  • rezistență la praf și jeturi puternice de apă
  • capacitatea de înregistrare
  • modul "time lapse"
 • Camera wildlife, RD3019 Pro pentru vanatoare, senzor, 4k/30mpx
  642,60 lei
  • Senzor de mișcare cu 3 zone cu rază de acțiune de 120°
  • rezoluție video maximă 4K
  • rezolutie foto maxima de 30 MPX
  • rezolutie foto maxima de 30 MPX
  • abilitatea de a înregistra videoclipuri și de a face fotografii în întuneric
  • alimentat de 8 baterii AA sau 8 baterii NiMH reîncărcabile
  • microfon sensibil încorporat
  • funcționează într-un interval de temperatură de la -20 °C la 60 ° C
  • un ecran de 2,4 x 2,5 mm
  • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
  • un ecran de 2,4" pentru o operare ușoară de pe panou
  • Posibilitatea de a proteja accesul la date cu parolă
  • stocare de imagini pe carduri de memorie Micro SD TF (până la 256 GB)
  • telecomandă și acces la cardul de memorie al camerei
  • telecomandă și acces la multimedia înregistrată prin intermediul aplicației mobile (Android/iOS)
 • Bucatarie camping Go-Outside
  7.000,00 lei
  Greutate 14kg
  Dimensiune  43.5×39.5×37.5cm
  Brand

  Go outside

  Tip produs  Bucatarie Camping

 • Bucatarie camping Go-Outside 2.0
  11.000,00 lei
  Greutate 22 kg
  Dimensiune 60 × 51,5 × 36 cm
  Brand

  Go-Outside

  Tip Produs

  Camping

 • Generator Zendure SuperBase PRO 1500W / 2000W
  • -10%
  Generator Zendure SuperBase PRO 1500W / 2000W
  6.275,70 lei -10% 6.973,00 lei

  Dacă sunteți la camping sau doar va pregatiti pentru o pană de curent și aveti nevoie de o modalitate simplă de a încărca mai multe electronice sau electrocasnice, inclusiv aparate grele, Superbase PRO 1500W sau 2000W sune capabile de a va ajuta in aceste situații cu ușurință.

  SuperBase Pro este proiectat pentru portabilitate și liniște sufletească.

  **Ia SuperBase Pro oriunde ai nevoie**

  Cu rotile industriale ,mânerul telescopic din aluminiu și greutatea scăzuta, SuperBase Pro este proiectat  avand in vedere doua cuvine: "oricând, oriunde".

 • Kit reparatie biciclete, 44 de elemente de la ROCKBROS Bike Tool Kit
  378,00 lei

  De ajutor în orice situație

  Mergi la munte și îți iei bicicleta cu tine? Doar împachetați un set de instrumente/kit de reparare Rockbros și nu vă faceți griji cu privire la o defecțiune bruscă a bicicletei.

  Într-o valiză practică veți găsi, printre altele, o cheie spiță perfectă pentru centrarea roților, o șurubelniță universală Phillips sau o cheie de pedală. Un manometru al anvelopei va asigura o plimbare sigură și confortabilă, iar un instrument de îndepărtare a anvelopelor va face munca mai ușoară. Kit-ul include, de asemenea, o cheie manivela, chei și mai multe.

 • Suport de baschet portabil si reglabil de la Lifetime, Chicago, 168-229 cm
  1.178,10 lei

  Un suport de baschet portabil de la Lifetime, pentru începători, copii și adolescenți. Standul este echipat cu o placă la baza de 32", durabilă și rezistentă, fabricată cu tehnologie Impact® din polietilenă de înaltă densitate. Reglarea telescopică a înălțimii permite o reglare rapidă și ușoară în intervalul de la 168 la 229 cm la intervale de 15 cm. Întregul ansamblu este completat de janta Classic cu un diametru de 38 cm și de o bază stabilă umplută cu apă sau nisip cu o capacitate de 38 de litri. Acest suport este ideal pentru tinerii jucători de baschet.

