Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Solare & Accesorii

Gasiti la Steelway.ro centrale electrice, powerbank-uri si panouri solare de la Bluetti, Anker, Ecoflow

Steelway.ro specializat in vanzarea de articole pentru overlanding, camping si pescuit, ofera spre vanzare o gama larga de statii de incarcare portabile. Pe langa brandurile cu care ne-am facut cunoscuti, in aceasta categorie veti gasi brand-uri precum BLUETTI, ANKER, ECOFLOW, PERFEKTIUM, ROKSOLAR, ECTIVE si multe altele

Subcategorii

 • Crossio

  Familiarizat cu produsele Crossio?

  Brand distribuit eclusiv in Romania de Steelway.ro

  Ghiozdan Solar Crossio

  Rucsacuri ergonomice confortabile pentru calatorii cu un volum de 20 de litri si panou solar. Pe lângă obiectele personale, acestea gazduiesc si un laptop de 15,6". In plus, nu vei ramane niciodata fara baterie pentru telefon sau alte gadgeturi.

  JHB00599-Edit.jpg

  Panouri Solare Crossio

  Incarcati la soare la fel de repede ca de la o priza de alimentare. Panouri solare fiabile, usoare si practice pentru calatorii cu o putere de pana la 28W si o eficienta de 23%.

  Jump Starter Crossio

  Un starter versatil pentru masina ta cu power bank, iluminare si incarcare wireless. Acesta va stimula nu numai masina ta, dar de asemenea, laptop-ul sau telefonul mobil.

 • Bluetti

  Cu o experiență de peste 10 ani în industria de stocare a energiei, #BLUETTI se angajează să construiască cele mai bune centrale electrice (Powebank-uri) din lume pentru camperi, pentru exploratori și pentru cei care isi traiesc viața în afara rețelei (off-grid). Mai multe detalii despre brand-ul Bluetti gasesti pe (2) Bluetti Global | Facebook  sau pe www.bluettipower.com 

  Bluetti este in topul inovatiei, indiferent ca vorbim despre panouri solare, centrale electrice sau generatoare solare. 

  Tehnologiile Bluetti sunt revolutionare si Steelway iti ofera cea mai vanduta gama de produse Bluetti.

  Care sunt avantajele energiei solare?

  ✨Principalul avantaj al energiei solare este că este o sursă regenerabilă, curată de energie electrică.

  Energia solară este cheia unui viitor al energiei curate și joacă un rol crucial în decarbonizarea societăților noastre.

  🌞În fiecare zi, soarele dă mult mai multă energie decât avem nevoie pentru a alimenta totul pe pământ. Mai mult decât atât, energia solară reduce semnificativ facturile de energie.

  🌞Energia solară este o modalitate foarte bună de a reduce amprenta de carbon. Nu e nimic despre energia solară care poluează mama natură.

  💙Deoarece BLUETTI îi pasă de mediu și dorește să contribuie la un viitor durabil!

 • Renogy

  Renogy este un furnizor de panouri solare de înaltă calitate, kit-uri solare pentru casa, invertere și produse de încărcare a bateriilor. Compania este situată în US, California, și vinde în întreaga lume. Steel Compliance Group Srl prin www.renogy.ro si www.steelway.ro este unic distribuitor in Romania al produselor Renogy.

  Povestea Renogy

  Din 2010 avem misiunea de a schimba modul în care lumea folosește energia. Ne angajăm să avem un impact de durată asupra planetei prin eliminarea barierelor din calea vieții durabile și a independenței energetice.

  Misiunea noastră este de a susține independența energetică a 50 de milioane de persoane cu produse de energie regenerabilă și fiabil până în anul 2030. 

  Renogie a început ca un mic proiect de către studenții de la Louisiana State University. Cu ajutorul și sprijinul Louisiana Business and Technology Center, Renogy a devenit o companie înfloritoare. Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am inovat și ne-am adaptat, misiunea noastră a rămas aceeași. 

  Suntem optimiști că omenirea poate realiza un viitor durabil în care sursele regenerabile de energie se află în centrul aprovizionării noastre cu energie.

  RENOGY ÎNSEAMNĂ INOVARE ȘI ENERGIE REGENERABILĂ

  Suntem într-un moment definitoriu al istoriei. Schimbările climatice și populația globală în creștere ne afectează modul de viață și ne modelează viitorul. Renogy intenționează să fie o forță motrice în spatele impulsului pentru o viață durabilă și independența energetică. În sprijinul acestui efort, gama noastră de produse solare face posibil ca indivizii să-și minimizeze amprenta de carbon prin reducerea nevoii de energie electrică a rețelei.

  Prin intermediul magazinului nostru online Renogy, ne propunem să oferim toate componentele necesare pentru ca utilizatorii să construiască sisteme de energie solară off-grid la prețuri accesibile. Susținem acest efort cu asistență pentru servicii de răspuns rapid și materiale educaționale ușor accesibile.

  Investim continuu în procesul nostru de cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse și inovații de vârf în industrie. Alăturați-vă comunității noastre și creați un viitor durabil pentru toți.

 • AllPowers

  Allpowers este o companie de tehnologie a energiei solare care integrează cercetarea și producția. A fost fondată în octombrie 2010, De la înființarea sa, compania s-a angajat să cerceteze și să dezvolte produse portabile legate de energia solară. Principalele categorii actuale de produse includ încărcătoare portabile de telefon cu panou solar, încărcătoare de laptopuri solare, panou solar portabil semi-flexibil și sisteme de stocare a energiei solare.

  ALLPOWERS este orientat în principal către Europa de Vest, America de Nord, Asia de Est, Europa de Est, Orientul Mijlociu și alte piețe din mai mult de 30 de țări și regiuni. Am acumulat pentru a oferi produse de energie solară pentru mai mult de 100 de clienți din întreaga lume și a cooperat cu multe companii sau mărci de renume mondial, inclusiv Hanergy, Hikvision, Decalthlon  și așa mai departe. 

 • Ecoflow

  Viziunea Ecoflow este de a genera putere intr-o lume nouă — o chemare spre viitor; o aspirație, bazata pe tehnologie, eco-friendly... viitor la care fiecare individ poate spera.

  Misiunea Ecoflow, încă din prima zi a fost de a crea cele mai inovatoare și ecologice soluții pentru comunitati mai ecologice. Ecoflow isi propune să le ofere utilizatorilor inovații semnificative, ajutând oamenii din întreaga lume să trăiască, să viseze și să exploreze fără limite.

 • Goal Zero

  Goal Zero nu este doar o companie, este o afacere creată de oameni care trăiesc viața la maxim. Inspirați de pasiunea pentru aventură, respectul pentru planetă și o inimă umana - luăm în serios atât munca noastră, cât și partea distractiva și suntem mândri să oferim cele mai inovatoare produse solare de pe piață.

  Istoria Goal Zero:

  Martie 2007

  Fondatorul Goal Zero, Robert Workman, a început organizația non-profit TIFIE Humanitarian (Teaching Individuals and Families Independence through Enterprise) după ce a vizitat Republica Democrată Congo (RDC) și a fost martorul nevoii de a ajuta oamenii să iasă din sărăcie. Revelația lui? Învățați-i pe săteni cum să conducă o afacere durabilă în comunitățile lor și împuterniciți-i să se ridice din sărăcie.

  Aprilie 2008

  Primele versiuni ale produselor solare și energetice Goal Zero - numite inițial GoBe - se desfășoară în comunitățile africane rurale care nu au avut niciodată putere. Testat pentru prima dată în Republica Democrată Congo, pachetul de energie solară constă dintr-o baterie, panou solar și lumină LED. Acest sistem simplu aduce lumină, siguranță și responsabilizare economică sătenilor.

  Februarie 2010

  Am incheiat un parteneriat cu organizațiile umanitare din Haiti pentru a oferi baterii și energie,  pentru a ajuta cu recuperare în urma distrugerii de la un cutremur

  Decembrie 2012

  Cererea pentru o soluție de portabila de energie creste si lansăm Zero Yeti 1250 ca răspuns. Într-o zi și jumătate, suntem complet sold out. În același an, Yeti-ul nostru câștigă premiul CES pentru inovație în domeniul energiei portabile.

  August 2014

  Obiectivul Zero începe o nouă eră cu o achiziție de către NRG Energy. Robert Workman, CEO și fondator al Goal Zero, afirmă că "Misiunea noastră este de a pune puterea  în mâinile fiecărui om de pe pământ. Făcând parte din NRG, o companie care este aliniată în mod similar, ne permite să atingem acest obiectiv într-un mod mult mai puternic. Noi existăm pentru a face bine, pentru a împuternici oamenii de pretutindeni."

  Decembrie 2017

  După ani de testare și cercetare, Goal Zero creează prima centrală portabilă cu litiu, inaugurând o nouă eră a tehnologiei bateriilor portabile. Litiul este mai ușor și oferă o toleranță de supratensiune mai mare decât plumb-acid.

  August 2020

  Goal Zero introduce a cincea generație de generatoare Yeti/ Yeti X. Începând cu cel mai ușor și compact Yeti de până acum, Yeti 200X se lansează exclusiv cu REI în toamna anului 2019 și peste tot primăvara anului 2020. Linia completă Yeti X include Yeti 500X, 1000X, 1500X, 3000X și cel mai puternic Yeti de până acum, 6000X. Cele mai mari trei modele dispun de invertoare crescute capabile să alimenteze orice vă puteți conecta la o priză de perete.

 • Ective

  Ective este o companie din Germania ...Made in Germany...

  Puternicele si fiabilele centrale electrice ECTIVE cu tehnologia LifePO4 va vor incanta!

