Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Divertisment Outdoor

Divertisment Outdoor cu Steelway.ro, E-bikes, Trotinete fara pedale, Jocuri Outdoor

In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie biciclete, e-bikes, mountain bikes, trotinete fara pedale, trotinete electrice si biciclete de balans pentru copii si adulti. Deasemenea, va punem la dispozitie jocuri outdoor pentru toate preferintele.

Gasiti brand-uri renumite in Europa precum: Yedoo, Triad, Rollzone si multe altele.

Yedoo - Adult and Children´s Scooters and Balance Bikes

Triad Bicycles Online | Fully Fitted And Ready To Ride Bicycles 

Subcategorii

 • Corratec

  Pasiunea pentru ciclism - Aceasta este definiția pură și reflectarea adevărată a Corratecului. Ca o companie, ca un brand, ca o echipa de curse, ca un producător de biciclete și ca un partener în comerțul cu amănuntul.

  Din 1990 aceasta este filosofia noastră fixă. Aceasta este baza principiilor noastre care caracterizează munca noastră, bicicletele și acțiunile noastre. Pentru a merge și a simți tehnologiile Corratec sunt unice. Doar cei care au experimentat Corratecul vor înțelege sentimentul care nu poate fi exprimat cu adevărat în imagini sau cuvinte, ci doar prin sentimentul – Libertatea, viața și pasiunea.

  Din 1990, aspirația de a crea bicicleta perfectă este cea mai mare motivație a noastră. În fiecare zi ne străduim să progresăm mai aproape de această ambiție. În acest sezon succesiv, ne vom pune amprenta care evidențiază divergența noastră față de bicicletele produse în masă, cu unicul nostru accent pe calitate, mai presus de toate.

  Noua tehnologie Shadow Edge Tube, cel mai puternic și mai sigur cadru Corratec E-Bike din lume (Fusion Tube Edge Technology), Suportul de fund integrat al motorului, Inside Link, C-Light și multe altele. Pe aceste inovații se află bazele noastre care se concentrează pentru a concura numai în cadrul pieței de biciclete speciale. O bicicletă sportivă și de înaltă calitate în această nouă eră nu mai poate fi comparată cu bicicletele din trecut. Astăzi sunt mici minuni tehnice alimentate de forța umană sau de motoarele electronice. Toți cei care merg cu bicicleta Corratec, vor simți cu adevărat diferența.

 • Prophete

  PROPHETE este unul dintre cei mai populari producători de biciclete din Germania, capabil să asigure cea mai înaltă calitate a bicicletelor, design atractiv și soluții inovatoare.

  E-MTB-urile proiectate inteligent și construite robust vă oferă senzația completă de mountain bike pe fiecare metru de teren off-road - combinat cu un plus în puterea de conducere datorită suportului motorului E-MTB. Datorită propulsiei puternice, ascensiunea este dinamică, altitudine metru după metru, lina, astfel încât să puteți renunța la împingerea obositoare și să cuceriți cu ușurință orice vârf.

  Cu o aderenta fiabila si o tractiune buna, esti sportiv de off-road. Frânele puternice pe disc ale E-MTB-urilor te frânează cu încredere în situații periculoase, astfel încât să te poți opri rapid în orice moment. Dar cine vrea să se oprească? Datorită bateriilor de înaltă calitate și puternice ale E-MTB-urilor, puteți ajunge la distanțe de până la 180 km.

  Seriile E-MTB si E-SUV sunt pentru performanță off-road. O mulțime de putere ascendentă și intervale lungi asigură că E-Mountainbikers sunt durabile și dinamice pe drum. E-MTBs de la PROPHETE înseamnă: viteza și bucurie pe traseu! Dimensiunea anvelopei de 27,5"+ se deplasează între anvelopele 29 și anvelopele Fatbike și oferă astfel cea mai bună aderență și un grad ridicat de auto-amortizare.

 • Yedoo

  La Yedoo, suntem dedicați trotinetelor din 1998. Am început cu trotinetele pentru copii, ne-am mutat în zona de biciclete scoot și biciclete pentru copii, iar acum concepem trotinete-biciclete care vor să concureze la nivel de elită.