 • Suport cu cos de bachet 44 inch, Lifetime, Cleveland, reglabil
  1.094,80 lei

  Suport de baschet LIFETIME CLEVELAND 1268 CLEVELAND 1268

  Standul portabil de baschet are o placă la baza de 44" realizată cu tehnologia Impact® din polietilenă de înaltă densitate.

  Reglarea telescopică a înălțimii panoului de fund permite ca acesta să fie setat la diferite înălțimi în intervalul 229 - 305 cm, asigurând un joc confortabil și sigur la toate nivelurile. Cercul clasic cu plasă de nailon rezistentă la intemperii și un stâlp rotund cu un diametru de 7 cm. baza cu o capacitate de 45 de litri umplută cu apă sau nisip asigură stabilitatea deplină a suportului. setul perfect pentru jucătorii de baschet începători.

 • Stand portabil de baschet Lifetime, Boston, cu cos inclus+nailon,...
  2.725,10 lei

  Stand de baschet cu cos inclus LIFETIME BOSTON

  Standul portabil de baschet are o placa mare de baza cu diametrul de 44", realizată în tehnologie Steel-Framed Shatter-Proof. Tehnologia Shatter-Proof garantează durabilitatea pe termen lung și rezistența la impact datorită acoperirii din policarbonat Makrolon® de cea mai bună calitate. Steel-Framed este o ramă de tablă de fund durabilă din oțel. Protecția suplimentară a marginii inferioare a plăcii și tehnologia de reglare a înălțimii plăcii Quick Adjust® II asigură un joc confortabil și sigur la orice nivel de joc, datorită reglării în intervalul 244 - 305 cm.

 • Suport de baschet Lifetime, New York, reglabil, 244-305 cm, profesional
  2.737,00 lei

  Suportul de baschet portabil are o placă la baza de 48", realizată în tehnologie Steel-Framed Shatter-Proof. Tehnologia Shatter-Proof garantează durabilitatea pe termen lung și rezistența la impact datorită acoperirii din policarbonat Makrolon® de cea mai bună calitate. Steel-Framed este o ramă de tablă de fund durabilă din oțel. Protecția suplimentară a marginii inferioare a plăcii și tehnologia de reglare a înălțimii Speed Shift® în intervalul 244 - 305 cm cu o singură mână asigură un joc confortabil și sigur la orice nivel de joc. plasă de nailon rezistentă la intemperii și un stâlp rotund cu un diametru de 7,62 cm Role de transport montate într-o bază stabilă umplută cu apă cu o capacitate de 128 de litri asigură mobilitatea și stabilitatea deplină a suportului.

 • Lada de gradina si piscina, Lifetime Premium, 567 L, rezistenta, 2 culori
  1.950,00 lei

  Lada de grădină, pentru depozitare, cu o capacitate de 567 de litri produsă de marca Lifetime din SUA este un produs inovator fabricat din plastic de cea mai bună calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Dacă aveți nevoie de spațiu de depozitare, iar grădina sau terasa dumneavoastră are un spațiu limitat, acesta este un produs creat pentru dumneavoastră! Construcția rigidă, cu pereți dubli din HDPE face ca geanta să fie puternică și rezistentă la sarcini, astfel încât o puteți folosi și ca bancă. Mânerele turnate special concepute vă vor ajuta să o deplasați cu ușurință acolo unde va fi cel mai necesar.

  !In campul de comentarii la checkout va rugam sa treceti modelul (culoarea) dorita.

  !Produs disponibil la comanda. Plata in avans din cauza transportului.

 • Sopron de gradina 365 x 213, Lifetime, SUA, otel, foarte rezistent
  10.353,00 lei

  Șopronul de grădină cu dimensiunile de 365 x 213 cm produs de marca Lifetime din SUA este un produs inovator realizat din plastic de înaltă calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Construcția armată cu oțel face ca șopronul să fie mult mai rezistent și să dureze ani de zile. A fost proiectat pentru a găzdui tot ceea ce doriți să ascundeți din grădina dumneavoastră :)

 • Aragaz Non-stick, Campingaz, Party Grill 600, 4000 W, consum gaz:290 g/h
  1.150,00 lei

  Aragaz Party Grill 600 - 2000025701
  Aragazul Party Grill 600 este o companie esentiala in camping, cu optiuni de gatit nesfarsite! Aceast gratar compact, portabil, ofera cea mai larga gama de optiuni de gatit; aragaz, gratar, tigaie, plancha.
  Toate elementele lui se pot potrivi in interiorul "oalei principale" pentru depozitare si transport.
  Datorita picioarelor sale detasabile si capacului cu inchidere este usor de transportat si depozitat. Party Grill 600 functionează cu buteliile Campingaz de dimensiuni convenabile.