  Fie că este vorba de excursie în camping, excursie sau ședință foto în aer liber: Cu ective BlackBox puteți opera cu ușurință toți consumatorii de energie electrică. BlackBox livrările cu conexiunile lor versatile, dispozitive finale fiabile, cum ar fi laptopuri, televizoare sau Ustensile. Datorită porturilor USB, de asemenea, încărcarea smartphone-urilor, a camerelor digitale și a altor mici consumatori nu Problemă. Chiar și pornirea mașinii este cu BlackBox.

  Integrat Sistemul de gestionare a bateriei protejează, de asemenea, bateria încorporată, astfel încât BlackBox-ul dvs. este durabil și fiabil serviciile sale Efectuate. Ective BlackBox este disponibil în trei Dimensiuni din care să alegeți. Modelele individuale diferă din punct de vedere tehnic în ceea ce privește capacitatea, puterea continuă și puterea de vârf. Astfel dispozitivele devin mai mari și mai grele pe măsură ce capacitatea crește. 

  Din fericire înseamnă designul compact și baterii LiFePO4 integrate ușor, care chiar și modelele mai mari tovarăși perfecți pentru pe drum.

  Produsele ECTIVE beneficiaza de 3 ani garantie...

  Centralele electrice ECTIVE se impart in doua serii:

  • Black Box cu BlackBOX 5, Black Box 10 si Black Box 15

  si

  • Ective AccuBox cu Accubox 120, Accubox 120s, Accubox 150, Accubox 180, Accubox 80, Accubox X, Accubox 240 si Accubox Xs

  Ective acum in Romania prin www.steelway.ro 

 • Anker

  Anker este liderul global în tehnologia de încărcare. Aceasta include încărcarea wireless, încărcarea mașinii și cele mai bine vândute încărcătoare portabile și de perete. Anker este pionierul tehnologiei Power Delivery pentru a încărca telefoane, tablete și laptopuri la viteze fără precedent.

  Steelway.ro vinde cu succes brandul Anker din 2022 si suntem mandrii sa oferim Garantie Internationala produselor.

  Pentru detalii despre brand puteti accesa Anker | Live Charged. - Anker US

 • Big Blue

  Cine suntem?

  Născută în 2007, compania BigBlue contribuie la circulația ecologiei pământului ca o companie de tehnologie, care își propune să ușureze îngrijorările oamenilor cu privire la lipsa de energie prin soluția sa de energie curată și regenerabilă. Am combinarea centralei electrice portabile cu panouri solare pentru a crea generator solar mobil și sursă de alimentare de rezervă acasă, făcând energie curată și sigură disponibilă peste tot.

  Ce facem ?

  De ani de zile, răspundem îndeaproape nevoilor pieței și creăm valoare pentru clienți până la capăt. Ne dăm seama că consumatorii au fost în căutarea pentru o modalitate de a stoca suficientă energie verde și curată într-un generator portabil pe care le pot lua oriunde. În 2017, echipa noastră a început să cerceteze produsele de stocare a energiei și a lucrat pentru a dezvolta o centrală electrică portabilă puternică, ecologică și sigură.

  În 2020, prima centrală electrică portabilă Cellpowa 500 dezvoltată de compania noastră a ieșit în cele din urmă. După trei ani de îmbunătățire continuă și testare repetată, Cellpowa 500 nu numai că este capabil să răspundă nevoilor energetice ale vieții de zi cu zi, ci și proiectat pentru a fi foarte portabil pentru a se asigura că este, de asemenea, foarte ușor de transportat în aer liber. În plus, a trecut certificarea tehnică PSE și FCC și mai multe teste de performanță pentru a se asigura că poate funcționa în siguranță în medii dure.

  În prezent proiectăm o centrală portabilă și mai puternică, care va ajunge la o ieșire ultra 2500W și am înființat un grup Facebook pentru clienții care sunt interesați de ea. Vom posta cele mai recente știri despre centrala din grup, toată lumea este binevenită să discute și să facă comentarii. Vom îmbunătăți produsul pe baza comentariilor și sugestiilor dvs., apoi îi vom selecta aleatoriu pe cei norocoși dintre participanți pentru a oferi cadouri! Să așteptăm cu nerăbdare lansarea sa în viitorul apropiat.

 • Zendure

  SteelCO prin Steelway.ro este onorat sa prezinte brand-ul Zendure, in exclusivitate in Romania:

  Despre brand-ul Zendure

  Zendure este unul dintre start-up-urile EnergyTech cu cea mai rapidă creștere situate în hub-urile tehnologice din Silicon Valley, SUA și Greater Bay Area Silicon Valley, China și Japonia.

  Misiunea Zendure

  Energie electrică curată și la prețuri accesibile prin intermediul dispozitivelor și serviciilor potrivite pentru viața în rețea și în afara rețelei (off-grid si on-grid)

  Când oamenii și comunitățile sunt fără electricitate, chiar și pentru o zi sau ore, se pierde confortul vieții moderne. Puterea de a avea un back-up de urgenta este o conditie importanta. Puterea este conexiunea de crede si a spere intr-un viitor mai bun.

  Din 2013, Zendure are in portofoliu produse premiate pentru design robust, baterii mobile versatile și lider în industrie, centrale electrice portabile, soluții de stocare a energiei ioT pentru "reîncărcare rapidă", a contribuit la îmbunătățirea vieții... acasă, la locul de muncă și industrial.

  Succesele Zendure

  Succesele includ produse precum SuperMini, SuperTank Pro, SuperBase Pro și viitorul sistem de stocare a energiei la domiciliu - SuperBase V, împreună cu linia de baterii prin satelit, panou smart home, priză inteligentă, încărcător EV și aplicație de gestionare a energiei de la distanță.

 • Generatoare clasice

  Steelway.ro distribuie generatoare pe benzina de la brandul INGCO dar si alte brand-uri mai cunoscute.

  Ce este un generator electric clasic pe benzina?

  Principiul de la bază al unui generator electric este simplu: echipamentul arde combustibil care generează mișcare sau energie mecanică, iar aceasta este apoi transformată în curent electric.

  Un generator are două părți esențiale: un alternator și un motor cu ardere internă, care necesită combustibil pentru a putea funcționa în mod corespunzător (propan, gaz natural, motorină, benzină etc). Arderea combustibilului determină o mișcare de rotație. Combustibilul este amestecat cu aerul și astfel se propagă arderea într-un cilindru. În continuare, apare o explozie de dimensiuni mici, iar aceasta determină mișcarea pistonului din cilindru și învartirea arborelui cotit. Mișcarea se folosește pentru a genera curent electric.

  Despre INGCO

  Generatoarele pe benzina INGCO sunt dedicate profesionistilor si sunt de calitate.  Pentru detalii despre gama completa accesati : INGCO® | Power Tools & Hand Tools Official Site 

  Generatoarele INGCO sunt eficiente si cu preturi rezonabile.

  Chiar dacă sunt fabricate în CHINA, este o marcă proprie și se vinde numai sub propriul nume de marcă. Brandul INGCO concurează acum cu alte mărci de renume, oferind o calitate similară, dar la prețuri mult mai accesibile. INGCO consideră că calitatea superioară se referă nu numai la funcție, utilizare și aspect, ci și la eficiență, performanță și mentenanta. Echipa INGCO acordă o mare atenție fiecărui detaliu pentru a face ca instrumentele INGCO să stea în top.

  Sloganul INGCO – fă lumea în mâinile tale.

 • Rocksolar

  Despre ROCKSOLAR

  ROCKSOLAR a fost fondată în Statele Unite ale Americii de către un grup de ingineri. Echipa a înființat mai târziu Centrul de Cercetare și Dezvoltare, Centrul de Design Industrial, Centrul de Control al Calității și a cooperat cu bazele de producție din China. ROCKSOLAR oferă soluții profesionale de centrale electrice portabile și servicii de sistem pentru utilizatorii finali. Expertiza echipei este în proiectarea BMS (Battery Management System) pentru pachetul de baterii litiu și tehnologiile de invertor DC la AC.

  ROCKSOLAR a fost creat ca răspuns la cererea de surse de energie off-grid peste tot și la amploarea masivă a pieței de camping, activități în aer liber și evenimente de urgență / dezastre naturale. Condusă de echipa noastra experimentata, ROCKSOLAR și a fost fondată și înregistrată oficial în 2017. Produsele sunt echipate cu cele mai recente inovații pentru a oferi un design dur, performanțe ridicate, calitate excepțională și centrale electrice portabile fără zgomot, fără fum. Acolo unde există soare, există o putere infinită pe care o puteți colecta, stoca și folosi. 

  Rocksolar 

  MISIUNE

  Pentru a oferi soluții de alimentare portabile unui public global. Dezvoltat de o echipă de ingineri de baterii, ROCKSOLAR este echipat cu cele mai recente inovații și oferă un design clasic, performanțe ridicate, calitate excepțională, fără fum, miros  și centrale electrice portabile fără zgomot.

  VIZIUNE

  Pentru a fi un pilon al industriei electrice portabile. A fi un produs remarcabil înseamnă a oferi inovație continuă, performanță avansată și servicii pentru clienți de încredere, astfel încât clienții să se poată baza pe noi oriunde au nevoie de putere.

  VALORILE

  Alimentate de cererea insațiabilă de surse de energie off-grid, valorile de bază ale mărcii ROCKSOLAR sunt inovația, performanța și serviciile pentru clienți de încredere. 

 • Newell

  Newell se mandreste cu produse de calitate, fiabile și accesibile pentru fotografi și cineaști din 2009.

  Seria de powerbank-uri a fost creata din necesitatea de a oferii calitate fotografilor si videografilor. 

  De exemplu cea mai vanduta centrala electrica Newell este ...Perla Newell si este o centrală modernă care oferă o capacitate de 283 Wh (14,76 V). Dispune de o priză tradițională de curent alternativ, un port USB-C cu PD, 2 porturi USB tradiționale cu QC 3.0 și o priză de tensiune DC. Suportul pentru tehnologia Power Delivery și Quick Charge asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor. Cu un mic panou LED, stația poate fi, de asemenea, utilizată ca sursă de lumină portabilă.