  Ne proiectam si fabricam in Europa toate produsele, le testam si imbunatatim pana sunt gata sa iasa pe piata. Acest fapt ne asigura sa fim linistit ca oferiim calitatea si rezistenta asteptata. Fiecare prototip se realizeaza local, ulterior se scoate la test timp de 24 de ore cu o distanta de 500km parcursa.

  Unii dintre noi ne-am dus dragostea pentru kickbiking până la competițiile de top - dar cel mai important lucru este să ne distrăm, să ne bucurăm împreună, fie că suntem concurenți sau preșcolari competitivi, vizitatori în orașe mari sau plimbându-ne de-a lungul raului in cautarea locului perfect de camping.

 • Triad

  Despre Brand-ul TRIAD

  Triad este un brand exclusiv online care își propune să reimagineze modul în care sunt proiectate și proiectate bicicletele. Credem că fiecare produs pe care îl producem va continua să influențeze și să modeleze consumatorii noștri în moduri diferite.

  Produsele noastre sunt conforme si la standarde europene de proiectare, fabricație și testare.

  Steelway.ro vine cu preturi competitive in acest segment si aduce brand-ul TRIAD in Romania.

  Triad inseamna functionalitate, design si calitate. 

  Triad inseamna culoare.

  Vezi colectia completa aici si cere o oferta de pret:

  Triad Bicycles Online | Fully Fitted And Ready To Ride Bicycles

 • Lifetime

  Am parcurs un drum lung de la începuturile noastre. Totul a început ca o idee într-un garaj din Riverdale, Utah (US). Ca tată dedicat și fan al baschetului, fondatorul Lifetime Products a vrut pur și simplu să construiască un cerc de baschet mai bun pentru familia sa.Pasiunea sa pentru inovație s-a extins rapid dincolo de proiectul său inițial și a creat o companie în martie 1986 numită Lifetime Products. Filozofia numelui, precum și scopul companiei, a fost de a construi produse durabile de durată pentru consumatori și familiile lor.Lifetime a început prin fabricarea sistemelor de baschet și Quick Adjust®, marca inregistrata

  Prin aplicarea constantă a inovației și a tehnologiei de pionierat în materiale plastice și metale, continuăm să creăm produse care revoluționează industria cu tehnologie brevetată. Cu și mai multe produse lifetime inventate și fabricate aproape zilnic, ne angajăm să vă aducem în permanență soluții mai bune pentru nevoile vieții.Brandul nostru este de încredere în lume și de mare valoare pentru clienții noștri. Și există un motiv. Produsele noastre reflectă dedicarea noastră pentru calitate și inovație. Întotdeauna ne tratăm angajații, clienții și furnizorii cu respect, onestitate și integritate. Căutăm să promovăm din interiorul familiei Lifetime ori de câte ori este posibil, oferindu-le angajaților noștri oportunități mai mari. Înțelegem importanța puterii care se regăsește în munca în echipă unificată și lucrăm pentru a reuși ca grup, nu ca indivizi. La Lifetime Products, suntem o companie cu pasiune să facem lucrurile în cel mai bun mod, pentru că este ceea ce trebuie să facem.

  www.lifetime.com 

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)

Filtre active

 • Bicicleta MTB Mountain...
  2.230,00 lei

  Bicicleta Triad M6 TR06 - aceasta este calitatea PREMIUM la un pret rezonabil.

   Este fabricata din aliaj de aluminiu AL TECH 6061 - cântărește doar 16 kg

   Cadru de 18 inch - conceput pentru utilizatorii de la 162 cm la 185 cm inaltime

   Anvelope Maxxis DSI de marcă dimensiune 29 x 2.1

   Ideal pentru excursii pe drumuri obișnuite și teren ușor

  SHIMANO - față și spate

   Mânerele ușilor ST-EF 500 - ușor de utilizat (schimbarea treptelor de viteză cu o singură apăsare de deget)

 • Lada frigorifica,...
  1.773,68 lei

  Lada frigorifica 90903 este cel mai mare model din gama de lazi frigorifice Lifetime. Capacitatea sa este de până la 73 L. Datorită acestui fapt, va fi perfect pentru întâlniri în grupuri mai mari sau călătorii mai lungi. 100% Made in US : 5 ani garantie internationala. Certified Bear Resistant.

