Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Solare & Accesorii

Gasiti la Steelway.ro centrale electrice, powerbank-uri si panouri solare de la Bluetti, Anker, Ecoflow

Steelway.ro specializat in vanzarea de articole pentru overlanding, camping si pescuit, ofera spre vanzare o gama larga de statii de incarcare portabile. Pe langa brandurile cu care ne-am facut cunoscuti, in aceasta categorie veti gasi brand-uri precum BLUETTI, ANKER, ECOFLOW, PERFEKTIUM, ROKSOLAR, ECTIVE si multe altele

Subcategorii

 • Crossio

  Familiarizat cu produsele Crossio?

  Brand distribuit eclusiv in Romania de Steelway.ro

  Ghiozdan Solar Crossio

  Rucsacuri ergonomice confortabile pentru calatorii cu un volum de 20 de litri si panou solar. Pe lângă obiectele personale, acestea gazduiesc si un laptop de 15,6". In plus, nu vei ramane niciodata fara baterie pentru telefon sau alte gadgeturi.

  JHB00599-Edit.jpg

  Panouri Solare Crossio

  Incarcati la soare la fel de repede ca de la o priza de alimentare. Panouri solare fiabile, usoare si practice pentru calatorii cu o putere de pana la 28W si o eficienta de 23%.

  Jump Starter Crossio

  Un starter versatil pentru masina ta cu power bank, iluminare si incarcare wireless. Acesta va stimula nu numai masina ta, dar de asemenea, laptop-ul sau telefonul mobil.

 • Bluetti

  Cu o experiență de peste 10 ani în industria de stocare a energiei, #BLUETTI se angajează să construiască cele mai bune centrale electrice (Powebank-uri) din lume pentru camperi, pentru exploratori și pentru cei care isi traiesc viața în afara rețelei (off-grid). Mai multe detalii despre brand-ul Bluetti gasesti pe (2) Bluetti Global | Facebook  sau pe www.bluettipower.com 

  Bluetti este in topul inovatiei, indiferent ca vorbim despre panouri solare, centrale electrice sau generatoare solare. 

  Tehnologiile Bluetti sunt revolutionare si Steelway iti ofera cea mai vanduta gama de produse Bluetti.

  Care sunt avantajele energiei solare?

  ✨Principalul avantaj al energiei solare este că este o sursă regenerabilă, curată de energie electrică.

  Energia solară este cheia unui viitor al energiei curate și joacă un rol crucial în decarbonizarea societăților noastre.

  🌞În fiecare zi, soarele dă mult mai multă energie decât avem nevoie pentru a alimenta totul pe pământ. Mai mult decât atât, energia solară reduce semnificativ facturile de energie.

  🌞Energia solară este o modalitate foarte bună de a reduce amprenta de carbon. Nu e nimic despre energia solară care poluează mama natură.

  💙Deoarece BLUETTI îi pasă de mediu și dorește să contribuie la un viitor durabil!

 • AllPowers

  Allpowers este o companie de tehnologie a energiei solare care integrează cercetarea și producția. A fost fondată în octombrie 2010, De la înființarea sa, compania s-a angajat să cerceteze și să dezvolte produse portabile legate de energia solară. Principalele categorii actuale de produse includ încărcătoare portabile de telefon cu panou solar, încărcătoare de laptopuri solare, panou solar portabil semi-flexibil și sisteme de stocare a energiei solare.

  ALLPOWERS este orientat în principal către Europa de Vest, America de Nord, Asia de Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu și alte piețe din mai mult de 30 de țări și regiuni. Am acumulat pentru a oferi produse de energie solară pentru mai mult de 100 de clienți din întreaga lume și a cooperat cu multe companii sau mărci de renume mondial, inclusiv Hanergy, Hikvision, Decalthlon  și așa mai departe. 

 • Perfektium

  Despre Perfektium

  Perfektium este un nou producător de baterii cu litiu din Germania, fondat în 2021. Proiectăm, dezvoltăm și producem o gamă largă de baterii LifePO4. Scopul nostru este de a oferi baterii litiu de înaltă calitate, cu accent pe următoarele piețe: energie regenerabilă, automatizare industrială și putere de rezervă (back-up)

  Numele mărcii ``Perfektium`` înseamnă " o baterie perfectă cu litiu", care reprezintă standardele noastre înalte de calitate și mediul de lucru etic.

  Scopul PERFEKTIUM = Îmbunătățirea aprovizionării cu energie la nivel mondial prin dezvoltarea și fabricarea de baterii cu litiu de înaltă performanță. 

  Valorile noastre de bază se concentrează pe angajamentul nostru de a dezvolta soluții inovatoare de stocare a energiei verzi care să răspundă în mod eficient nevoilor clienților și să servească comunitatea.

 • Ecoflow

  Viziunea Ecoflow este de a genera putere intr-o lume nouă — o chemare spre viitor; o aspirație, bazata pe tehnologie, eco-friendly... viitor la care fiecare individ poate spera.

  Misiunea Ecoflow, încă din prima zi a fost de a crea cele mai inovatoare și ecologice soluții pentru comunitati mai ecologice. Ecoflow isi propune să le ofere utilizatorilor inovații semnificative, ajutând oamenii din întreaga lume să trăiască, să viseze și să exploreze fără limite.

 • Goal Zero

  Goal Zero nu este doar o companie, este o afacere creată de oameni care trăiesc viața la maxim. Inspirați de pasiunea pentru aventură, respectul pentru planetă și o inimă umana - luăm în serios atât munca noastră, cât și partea distractiva și suntem mândri să oferim cele mai inovatoare produse solare de pe piață.

  Istoria Goal Zero:

  Martie 2007

  Fondatorul Goal Zero, Robert Workman, a început organizația non-profit TIFIE Humanitarian (Teaching Individuals and Families Independence through Enterprise) după ce a vizitat Republica Democrată Congo (RDC) și a fost martorul nevoii de a ajuta oamenii să iasă din sărăcie. Revelația lui? Învățați-i pe săteni cum să conducă o afacere durabilă în comunitățile lor și împuterniciți-i să se ridice din sărăcie.

  Aprilie 2008

  Primele versiuni ale produselor solare și energetice Goal Zero - numite inițial GoBe - se desfășoară în comunitățile africane rurale care nu au avut niciodată putere. Testat pentru prima dată în Republica Democrată Congo, pachetul de energie solară constă dintr-o baterie, panou solar și lumină LED. Acest sistem simplu aduce lumină, siguranță și responsabilizare economică sătenilor.

  Februarie 2010

  Am incheiat un parteneriat cu organizațiile umanitare din Haiti pentru a oferi baterii și energie,  pentru a ajuta cu recuperare în urma distrugerii de la un cutremur

  Decembrie 2012

  Cererea pentru o soluție de portabila de energie creste si lansăm Zero Yeti 1250 ca răspuns. Într-o zi și jumătate, suntem complet sold out. În același an, Yeti-ul nostru câștigă premiul CES pentru inovație în domeniul energiei portabile.

  August 2014

  Obiectivul Zero începe o nouă eră cu o achiziție de către NRG Energy. Robert Workman, CEO și fondator al Goal Zero, afirmă că "Misiunea noastră este de a pune puterea  în mâinile fiecărui om de pe pământ. Făcând parte din NRG, o companie care este aliniată în mod similar, ne permite să atingem acest obiectiv într-un mod mult mai puternic. Noi existăm pentru a face bine, pentru a împuternici oamenii de pretutindeni."

  Decembrie 2017

  După ani de testare și cercetare, Goal Zero creează prima centrală portabilă cu litiu, inaugurând o nouă eră a tehnologiei bateriilor portabile. Litiul este mai ușor și oferă o toleranță de supratensiune mai mare decât plumb-acid.

  August 2020

  Goal Zero introduce a cincea generație de generatoare Yeti/ Yeti X. Începând cu cel mai ușor și compact Yeti de până acum, Yeti 200X se lansează exclusiv cu REI în toamna anului 2019 și peste tot primăvara anului 2020. Linia completă Yeti X include Yeti 500X, 1000X, 1500X, 3000X și cel mai puternic Yeti de până acum, 6000X. Cele mai mari trei modele dispun de invertoare crescute capabile să alimenteze orice vă puteți conecta la o priză de perete.

 • Ective

  Ective este o companie din Germania ...Made in Germany...

  Puternicele si fiabilele centrale electrice ECTIVE cu tehnologia LifePO4 va vor incanta!

  Fie că este vorba de excursie în camping, excursie sau ședință foto în aer liber: Cu ective BlackBox puteți opera cu ușurință toți consumatorii de energie electrică. BlackBox livrările cu conexiunile lor versatile, dispozitive finale fiabile, cum ar fi laptopuri, televizoare sau Ustensile. Datorită porturilor USB, de asemenea, încărcarea smartphone-urilor, a camerelor digitale și a altor mici consumatori nu Problemă. Chiar și pornirea mașinii este cu BlackBox.

  Integrat Sistemul de gestionare a bateriei protejează, de asemenea, bateria încorporată, astfel încât BlackBox-ul dvs. este durabil și fiabil serviciile sale Efectuate. Ective BlackBox este disponibil în trei Dimensiuni din care să alegeți. Modelele individuale diferă din punct de vedere tehnic în ceea ce privește capacitatea, puterea continuă și puterea de vârf. Astfel dispozitivele devin mai mari și mai grele pe măsură ce capacitatea crește. 