  Producătorul nu a uitat de protecția împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supraîncărcării. Newell Pearl D300 este o alegere ideală pentru persoanele care călătoresc frecvent, se bucură de relaxare în natură sau caută o sursă suplimentară de energie pentru rulote sau overlanding.

 • GridTec

  Panouri fotovoltaice, accesorii dar si sisteme complete la standarde UE.

 • Ugreen

  Despre Ugreen:

  La Ugreen, credem că există o combinație optimă de valoare și inovație.

  https://eu.ugreen.com/pages/about-ugreen

  Ugreen este o companie inovativa care a inceput prin fabricarea produselor pentru telefoane: incarcare, baterii externe si multe altele.

  Ulterior, Ugreen a dezvoltat o gama de panouri solare si generatoare fiabile, prezente la www.steelway.ro 

  Produsele sunt apreciate la nivel mondial cu multe premii:

Sunt 151 produse.

Se afiseaza 1-100 din 151 produs(e)

Filtre active

 • Set de 2 Cabluri extensie EcoFlow pentru...
  • Nou
  Set de 2 Cabluri extensie EcoFlow pentru Panouri Solare MC4 3m
  236,93 lei

  Ofera o lungime suplimentara a cablului, care va permite sa tineti statia de alimentare portabila Ecoflow la umbra in timp ce panourile solare primesc lumina directa a soarelui.

 • Cablu de conectare Micro Invertor Ecoflow la...
  • Nou
  Cablu de conectare Micro Invertor Ecoflow la statie alimentare Delta Pro...
  236,93 lei

  Acest cablu de conectare microinvertor Ecoflow la statie de alimentare - 4+8 va permite sa conectati microinvertorul Ecoflow la Ecoflow Delta Pro.

 • Baterie externa Anker 533 PowerCore 10.000 mAh,...
  • -3%
  • Nou
  Baterie externa Anker 533 PowerCore 10.000 mAh, 30W, Power IQ 3.0,...
  278,07 lei -3% 286,67 lei

  Baterie externa Anker 533 PowerCorecu o capacitate de10.000 mAh, 2 port-uri USB-C și un port USB-A, afisaj inteligent și Active Shield 2.0.

 • Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure...
  • -10%
  Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure SuperBase Pro 1500/2000
  292,50 lei -10% 325,00 lei

  Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure SuperBase Pro 1500/2000

  Este conceputa pentru a proteja, asigurand in acelasi timp accesul la toate prizele de alimentare. Un capac transparent pentru ecranul LCD va permite sa monitorizati cu usurinta SuperBase Pro, protejand in acelasi timp ecranul de zgarieturi.

  Buzunarul suplimentar va permite sa transportati cu dumneavoastra cabluri de incarcare si accesorii.

 • Crossio SolarBridge Octopus, MC4 OUT si IN...
  • -10%
  Crossio SolarBridge Octopus, MC4 OUT si IN DC7909, DC8020, XT60,...
  315,00 lei -10% 350,00 lei

  Adaptor solar Crossio SolarBridge Octopus, pentru interconectarea panourilor solare fixe sau portabile cu conector MC4 (ieșire) cu surse de energie de diferite capacități și mărci, cum ar fi Jackery, CROSSIO, Ecoflow, AlzaPower, Viking și altele.

  Adaptorul conține conectori de ieșire DC7909, DC8020, XT60, Anderson 30A și poate încărca două dispozitive în același timp. Se conectează la panoul solar cu ajutorul conectorilor MC4. Lungimea cablurilor este de 3 metri.

 • Panou Solar CROSSIO SolarPower 28W, ver. 3.0
  • -10%
  Panou Solar CROSSIO SolarPower 28W, ver. 3.0
  369,00 lei -10% 410,00 lei
  Garanție
  2 ani
  Producător
  CROSSIO
  Model
  SolarPower 28W
  Performanță
  28 W
  Eficiența panoului
  23 %
  Ieşiri
  5V/2.4A
  Impermeabil
  IPX4
  Greutate
  0,596 kg
  Panou explodat
  830 x 280 mm
  Panou compozit
  280 x 160 x 32 mm
  Temperatura
  -25 °C până la +65 °C
  Tipul panoului
  28W
 • Rucsac solar Crossio, 15.6" Snappy 10W
  • -10%
  • Fara stoc
  Rucsac solar Crossio, 15.6" Snappy 10W
  405,00 lei -10% 450,00 lei
  Producător:  CROSSIO
  Greutate:  1,36 kg
  Model:  DAS-BA-10-001
  Putere:  10 W
  Tensiune maximă:  2 V
  Tensiune circuit deschis: 5 V
  Eficiența panoului: 24%
  Iesiri: USB
  Rezistența la apă:  DA
  Dimensiuni: 44x30x13 cm
  Conținut:  20 l
  Material:  100% Poliester
  Culoare: negru
  Fabricat: EU
  Distribuit: Exclusiv de Steelway.ro
 • Cablu EcoFlow incarcare solara Power Hub, 6m
  • Nou
  Cablu EcoFlow incarcare solara Power Hub, 6m
  435,90 lei

  Obtineti o conexiune sigura si eficienta intre EcoFlow Power Hub si panourile solare

 • Rucsac Solar Crossio, SolarBag 15.6", Lumee 9W
  • -10%
  Rucsac Solar Crossio, SolarBag 15.6", Lumee 9W
  448,20 lei -10% 498,00 lei
  Garantie:  2 ani
  Producător:  CROSSIO EU
  Greutate:  1.258 kg
  Model:  K9368w
  Dimensiuni panou:  296x195 mm
  Putere:  9 W
  Tensiune maximă: 1.7 A
  Tensiune circuit deschis:  9.53 V
  Eficiența panoului:  17,44%
  Iesiri:  USB, MICRO USB, USB-C
  Rezistența la apă:  Da
  Dimensiuni:  32x14x46 cm
  Conținut:  19 l
  Material:  80% polister, 10% Eva, 8% PU, 2% microfibră
  Culoare  negru
  Distribuitor Steelway.ro distribuitor exclusiv
 • Incarcator Solar, Mastervolt SCM20 20A 12V 24V PWM
  • -3%
  Incarcator Solar, Mastervolt SCM20 20A 12V 24V PWM
  480,15 lei -3% 495,00 lei

  Eficiență ridicată: bateriile sunt încărcate rapid.

  Capacitate pentru configurații de panouri solare de până la 3600 Wp.

  Potrivit pentru baterii AGM, gel, umede și Mastervolt Lithium Ion.

 • Interfata USB, Mastervolt USB pentru Controlele...
  • -3%
  Interfata USB, Mastervolt USB pentru Controlele de inarcare SCM
  480,15 lei -3% 495,00 lei

  Împreună cu software-ul DataControl pentru Solar ChargeMaster, această interfață USB asigură o comunicare perfectă între PC-ul dumneavoastră și Solar ChargeMaster.

  Software-ul ChargeMaster oferă o imagine de ansamblu completă a tuturor datelor relevante și permite configurarea ChargeMaster - având în vedere toate reglajele posibile, un mare ajutor în comparație cu configurarea prin intermediul soneriei.

 • Cablu EcoFlow DELTA Pro pentru Baterie Extra...
  • Nou
  Cablu EcoFlow DELTA Pro pentru Baterie Extra Delta Pro
  534,07 lei

  Conecteaza Delta Pro la bateria suplimentara Delta Pro Smart folosind portul pentru baterie suplimentara de pe spatele unitatii.

 • Cablu Infinity pentru statie de alimentare...
  • Nou
  Cablu Infinity pentru statie de alimentare portabila EcoFlow Delta Pro
  583,81 lei

  Conectati in mod convenabil statia de alimentare portabila EcoFlow Delta Pro la panoul de control Ecoflow Smart Home Panel utilizand cablul Infinity. Spre deosebire de alte sisteme de baterii pentru casa, cablul Infinity Cable va permite sa va deconectati rapid si sa luati energia din retea.

 • Panou portabil solar Allpowers 60W
  • -15%
  Panou portabil solar Allpowers 60W
  586,50 lei -15% 690,00 lei
  Brand Allpowers
  Model AP-SP18V60W
  Putere 60W
  Output interface USB x2 and DC5525
  USB port 5V 2.4A (max) x2
  DC port 18V 3A (max)
  Conversie energie solara 22-25%
  Dimensiune desfacut 93.5x51x0.5cm
  Dimensiune pliabila 31.5x18x5cm
  Greutate 1280±50g
  Compatibilitate Baterii reîncărcabile de până la 12V, laptopuri de până la 18V, iPhone-uri, iPad-uri, camere digitale, MP3-uri și alte dispozitive digitale
  Culoare Negru
  Material PVC + PET
 • Incarcator Solar Mastervolt SCM40 40A 12V 24V PWM
  • -3%
  Incarcator Solar Mastervolt SCM40 40A 12V 24V PWM
  611,10 lei -3% 630,00 lei

  Eficiență ridicată: bateriile sunt încărcate rapid.

  Capacitate pentru configurații de panouri solare de până la 3600 Wp.

  Potrivit pentru baterii AGM, gel, umede și Mastervolt Lithium Ion.

 • Panou solar rigid 200W Crossio, Overlanding
  • -10%
  Panou solar rigid 200W Crossio, Overlanding
  612,00 lei -10% 680,00 lei

  Panou solar CROSSIO SolarPower Rigid 200W - descriere

  Panoul SolarPower Rigid 200W are o suprafață mai mare de 70,5 * 140,4 cm și astfel atinge performanțe mai mari pentru încărcarea mai rapidă a stației de încărcare. Panoul vine cu un cablu de trei metri cu terminale MC4, conectarea la dispozitive este foarte convenabilă.