 • E-bike PROPHETE eSUV...
  18.900,00 lei

  PROPHETE este unul dintre cei mai populari producători de biciclete din Germania, capabil să asigure cea mai înaltă calitate a bicicletelor, design atractiv și soluții inovatoare.

  Mountain bike -  PROPHETE eSUV GRAVELER e7series EQ 20.ETS, Unisex

  Motor: SHIMANO E7000 trepte, 36 volți, 250 wați

 • E-bike E-Power...
  16.928,15 lei

  E-bike (Bicicleta electrica) de tip Mountain Bike, Origine: Germania. Disponibila pe doua dimensiuni : 44cm sau 49 cm.

 • Trotineta de tip...
  1.710,00 lei

  Cel mai universal model de trotinete de tip bicicleta de călătorie mare care funcționează fără probleme – pe șosea, peste pietriș, peste viaduct până la un bar de vinuri. Roțile mari vă vor transporta cel mai departe.Cel mai versatil model de la Yedoo, STEEL 26/20, trotineta mare pentru turism, care merge perfect pe șosea, pe pietriș și pe viaduct până la pivniță. Cu aceste roți mari, vei ajunge cel departe.

  • furcă rezistentă din oțel
  • mânere ergonomice cu sistem de blocare anti-întoarcere
  • furcă de aluminiu
 • Lada frigorifica,...
  1.285,70 lei

  Lada frigorifica, Lifetime 90911 este cel mai compact model dintre coolerele Lifetime. Capacitatea sa este de 26,5 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau excursii de weekend.

  Fabricat 100% in US si producatorul ofera 5 ani garantie internationala. Certificare: Bear-Proof Certified :) 

 • E-bike E-Power...
  16.980,00 lei

  Bicicleta electrica E-Power Corratec 29" AP5 EX LTD Gent, Germania.

 • Trotineta de tip...
  1.630,00 lei

  Abia vorbește, dar are un cuvânt de spus, preferând aerul si natura libera, poate pescuitul, dar nu vrea să vorbească despre vreme. În condiții de siguranță pe drum și fericit în noroiul habitatului său natural. Rădăcini, ace, fluxuri uscate? Echitatie. Ca lider al animalelor dure, cu o încărcătură de până la 150 kg, el se poate ocupa de orice.

 • Lada frigorifica,...
  1.545,85 lei

  Lada frigorifica LIFETIME  90949 este cel mai popular model in randul coolerului Lifetime in randul clientilor. Capacitatea sa este de 52 L. Perfect pentru întâlniri cu prietenii sau călătorii mai lungi. Certified Bear Resistant. 5 Ani garantie. Fabricat 100% in US.

 • Trotineta de tip...
  1.250,00 lei

  Numărul CINCI este un nou standard pentru o trotinetă de călătorie universal, cu roți mari avand echipamentul necesar și o fiabilitate mai mare a mărcii Yedoo. Nu este nimic în exces pe cadrul oțelului care cântărește aproximativ zece kilograme. Furca spate poziționabilă permite alunecarea confortabilă și rapidă chiar deasupra suprafeței, iar la fiecare metru veți aprecia butucii roților din aluminiu cu rulmenți industriali cu o rezistență impresionanta. Numărul 5 este într-adevăr pentru tine.

  Așa este modelul FIVE NUMBERS.

  • butuci cu rulmenți industriali
  • mânere ergonomice
  • cartușe aluminiu
  • furcă reglabilă la spate
 • Cort Geodome Lifetime,...
  2.951,20 lei

  Domul de cățărat GEODOME este un loc de joacă unde copiii se vor juca cu plăcere pentru mult timp. Imaginația nelimitată le va permite copiilor dvs. să inventeze noi forme de activitate. Nu este doar o propunere excelentă pentru a se distra împreună pentru mai mulți copii în același timp, ci și un ajutor neprețuit în dezvoltarea mușchilor puternici, a agilității și a coordonării motorii.