  Din fericire înseamnă designul compact și baterii LiFePO4 integrate ușor, care chiar și modelele mai mari tovarăși perfecți pentru pe drum.

  Produsele ECTIVE beneficiaza de 3 ani garantie...

  Centralele electrice ECTIVE se impart in doua serii:

  • Black Box cu BlackBOX 5, Black Box 10 si Black Box 15

  si

  • Ective AccuBox cu Accubox 120, Accubox 120s, Accubox 150, Accubox 180, Accubox 80, Accubox X, Accubox 240 si Accubox Xs

  Ective acum in Romania prin www.steelway.ro 

 • Anker

  Anker este liderul global în tehnologia de încărcare. Aceasta include încărcarea wireless, încărcarea mașinii și cele mai bine vândute încărcătoare portabile și de perete. Anker este pionierul tehnologiei Power Delivery pentru a încărca telefoane, tablete și laptopuri la viteze fără precedent.

  Steelway.ro vinde cu succes brandul Anker din 2022 si suntem mandrii sa oferim Garantie Internationala produselor.

  Pentru detalii despre brand puteti accesa Anker | Live Charged. - Anker US

 • Big Blue

  Cine suntem?

  Născută în 2007, compania BigBlue contribuie la circulația ecologiei pământului ca o companie de tehnologie, care își propune să ușureze îngrijorările oamenilor cu privire la lipsa de energie prin soluția sa de energie curată și regenerabilă. Am combinarea centralei electrice portabile cu panouri solare pentru a crea generator solar mobil și sursă de alimentare de rezervă acasă, făcând energie curată și sigură disponibilă peste tot.

  Ce facem ?

  De ani de zile, răspundem îndeaproape nevoilor pieței și creăm valoare pentru clienți până la capăt. Ne dăm seama că consumatorii au fost în căutarea pentru o modalitate de a stoca suficientă energie verde și curată într-un generator portabil pe care le pot lua oriunde. În 2017, echipa noastră a început să cerceteze produsele de stocare a energiei și a lucrat pentru a dezvolta o centrală electrică portabilă puternică, ecologică și sigură.

  În 2020, prima centrală electrică portabilă Cellpowa 500 dezvoltată de compania noastră a ieșit în cele din urmă. După trei ani de îmbunătățire continuă și testare repetată, Cellpowa 500 nu numai că este capabil să răspundă nevoilor energetice ale vieții de zi cu zi, ci și proiectat pentru a fi foarte portabil pentru a se asigura că este, de asemenea, foarte ușor de transportat în aer liber. În plus, a trecut certificarea tehnică PSE și FCC și mai multe teste de performanță pentru a se asigura că poate funcționa în siguranță în medii dure.

  În prezent proiectăm o centrală portabilă și mai puternică, care va ajunge la o ieșire ultra 2500W și am înființat un grup Facebook pentru clienții care sunt interesați de ea. Vom posta cele mai recente știri despre centrala din grup, toată lumea este binevenită să discute și să facă comentarii. Vom îmbunătăți produsul pe baza comentariilor și sugestiilor dvs., apoi îi vom selecta aleatoriu pe cei norocoși dintre participanți pentru a oferi cadouri! Să așteptăm cu nerăbdare lansarea sa în viitorul apropiat.

 • Zendure

  SteelCO prin Steelway.ro este onorat sa prezinte brand-ul Zendure, in exclusivitate in Romania:

  Despre brand-ul Zendure

  Zendure este unul dintre start-up-urile EnergyTech cu cea mai rapidă creștere situate în hub-urile tehnologice din Silicon Valley, SUA și Greater Bay Area Silicon Valley, China și Japonia.

  Misiunea Zendure

  Energie electrică curată și la prețuri accesibile prin intermediul dispozitivelor și serviciilor potrivite pentru viața în rețea și în afara rețelei (off-grid si on-grid)

  Când oamenii și comunitățile sunt fără electricitate, chiar și pentru o zi sau ore, se pierde confortul vieții moderne. Puterea de a avea un back-up de urgenta este o conditie importanta. Puterea este conexiunea de crede si a spere intr-un viitor mai bun.

  Din 2013, Zendure are in portofoliu produse premiate pentru design robust, baterii mobile versatile și lider în industrie, centrale electrice portabile, soluții de stocare a energiei ioT pentru "reîncărcare rapidă", a contribuit la îmbunătățirea vieții... acasă, la locul de muncă și industrial.

  Succesele Zendure

  Succesele includ produse precum SuperMini, SuperTank Pro, SuperBase Pro și viitorul sistem de stocare a energiei la domiciliu - SuperBase V, împreună cu linia de baterii prin satelit, panou smart home, priză inteligentă, încărcător EV și aplicație de gestionare a energiei de la distanță.

 • Generatoare clasice

  Steelway.ro distribuie generatoare pe benzina de la brandul INGCO dar si alte brand-uri mai cunoscute.

  Ce este un generator electric clasic pe benzina?

  Principiul de la bază al unui generator electric este simplu: echipamentul arde combustibil care generează mișcare sau energie mecanică, iar aceasta este apoi transformată în curent electric.

  Un generator are două părți esențiale: un alternator și un motor cu ardere internă, care necesită combustibil pentru a putea funcționa în mod corespunzător (propan, gaz natural, motorină, benzină etc). Arderea combustibilului determină o mișcare de rotație. Combustibilul este amestecat cu aerul și astfel se propagă arderea într-un cilindru. În continuare, apare o explozie de dimensiuni mici, iar aceasta determină mișcarea pistonului din cilindru și învartirea arborelui cotit. Mișcarea se folosește pentru a genera curent electric.

  Despre INGCO

  Generatoarele pe benzina INGCO sunt dedicate profesionistilor si sunt de calitate.  Pentru detalii despre gama completa accesati : INGCO® | Power Tools & Hand Tools Official Site 

  Generatoarele INGCO sunt eficiente si cu preturi rezonabile.

  Chiar dacă sunt fabricate în CHINA, este o marcă proprie și se vinde numai sub propriul nume de marcă. Brandul INGCO concurează acum cu alte mărci de renume, oferind o calitate similară, dar la prețuri mult mai accesibile. INGCO consideră că calitatea superioară se referă nu numai la funcție, utilizare și aspect, ci și la eficiență, performanță și mentenanta. Echipa INGCO acordă o mare atenție fiecărui detaliu pentru a face ca instrumentele INGCO să stea în top.

  Sloganul INGCO – fă lumea în mâinile tale.

 • Rocksolar

  Despre ROCKSOLAR

  ROCKSOLAR a fost fondată în Statele Unite ale Americii de către un grup de ingineri. Echipa a înființat mai târziu Centrul de Cercetare și Dezvoltare, Centrul de Design Industrial, Centrul de Control al Calității și a cooperat cu bazele de producție din China. ROCKSOLAR oferă soluții profesionale de centrale electrice portabile și servicii de sistem pentru utilizatorii finali. Expertiza echipei este în proiectarea BMS (Battery Management System) pentru pachetul de baterii litiu și tehnologiile de invertor DC la AC.

  ROCKSOLAR a fost creat ca răspuns la cererea de surse de energie off-grid peste tot și la amploarea masivă a pieței de camping, activități în aer liber și evenimente de urgență / dezastre naturale. Condusă de echipa noastra experimentata, ROCKSOLAR și a fost fondată și înregistrată oficial în 2017. Produsele sunt echipate cu cele mai recente inovații pentru a oferi un design dur, performanțe ridicate, calitate excepțională și centrale electrice portabile fără zgomot, fără fum. Acolo unde există soare, există o putere infinită pe care o puteți colecta, stoca și folosi. 

  Rocksolar 

  MISIUNE

  Pentru a oferi soluții de alimentare portabile unui public global. Dezvoltat de o echipă de ingineri de baterii, ROCKSOLAR este echipat cu cele mai recente inovații și oferă un design clasic, performanțe ridicate, calitate excepțională, fără fum, miros  și centrale electrice portabile fără zgomot.

  VIZIUNE

  Pentru a fi un pilon al industriei electrice portabile. A fi un produs remarcabil înseamnă a oferi inovație continuă, performanță avansată și servicii pentru clienți de încredere, astfel încât clienții să se poată baza pe noi oriunde au nevoie de putere.

  VALORILE

  Alimentate de cererea insațiabilă de surse de energie off-grid, valorile de bază ale mărcii ROCKSOLAR sunt inovația, performanța și serviciile pentru clienți de încredere. 

 • Romoss

  Despre Romoss

  www.RomossPowerBank.com este un magazin online de generatoare si powebank-uri (centrale electrice). Romoss are mulți ani de experiență in fabricarea ``băncilor de putere`` și a cablurilor de încărcare. Romoss având ingineri profesioniști de cercetare și dezvoltare, facem doar bănci de putere și cabluri perfecte. În calitate de marcă Power bank, Romoss își propune să ofere modele de siguranță pentru gospodărie cu un preț accesibil, împreună cu furnizarea de calitate remarcabilă și servicii excelente pentru clienți.

 • Newell

  Newell se mandreste cu produse de calitate, fiabile și accesibile pentru fotografi și cineaști din 2009.

  Seria de powerbank-uri a fost creata din necesitatea de a oferii calitate fotografilor si videografilor. 