  Se poate conecta atat simplu cat si in serie cu cabluri la Powerbank-uri: Jackery, Zendure, Allpowers si multe altele. Contactati echipa Steelway.ro pentru detalii 

  Putere nominală: 200 W

  Eficiența panoului 22 %

  Ieșiri MC4 (IP65)

  Rezistență la apă IP67

  Greutate 10,8 kg

  Temperatură de funcționare de la -40 la 85 °C

  Tensiune maximă 18.24 V

  Curent maxim 10,96 A

  Ciclu PV, certificare CE, ISO, TUV

  Dimensiuni: 70.5*140.4*3.5cm

  Tip celulă: monocristalină

  Lungime cablu 3 m

 • Newell CarMate Jump Starter Portabil cu functie si de powerbank – 12000 mAh
  640,00 lei

  Newell CarMate - 12000 mAh este un dispozitiv de pornire  al bateriilor auto - adesea menționat ca un Jump starter este un must-have pentru fiecare conducător auto. Cu ajutorul său, puteți porni rapid și în siguranță o mașină cu o baterie, fără a fi nevoie să solicitați ajutor de la alți participanți la trafic. Modulul compact oferă o capacitate impresionantă de 12.000 mAh.

  Are si functie de powerbank si lanterna +  cabluri accesorii pentru diversitate.

 • Incarcator automat baterii, Mastervolt Easy...
  • -3%
  Incarcator automat baterii, Mastervolt Easy Charge 10A, waterproof IP68
  723,62 lei -3% 746,00 lei

  Produsele sunt impermeabile si montare fixă - > sunt complet sigilate într-o carcasă necorozivă, umplută cu epoxidic și construită conform standardelor de impermeabilizare IP68, respectând cu ușurință reglementările globale precum CE, CSA, CEC și ABYC. Ieșirile sunt complet izolate și pot fi utilizate fie în serie, fie în paralel pentru o tensiune sau un curent mai mare, inclusiv ieșiri de 12 sau 24 V. Extrem de eficiente și simplu de utilizat, aceste încărcătoare sunt concepute pentru medii dificile și sunt complet testate la sare, șocuri și vibrații. În prezent, sunt disponibile modele de tip 6 A cu o singură bancă și 10 A cu două baterii.

  Greutate: 1.8 Kg

 • Panou solar pliabil Allpowers AP-SP-027-BLA 100W
  • -15%
  Panou solar pliabil Allpowers AP-SP-027-BLA 100W
  807,50 lei -15% 950,00 lei

  SpecificatiI:

  Producator Allpowers

  Model AP-SP-027-BLA

  Puterea de varf a panoului solar 100W

  Eficienta 21%

  Tensiune în circuit deschis (Voc) 22,4V

  Curent de scurtcircuit (IOC) 6.0A

  Tensiune maxima de alimentare (Vmp) 18V

  Curent maxim de alimentare (Imp) 5.4A

  Dimensiuni (pliat) 510 x 650 x 30 mm

  Dimensiuni (desfasurat) 1220 x 650 x 30 mm

  Greutate 3,6 kg

 • Baterie solara AGM, Offgridtec® AGM 75,6Ah 20HR...
  • -3%
  Baterie solara AGM, Offgridtec® AGM 75,6Ah 20HR 12V
  814,80 lei -3% 840,00 lei

  Bateriile solare Offgridtec AGM sunt proiectate în mod explicit pentru utilizarea în sistemele solare și hibride. Tehnologia AGM este net superioară bateriilor convenționale cu plumb-acid cu electrolit lichid și oferă multe avantaje.

 • Panou solar, slim design, 80 W,12 V,...
  • -3%
  Panou solar, slim design, 80 W,12 V, Monocrystalline, Renogy
  824,50 lei -3% 850,00 lei

  Panou solar Renogy 80 W 12 V monocristalin.

  Panou solar este elementul perfect pentru aplicații off-grid si off-road! De mare putere, dar compact în dimensiune, acest panou solar de 80W este un favorit pentru CV-uri, barci, rulote, și aplicații similare. Ideale pentru demararea unui nou proiect sau extinderea unuia existent, Panourile solare monocristaline Renogy 80W ofera o eficienta excelenta care nu va dezamagi.

  Dimensiuni: 36.2 x 19.6 x 1.38 inch

  Greutate: 5,39 kg

 • Panou solar pliabil EcoFlow 60W
  • Nou
  Panou solar pliabil EcoFlow 60W
  831,22 lei

  Cu o putere de intrare de 60W, acest panou solar de la EcoFlow poate furniza statiei de alimentare o cantitate semnificativa de energie cu o eficienta remarcabila. Panoul solar EcoFlow 60W utilizeaza conectorul universal MC4 si este compatibil cu statiile de alimentare portabile EcoFlow.

 • Jump Starter Crossio FLEXI
  • -10%
  Jump Starter Crossio FLEXI
  855,00 lei -10% 950,00 lei
  Garantie:  6 luni
  Producător:  CROSSIO
  Model:  GTS
  Tip baterie  Litiu-ion
  Vârf amplificator:  12V/2000A (curent teoretic de scurtcircuit)
  Putere terminala:  12V/1000A
  Ieșire DC:  96W Max (12-16.8V/8A)
  Port de ieșire USB-C:  PD 45W Max. (5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/2.25A)
  Port de intrare USB-C:  PD 30W Max. (5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A)
  Ieșire USB-A:  QC 18W Max. (5V/3A, 9V/2A)
  Încărcător wireless:  10W
  Greutate:  0,46 kg
  Dimensiuni:  168x83x28mm
  Temperatura de functionare:  -20°C pana la 60°C
  Temperatura de incarcare:  0°C pana la 40°C
  Timp de așteptare:  până la 9-12 luni
  Capacitatea recomandată a motorului la pornire:  motoare de până la 8 l de benzină și 7 l de motorină
 • Regulator de incarcare MPPT, cu modul Bluetooth...
  • -3%
  • Fara stoc
  Regulator de incarcare MPPT, cu modul Bluetooth BT-1 inclus, 20A, 30A, 40A
  862,26 lei -3% 888,93 lei

  REGULATOARE/CONTROLERE DE ÎNCĂRCARE MPPT

  Controlerele de încărcare Maxim Power Point Tracking (MPPT) sunt controlere avansate cu o eficiență minimă de 92% și dispun de protecții electronice și încărcare adaptivă. Aceste controlere de încărcare sunt cele mai potrivite pentru sisteme mai mari de 400W.

 • Panou solar fotovoltaic, pliabil, BigBlue, 80W, eficienta 22.5%, cabluri...
  910,00 lei

  Portabil și practic
  Încărcătorul solar BigBlue B406 vă poate însoți aproape oriunde. Designul său pliabil și mânerele practice facilitează transportul acestuia. Mai mult decât atât, suporturile speciale reglabile la 45° vă permit să poziționați încărcătorul la unghiul optim. Buzunarul fermoar oferă, de asemenea, spațiu pentru obiecte mici, de exemplu cabluri și conectori. Luați încărcătorul cu dumneavoastră la plajă sau într-o excursie de camping și utilizați energia solară disponibilă gratuit ori de câte ori aveți nevoie!

 • Panou Solar portabil AllPowers 100w
  • -15%
  Panou Solar portabil AllPowers 100w
  935,00 lei -15% 1.100,00 lei
  Brand Allpowers
  Model AP-SP-012-BLA
  Putere maxima 100W
  Interfata Output DC5525 and 2x USB
  USB port 5V 2.4A (max) x2
  DC port 18V 5A (max)
  Rata conversie energie solara 22-25%
  Dimensiune nepliat About 94x94x1cm
  Dimensiune dupa pliere About 32x19x8cm
  Greutate About 2.15kg
  Compatibilitate Baterii reîncărcabile de până la 12V, laptopuri de până la 18V, iPhone-uri, iPad-uri, camere digitale, MP3-uri și alte dispozitive digitale
  Culoare Negru
  Material PVC + PET
 • Baterie Solara, Offgridtec AGM 101Ah 20HR 12V
  • -3%
  Baterie Solara, Offgridtec AGM 101Ah 20HR 12V
  950,60 lei -3% 980,00 lei

  Bateriile solare Offgridtec AGM sunt proiectate în mod explicit pentru utilizarea în sistemele solare și hibride. Tehnologia AGM este net superioară bateriilor convenționale cu plumb-acid cu electrolit lichid.

  Avem toate modelele si gama completa. Va rog cereti o oferta de pret.

 • Mastervolt Battman Pro, Monitorizare Baterie
  • -3%
  Mastervolt Battman Pro, Monitorizare Baterie
  950,60 lei -3% 980,00 lei

  Monitor de baterie, 12/24 V DC cu afișaj mare, rezistent la stropire (IP65) și bară de alimentare. Afișează timpul rămas și stochează evenimentele speciale privind starea bateriei.

 • Panou fotovoltaic solar, BigBlue, 63W, eficienta 23.5%, cabluri baterie...
  1.011,50 lei

  Opteaza pentru solutii ecologice si economice. Panou fotovoltaic portabil BigBlue B405 63 W se distinge prin eficiență de până la 23,5% și vă permite să extrageți energie de la soare, astfel încât să puteți economisi energie electrică și să vă bucurați de facturi mai mici. Produsul este compatibil cu o gamă largă de dispozitive și asigură siguranța utilizării. De asemenea, are un design pliabil care îl face mult mai ușor de transportat.

 • Incarcator de baterii de bord DC-DC, 12V,...
  • -3%
  Incarcator de baterii de bord DC-DC, 12V, Renogy 20A, 40A, 60A
  1.015,78 lei -3% 1.047,20 lei

  Compatibil cu o multitudine de tipuri de baterii, încărcătorul de baterii DC-DC oferă încărcarea corectă pentru bateriile AGM, Flooded, Gel și Litiu.