 • Aragaz & Gratar Usor Campingaz 360 CV, 2400W, Consum 175g/h
  849,00 lei

  Aragaz & Gratar Campingaz 360 CV - 2000038776
  Primul aragaz și grătar de masă cu un design plat care permite grătar la 360° în timp ce stați confortabil la masă. Grătarul Campingaz 360 oferă o versatilitate excelentă pentru grătar și gătit, cu o grătar cu nervuri, un grătar plat și un suport pentru gătit tigaie.

 • Gratar Campingaz Attitude 2GO, putere 2.4 kW, consum gaz 175 g / h
  1.450,00 lei

  Gratar Campingaz Attitude 2GO - 2000036956
  Gratarul Attitude 2GO este un model care se poate utiliza pe masa datorita designului ingenios si a dimensiunilor reduse.
  De indata ce capacul este ridicat putem observa suprafata de gatire din fonta care este incalzita de arzatorul puternic cu tehnologie Blue Flame.

 • Plancha L Campingaz, grill din fonta emailat si aprindere piezo, putere...
  1.399,00 lei

  Prepara meniuri delicioase cu Plancha L. Aceasta ofera aceleasi avantaje ca si gratarul traditional, dar este compacta si poate fi depozitata foarte usor.
  De asemenea, poate fi asezata la ce inaltime doriti, fiind perfecta pentru persoanele inalte. Multumita celor doua manere laterale, poate fi ridicata si mutata foarte usor. Are doua arzatoare puternice din otel inoxidabil, cu o putere de 4.1kW/h fiecare,  grill din fonta emailat si aprindere piezo.

 • Gratar pe gaz si aragaz portabil Party Grill 400 CV Campingaz
  749,00 lei

  Aragaz Campingaz Party Grill 400 - 2000035499
  Aragazul Party Grill® 400 este o companie esentiala in camping, cu optiuni de gatit nesfarsite! Aceast gratar compact, portabil, ofera cea mai larga gama de optiuni de gatit; aragaz, gratar, tigaie, plancha si capacul chiar se dublează ca un wok.
  Toate elementele lui se pot potrivi in interiorul "oalei principale" pentru depozitare si transport.

 • Aragaz Portabil Party Grill® 400, de la Campingaz, compact si usor
  699,00 lei

  Aragazul Party Grill® 400 este o companie esentiala in camping, cu optiuni de gatit nesfarsite! Aceast gratar compact, portabil, ofera cea mai larga gama de optiuni de gatit; aragaz, gratar, tigaie, plancha si capacul chiar se dublează ca un wok.

 • Aragaz Campingaz 200S, ideal pentru rulote, autorulote si pentru camping
  650,00 lei

  Aragaz Campingaz 200S - 3000004663
  Aragazul Campingaz 200S cu doua arzatoare este simplu de utilizat, ideal pentru rulote, autorulote si pentru camping. Cu doua arzatoare puternice si suporturi stabile, aragazul 200S va aduce masa pe masa in cel mai scurt timp.
  Fiecare arzator are reglaj individual asigurand un control perfect al temperaturii. Datorita paravanturilor integrate, gatitul este mai usor chiar si in conditii de vant.

 • Masa Coleman Camp XL, pentru 6 persoane, pliabila si rezistenta
  650,00 lei

  Masa pliabila Coleman ofera destul loc pentru 6 persoane, este construita din materiale usoare dar rezistente la uzura.

 • Masa Coleman Camp, pentru 4 persoane, pliabila si rezistenta
  499,00 lei

  Masa pliabila Coleman ofera destul loc pentru 4 persoane, este construita din materiale usoare dar rezistente la uzura.