  De exemplu cea mai vanduta centrala electrica Newell este ...Perla Newell si este o centrală modernă care oferă o capacitate de 283 Wh (14,76 V). Dispune de o priză tradițională de curent alternativ, un port USB-C cu PD, 2 porturi USB tradiționale cu QC 3.0 și o priză de tensiune DC. Suportul pentru tehnologia Power Delivery și Quick Charge asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor. Cu un mic panou LED, stația poate fi, de asemenea, utilizată ca sursă de lumină portabilă.

  Producătorul nu a uitat de protecția împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supraîncărcării. Newell Pearl D300 este o alegere ideală pentru persoanele care călătoresc frecvent, se bucură de relaxare în natură sau caută o sursă suplimentară de energie pentru rulote sau overlanding.

 • GridTec

  Panouri fotovoltaice, accesorii dar si sisteme complete la standarde UE.

Sunt 124 produse.

Se afiseaza 1-100 din 124 produs(e)

Filtre active

 • Baterie de stocare LIONTRON LiFePO4 LX48-100...
  • Nou
  Baterie de stocare LIONTRON LiFePO4 LX48-100...
  12.500,00 lei

  LIONTRON LX48-100 este o baterie de stocare modulară LiFePO4.

  Datorită ciclului său lung de viață, este potrivit ca baterie de stocare pentru sisteme fotovoltaice, invertoare sau a sursă de alimentare autosuficientă.

 • Crossio SolarBridge Octopus, MC4 OUT si IN...
  • Nou
  Crossio SolarBridge Octopus, MC4 OUT si IN...
  350,00 lei

  Adaptor solar Crossio SolarBridge Octopus, pentru interconectarea panourilor solare fixe sau portabile cu conector MC4 (ieșire) cu surse de energie de diferite capacități și mărci, cum ar fi Jackery, CROSSIO, Ecoflow, AlzaPower, Viking și altele.

  Adaptorul conține conectori de ieșire DC7909, DC8020, XT60, Anderson 30A și poate încărca două dispozitive în același timp. Se conectează la panoul solar cu ajutorul conectorilor MC4. Lungimea cablurilor este de 3 metri.

 • Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure...
  • Nou
  Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure...
  325,00 lei

  Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure SuperBase Pro 1500/2000

  Este conceputa pentru a proteja, asigurand in acelasi timp accesul la toate prizele de alimentare. Un capac transparent pentru ecranul LCD va permite sa monitorizati cu usurinta SuperBase Pro, protejand in acelasi timp ecranul de zgarieturi.

  Buzunarul suplimentar va permite sa transportati cu dumneavoastra cabluri de incarcare si accesorii.

 • Panou solar rigid 200W Crossio
  • Nou
  Panou solar rigid 200W Crossio
  680,00 lei

  Panou solar CROSSIO SolarPower Rigid 200W - descriere

  Panoul SolarPower Rigid 200W are o suprafață mai mare de 70,5 * 140,4 cm și astfel atinge performanțe mai mari pentru încărcarea mai rapidă a stației de încărcare. Panoul vine cu un cablu de trei metri cu terminale MC4, conectarea la dispozitive este foarte convenabilă.

  Se poate conecta atat simplu cat si in serie cu cabluri la Powerbank-uri: Jackery, Zendure, Allpowers si multe altele. Contactati echipa Steelway.ro pentru detalii 

  Putere nominală: 200 W

  Eficiența panoului 22 %

  Ieșiri MC4 (IP65)

  Rezistență la apă IP67

  Greutate 10,8 kg

  Temperatură de funcționare de la -40 la 85 °C

  Tensiune maximă 18.24 V

  Curent maxim 10,96 A

  Ciclu PV, certificare CE, ISO, TUV

  Dimensiuni: 70.5*140.4*3.5cm

  Tip celulă: monocristalină

  Lungime cablu 3 m

 • Ceas Garmin fenix 6 Sapphire GPS Smartwatch -...
  3.150,00 lei

  Ceas Garmin fenix 6 Sapphire GPS Smartwatch - negru carbon DLC

 • Garmin fenix 7X Sapphire Sapphire Solar GPS...
  3.999,00 lei

  Garmin fenix 7X Sapphire Sapphire Solar GPS Smartwatch - negru - DLC Titanium, ideal pentru OVERLANDING.

  Înfruntați orice provocare sportivă sau în aer liber cu ceasul robust fēnix 7 Sapphire solar GPS multisport. Lentila de încărcare solară Power Sapphire™ rezistentă la zgârieturi exploatează energia soarelui pentru a prelungi durata de viață a bateriei pentru funcțiile avansate de antrenament și aplicațiile sportive, plus senzori pentru monitorizarea sănătății și multe altele.

 • Panou solar Goal Zero Nomad 50 Panou solar - 50...
  1.280,00 lei

  Robustul panou solar Nomad 50 vă permite să vă încărcați telefonul oriunde strălucește soarele.

  Designul versatil cu patru panouri monocristaline al Nomad 50 face ca acesta să fie ușor de desfășurat, poziționat ferm și depozitat rapid în spații înguste în timpul deplasării.

 • Valiza solara, Goal Zero Boulder 100 Solar...
  1.500,00 lei

  Valiza Goal Zero Boulder 100 Solar Panel - 100 Watt

  Panoul solar Boulder 100 Briefcase Solar Panel este construit cu sticlă călită rezistentă și un cadru din aluminiu cu protecție suplimentară a colțurilor pentru instalare temporară sau permanentă. Compusă din două panouri solare Boulder 50 (100 wați în total) înlănțuite împreună și conectate printr-o balama.

 • Panou solar Goal Zero Nomad 100 - 100 Watt,...
  1.800,00 lei

  Cel mai robust și mai mare panou solar Nomad 100 de la Goal Zero este conceput special pentru taberele de bază și OVERLANDING.

 • Panou Solar, Goal Zero Nomad 200 Solar Panel -...
  3.295,00 lei

  Panou Solar, Goal Zero Nomad 200 Solar Panel - 200 W

  Nomad 200 se pliază la un sfert din dimensiunea sa, fiind ideal pentru situațiile în care nevoile de energie sunt mari și spațiul este limitat.

 • Valiza solara, Goal Zero Ranger 300 Briefcase...
  3.965,00 lei

  Cu noul panou solar ușor și rezistent, puteți obține mai multă energie de la soare fără a sacrifica mobilitatea pentru a călători cu ușurință dintr-un loc în altul. Ranger 300 Briefcase se potrivește perfect cu Yeti 1000X și cu modelele mai mari pentru a oferi energie puternică.

 • Geanta Goal Zero Boulder 200 Solar Panel...
  2.595,00 lei

  Geanta Goal Zero Boulder 200 Solar Panel Briefcase - 200 Watt

 • Set Powerbank Crossio LifePower 1000 + Panou...
  • Pachet
  Set Powerbank Crossio LifePower 1000 + Panou...
  5.950,00 lei

  Practic ...comandati acest generator de 1000W si primiti cadou panoul solar de 100W. 

  Stația electrica de 1000W cu panou solar GRATUIT de 100W

  ● Garanție de 3 ani

  ● Panou solar CROSSIO SolarPower 100W ca un cadou GRATUIT

  ● Funcția UPS (comutare în 10 ms)

  ● Baterie LiFePO4 (calitate pentru vehicule electrice)

  ● Încărcare la 80% în doar 1,6 ore

  ● Modul Boost-Up - permanent până la 1960 W

  ● Mâner retractabil pentru o depozitare mai ușoară

  ● Încărcare rapidă prin USB-C și USB-A

  ● Afișaj mare și clar

  ● Lanternă puternică cu 3 niveluri de iluminare

 • Crossio Lifepower 600W, Generatia a2a,...
  2.987,00 lei

  Capacitate de 537,6 Wh - O doză mare de energie fiabilă, indiferent de ceea ce faceți - călătoriți cu mașina sau rulota, petreceți un weekend la cabană, organizați o petrecere în grădină, lucrați pe câmp sau pur și simplu cade curentul.

  8 ieșiri puternice - Priză de 230V, încărcător auto de 12V, două porturi USB-A QuickCharge, două porturi USB-C cu 60W și 100W și două DC 5521.

  Tehnologie UPS - Stația este echipată cu funcția de alimentare neîntreruptă (UPS). Este nevoie de doar 10 ms pentru a comuta alimentarea cu energie electrică, astfel încât dispozitivele dvs. importante nici măcar nu vor observa o pană de curent.

  Reîncărcare în 1,6 ore - Puteți reîncărca stația în patru moduri diferite. De la o priză de curent tradițională, de la mașina, de la un panou solar sau USB-C. 

  Garantie 3 ani.

 • Pachet Renogy, Panou solar Monocristalin...
  1.590,00 lei

  Pachet Renogy, Panou solar Monocristalin Pliabil 200W + Controler + Cabluri Baterie

 • Boiler/Cazan Fothermo pentru panouri solare,...
  2.245,00 lei

  Cu boilerul de apă pentru rulote de 10L de la Fothermo (mpn 1004-cpvb-10) puteți genera apă caldă cu ajutorul energiei solare durabile și rentabile. Conectarea panourilor solare durează doar câteva secunde și vă oferă o alimentare fiabilă cu apă caldă. Cu ajutorul setului de montare este posibilă o aplicare verticală, dar și orizontală.