  Puteri disponibile : 20A, 40A, 60A

 • Panou solar fotovoltaic, Allpowers, pliabil,...
  • -15%
  Panou solar fotovoltaic, Allpowers, pliabil, 140W, eficienta 22%
  1.028,50 lei -15% 1.210,00 lei

  Performanță ridicată
  Panoul solar are o eficiență foarte ridicată. Puterea de nivel de 140W și eficiența de până la 22%. Acest lucru înseamnă că panoul se distinge în mod semnificativ de alte produse disponibile pe piață, oferind o energie mai stabilă și mai liberă.

 • Panou solar compact, 100 W,175W, 12 Volt,...
  • -3%
  • Fara stoc
  Panou solar compact, 100 W,175W, 12 Volt, Monocrystalline, Renogy
  1.096,59 lei -3% 1.130,50 lei

 • Panou fotovoltaic solar, BigBlue, pliabil, 100W
  1.099,00 lei

  BigBlue B418 100 W panou fotovoltaic / încărcător solar

  Profitați de energia solară gratuită, disponibilă gratuit. Panoul fotovoltaic BigBlue B418 are o putere nominală de 100W și un nivel de eficiență de până la 22%. De asemenea, este compatibil pe scară largă - poate încărca majoritatea centralelor electrice de pe piață. Designul său pliabil îl face ușor de transportat, iar rezistența sa la apă IP65 vă permite să o utilizați în aproape orice condiții.

 • Generator combustibil benzina INGCO GE30005,...
  • Fara stoc
  Generator combustibil benzina INGCO GE30005, 2800W, 7KM, AVR
  1.150,00 lei

  Generator pe benzină INGCO GE30005

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, calculatorul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul are o capacitate de până la 15 l de combustibil.

 • Invertor de baterie,12V Pure Sine Wave, 1000w, 2000w, 3000w
  1.184,05 lei

  Invertoarele de baterii preiau curentul continuu care este stocat în banca bateriei și convertesc acea putere în curent alternativ utilizabil, care poate fi utilizată în același mod ca o priză într-o casă tradițională. Invertoarele noastre sunt dimensionate pentru manipularea încărcăturilor mici sau mari, sau ambele în același timp, și sunt suplimente foarte utile pentru RV-uri, bărci, camioane și case off-grid care se bazează pe băncile de baterii.

 • Panou fotovoltaic solar, BigBlue, pliabil, Model B408, Cabluri, 100W
  1.230,00 lei

  Compatibilitate largă

  Panoul fotovoltaic B408 este compatibil cu cele mai frecvent utilizate dispozitive. Este echipat cu porturi precum USB, USB cu încărcare rapidă, USB-C (45W) și DC (18V). De asemenea, include cablurile necesare și diverși conectori care vă permit să conectați încărcătorul la laptop, smartphone, centrală electrică sau baterie auto, printre altele.

 • Panou solar Goal Zero Nomad 50 Panou solar - 50...
  • -3%
  Panou solar Goal Zero Nomad 50 Panou solar - 50 Watt
  1.241,60 lei -3% 1.280,00 lei

  Robustul panou solar Nomad 50 vă permite să vă încărcați telefonul oriunde strălucește soarele.

  Designul versatil cu patru panouri monocristaline al Nomad 50 face ca acesta să fie ușor de desfășurat, poziționat ferm și depozitat rapid în spații înguste în timpul deplasării.

 • Panou Solar, CROSSIO, SolarPower 100W
  • -10%
  Panou Solar, CROSSIO, SolarPower 100W
  1.242,90 lei -10% 1.381,00 lei

  Panoul Solar Crossio SolarPower 100W este o sursă de alimentare nu numai pentru Powerbank-ul/Generatorul Crossio LifePower 600W, ci și pentru un smartphone, tabletă, DSLR, drona sau laptop datorită celor 3 ieșiri USB.

  Eficiență excelentă a panoului - Datorită celulelor SunPower și a încărcării directe, panoul atinge o putere de până la 95 W în condiții ideale de soare.

  Ușor și portabil - Panoul cântărește doar 4 kilograme si se desface rapid, prin pliere. Nu ocupă spatiu mare atunci când este stocat.

 • Incarcator portabil de baterii, 20A AC-to-DC...
  • -3%
  Incarcator portabil de baterii, 20A AC-to-DC LFP, Renogy
  1.251,30 lei -3% 1.290,00 lei

  ÎNCĂRCĂTOR PORTABIL DE BATERIE 20A AC-TO-DC LFP  

  Tensiune de intrare: 100-240 VAC ~ 50/60Hz

  A de intrare: 5A Max

  Tensiune de iesire: 14.6 VDC Amplificatoare de iesire: 20A

  Tensiune minima baterie: 8V Eficienta: 93%

 • Panou Flexibil de 100 W,12 Volt ,...
  • -3%
  Panou Flexibil de 100 W,12 Volt , Monocrystalline, Tehnologie ETFE
  1.269,73 lei -3% 1.309,00 lei

   Acest panou solar de 100W se poate flexa până la 248 de grade, minimizând problemele de montare și chiar pentru o suprafață curbată. În cazul în care panourile rigide sunt incomode pentru instalare, va recomandam acest panou. 

  Laminare ETFE avansată

  Bine laminat cu material ETFE, oferă o protecție subțire, dar durabilă. Folia ETFE anti-zgâriere și durabilă poate proteja celula pentru utilizare în aer liber. Transparența ridicată asigură o rată de conversie mai mare.

 • Panou solar, 200W, Renogy, 12 V, Tehnologie...
  • -3%
  Panou solar, 200W, Renogy, 12 V, Tehnologie Monocristalin
  1.280,40 lei -3% 1.320,00 lei

  Renogy 200 W/12 Volt cu tehnologie monocristalină. Construite durabil pentru uz exterior, aceste panouri sunt capabile să reziste la zăpadă grea și sarcini puternice ale vântului. Fie că intenționați să utilizați panoul solar pentru călătorii pe litoral la plajă sau cabina la munte, acest panou poate fi un început excelent sau un plus. 

  Garanție pentru producția de energie : 25 de ani: rată de eficiență de 5 ani/95%, rată de eficiență de 10 ani/90%, rată de eficiență de 25 de ani/80%

  Garanție de 5 ani pentru materiale și manoperă

  Accesorii 1 an garanție materială

  Certificare ISO.

 • Monitor IOT RENOGY ONE M1
  • -3%
  • Nou
  Monitor IOT RENOGY ONE M1
  1.299,80 lei -3% 1.340,00 lei

  - Monitorizare de la distanță  cu conectivitate Wi-Fi.

  - Panou inteligent all-in-one pentru monitorizare și control.

  - Mai multă vizibilitate a datelor pe ecran, aplicație și portal web.

  - Automatizați-vă rulota/cabina pentru economie de energie, securitate și confort.

  - Ușor de instalat, ușor de utilizat.

 • Deko Tools DKGG3215CE, Grup Electrogen pe Benzină 220V
  1.390,00 lei

  Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la o pană de curent bruscă. Cu setul de generator Deko Tools obțineți o sursă suplimentară de energie de urgență. Ceea ce distinge acest dispozitiv este puterea maximă ridicată de până la 3 kW și motorul OHV în 4 timpi. În plus, rezervorul său de combustibil are o capacitate de 15 l, iar consumul său în timpul funcționării este de numai 0,6l/1h. Acest lucru face ca dispozitivul să fie capabil să genereze energie electrică pentru o perioadă lungă de timp și va fi fiabil pe șantier sau ca sursă de energie de urgență.

 • EcoFlow RIVER 2 Portable Power Station, 256 Wh...
  • -150,00 lei
  EcoFlow RIVER 2 Portable Power Station, 256 Wh / 0-100% in 60m / 3,5 kg...
  1.450,00 lei 1.600,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow RIVER 2

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60 m, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER 2.

  Încărcare fără limite - Cu patru opțiuni de încărcare versatile, ne-am asigurat că puteți încărca RIVER 2 destul de mult oriunde v-ați afla. Încărcați folosind o priză de curent alternativ pentru încărcare ultra-rapidă de 1 oră, încărcați-vă din mers cu încărcarea mașinii și mergeți off-grid sau verde cu încărcare solară rapidă. RIVER 2 are o opțiune de încărcare complet nouă, USB-C. Conectați-vă și încărcați convenabil oriunde are o priză.

 • Valiza solara, Goal Zero Boulder 100 Solar...
  • -3%
  Valiza solara, Goal Zero Boulder 100 Solar Panel - 100 Watt
  1.455,00 lei -3% 1.500,00 lei

  Valiza Goal Zero Boulder 100 Solar Panel - 100 Watt

  Panoul solar Boulder 100 Briefcase Solar Panel este construit cu sticlă călită rezistentă și un cadru din aluminiu cu protecție suplimentară a colțurilor pentru instalare temporară sau permanentă. Compusă din două panouri solare Boulder 50 (100 wați în total) înlănțuite împreună și conectate printr-o balama.

 • Pachet Renogy, Panou solar Monocristalin...
  • -3%
  Pachet Renogy, Panou solar Monocristalin Pliabil 200W + Controler 20A+...
  1.542,30 lei -3% 1.590,00 lei

  Pachet Renogy, Panou solar Monocristalin Pliabil 200W + Controler + Cabluri Baterie

 • Sistem Solar pentru camping/rulote, Caravan100W...
  • -3%
  Sistem Solar pentru camping/rulote, Caravan100W 12V, Solar Sistem Premium-L
  1.542,30 lei -3% 1.590,00 lei

  Offgridtec 100w Premium-l 12v (mpn 4-01-002710) este setul solar perfect pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică în rulota sau caravana dvs. și nu lasă nimic de dorit. Instalarea durează mai puțin de două ore.

  Producția zilnică preconizată (din aprilie până în octombrie) este în medie de 400Wh/zi (max. 850 Wh în zilele însorite din Romania) Sistemul este potrivit pentru încărcarea bateriilor de tip agm, gel sau plumb-acid.