 • Cort Geodome Lifetime,...
  2.844,10 lei

  Domul geodezic de alpinism GEODOME se caracterizează printr-un design geometric. Are mânere de cățărare care imită stânci reale. Nu este doar o propunere excelentă pentru a se distra împreună pentru mai mulți copii în același timp, ci și un ajutor neprețuit în dezvoltarea mușchilor puternici și a coordonării motorii.

 • Cort Geodome,...
  2.844,10 lei

  Domul de cățărat GEODOME este un loc de joacă unde copiii se vor juca cu plăcere pentru mult timp. Imaginația nelimitată le va permite copiilor dvs. să inventeze noi forme de activitate. Aceasta nu este doar o propunere excelentă de distracție pentru mai mulți copii în același timp, ci și un ajutor neprețuit în dezvoltarea mușchilor puternici, a agilității și a coordonării.

 • Suport de baschet...
  1.178,10 lei

  Un suport de baschet portabil de la Lifetime, pentru începători, copii și adolescenți. Standul este echipat cu o placă la baza de 32", durabilă și rezistentă, fabricată cu tehnologie Impact® din polietilenă de înaltă densitate. Reglarea telescopică a înălțimii permite o reglare rapidă și ușoară în intervalul de la 168 la 229 cm la intervale de 15 cm. Întregul ansamblu este completat de janta Classic cu un diametru de 38 cm și de o bază stabilă umplută cu apă sau nisip cu o capacitate de 38 de litri. Acest suport este ideal pentru tinerii jucători de baschet.

 • Suport cu cos de...
  1.094,80 lei

  Suport de baschet LIFETIME CLEVELAND 1268 CLEVELAND 1268

  Standul portabil de baschet are o placă la baza de 44" realizată cu tehnologia Impact® din polietilenă de înaltă densitate.

  Reglarea telescopică a înălțimii panoului de fund permite ca acesta să fie setat la diferite înălțimi în intervalul 229 - 305 cm, asigurând un joc confortabil și sigur la toate nivelurile. Cercul clasic cu plasă de nailon rezistentă la intemperii și un stâlp rotund cu un diametru de 7 cm. baza cu o capacitate de 45 de litri umplută cu apă sau nisip asigură stabilitatea deplină a suportului. setul perfect pentru jucătorii de baschet începători.

 • Standul portabil de...
  2.725,10 lei

  Stand de baschet cu cos inclus LIFETIME BOSTON

  Standul portabil de baschet are o placa mare de baza cu diametrul de 44", realizată în tehnologie Steel-Framed Shatter-Proof. Tehnologia Shatter-Proof garantează durabilitatea pe termen lung și rezistența la impact datorită acoperirii din policarbonat Makrolon® de cea mai bună calitate. Steel-Framed este o ramă de tablă de fund durabilă din oțel. Protecția suplimentară a marginii inferioare a plăcii și tehnologia de reglare a înălțimii plăcii Quick Adjust® II asigură un joc confortabil și sigur la orice nivel de joc, datorită reglării în intervalul 244 - 305 cm.

 • Hamac Ticket to the Moon...
  • Nou
  Hamac Ticket to the...
  825,00 lei

  Acest hamac spațios este recomandat pentru toți cei cărora le place să împartă un hamac și totuși doresc să stea confortabil. O suprafata luxoasa de 5*3m iti ofera suficient spatiu pentru a gazdui o mica petrecere cu pana la 5 persoane. Vine cu tot ce ai nevoie - carabiniere, curele noastre lunare și o husa.