 • Baterie Solara, Offgridtec AGM 101Ah 20HR 12V
  980,00 lei

  Bateriile solare Offgridtec AGM sunt proiectate în mod explicit pentru utilizarea în sistemele solare și hibride. Tehnologia AGM este net superioară bateriilor convenționale cu plumb-acid cu electrolit lichid.

  Avem toate modelele si gama completa. Va rog cereti o oferta de pret.

 • Baterie solara AGM, Offgridtec® AGM 75,6Ah 20HR...
  840,00 lei

  Bateriile solare Offgridtec AGM sunt proiectate în mod explicit pentru utilizarea în sistemele solare și hibride. Tehnologia AGM este net superioară bateriilor convenționale cu plumb-acid cu electrolit lichid și oferă multe avantaje.

 • Offgridtec® AGM 32Ah 20HR 12V, Baterie Solara
  490,00 lei

  Bateriile solare Offgridtec AGM sunt proiectate în mod explicit pentru utilizarea în sistemele solare și hibride. Tehnologia AGM este net superioară bateriilor convenționale cu plumb-acid cu electrolit lichid și oferă multe avantaje.

 • Pylontech us3000c 3.5kWh LiFePO4, Sistem de...
  7.800,00 lei

  Us3000c (mpn us3000c) este un sistem de stocare cu litiu de ultimă generație. Acumulatorul a fost dezvoltat special pentru a satisface pe deplin cerințele ridicate impuse astăzi unui acumulator solar. Siguranța maximă și o durată de viață lungă sunt garantate chiar și în cazul descărcărilor profunde regulate, datorită celei mai recente tehnologii.

  Cel mai recent acumulator al producătorului lider de piață, cu acum 3,5 kWh per modul, are din nou un sistem de gestionare a acumulatorului (bms) integrat în fiecare modul și, prin urmare, oferă multă siguranță. În interior, celulele individuale sunt astfel monitorizate și echilibrate împotriva supratensiunii, supratemperaturii, descărcării profunde etc. protejate. Bateria este compatibilă și certificată cu multe invertoare disponibile.

 • 360w 12v mppt premium xxl- camper complete set...
  5.890,00 lei

  Acest set solar pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică într-o rulotă nu lasă nimic de dorit. Tehnologia inovatoare a controlerului de încărcare dual Mpp combinată cu modulul solar de înaltă eficiență de 120w sp-Ultra 12v high-end de la Offgridtec (eficiență >21%) asigură randamente ridicate. Sistemul solar insular este special conceput pentru rulote. cu excepția bateriilor, conține tot ce aveți nevoie pentru instalarea și punerea în funcțiune a sistemului 12vSolarasystem. În plus, controlerul de încărcare oferă posibilitatea de a conecta Solarasystem la blocul electric Schaudt (ebl) al rulotei (este necesar un cablu de conectare ebl). toate componentele incluse în set îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

 • Kit Solar Gridtec Premium XL-300W 12V Motorhome...
  2.980,00 lei

  Offgridtec 300W Premium-L 12V (MPN 4-01-010960) este setul solar perfect pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică în rulota sau caravana dvs. și nu lasă nimic de dorit. Instalarea durează mai puțin de două ore - mâinile exersate sunt mult mai rapide încă. Producția zilnică preconizată (din aprilie până în octombrie) este în medie de 1200Wh/zi (max. 2400 Wh în zilele însorite din Romania). Sistemul este ideal pentru încărcarea bateriilor AGM, GEL sau plumb-acid de 12 V.

 • Sistem Solar pentru camping/rulote, Caravan100W...
  1.590,00 lei

  Offgridtec 100w Premium-l 12v (mpn 4-01-002710) este setul solar perfect pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică în rulota sau caravana dvs. și nu lasă nimic de dorit. Instalarea durează mai puțin de două ore.

  Producția zilnică preconizată (din aprilie până în octombrie) este în medie de 400Wh/zi (max. 850 Wh în zilele însorite din Romania) Sistemul este potrivit pentru încărcarea bateriilor de tip agm, gel sau plumb-acid.

 • Mastervolt DC 500 Distribuitor
  1.700,00 lei

  Avem mai multe modele si toata gama Mastervolt. Cere oferta de pret.

  Mastervolt DC Distribution 500 este un dispozitiv de conectare care permite conectarea sigură a până la 4 consumatori diferiți. Siguranțele interne sunt supravegheate și - starea lor poate fi rechemata prin intermediul platformei de comunicare MasterBus.

 • Distribuitor DC 500
  1.700,00 lei

  Mastervolt DC Distribution 500 este un dispozitiv de conectare care permite conectarea sigură a până la 4 consumatori diferiți. Siguranțele interne sunt supravegheate și - starea lor poate fi rechemata prin intermediul platformei de comunicare MasterBus.

  Avem toata gama MASTERVOLT. Cere oferta!

  DC Distribution 500 este cel mai mic model de distribuție disponibil. Acesta conectează până la patru dispozitive de curent continuu la grupurile de curent continuu, cum ar fi un încărcător de baterii, un invertor, alternatoare și panouri solare. Cu ajutorul cablului plug & play inclus, acesta poate fi conectat cu ușurință la rețeaua MasterBus.

 • Dispozitiv de masurare Mastervolt Multifunctional
  2.410,00 lei

  Analizatorul de putere de curent alternativ este un dispozitiv de măsurare multifuncțional care poate vizualiza curentul și tensiunea de curent alternativ, frecvența, Cos Phi și puterea sistemului. În plus, acesta dispune de "controlul invertorului" și de un "contact liber de potențial" programabil gratuit.

 • Mastervolt Battman Pro, Monitorizare Baterie
  980,00 lei

  Monitor de baterie, 12/24 V DC cu afișaj mare, rezistent la stropire (IP65) și bară de alimentare. Afișează timpul rămas și stochează evenimentele speciale privind starea bateriei.

 • Mastervolt Mass Sine 24/800 Sine Wave Inverter...
  3.650,00 lei

  Avem toata gama de INVERTOARE de la MASTERVOLT: De la 300W pana la 40KW : AC MASTER, MASS SINE si MASS SINE ULTRA (CERE OFERTA DE PRET!)

  Invertorul sinusoidal Mastervolt poate oferi o capacitate de vârf de până la 200 % pentru echipamentele care necesită o putere suplimentară în timpul pornirii.

 • Controler Solar, Regulator Mastervolt SCM 60...
  2.980,00 lei

  SCM60 MPPT-MB este cel mai mare regulator de încărcare solară MPPT de la Mastervolt. Cu 600 până la 3600 Wp în panouri solare, conexiuni pentru bănci de baterii de 12, 24 și 48 de volți și o conexiune MasterBus integrată, acest Solar ChargeMaster este perfect pentru sistemele mari și mijlocii.

  Regulator de încărcare MPPT pentru toate panourile solare Pe lângă panourile tradiționale cu 36 și 72 de celule, SCM60 MPPT-MB este, de asemenea, ideal pentru panourile ieftine cu 60 de celule. O tensiune maximă de intrare de 145 V face posibilă conectarea mai multor panouri în serie, reducând semnificativ lungimea necesară a cablului, timpul de instalare și pierderile de energie.

 • Incarcator Solar Mastervolt SCM40 40A 12V 24V PWM
  630,00 lei

  Eficiență ridicată: bateriile sunt încărcate rapid.

  Capacitate pentru configurații de panouri solare de până la 3600 Wp.

  Potrivit pentru baterii AGM, gel, umede și Mastervolt Lithium Ion.

 • Incarcator Solar, Mastervolt SCM20 20A 12V 24V PWM
  495,00 lei

  Eficiență ridicată: bateriile sunt încărcate rapid.

  Capacitate pentru configurații de panouri solare de până la 3600 Wp.

  Potrivit pentru baterii AGM, gel, umede și Mastervolt Lithium Ion.

 • Interfata USB, Mastervolt USB pentru Controlele...
  495,00 lei

  Împreună cu software-ul DataControl pentru Solar ChargeMaster, această interfață USB asigură o comunicare perfectă între PC-ul dumneavoastră și Solar ChargeMaster.

  Software-ul ChargeMaster oferă o imagine de ansamblu completă a tuturor datelor relevante și permite configurarea ChargeMaster - având în vedere toate reglajele posibile, un mare ajutor în comparație cu configurarea prin intermediul soneriei.

 • Incarcator automat baterii, Mastervolt Easy...
  746,00 lei

  Produsele sunt impermeabile si montare fixă - > sunt complet sigilate într-o carcasă necorozivă, umplută cu epoxidic și construită conform standardelor de impermeabilizare IP68, respectând cu ușurință reglementările globale precum CE, CSA, CEC și ABYC. Ieșirile sunt complet izolate și pot fi utilizate fie în serie, fie în paralel pentru o tensiune sau un curent mai mare, inclusiv ieșiri de 12 sau 24 V. Extrem de eficiente și simplu de utilizat, aceste încărcătoare sunt concepute pentru medii dificile și sunt complet testate la sare, șocuri și vibrații. În prezent, sunt disponibile modele de tip 6 A cu o singură bancă și 10 A cu două baterii.

  Greutate: 1.8 Kg

 • Mastervolt ChargeMaster 12/35-3 12V 35A -...
  2.380,00 lei

  Putere pe care vă puteți baza

  Tehnologie de încărcare în 3 pași+ pentru o încărcare rapidă și completă. 