 • Centrala electrica Phoenix 200W 222WH, Renogy,...
  • -3%
  Centrala electrica Phoenix 200W 222WH, Renogy, 2.4kg, Fast Charge
  1.551,03 lei -3% 1.599,00 lei

  PHOENIX 200 este o centrala portabila de stocare a energiei cu o greutate de doar 2,4 kg si cu o capacitate de 222 Wh. Cu viteze de încărcare de top în industrie, generatorul solar poate fi încărcat la 80% în 1.5 ore, prin AC și USB-C simultan la putere maximă. Acesta poate fi încărcat în 4 moduri: AC, USB-C, Solar și Auto. Diferitele opțiuni de încărcare sunt potrivite pentru diferite scenarii de utilizare, cum ar fi acasă, mașină și în aer liber.

 • Generator pe benzina, de la INGCO, 2.8kw, 15...
  • Fara stoc
  Generator pe benzina, de la INGCO, 2.8kw, 15 litrii combustibil, 69 dB
  1.570,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE350005.

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 l de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 9 ore.

 • Panou solar super flexibil, 175W, 12V, Renogy
  • -3%
  Panou solar super flexibil, 175W, 12V, Renogy
  1.584,93 lei -3% 1.633,95 lei

  SPECIFICATII  

  Putere maxima la STC: 175W Eficienta modulului: 17.3%

  Tensiune optimă de funcționare (Vmp): tensiune open-circuit de 19.5V (Voc): 23.9V

  Curent optim de funcționare (Imp): 8.89A Curent de scurtcircuit (ISC): 9.50 A

  Temperatura de funcționare: -40 ° F până la 185 ° F (-40 ° C la + 85 ° C) Evaluare maximă a siguranței seriei: 15A

  Tensiune maxima sistem: 600V DC (UL) Certificari: CE, ISO

  Greutate: 6.2 lbs (2.8 kg) Dimensiuni: 59.2 x 26.5 x 0.08 in (1504 x 673 x 2 mm)

  Garanție material și manoperă: 5 ani

  Garanție de performanță: 5 ani 95% garanție de ieșire 10 an 90% garanție de ieșire 25 an 80% garanție de ieșire

 • Romoss RS300 Thunder Series Stație de...
  • Fara stoc
  Romoss RS300 Thunder Series Stație de alimentare portabilă, 300W, 231Wh
  1.610,00 lei

  Romoss RS300 Thunder Series Stație de alimentare portabilă, 300W, 231Wh

  Nu renunțați la utilizarea echipamentelor de care aveți nevoie, chiar și în timpul întreruperilor de curent. Stația de alimentare portabilă Romoss RS300 Thunder Series se remarcă printr-o capacitate de 231 Wh și o tehnologie de acționare Power Boost cu o putere de până la 300 W. Carcasa dispozitivului este realizată din materiale durabile și rezistente la foc, precum PC și ABS. În plus, dispozitivul este echipat cu mai multe porturi, care acceptă protocoale PD, astfel încât va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs.

 • Mastervolt DC 500 Distribuitor
  • -3%
  Mastervolt DC 500 Distribuitor
  1.649,00 lei -3% 1.700,00 lei

  Avem mai multe modele si toata gama Mastervolt. Cere oferta de pret.

  Mastervolt DC Distribution 500 este un dispozitiv de conectare care permite conectarea sigură a până la 4 consumatori diferiți. Siguranțele interne sunt supravegheate și - starea lor poate fi rechemata prin intermediul platformei de comunicare MasterBus.

 • Distribuitor DC 500
  • -3%
  Distribuitor DC 500
  1.649,00 lei -3% 1.700,00 lei

  Mastervolt DC Distribution 500 este un dispozitiv de conectare care permite conectarea sigură a până la 4 consumatori diferiți. Siguranțele interne sunt supravegheate și - starea lor poate fi rechemata prin intermediul platformei de comunicare MasterBus.

  Avem toata gama MASTERVOLT. Cere oferta!

  DC Distribution 500 este cel mai mic model de distribuție disponibil. Acesta conectează până la patru dispozitive de curent continuu la grupurile de curent continuu, cum ar fi un încărcător de baterii, un invertor, alternatoare și panouri solare. Cu ajutorul cablului plug & play inclus, acesta poate fi conectat cu ușurință la rețeaua MasterBus.

 • Panou solar, EcoFlow 110W Solar Panel, pliabil
  1.695,00 lei

  Panou solar EcoFlow 110W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 110W. Alcătuit din 24 de celule de siliciu monocristalin premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA/RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala noastră portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil

 • Panou solar EcoFlow 160W, pentru Ecoflow DELTA...
  • -290,00 lei
  Panou solar EcoFlow 160W, pentru Ecoflow DELTA & RIVER
  1.705,00 lei 1.995,00 lei

  Panou solar EcoFlow 160W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 160W. Alcătuit din 32 de celule de siliciu monocristaline premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA sau RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala ECOFLOW portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil

 • Panou solar Goal Zero Nomad 100 - 100 Watt,...
  • -3%
  Panou solar Goal Zero Nomad 100 - 100 Watt, Overlanding
  1.746,00 lei -3% 1.800,00 lei

  Cel mai robust și mai mare panou solar Nomad 100 de la Goal Zero este conceput special pentru taberele de bază și OVERLANDING.

 • Panou solar pliabil/ portabil Big Blue 200w|...
  • -250,00 lei
  Panou solar pliabil/ portabil Big Blue 200w| Steelway.ro
  1.749,17 lei 1.999,17 lei

  Panou fotovoltaic / incarcator solar BigBlue B446
  Optați pentru soluții ecologice, economisiți energie electrică și plătiți facturi mai mici. Panoul fotovoltaic BigBlue B446 vă permite să utilizați energia solară disponibilă gratuit. Eficiența sa este de peste 20%, iar puterea sa ajunge până la 200W. Mai mult, designul pliabil al produsului îl face mult mai ușor de transportat.

 • Panou Solar Bifacial 115 Watt 12 Volt...
  • -3%
  • Nou
  Panou Solar Bifacial 115 Watt 12 Volt Monocrystalline Solar Panel
  1.775,10 lei -3% 1.830,00 lei

   Cu capacitatea de a capta lumina soarelui din ambele părți, acest panou poate furniza cu până la 30% mai multă energie în comparație cu panourile solare tradiționale.

  Cu designul său inovator care încorporează tehnologiile PERC, celule pe jumătate tăiate, diode de bypass și 10 bare de autobuz, acest panou poate maximiza producția de energie chiar și atunci când este parțial umbrit și protejează celulele solare de supraîncălzire.

 • Microinvertor EcoFlow 800W pentru sistem solar...
  • Nou
  Microinvertor EcoFlow 800W pentru sistem solar de balcon, IP67, MPPT, WiFi
  1.781,55 lei

  Microinvertorul EcoFlow PowerStream este conceput pentru conectarea la retea si compatibil cu toate statiile de alimentare portabile marca EcoFlow. Montajul este simplu si rapid. Cablul invertorului se conecteaza la statia de alimentare portabila, iar un alt cablu se conecteaza la priza de 220V de la retea disponibila.

 • Powerbank Anker 521 PowerHouse 256Wh | 200W,...
  • -3%
  Powerbank Anker 521 PowerHouse 256Wh | 200W, LifePo4, FastCharge
  1.784,80 lei -3% 1.840,00 lei

  Anker 521 PowerHouse - 256Wh | 200W

  Centrală electrică portabilă, cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker proprietară de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 521 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Garanție completă a dispozitivului de 5 ani: În loc de media de 2 ani, anker 521 Portable Power Station este proiectată să alimenteze în mod fiabil dispozitivele în fiecare zi timp de 10 ani. În plus, oferă o garanție superioară de 5 ani pentru întregul dispozitiv, pentru o experiență garantată, fără griji.

 • Panou solar pliabil, Anker 625 Solarpanel 100W...
  • -3%
  Panou solar pliabil, Anker 625 Solarpanel 100W (pentru Anker 521| 535| 757)
  1.789,65 lei -3% 1.845,00 lei

  Anker 625 (panou solar de 100W pentru Anker 521, 535, 757)

  Eficiență ridicată a conversiei: Panoul solar transformă până la 23% din lumina soarelui în energie solară, încărcând generatoarele solare chiar și în zilele înnorate.

  Aliniere inteligentă a luminii solare: Echipată cu tehnologia proprietară Suncast de la Anker, reglați panoul solar în mod corespunzător pentru a capta lumina directă a soarelui pentru o încărcare maximă.

 • Generator pe benzina, INGCO, 3500W, 96 dB, 15 litrii
  1.796,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE35006

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 litri de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 10 ore. 

 • Panou solar pliabil BLUETTI PV120 120W
  1.850,00 lei
  • Panou solar pliabil pentru deplasare
  • Celule solare monocristaline cu o eficiență de conversie de până la 23.4%
  • Pliere convenabilă înseamnă o instalare ușoară
  • Dimensiuni (L x L x H) 1652 x 533 x 23 mm, 533 x 470 x 47 mm (pliat)
  • Temperatura -10°C până la 65°C
  • Curent nominal Impp (A) 6.10 A
  • Conexiuni MC4
  • Tensiune nominală Umpp (V) 19.60 V
 • Mastervolt ChargeMaster 12/25-3 12V 25A -...
  • -3%
  Mastervolt ChargeMaster 12/25-3 12V 25A - încărcător pentru 3 baterii
  1.891,50 lei -3% 1.950,00 lei

  Putere pe care vă puteți baza

  Tehnologie de încărcare în 3 pași+ pentru o încărcare rapidă și completă. 

  Încărcare sigură și completă datorită caracteristicilor de siguranță standard.

  Funcția de memorie previne supraîncărcarea în cazul unei surse de alimentare instabilă. 