 • Saltea Coleman Comfort dubla, confortabila, din PVC, rezistenta
  279,00 lei

  Aceasta saltea Comfort dublă are două camere care oferă un control individual de confort care să permită fiecărui loc de dormit fermitate independentă. Realizata din PVC , ofera un pat de aer mai rezistent la perforare.

 • Cort Coleman Castle Pines 4, spatios, rezistent si usor de instalat
  3.399,00 lei

  Castle Pines 4 este un cort spatios si usor de instalat, care va ofera o casa confortabila in mijlocul naturii.
  Dispunand de dormitoare cu revolutionara tehnologie BlackOut care blocheaza 99% din lumina naturala, veti fi siguri ca veti avea un somn grozav si nu veti fi trezit la prima raza de soare.
  Zona de living este suficient de spatioasa pentru o masa cu scaune si deasemenea dispune de ferestre mari din PVC cu obloane, oferind echilibrul perfect de lumina si intimidate.

 • Cort Coleman Polygon 6, panorama de 360°, ignifug, usor de montat
  1.840,00 lei

  Cortul Coleman Polygon 6 ofera o panorama de 360°. Spatiu locuibil generos si usa ingenioasa va face sa va simtiti in camping ca acasa.
  Cortul spatios are multiple intrebuintari, poate fi aranjat ca un dormitor confortabil, ca un loc de joaca incapator pentru copii sau ca si un cort perfect pentru festivaluri sau reuniuni.

 • Lada izoterma cu roti Coleman Marine Xtreme 2023 - 50QT
  1.100,00 lei

  Inspirat de rădăcinile noastre Wichita și de oamenii care lucrează acolo, seria Coleman 316 de coolere rigide aduce o calitate fără compromisuri și o moștenire de măiestrie și aventură oriunde le-ați duce. Mâncarea și băuturile rămân răcite mai mult timp cu răcitorul maritim de 47 litri seria 316, care păstrează gheața™ până la 5 zile. 

 • Cort Coleman Darwin 4+, instalare rapida si rezistent
  900,00 lei

  Un cort de patru persoane usor, cu sistem de atasare a betelor cu inel si cui pentru o instalare rapida. Usa cu plasa de tantari tine insectele si gazele la distanta. Veranda primitoare beneficiaza de doua ferestre laterale mari dotate cu draperii si de un groundsheet ridicat pe margini pentru a nu permite patrunderea apei.

 • Carut Coleman, Sarcina Maxima 85Kg
  848,00 lei

  Caratul echipamentului de camping a devenit mai facil intrucat Coleman a introdus in oferta carutul special gandit pentru aceasta activitate.
  Rezistent, cu cadru robust si material rezistent la uzura este de ajutor in deplasarea cortului, a sacilor de dormit si a majoritatii accesoriilor de la masina la locul instalarii.

 • Masa Coleman Mini Camp, pliabil si rezistenta, doar 3.2 kg
  350,00 lei

  Perfecta pentru o cina intima in fata cortului, acesta masa compacta are multiple caracteristici ce o fac foarte utila.
  Printre acestea amintim polita din plasa pentru cele necesare si picioarele reglabile pentru suprafete neregulate.
  Acesta masa cu rama de aluminiu durabila se pliaza pentru usurinta transportului si a depozitarii.

 • Scaun Coleman Deck, pliabil si rezistent, din otel
  370,00 lei

  Scaun pliabil rezistent, care este compact atunci când este pliat pentru transport și depozitare ușor. Scaunul are spătar și șezut căptușite. Cotierele confortabile din spumă sunt ușor de curățat și sunt detașabile și lavabile. Cadrul este relizat din otel.

 • Masa Coleman Pack-Away 4, cu doua bancute incluse, foarte pliabila
  999,00 lei

  Masa ideala pentru vacantele cu familia. Potrivita pentru patru persoane, poate fi stransa foarte convenabil cu bancile in interior. Bancile sunt confortabile gratie pernelor captusite care se pot scoate pentru a fi spalate.