  Încărcare sigură și completă datorită caracteristicilor de siguranță standard.

  Funcția de memorie previne supraîncărcarea în cazul unei surse de alimentare instabilă. 

  Panou de control clar.

  Ușor de instalat.

  Funcționalitate de sistem încorporată (MasterBus) în combinație cu alte produse Mastervolt.

 • Mastervolt ChargeMaster 12/25-3 12V 25A -...
  1.950,00 lei

  Putere pe care vă puteți baza

  Tehnologie de încărcare în 3 pași+ pentru o încărcare rapidă și completă. 

  Încărcare sigură și completă datorită caracteristicilor de siguranță standard.

  Funcția de memorie previne supraîncărcarea în cazul unei surse de alimentare instabilă. 

  Panou de control clar.

  Ușor de instalat.

  Funcționalitate de sistem încorporată (MasterBus) în combinație cu alte produse Mastervolt.

 • Incarcator de baterii portabil, Mastervolt...
  295,00 lei

  Pentru persoanele aflate în mișcare, încărcătorul portabil de baterii EasyCharge oferă o soluție robustă care poate fi utilizată pe barcă, în mașină, pe motocicletă și în rulotă. Cu o construcție robustă, ergonomică și rezistentă la apă conform standardului IP65, încărcătoarele portabile au un panou de control intuitiv și sunt disponibile în modele de 120V/60Hz și 230V/50Hz de 1,1 A sau 4,3 A.

 • Gasoline benzina INGCO GE30005, 2800W, 7KM, AVR
  995,00 lei

  Generator pe benzină INGCO GE30005

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, calculatorul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul are o capacitate de până la 15 l de combustibil.

 • Deko Tools DKGG3215CE, Grup Electrogen pe...
  1.250,00 lei

  Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la o pană de curent bruscă. Cu setul de generator Deko Tools obțineți o sursă suplimentară de energie de urgență. Ceea ce distinge acest dispozitiv este puterea maximă ridicată de până la 3 kW și motorul OHV în 4 timpi. În plus, rezervorul său de combustibil are o capacitate de 15 l, iar consumul său în timpul funcționării este de numai 0,6l/1h. Acest lucru face ca dispozitivul să fie capabil să genereze energie electrică pentru o perioadă lungă de timp și va fi fiabil pe șantier sau ca sursă de energie de urgență.

 • Stație de alimentare portabilă Xparkle XF150, 2...
  899,00 lei

  Cu stația de alimentare portabilă Xparkle XF150, puteți fi siguri de nivelul de alimentare al dispozitivelor dvs. electronice. Dispozitivul dispune de 7 porturi de încărcare, inclusiv USB cu standardul QC3.0, USB-C sau AC 150W. Capacitatea sa mare vă permite să încărcați de mai multe ori echipamentele selectate, până la 10 cicluri. Designul său compact și ușor sprijină transportul ușor, astfel încât îl puteți lua cu dvs. practic oriunde.

 • Airmec Speroni LC7500 IW-E generator 9,0kW cu...
  14.999,00 lei

  Generatorul cu invertor Speroni Airmec LC7500 IW-E este proiectat pentru uz comercial, construcții, ateliere, camping...

  Este echipat cu un panou de control digital și un sistem Start&Stop.

 • Generator LC8000DDC cu motor pe benzină, 4...
  6.580,00 lei

  Generator LC8000DDC cu motor pe benzină

  -Motor: Loncin, un cilindru, 4 timpi, răcit cu aer, OHV

  -Volum: 420cc

  -Capacitate rezervor de combustibil: 25l

  -Capacitate rezervor de ulei: 1,1l

  -Curent de încărcare: 8,3A

 • Airmec Speroni LC3000IP, generator 3.2kW cu...
  6.000,00 lei

  - Putere: 4,3 CP la 3600rpm

  - Aprindere: recul

  - Volum: 149 cc

  - Combustibil: benzină

  - Capacitate rezervor: 4,5 litri

  - Zgomot: 61db (7m)

 • Airmec Speroni LC6500DDC generator 5.5kW/5.0kW
  6.100,00 lei

  Generator LC6500DDC cu motor pe benzină

  -Motor: Loncin, cu un cilindru, 4 timpi, răcit cu aer, OHV

  -Volum: 389cc

  -Capacitate rezervor de combustibil: 25l

  -Capacitate rezervor de ulei: 1,1l

  -Curent de încărcare: 8,3A

  -Curent nominal: 21,7A

 • Airmec Speroni LC5000DDC generator 4.4kW/4.0kW
  5.450,00 lei

  Descriere

  Generator LC5000DDC cu motor pe benzină

  -Motor: Loncin, cu un cilindru, 4 timpi, răcit cu aer, OHV

  -Volum: 337cc

  -Capacitate rezervor de combustibil: 25l

  -Capacitate rezervor de ulei: 1,1l

  -Curent de încărcare: 8,3A

 • Airmec Speroni LC2000IP AGGREGATE 2.2KW cu...
  5.100,00 lei

  Generator invertor LC2000IP

  MOTOR LONCIN

  - Putere: 2,2 CP

  - Aprindere: recul

  - Volum: 79 cc

  - Combustibil: benzină

 • Airmec Speroni LC2500DC generator 2.2kW/2.0 kW
  2.650,00 lei

  Descriere

  Generator LC2500DC cu motor pe benzină

  -Motor: Loncin, cu un cilindru, 4 timpi, răcit cu aer, OHV

  -Volum: 196cc

  -Capacitate rezervor de combustibil: 15l

  -Capacitate rezervor de ulei: 0,6l

 • Stație de alimentare portabilă Romoss RS1500...
  7.499,00 lei

  Stație de alimentare portabilă Romoss RS1500 Thunder Series, 1500W, 1328Wh

  Nu renunțați la utilizarea echipamentelor de care aveți nevoie, chiar și în timpul întreruperilor de curent. Stația de alimentare portabilă Romoss RS1500 Thunder Series are o capacitate de 1328 Wh și tehnologie de acționare Power Boost cu o putere de până la 1500 de wați. Carcasa dispozitivului este fabricată din materiale durabile și rezistente la foc, precum PC și ABS. Dispozitivul suportă încărcarea rapidă PD 60W și oferă o lumină prietenoasă cu ochii, care este reglabilă la 90°. În plus, este echipat cu mai mult de o duzină de porturi, astfel încât va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs.

 • Romoss RS500 Thunder Series Thunder Power...
  2.600,00 lei

  Romoss RS500 Thunder Series Thunder Power Station portabilă, 500W, 400Wh

  Nu renunțați la utilizarea echipamentelor de care aveți nevoie, chiar și în timpul întreruperilor de curent. Stația de alimentare portabilă Romoss RS500 Thunder Series are o capacitate de 400 Wh și tehnologie de acționare Power Boost cu o putere de până la 500 de wați. Carcasa dispozitivului este fabricată din materiale durabile și rezistente la foc, precum PC și ABS. Dispozitivul suportă încărcarea rapidă PD 60W și oferă o lumină prietenoasă cu ochii, reglabilă la 90°. În plus, este echipat cu mai multe porturi, astfel încât va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs.

 • Romoss RS300 Thunder Series Stație de...
  1.610,00 lei

  Romoss RS300 Thunder Series Stație de alimentare portabilă, 300W, 231Wh

  Nu renunțați la utilizarea echipamentelor de care aveți nevoie, chiar și în timpul întreruperilor de curent. Stația de alimentare portabilă Romoss RS300 Thunder Series se remarcă printr-o capacitate de 231 Wh și o tehnologie de acționare Power Boost cu o putere de până la 300 W. Carcasa dispozitivului este realizată din materiale durabile și rezistente la foc, precum PC și ABS. În plus, dispozitivul este echipat cu mai multe porturi, care acceptă protocoale PD, astfel încât va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs.

 • Romoss RS1000 Thunder Series, Stație de...
  4.799,00 lei

  Romoss RS1000 Thunder Series Stație de alimentare portabilă, 1000W, 933Wh

  Nu renunțați la utilizarea echipamentelor de care aveți nevoie, chiar și în timpul întreruperilor de curent. Stația de alimentare portabilă Romoss RS1000 Thunder Series are o capacitate de 933 Wh și tehnologie de acționare Power Boost cu o putere de până la 1000 de wați. Carcasa dispozitivului este fabricată din materiale durabile și rezistente la foc, precum PC și ABS. Dispozitivul suportă încărcarea rapidă PD 60W și oferă o lumină prietenoasă cu ochii, care este reglabilă la 90°. În plus, este echipat cu mai multe porturi, astfel încât va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs.

 • Centrala Zendure Superbase 1000M, 1016Wh,...
  3.500,00 lei

  [Capacitate mare într-un pachet mic] - Cu o capacitate mare de 1016 Wh și o ieșire de curent alternativ de 1000 W, puteți alimenta cu ușurință aparatele de uz casnic și încărca telefoanele mobile în același timp. Sursa de alimentare portabilă este potrivită pentru o varietate de situații, cum ar fi întreruperile de curent, călătoriile cu duba sau campingul.