  Panou de control clar.

  Ușor de instalat.

  Funcționalitate de sistem încorporată (MasterBus) în combinație cu alte produse Mastervolt.

 • Panou solar portabil si pliabil de 100w, 12v,...
  • -3%
  Panou solar portabil si pliabil de 100w, 12v, MonocrystallineRenogy
  1.920,60 lei -3% 1.980,00 lei

  Acest panou solar portabil este perfect pentru călătorul aventuros, oferind atât confort, cât și fiabilitate atunci când se aventurează în afara orasului. Valiza solară Renogy 100W vine cu două panouri solare monocristaline de 50W, un set de fire cu conectori solari și o carcasă moale de protecție pentru portabilitate sigură. Împreună cu standul reglabil din aluminiu, această valiză solară de 100W va schimba modul în care lumea privește puterea portabilă.

 • Centrala electrica Zendure Superbase 600M,...
  • -10%
  Centrala electrica Zendure Superbase 600M, Capacitate 600Wh, doar 6.4 kg
  2.025,00 lei -10% 2.250,00 lei

  [Capacitate mare într-un pachet mic] - Cu o capacitate mare de 607Wh și o ieșire de curent alternativ de 1000W, puteți alimenta cu ușurință aparatele de uz casnic în timp ce încărcați telefoanele mobile. Sursa de alimentare portabilă este potrivită pentru o varietate de situații, cum ar fi în timpul unei pene de curent, atunci când călătoriți cu o dubă sau când mergeți cu cortul.

  [Design rezistent la praf] - Construcția externă a stației de baterii este realizată din aliaj de aluminiu durabil. Designul fără ventilator și fără orificii de aerisire asigură că praful și murdăria nu pătrund în mecanismul intern, făcându-l perfect potrivit pentru utilizarea în aer liber.

 • Panou solar pliabil, portabil si eficient,...
  • -10%
  Panou solar pliabil, portabil si eficient, Zendure 200W
  2.160,00 lei -10% 2.400,00 lei

  [Rată ridicată de conversie și eficiență] - Panoul nostru solar adoptă o tehnologie avansată pentru a absorbi cât mai multă lumină solară posibil. Celulele solare monocristaline de ultimă generație maximizează eficiența conversiei și funcționează cu până la 22,5% mai bine decât panourile solare policristaline cu o valoare similară în condiții de lumină scăzută.

  [Putere nominală de 200W] - Acesta este un panou solar din siliciu monocristalin de 200 de wați care, împreună cu Centrala SuperBase Pro, este proiectat pentru a produce puterea maximă chiar și în condiții de lumină scăzută.

 • Boiler/Cazan Fothermo pentru panouri solare,...
  • -3%
  Boiler/Cazan Fothermo pentru panouri solare, pentru camping/rulota,...
  2.177,65 lei -3% 2.245,00 lei

  Cu boilerul de apă pentru rulote de 10L de la Fothermo (mpn 1004-cpvb-10) puteți genera apă caldă cu ajutorul energiei solare durabile și rentabile. Conectarea panourilor solare durează doar câteva secunde și vă oferă o alimentare fiabilă cu apă caldă. Cu ajutorul setului de montare este posibilă o aplicare verticală, dar și orizontală.

 • Mastervolt ChargeMaster 12/35-3 12V 35A -...
  • -3%
  Mastervolt ChargeMaster 12/35-3 12V 35A - incarcator pentru 3 baterii...
  2.308,60 lei -3% 2.380,00 lei

  Putere pe care vă puteți baza

  Tehnologie de încărcare în 3 pași+ pentru o încărcare rapidă și completă. 

  Încărcare sigură și completă datorită caracteristicilor de siguranță standard.

  Funcția de memorie previne supraîncărcarea în cazul unei surse de alimentare instabilă. 

  Panou de control clar.

  Ușor de instalat.

  Funcționalitate de sistem încorporată (MasterBus) în combinație cu alte produse Mastervolt.

 • Kit valiză solară 200W, controler de încărcare...
  • -3%
  • Fara stoc
  Kit valiză solară 200W, controler de încărcare Voyager 20A, conectori
  2.328,00 lei -3% 2.400,00 lei

  Kitul contine:

  1 x valiză solară 200W

  1 x controler de încărcare Voyager 20A

  1 x conectori

 • Dispozitiv de masurare Mastervolt Multifunctional
  • -3%
  Dispozitiv de masurare Mastervolt Multifunctional
  2.337,70 lei -3% 2.410,00 lei

  Analizatorul de putere de curent alternativ este un dispozitiv de măsurare multifuncțional care poate vizualiza curentul și tensiunea de curent alternativ, frecvența, Cos Phi și puterea sistemului. În plus, acesta dispune de "controlul invertorului" și de un "contact liber de potențial" programabil gratuit.

 • Panoul solar monocristalin portabil de 200W...
  • -15%
  Panoul solar monocristalin portabil de 200W ALLPOWERS , rezistent la apa
  2.371,50 lei -15% 2.790,00 lei

  Panoul solar monocristalin portabil de 200W ALLPOWERS este fabricat prin tehnologie laminată avansată cu material ETFE durabil, care este mai rezistent la zgârieturi pe suprafață. Utilizarea materialului ETFE face ca panoul să fie o alegere populară pentru rulote, camping, drumeții, pescuit, excursii rutiere și alte aventuri în aer liber.

  Datorită protecției IP67, este rezistent la jeturi de apă de înaltă presiune din orice direcție. Panoul utilizează celule solare monocristaline care ating o eficiență de 24%.

 • Powerbank, Newell Power station Pearl AC 283 Wh PD 60 W
  2.399,00 lei

  Powerbank-ul Newell Pearl este o centrală modernă care oferă o capacitate de 283 Wh (14,76 V). Dispune de o priză tradițională de curent alternativ, un port USB-C cu PD, 2 porturi USB tradiționale cu QC 3.0 și o priză de tensiune DC.

  Suportul pentru tehnologia Power Delivery și Quick Charge asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor. Cu un mic panou LED, stația poate fi, de asemenea, utilizată ca sursă de lumină portabilă. Producătorul nu a uitat de protecția împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supraîncărcării. Newell Pearl D300 este o alegere ideală pentru persoanele care călătoresc frecvent, se bucură de relaxare în natură sau caută o sursă suplimentară de energie pentru Autorulote, Overlanding, Camping, Fotografi, Videografi si multe altele.

 • Ecoflow 220W Bifacial Portabil, 220W si o fata...
  • -560,00 lei
  Ecoflow 220W Bifacial Portabil, 220W si o fata 150W / with carry case /...
  2.435,00 lei 2.995,00 lei

  Panoul solar portabil bifacial de 220W de la EcoFlow este format din două într-unul singur. Cu o latură primară de 220W și o latură de 155W pe spate pentru lumină ambientală, puteți capta cu până la 25% mai multă energie solară și vă puteți încărca centrala portabilă și mai repede. 

 • Generator pe benzină INGCO GE55003 5500W, AVR
  2.500,00 lei

  Generator pe benzină INGCO GE55003 5500W, AVR

  Fiți pregătiți pentru situații neprevăzute și asigurați-vă echipamentul cu o sursă de alimentare de urgență. Grupul electrogenerator INGCO GE55003 este o unitate de generare a energiei electrice monofazată care se remarcă printr-o putere maximă de 5,5kW și este echipat cu un motor OHV în patru timpi. Rezervorul său de combustibil are o capacitate de 25l, iar durata de funcționare continuă ajunge până la 9 ore.

 • Geanta Goal Zero Boulder 200 Solar Panel...
  • -3%
  Geanta Goal Zero Boulder 200 Solar Panel Briefcase - 200 Watt
  2.517,15 lei -3% 2.595,00 lei

  Geanta Goal Zero Boulder 200 Solar Panel Briefcase - 200 Watt

 • Crossio LifePower 600W, Generatia 1, Lifepo4,...
  • -10%
  Crossio LifePower 600W, Generatia 1, Lifepo4, Generator electric
  2.520,00 lei -10% 2.800,00 lei
  • Capacitate de 600 W - Energie de încredere oriunde  - călătorind cu mașina sau cu rulota, petrecând un weekend la cabană, petrecere în grădină, lucrând departe de birou, pentru RV-uri, pentru aparatele de oxigen si multe altele. Lifepo4
  • 5 iesiri  - priza de 230V, incarcator auto de 12V, doua porturi USB-A QuickCharge si un USB-C cu pana la 60W. 
  • Reincarcare in 3,5 ore - Alege din 5 moduri de reincarcare a statiei. De la priza clasică, la bricheta de la mașină, până la panoul solar.  Combinați încărcarea plug-in cu USB-C pentru a reîncărca 80% în mai puțin de 4 ore. Compatibil cu Jackery 100W Solar Saga (Panou solar)
  • Ușor de utilizat - Trebuie doar să conectați dispozitivul și atât. Puteți vedea totul pe un ecran clar. 
  • Greutate: Doar 6 KG. Fara zgomot sau miros la incarcare. 
 • Statie electrica, Power Station Newell Argus 600
  2.550,00 lei

  Centrala Newell Argus 600 este o centrala moderna, cu o capacitate de 461 Wh, care va veni la indemana oriunde.

  Călătorești des? Îți petreci noaptea în campinguri? Doriți să vă asigurați că nu veți rămâne fără curent electric în situații de urgență?

  Această bancă de putere portabilă va fi alegerea perfectă! Stația dispune de o priză tradițională de curent alternativ, o priză de brichetă auto, 2 prize de tensiune DC, 2 porturi USB-A și un port USB-C de 100 W, susținut de tehnologia Power Delivery.

  Un avantaj suplimentar al centralei Newell Argus 600 este panoul LED încorporat, pe care îl veți folosi ca sursă de lumină. Datorită capacității stației de a se conecta la 2 surse de alimentare, dispozitivul poate dura până la 3-4 ore pentru a se încărca complet.