 • Hamac Ticket to the Moon Honey Moon, Portocaliu Gri, 500 × 300 cm -
  825,00 lei

  Acest hamac spațios este recomandat pentru toți cei cărora le place să împartă un hamac și totuși doresc să stea confortabil. O suprafata luxoasa de 5*3m iti ofera suficient spatiu pentru a gazdui o mica petrecere cu pana la 5 persoane. Vine cu tot ce ai nevoie - carabiniere, curele noastre lunare și o husa.

 • Scaun suspendat Original Moonchair adulti, living the dream
  440,00 lei

  Scaun suspendat Original Moonchair Dark Grey - TMMC03
  Acesta este probabil cel mai tare scaun în care ați stat vreodată și vă vom spune de ce. Este un scaun agățat vertical și portabil, care este la fel de ușor de instalat ca și hamacul nostru de călătorie. Mai mult decat atat, este confortabil, realizat din material usor, cu uscare rapida, rezistent la mucegai.
  Este reglabil si are suport pentru picioare

  Video: https://youtu.be/sV1n2xDm_Eg

 • Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm
  360,00 lei

  Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm - TMK3914]
  Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm - poate sustine o greutate de pana la 200 kg.
  Este dimensiunea ideala daca relaxarea si spatiul sunt atributele pe care le doresti de la hamacul tau. 

  Video: https://youtu.be/gYI99eHzlZI

 • Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Roz Purple - 320 × 230 cm
  360,00 lei

  Hamac Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Pink Purple - 320 × 230 cm - poate sustine o greutate de pana la 200 kg.
  Este dimensiunea ideala daca relaxarea si spatiul sunt atributele pe care le doresti de la hamacul tau. 
  Tesatura hamacelor TTTM este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea

  Video: https://youtu.be/gYI99eHzlZI

  Instructiuni: https://youtu.be/yCkY6LzTa80

 • 100W 12V Solar Kit complet panou flexibil cu...
  • -3%
  100W 12V Solar Kit complet panou flexibil cu DCDC MPPT încărcător de...
  6.741,50 lei -3% 6.950,00 lei

  Preia comanda sistemului solar al rulotei tale cu un kit solar complet Renogy!

  Kitul acesta contine baterie + invertor!!!

  Acest kit vine si e pentru un sistem nou:

  - un panou solar monocristalin flexibil Renogy100 Watt de 12 volți,

  - un încărcător de baterie de 12V 50A DC-DC la bord cu MPPT,

  - un kit de adaptor solar de 20ft 10AWG, un cablu de tavă de 8ft 4AWG, un conector solar de 10A,

  - un suport de siguranțe în linie rezistent la apă cu siguranță,

  - o baterie SMART LITHIUM IRON PHOSPHATE de 12V 100AH cu BLUETOOTH

  - un invertor de 1000W de 12V la 230V Pure Sine Wave (cu funcție UPS).

  Haideți să călătorim în confort cu un vehicul care este atât alimentat cu energie solară, cât și încărcat cu motor.

 • 300W 12V Solar Kit complet panou flexibil cu...
  • -3%
  300W 12V Solar Kit complet panou flexibil cu DCDC MPPT încărcător de...
  11.397,50 lei -3% 11.750,00 lei

  Luați comanda sistemului solar RV / Rulote cu un kit solar complet Renogy!

  Avantaj: Acest kit contine 2 x Baterii + INVERTER!

  Kit-ul complet este format din:

  • trei panouri solare monocristaline flexibile Renogy100 Watt 12 Volt,
  • un încărcător de baterie de 12V 50A DC-DC On-Board cu MPPT,
  • un kit de adaptor solar de 20ft 10AWG, un cablu de tavă de 8ft 4AWG,
  • un suport de siguranțe în linie rezistent la apă 20A Solar Connector cu siguranțe,
  • o pereche de conectori de ramificație, două baterii inteligente litiu-fosfat de fier de 12 Volt 100Ah cu Bluetooth
  • un invertor de 2000W 12V la 230V cu undă sinusoidală pură (cu funcție UPS)
  • și o pereche de cabluri de interconectare a bateriilor .
  • Să călătorim în confort cu un vehicul care este atât alimentat cu energie solară, cât și încărcat cu motor.