 • Centrala electrica Zendure Superbase 600M,...
  2.250,00 lei

  [Capacitate mare într-un pachet mic] - Cu o capacitate mare de 607Wh și o ieșire de curent alternativ de 1000W, puteți alimenta cu ușurință aparatele de uz casnic în timp ce încărcați telefoanele mobile. Sursa de alimentare portabilă este potrivită pentru o varietate de situații, cum ar fi în timpul unei pene de curent, atunci când călătoriți cu o dubă sau când mergeți cu cortul.

  [Design rezistent la praf] - Construcția externă a stației de baterii este realizată din aliaj de aluminiu durabil. Designul fără ventilator și fără orificii de aerisire asigură că praful și murdăria nu pătrund în mecanismul intern, făcându-l perfect potrivit pentru utilizarea în aer liber.

 • Panoul solar monocristalin portabil de 200W...
  2.790,00 lei

  Panoul solar monocristalin portabil de 200W ALLPOWERS este fabricat prin tehnologie laminată avansată cu material ETFE durabil, care este mai rezistent la zgârieturi pe suprafață. Utilizarea materialului ETFE face ca panoul să fie o alegere populară pentru rulote, camping, drumeții, pescuit, excursii rutiere și alte aventuri în aer liber.

  Datorită protecției IP67, este rezistent la jeturi de apă de înaltă presiune din orice direcție. Panoul utilizează celule solare monocristaline care ating o eficiență de 24%.

 • Newell CarMate Jump Starter Portabil cu functie...
  640,00 lei

  Newell CarMate - 12000 mAh este un dispozitiv de pornire  al bateriilor auto - adesea menționat ca un Jump starter este un must-have pentru fiecare conducător auto. Cu ajutorul său, puteți porni rapid și în siguranță o mașină cu o baterie, fără a fi nevoie să solicitați ajutor de la alți participanți la trafic. Modulul compact oferă o capacitate impresionantă de 12.000 mAh.

  Are si functie de powerbank si lanterna +  cabluri accesorii pentru diversitate.

 • Statie electrica, Power Station Newell Argus 600
  2.550,00 lei

  Centrala Newell Argus 600 este o centrala moderna, cu o capacitate de 461 Wh, care va veni la indemana oriunde.

  Călătorești des? Îți petreci noaptea în campinguri? Doriți să vă asigurați că nu veți rămâne fără curent electric în situații de urgență?

  Această bancă de putere portabilă va fi alegerea perfectă! Stația dispune de o priză tradițională de curent alternativ, o priză de brichetă auto, 2 prize de tensiune DC, 2 porturi USB-A și un port USB-C de 100 W, susținut de tehnologia Power Delivery.

  Un avantaj suplimentar al centralei Newell Argus 600 este panoul LED încorporat, pe care îl veți folosi ca sursă de lumină. Datorită capacității stației de a se conecta la 2 surse de alimentare, dispozitivul poate dura până la 3-4 ore pentru a se încărca complet.

 • Powerbank, Newell Power station Pearl AC 283 Wh...
  2.399,00 lei

  Powerbank-ul Newell Pearl este o centrală modernă care oferă o capacitate de 283 Wh (14,76 V). Dispune de o priză tradițională de curent alternativ, un port USB-C cu PD, 2 porturi USB tradiționale cu QC 3.0 și o priză de tensiune DC.

  Suportul pentru tehnologia Power Delivery și Quick Charge asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor. Cu un mic panou LED, stația poate fi, de asemenea, utilizată ca sursă de lumină portabilă. Producătorul nu a uitat de protecția împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supraîncărcării. Newell Pearl D300 este o alegere ideală pentru persoanele care călătoresc frecvent, se bucură de relaxare în natură sau caută o sursă suplimentară de energie pentru Autorulote, Overlanding, Camping, Fotografi, Videografi si multe altele.

 • Generator ECTIVE BlackBox 15, 1500W 1497,6Wh...
  7.345,00 lei

  Continuu 1500 W

  Voltaj 230 V

  Tehnologia bateriei LiFePO4 (fosfat litiu-fier)

  Capacitate (Ah) 58.5 Ah (25.6 V)

  Dimensiuni (L x L x H) 480 x 190 x 240 mm

  Garanție de 3 ani - sursă de alimentare mobilă portabilă pentru camping, festivaluri sau vacanțe cu mașina

  Poate fi folosit pentru a vă ajuta să începeți

  Produs compact cu greutate redusă

  Porturi USB 4x, port USB-C 1x, iesiri 2x DC si priza de 1x 12V la bord

 • ECTIVE BlackBox 5 Powerstation 500W 512Wh Pure...
  3.900,00 lei

  Made in Germany, Garanție de 3 ani - sursă de alimentare mobilă portabilă pentru camping, overlanding, festivaluri sau vacanțe.

  Tensiune 230 V

  Tehnologia bateriei LiFePO4 (fosfat litiu-fier)

  Capacitate (Ah) 20 Ah (25,6 V)

  Dimensiuni (L x L x H) 250 x 190 x 240 mm

  Garanție de 3 ani - sursă de alimentare mobilă portabilă pentru camping, festivaluri sau vacanțe auto

  Produs compact si ușor

  Porturi USB 4x, port USB-C 1x, iesiri 2x DC si priza de 1x 12V la bord

 • Centrala electrica, ECTIVE BlackBox 10, 1000W...
  5.830,00 lei

  Sigur și flexibil pe drum - BlackBox este întotdeauna cu tine în excursii în aer liber

  ECTIVE BlackBox este all-IN-one absolut: BlackBox se ocupă în mod fiabil de alimentarea mobilă a laptopurilor, răcitoarelor, lămpilor LED sau smartphone-urilor. Ective BlackBox poate fi, de asemenea, utilizat pentru a pornii masina. Acest lucru oferă libertate maximă și te face independent în ceea ce privește aprovizionarea cu energie în timpul unei aventuri în aer liber. Carcasa robustă a cutiei conține multă putere sub forma unei baterii litiu foarte sigure. Sistemul de gestionare a bateriei blackbox asigură o funcționare optimă și că furnizorii de energie pot fi încărcați și descărcate în siguranță de câteva mii de ori. Totul funcționează ca o bancă de putere uriașă, inclusiv o priză.

 • EcoFlow DELTA 2 Power Station, Powerbank...
  5.999,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow DELTA 2

  EcoFlow DELTA 2 este un must-have pentru orice locuinta care pune pe primul loc securitatea si confortul energetic. Asigurați-vă că sunteți pregătit cu centrala făcută pentru aproape orice situație în care s-ar putea afla familia dvs. Toate în timp ce stau verde.

  Caracteristici:

  1-3kwH stocare de energie

  Baterie LiFePO4 de 6x de lungă durată

  Reîncărcare SOLARA în 3-6 ore

  Puterile 90 și ale aparatelor electrocasnice

  Cea mai rapidă încărcare 80% în 50 min

  Control inteligent prin Aplicatie

  Garanție de 2 ani

 • Panou solar pliabil, portabil si eficient,...
  2.400,00 lei

  [Rată ridicată de conversie și eficiență] - Panoul nostru solar adoptă o tehnologie avansată pentru a absorbi cât mai multă lumină solară posibil. Celulele solare monocristaline de ultimă generație maximizează eficiența conversiei și funcționează cu până la 22,5% mai bine decât panourile solare policristaline cu o valoare similară în condiții de lumină scăzută.

  [Putere nominală de 200W] - Acesta este un panou solar din siliciu monocristalin de 200 de wați care, împreună cu Centrala SuperBase Pro, este proiectat pentru a produce puterea maximă chiar și în condiții de lumină scăzută.

 • Panou solar pliabil, Anker 625 Solarpanel 100W...
  • -15%
  Panou solar pliabil, Anker 625 Solarpanel 100W...
  1.568,25 lei -15% 1.845,00 lei

  Anker 625 (panou solar de 100W pentru Anker 521, 535, 757)

  Eficiență ridicată a conversiei: Panoul solar transformă până la 23% din lumina soarelui în energie solară, încărcând generatoarele solare chiar și în zilele înnorate.

  Aliniere inteligentă a luminii solare: Echipată cu tehnologia proprietară Suncast de la Anker, reglați panoul solar în mod corespunzător pentru a capta lumina directă a soarelui pentru o încărcare maximă.

 • Panou solar pliabil, Anker 531 200W Solarpanel...
  • -15%
  Panou solar pliabil, Anker 531 200W Solarpanel...
  2.375,75 lei -15% 2.795,00 lei

  Anker 531 (panou solar de 200W pentru Anker767)

  Ajustări ale unghiului în 3 moduri: reglați fără probleme panoul solar 531 la 40°, 50° sau 60° prin intermediul kickstand-ului reglabil pentru o energie solară optimă.

  IP67 Rezistent la apă: Protecția impermeabilă IP67 a panoului solar îi permite să reziste chiar și la cele mai dure condiții meteorologice și la stilul tău de viață aventuros.

  Eficiență de conversie a energiei de 1,5 ori mai mare: Celulele solare monocristaline și o suprafață puternică de captare a luminii solare oferă o rată de eficiență a conversiei de până la 23%.

  Portabilitate superioară: Proiectat pentru a fi adus în aventuri, panoul solar pliabil este compact, astfel încât să puteți avea putere continuă pentru a vă încărca dispozitivele rapid din mers.