 • Suport de baschet...
  2.737,00 lei

  Suportul de baschet portabil are o placă la baza de 48", realizată în tehnologie Steel-Framed Shatter-Proof. Tehnologia Shatter-Proof garantează durabilitatea pe termen lung și rezistența la impact datorită acoperirii din policarbonat Makrolon® de cea mai bună calitate. Steel-Framed este o ramă de tablă de fund durabilă din oțel. Protecția suplimentară a marginii inferioare a plăcii și tehnologia de reglare a înălțimii Speed Shift® în intervalul 244 - 305 cm cu o singură mână asigură un joc confortabil și sigur la orice nivel de joc. plasă de nailon rezistentă la intemperii și un stâlp rotund cu un diametru de 7,62 cm Role de transport montate într-o bază stabilă umplută cu apă cu o capacitate de 128 de litri asigură mobilitatea și stabilitatea deplină a suportului.

 • Scaun suspendat Original...
  • Nou
  Scaun suspendat...
  440,00 lei

  Scaun suspendat Original Moonchair Dark Grey - TMMC03
  Acesta este probabil cel mai tare scaun în care ați stat vreodată și vă vom spune de ce. Este un scaun agățat vertical și portabil, care este la fel de ușor de instalat ca și hamacul nostru de călătorie. Mai mult decat atat, este confortabil, realizat din material usor, cu uscare rapida, rezistent la mucegai.
  Este reglabil si are suport pentru picioare

  Video: https://youtu.be/sV1n2xDm_Eg

 • Lada de gradina si...
  1.880,20 lei

  Lada de grădină, pentru depozitare, cu o capacitate de 567 de litri produsă de marca Lifetime din SUA este un produs inovator fabricat din plastic de cea mai bună calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Dacă aveți nevoie de spațiu de depozitare, iar grădina sau terasa dumneavoastră are un spațiu limitat, acesta este un produs creat pentru dumneavoastră! Construcția rigidă, cu pereți dubli din HDPE face ca geanta să fie puternică și rezistentă la sarcini, astfel încât o puteți folosi și ca bancă. Mânerele turnate special concepute vă vor ajuta să o deplasați cu ușurință acolo unde va fi cel mai necesar.

  !In campul de comentarii la checkout va rugam sa treceti modelul (culoarea) dorita.

  !Produs disponibil la comanda. Plata in avans din cauza transportului.

 • Hamac Ticket to the Moon...
  • Nou
  Hamac Ticket to the...
  360,00 lei

  Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm - TMK3914]
  Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Blue Turquoise - 320 × 230 cm - poate sustine o greutate de pana la 200 kg.
  Este dimensiunea ideala daca relaxarea si spatiul sunt atributele pe care le doresti de la hamacul tau. 

  Video: https://youtu.be/gYI99eHzlZI

 • Sopron de gradina 365...
  10.353,00 lei

  Șopronul de grădină cu dimensiunile de 365 x 213 cm produs de marca Lifetime din SUA este un produs inovator realizat din plastic de înaltă calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Construcția armată cu oțel face ca șopronul să fie mult mai rezistent și să dureze ani de zile. A fost proiectat pentru a găzdui tot ceea ce doriți să ascundeți din grădina dumneavoastră :)

 • Hamac Ticket to the Moon...
  • Nou
  Hamac Ticket to the...
  360,00 lei

  Hamac Hamac Ticket to the Moon King Size Royal - Pink Purple - 320 × 230 cm - poate sustine o greutate de pana la 200 kg.
  Este dimensiunea ideala daca relaxarea si spatiul sunt atributele pe care le doresti de la hamacul tau. 
  Tesatura hamacelor TTTM este rezistenta, elastica, respirabila, anti-mucegai si prietenoasa cu pielea

  Video: https://youtu.be/gYI99eHzlZI

  Instructiuni: https://youtu.be/yCkY6LzTa80

 • Sopron de gradina,...
  9.520,00 lei

  Șopronul de grădină cu dimensiunile 289 x 213 cm produs de marca Lifetime din SUA este un produs inovator realizat din plastic de înaltă calitate - 100% polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Construcția întărită cu oțel face ca șopronul să fie mult mai rezistent și să dureze ani de zile. A fost proiectat pentru a găzdui tot ceea ce doriți să ascundeți din grădina dvs.