 • Powerbank Anker 521 PowerHouse 256Wh | 200W,...
  • -15%
  Powerbank Anker 521 PowerHouse 256Wh | 200W,...
  1.564,00 lei -15% 1.840,00 lei

  Anker 521 PowerHouse - 256Wh | 200W

  Centrală electrică portabilă, cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker proprietară de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 521 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Garanție completă a dispozitivului de 5 ani: În loc de media de 2 ani, anker 521 Portable Power Station este proiectată să alimenteze în mod fiabil dispozitivele în fiecare zi timp de 10 ani. În plus, oferă o garanție superioară de 5 ani pentru întregul dispozitiv, pentru o experiență garantată, fără griji.

 • Perfektium, PL Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  5.710,00 lei

  - Garanție de 3 ani, Made in Germany | Baterie pentru barci, Rulote si camping, fotovoltaice

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat = mai stabil

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

  – Design modular durabil

  - Sistem de management al bateriei BMS : BMS monitorizează și controlează celulele individuale ale unei baterii și le protejează împotriva deteriorărilor, cum ar fi supraîncărcarea și supratensiunea

 • Perfektium, PL Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  2.750,00 lei

  - Garanție de 3 ani, Made in Germany | Baterie pentru barci, Rulote si camping, fotovoltaice

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat = mai stabil

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

  – Design modular durabil

  - Sistem de management al bateriei BMS : BMS monitorizează și controlează celulele individuale ale unei baterii și le protejează împotriva deteriorărilor, cum ar fi supraîncărcarea și supratensiunea

 • Perfektium, PF Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  10.800,00 lei

  - Garanție de 6 ani, Made in Germany, LifePO4 | Ideala pentru barci, panouri voltaice sau rulote.

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

  – Proiectare modulară durabilă

  – Interfață de comunicare RS485

  – Tehnologie brevetată de film electric de încălzire

 • Perfektium, PF Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  7.600,00 lei

  - Garanție de 6 ani, Made in Germany, LifePO4 | Ideala pentru barci, panouri voltaice sau rulote.

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

  – Proiectare modulară durabilă

  – Interfață de comunicare RS485

  – Tehnologie brevetată de film electric de încălzire

 • Perfektium, PF Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  3.970,00 lei

  - Garanție de 6 ani, Made in Germany, LifePO4 | Ideala pentru barci, panouri voltaice sau rulote.

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

  – Proiectare modulară durabilă

  – Interfață de comunicare RS485

  – Tehnologie brevetată de film electric de încălzire

 • Perfektium, PF Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  5.799,00 lei

   

  – Garanție de 6 ani, Made in Germany, LifePO4

   

  – Eliminați direct bateria plumb-acid

   

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

   

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

   

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

   

  – Proiectare modulară durabilă

   

  – Interfață de comunicare RS485

   

  - Deschidere șurub, design perfect finisat al structurii interioare

   

  – Tehnologie brevetată de film electric de încălzire

 • Perfektium, PF Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  3.989,00 lei

   

  – Garanție de 6 ani, Made in Germany, LifePO4

   

  – Eliminați direct bateria plumb-acid

   

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

   

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

   

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

   

  – Proiectare modulară durabilă

   

  – Interfață de comunicare RS485

   

  - Deschidere șurub, design perfect finisat al structurii interioare

   

  – Tehnologie brevetată de film electric de încălzire

 • Perfektium, PB Baterie litiu LiFePO4 12.8V...
  5.990,00 lei

  - Garanție de 5 ani, Made in Germany

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

  – Durata de viață maximă de peste 3000 de cicluri la 80% DoD

  – Proiectare modulară durabilă

  Potrivit pentru rulota, barci sau fotovoltaice

 • Perfektium, PB litiu LiFePO4 12.8V 150Ah Smart...
  4.700,00 lei

  - Garanție de 5 ani, Made in Germany

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

  – Durata de viață maximă de peste 3000 de cicluri la 80% DoD

  – Proiectare modulară durabilă

 • Baterie PerfeKtium, PB Litiu LiFePO4 12.8V...
  3.600,00 lei

  Sistem integrat BMS

  Usoara: LifePO4

  Bluetooth multifuncțional 4.0.

  Pretabila pentru pentru RV (Rulote) / barci / fotovoltaice

  5 Ani garantie.

 • Panou solar pliabil BLUETTI PV350 350W
  4.760,00 lei

  Dimensiuni (L x L x H) 2400 x 905 x 23 mm, 905 x 613 x 47 mm (pliat)

  Temperatura -10°C până la 65°C

  Curent nominal Impp (A) 9.20 A

  Conexiuni MC4

  Tensiune nominală Umpp (V) 37.50 V

  Panou solar pliabil pentru deplasare

  Celule solare monocristaline cu o eficiență de conversie de până la 23.4%

  Pliere convenabilă înseamnă o instalare ușoară

 • Panou solar pliabil BLUETTI PV120 120W
  1.850,00 lei
  • Panou solar pliabil pentru deplasare
  • Celule solare monocristaline cu o eficiență de conversie de până la 23.4%
  • Pliere convenabilă înseamnă o instalare ușoară
  • Dimensiuni (L x L x H) 1652 x 533 x 23 mm, 533 x 470 x 47 mm (pliat)
  • Temperatura -10°C până la 65°C
  • Curent nominal Impp (A) 6.10 A
  • Conexiuni MC4
  • Tensiune nominală Umpp (V) 19.60 V
 • Generator Bluetti AC200P, 2000 Wh/invertor 2000...
  9.600,00 lei

  Centrală electrică portabilă Bluetti AC200P:

  - capacitate a bateriei de 2000 Wh și invertor de 2000 W - cunoscută inițial în UE sub numele de marcă PowerOak

  - posibilitatea de a conecta panouri solare de până la 700W

  - Tehnologie LiFePO4 sigură și durabilă

 • BLUETTI EB55EU 537Wh LiFePO4, 700W, 2500...
  3.890,00 lei

  Versiunea Bluetti EB55 EU este cea mai ușoară centrală electrică din gama noastră, cu o baterie LiFePO537 de 4 Wh și o putere de ieșire de 700W. Bateria LiFePO4 are o durată lungă de viață, unde vă puteți asuma o medie de 2500 de cicluri. După 2500 de cicluri de încărcare, capacitatea va fi în continuare, în medie, de 80%. Datorită tehnologiei LiFePO4, EB55 nu necesită întreținere activă pentru a-și prelungi durata de viață. Auto-descărcarea scăzută (<3% pe lună) vă asigură că puteți păstra o perioada lunga de time.

  Cu o capacitate a bateriei de 537 Wh și o putere de ieșire de până la 700 W (sarcină maximă de 1400 W), diverse dispozitive pot fi alimentate cu energie. Gândiți-vă la smartphone-uri, tablete, laptopuri, drone, iluminat, televizoare, echipamente medicale și frigidere mici.

 • Generator, powerbank Allpowers S2000, incarca...
  8.900,00 lei

  ALLPOWERS S2000 este o centrala cu baterie  (powerbank, generator) cu o capacitate de 1500 Wh si o greutate de 14,5 kg.

  Cu o putere nominală de 2000W, stația poate fi folosită și ca baterie de rezervă de urgență pentru încărcarea electronicelor sau electrocasnice. De asemenea, furnizează în mod fiabil energie unui televizor, frigider, filtru de cafea, cuptor cu microunde, frigider auto, uscător de păr, burghiu, frigider sau aragaz cu inducție. O undă sinusoidală pură (nemodificată) vă permite să controlați chiar și cele mai sensibile electronice.

  **Alimentează până la 11 dispozitive simultan**

  Puteți utiliza următoarele ieșiri pentru a alimenta dispozitivele:

  - 4x AC 230 V

  - 4x USB-A QC 3.0 (5V3A/9V2A/12V1.5A)

  - 2x USB-C PD (100W)

  - 1x Start automată 13V/10A

  Prize standard europene!

 • Generator pe benzina, de la INGCO, 2.8kw, 15...
  1.465,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE350005.

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 l de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 9 ore.

 • Generator pe benzina, INGCO, 3500W, 96 dB, 15...
  1.680,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE35006

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 litri de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 10 ore. 

 • Baterie suplimentara, EcoFlow Delta Pro Extra...
  14.995,00 lei

  Baterie suplimentară EcoFlow Delta Pro

  Capacitate extensibilă - Această baterie suplimentară se conectează cu un DELTA Pro pentru a dubla capacitatea totală la 7200Wh. Conectați două dintre ele la DELTA Pro pentru un uimitor 10.8kWh pentru a utiliza off-grid.

  Reîncărcare convenabilă - Reîncărcarea de la panouri solare, prize de curent alternativ, stații de încărcare EV sau generatorul nostru inteligent este ușoară. Conectează bateria suplimentară la DELTA Pro și se va reîncărca și descărca în tandem.

  *Notă: Acest produs este destinat exclusiv centralei electrice portabile EcoFlow DELTA Pro.

 • EcoFlow DELTA Max (2000) Smart Extra Battery,...
  8.495,00 lei

  EcoFlow DELTA Max (2000) Baterie smart extra

  Capacitate și mai mare - Asociază bateriile inteligente 2x cu DELTA Max și atinge o capacitate uimitoare de 6048Wh, oferindu-ți opțiunea de mai multă putere pentru mai mult timp.

 • EcoFlow DELTA 2, Baterie Extra Smart 1024Wh /...
  3.995,00 lei

  Baterie suplimentară inteligentă EcoFlow DELTA 2

  Capacitate extensibilă - DELTA 2 se extinde până la 2048Wh cu baterie suplimentară inteligentă, menținându-vă casa pornită în orice situație de urgență.

  Reîncărcare convenabilă - DELTA 2 și încărcarea și descărcarea bateriei suplimentare la unison. Reîncărcarea de la panouri solare portabile, prize de curent alternativ sau generatorul nostru inteligent este ușoară.

 • EcoFlow DELTA Max, Multi-Power Station / 2016Wh...
  11.495,00 lei

  EcoFlow DELTA Max (2000) UE (DELTA2000-EU)

  Faceți backup casei în timpul întreruperilor de curent cu DELTA Max. Cu o capacitate extensibilă care ajunge până la 6kWh, încărcare duală și capacitatea de a alimenta dispozitivele de acasă, puteți rămâne CONECTAT în orice situație.

  Beneficii:

  Capacitate extensibilă

  Încărcare duală

  Alimentarea mai multor dispozitive

  Intrare solară maximă de 800W

 • Centrala EcoFlow DELTA Max,Multi-Power Station...
  8.995,00 lei

  EcoFlow DELTA Max (1600) EU (DELTAMAX1600-EU)

  Faceți backup casei în timpul întreruperilor de curent cu DELTA Max. Cu o capacitate extensibilă care ajunge până la 6kWh, încărcare duală și capacitatea de a alimenta dispozitivele de acasă, puteți rămâne pornit în orice situație.

  Capacitate extensibilă

  Încărcare duală

  Alimentarea mai multor dispozitive

  Intrare solară maximă de 800W

 • EcoFlow RIVER 2 Pro Portable Power Station, 768...
  3.995,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow RIVER 2 Pro

  Încărcați 0-100% în doar 70 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 70min, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 70 de minute. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și de 27% mai rapid decât RIVER Pro.

  Sigur și fiabil pentru 10 ani de utilizare - Cu peste 3000 + baterie 100% cicluri, puteți utiliza RIVER 2 Pro aproape în fiecare zi timp de aproape zece ani. Chimia bateriilor LFP nu oferă doar o durată lungă de viață. Este mai fiabil, mai eficient și mai sigur chiar și la temperaturi ridicate.

 • Panou solar EcoFlow 400W, Solar Panel, 400 W /...
  5.495,00 lei

  Panou solar EcoFlow 400W (SOLAR400W)

  Extrem de eficient - Acest panou solar dintr-o singură bucată, pliabil de 400W, este perfect pentru acasă, camping și viață off-grid. Cu o putere solară ridicată și un rating de eficiență îmbunătățit de 23%, puteți încărca centrala portabilă chiar mai repede decât înainte.

 • Ecoflow 220W Bifacial Portabil, 220W si o fata...
  2.995,00 lei

  Panoul solar portabil bifacial de 220W de la EcoFlow este format din două într-unul singur. Cu o latură primară de 220W și o latură de 155W pe spate pentru lumină ambientală, puteți capta cu până la 25% mai multă energie solară și vă puteți încărca centrala portabilă și mai repede. 

 • Panou solar, EcoFlow 110W Solar Panel, pliabil
  1.695,00 lei

  Panou solar EcoFlow 110W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 110W. Alcătuit din 24 de celule de siliciu monocristalin premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA/RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala noastră portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil

 • EcoFlow RIVER 2 Max Portable Power Station, 512...
  3.100,00 lei

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60min, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER Max.

  Sigur și fiabil pentru 10 ani de utilizare - Cu peste 3000 + baterie 100% cicluri, puteți utiliza RIVER 2 Max aproape în fiecare zi timp de aproape zece ani. Chimia bateriilor LFP nu oferă doar o durată lungă de viață. Este mai fiabil, mai eficient și mai sigur chiar și la temperaturi ridicate.

 • EcoFlow RIVER 2 Portable Power Station, 256 Wh...
  1.600,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow RIVER 2

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60 m, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER 2.

  Încărcare fără limite - Cu patru opțiuni de încărcare versatile, ne-am asigurat că puteți încărca RIVER 2 destul de mult oriunde v-ați afla. Încărcați folosind o priză de curent alternativ pentru încărcare ultra-rapidă de 1 oră, încărcați-vă din mers cu încărcarea mașinii și mergeți off-grid sau verde cu încărcare solară rapidă. RIVER 2 are o opțiune de încărcare complet nouă, USB-C. Conectați-vă și încărcați convenabil oriunde are o priză.

 • EcoFlow DELTA Pro EU Portable Power Station...
  19.995,00 lei

  Centrala portabila Ecoflow Delta Pro UE

   Penele extreme de curent care durează zile în șir, nu mai sunt o problema cu DELTA Pro. Centrala portabila oferă o capacitate de până la 25 kWh. Cu asta, esti acoperit pentru orice situatie. Acesta este standardul de aur al industriei.

  Caracteristici:

  Capacitate extensibilă

  Putere destul de mult nimic (3600W-7200W de ieșire)

  Cea mai rapidă încărcare din lume (MultiCharge 6500W)

  Integrare la domiciliu

  O singură unitate DELTA Pro include o putere de curent alternativ de 3600W, care poate fi extinsă până la 4500W cu tehnologia X-Boost. Alimentează 99,99% dispozitive grele acasă, în aer liber sau la locul de muncă. Puteți chiar să asociați două unități împreună pentru a obține 7200W.

 • Panou solar EcoFlow 160W, pentru Ecoflow DELTA...
  1.995,00 lei

  Panou solar EcoFlow 160W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 160W. Alcătuit din 32 de celule de siliciu monocristaline premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA sau RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala ECOFLOW portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil

 • Anker 535 PowerHouse 512Wh/500W
  • -15%
  Anker 535 PowerHouse 512Wh/500W
  2.796,50 lei -15% 3.290,00 lei

  Anker 535 PowerHouse 512Wh/500W

  Centrală electrică portabilă de lungă durată cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 535 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Port USB-C suplimentar: Reîncărcați la 80% în mai puțin de 2,5 ore prin adaptorul din cutie și un port USB-C. Este timpul să scăpăm de adaptoarele voluminoase, deoarece încărcarea laptopului la viteze rapide necesită doar un singur cablu.

 • Anker 757 PowerHouse 1229Wh/1500W
  • -15%
  Anker 757 PowerHouse 1229Wh/1500W
  7.012,50 lei -15% 8.250,00 lei

  Anker 757 PowerHouse 1229Wh/1500W

  Centrală electrică portabilă de lungă durată (Powerbank, generator), cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 757 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Reîncărcare extrem de rapidă: În loc să luați 5,6 ore, reîncărcați-vă la 80% în doar 1 oră cu tehnologia noastră de vârf din industrie, HyperFlash.

 • Anker 767 PowerHouse 2048Wh/2300W
  • -15%
  Anker 767 PowerHouse 2048Wh/2300W
  11.041,50 lei -15% 12.990,00 lei

  Anker PowerHouse 767 2048Wh/2300W

  Centrală electrică portabilă (POWERBANK, GENERATOR) de lungă durată, cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și design structural rezistent la impact, Anker PowerHouse 767 este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Reîncărcare rapidă: Datorită tehnologiei noastre proprietare HyperFlash, Anker PowerHouse 767 poate fi încărcat de la 0 la 80% în doar 1 oră. Reîncărcați sub lumina directă a soarelui în 2,5 ore folosind cinci panouri solare de 200W.

 • Generator Zendure SuperBase PRO 1500W / 2000W
  6.973,00 lei

  Dacă sunteți la camping sau doar va pregatiti pentru o pană de curent și aveti nevoie de o modalitate simplă de a încărca mai multe electronice sau electrocasnice, inclusiv aparate grele, Superbase PRO 1500W sau 2000W sune capabile de a va ajuta in aceste situații cu ușurință.

  SuperBase Pro este proiectat pentru portabilitate și liniște sufletească.

  **Ia SuperBase Pro oriunde ai nevoie**

  Cu rotile industriale ,mânerul telescopic din aluminiu și greutatea scăzuta, SuperBase Pro este proiectat  avand in vedere doua cuvine: "oricând, oriunde".

 • Generator ALLPOWERS S700, 606Wh, 5.3 Kg, 700W,...
  4.400,00 lei

  ALLPOWERS S700 este o centrala cu baterie (powerbank, generator) cu o capacitate de 606 Wh si o greutate redusa de 5,3 kg. Cu o putere nominală de 700W, stația este gata să alimenteze multe aparate, cum ar fi mini-răcitoare, ventilatoare, proiectoare, lămpi, răcitoare auto sau televizoare. Pentru utilizare pe timp de noapte, centrala are și două lanterne. Poate fi încărcat complet în 4,5 ore sau de la panoul solar în 7 ore.

  **Alimentează până la 9 dispozitive simultan**

  Puteți utiliza următoarele ieșiri pentru a alimenta dispozitivele:

  - 2x AC 230V 700W cu sinusoid pur (sarcină maximă 1,400W)

  - 3 porturi USB-A 5V3A (max.)

  - Port 1x USB-C PD 100W 5V-20V, 3A-5A

  - 1x priza auto 50W max, 12-13.6V/10A (max.)

  - 2 porturi DC 12V/5A (max.)