 • Romoss RS500 Thunder Series Thunder Power...
  • Fara stoc
  Romoss RS500 Thunder Series Thunder Power Station portabilă, 500W, 400Wh
  2.600,00 lei

  Romoss RS500 Thunder Series Thunder Power Station portabilă, 500W, 400Wh

  Nu renunțați la utilizarea echipamentelor de care aveți nevoie, chiar și în timpul întreruperilor de curent. Stația de alimentare portabilă Romoss RS500 Thunder Series are o capacitate de 400 Wh și tehnologie de acționare Power Boost cu o putere de până la 500 de wați. Carcasa dispozitivului este fabricată din materiale durabile și rezistente la foc, precum PC și ABS. Dispozitivul suportă încărcarea rapidă PD 60W și oferă o lumină prietenoasă cu ochii, reglabilă la 90°. În plus, este echipat cu mai multe porturi, astfel încât va fi compatibil cu majoritatea dispozitivelor dvs.

 • Airmec Speroni LC2500DC generator 2.2kW/2.0 kW
  2.650,00 lei

  Descriere

  Generator LC2500DC cu motor pe benzină

  -Motor: Loncin, cu un cilindru, 4 timpi, răcit cu aer, OHV

  -Volum: 196cc

  -Capacitate rezervor de combustibil: 15l

  -Capacitate rezervor de ulei: 0,6l

 • Crossio Lifepower 600W, Generatia a2a,...
  • -10%
  Crossio Lifepower 600W, Generatia a2a, Tehnologie UPS si LifePo4,...
  2.688,30 lei -10% 2.987,00 lei

  Capacitate de 537,6 Wh - O doză mare de energie fiabilă, indiferent de ceea ce faceți - călătoriți cu mașina sau rulota, petreceți un weekend la cabană, organizați o petrecere în grădină, lucrați pe câmp sau pur și simplu cade curentul.

  8 ieșiri puternice - Priză de 230V, încărcător auto de 12V, două porturi USB-A QuickCharge, două porturi USB-C cu 60W și 100W și două DC 5521.

  Tehnologie UPS - Stația este echipată cu funcția de alimentare neîntreruptă (UPS). Este nevoie de doar 10 ms pentru a comuta alimentarea cu energie electrică, astfel încât dispozitivele dvs. importante nici măcar nu vor observa o pană de curent.

  Reîncărcare în 1,6 ore - Puteți reîncărca stația în patru moduri diferite. De la o priză de curent tradițională, de la mașina, de la un panou solar sau USB-C. 

  Garantie 3 ani.

 • Panou Solar Bifacial 220 Watt 12 Volt...
  • -3%
  • Nou
  Panou Solar Bifacial 220 Watt 12 Volt Monocrystalline Solar Panel
  2.711,15 lei -3% 2.795,00 lei

   Cu capacitatea de a capta lumina soarelui din ambele părți, acest panou poate furniza cu până la 30% mai multă energie în comparație cu panourile solare tradiționale.

  Cu designul său inovator care încorporează tehnologiile PERC, celule pe jumătate tăiate, diode de bypass și 10 bare de autobuz, acest panou poate maximiza producția de energie chiar și atunci când este parțial umbrit și protejează celulele solare de supraîncălzire.

 • Panou solar pliabil, Anker 531 200W Solarpanel...
  • -3%
  Panou solar pliabil, Anker 531 200W Solarpanel (pentru Anker767)
  2.711,15 lei -3% 2.795,00 lei

  Anker 531 (panou solar de 200W pentru Anker767)

  Ajustări ale unghiului în 3 moduri: reglați fără probleme panoul solar 531 la 40°, 50° sau 60° prin intermediul kickstand-ului reglabil pentru o energie solară optimă.

  IP67 Rezistent la apă: Protecția impermeabilă IP67 a panoului solar îi permite să reziste chiar și la cele mai dure condiții meteorologice și la stilul tău de viață aventuros.

  Eficiență de conversie a energiei de 1,5 ori mai mare: Celulele solare monocristaline și o suprafață puternică de captare a luminii solare oferă o rată de eficiență a conversiei de până la 23%.

  Portabilitate superioară: Proiectat pentru a fi adus în aventuri, panoul solar pliabil este compact, astfel încât să puteți avea putere continuă pentru a vă încărca dispozitivele rapid din mers.

 • Kit Solar Gridtec Premium XL-300W 12V Motorhome...
  • -3%
  Kit Solar Gridtec Premium XL-300W 12V Motorhome Solar System
  2.890,60 lei -3% 2.980,00 lei

  Offgridtec 300W Premium-L 12V (MPN 4-01-010960) este setul solar perfect pentru alimentarea autosuficientă cu energie electrică în rulota sau caravana dvs. și nu lasă nimic de dorit. Instalarea durează mai puțin de două ore - mâinile exersate sunt mult mai rapide încă. Producția zilnică preconizată (din aprilie până în octombrie) este în medie de 1200Wh/zi (max. 2400 Wh în zilele însorite din Romania). Sistemul este ideal pentru încărcarea bateriilor AGM, GEL sau plumb-acid de 12 V.

 • Controler Solar, Regulator Mastervolt SCM 60...
  • -3%
  Controler Solar, Regulator Mastervolt SCM 60 MPPT-MB 60A 12V 24V 48V...
  2.890,60 lei -3% 2.980,00 lei

  SCM60 MPPT-MB este cel mai mare regulator de încărcare solară MPPT de la Mastervolt. Cu 600 până la 3600 Wp în panouri solare, conexiuni pentru bănci de baterii de 12, 24 și 48 de volți și o conexiune MasterBus integrată, acest Solar ChargeMaster este perfect pentru sistemele mari și mijlocii.

  Regulator de încărcare MPPT pentru toate panourile solare Pe lângă panourile tradiționale cu 36 și 72 de celule, SCM60 MPPT-MB este, de asemenea, ideal pentru panourile ieftine cu 60 de celule. O tensiune maximă de intrare de 145 V face posibilă conectarea mai multor panouri în serie, reducând semnificativ lungimea necesară a cablului, timpul de instalare și pierderile de energie.

 • Panou solar portabil camping Renogy E.FLEX 220...
  • -3%
  • Nou
  Panou solar portabil camping Renogy E.FLEX 220 Portable Solar Panel
  2.908,06 lei -3% 2.998,00 lei

  Vedeți cum se desfășoară următoarea dvs. aventură cu panourile solare portabile Renogy E.FLEX 220W. Mânerele ergonomice fac ca aceste panouri pliabile să fie ușor de luat cu dvs. atunci când sunteți în mișcare! Sunt alimentate cu celule solare monocristaline PERC care sporesc eficiența conversiei la 22%. Panourile solare E.FLEX 220W sunt super durabile și rezistente la zgârieturi cu folie ETFE și protecții robuste pentru colțuri - durează de 3 ori mai mult decât panourile fabricate cu PET. Cu un grad de impermeabilitate IP67 și protecții robuste la colțuri, panoul solar E.FLEX poate furniza multă energie fiabilă în cele mai solicitante condiții meteorologice. 

  Este posibil să fie necesari conectori solari și controlere de încărcare. Se vând separat.

 • Panou Flexibil Renogy 150Watt CIGS Flexible...
  • -3%
  • Nou
  Panou Flexibil Renogy 150Watt CIGS Flexible Solar Panel
  2.909,03 lei -3% 2.999,00 lei

  Durabilitate de neegalat împotriva uraganelor și a grindinei.

  Oferă un randament energetic excepțional în condiții de umbrire parțială.

  Integrare perfectă cu diverse forme și tipuri de acoperișuri.

  Acesta este panoul : Panou Flexibil Renogy 150Watt CIGS Flexible Solar Panel

  Steelway.ro, distribuitor autorizat RENOGY in Romania!

 • EcoFlow RIVER 2 Max Portable Power Station, 512...
  • -185,00 lei
  EcoFlow RIVER 2 Max Portable Power Station, 512 Wh / 0-100% in 60m / 6...
  2.915,00 lei 3.100,00 lei

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60min, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER Max.

  Sigur și fiabil pentru 10 ani de utilizare - Cu peste 3000 + baterie 100% cicluri, puteți utiliza RIVER 2 Max aproape în fiecare zi timp de aproape zece ani. Chimia bateriilor LFP nu oferă doar o durată lungă de viață. Este mai fiabil, mai eficient și mai sigur chiar și la temperaturi ridicate.

 • Statie electrica UGREEN PowerRoam GS600 600W...
  • Nou
  Statie electrica UGREEN PowerRoam GS600 600W Portable Powerstation...
  2.969,00 lei

  Statie electrica UGREEN PowerRoam GS600 600W Portable Powerstation (680Wh) (765109)

  680WH | 600W / 0-80% în 50 min / 2x USB-C, 2x USB-A / 5x ieșire AC

  Generator solar 680Wh

  Încărcare rapidă de 1.5h

  Baterie LiFePO4

 • Ceas Garmin fenix 6 Sapphire GPS Smartwatch -...
  • -3%
  Ceas Garmin fenix 6 Sapphire GPS Smartwatch - negru/gri carbon DLC
  3.055,50 lei -3% 3.150,00 lei

  Ceas Garmin fenix 6 Sapphire GPS Smartwatch - negru carbon DLC

 • Centrala Zendure Superbase 1000M, 1016Wh,...
  • -10%
  Centrala Zendure Superbase 1000M, 1016Wh, foarte silentios
  3.150,00 lei -10% 3.500,00 lei

  [Capacitate mare într-un pachet mic] - Cu o capacitate mare de 1016 Wh și o ieșire de curent alternativ de 1000 W, puteți alimenta cu ușurință aparatele de uz casnic și încărca telefoanele mobile în același timp. Sursa de alimentare portabilă este potrivită pentru o varietate de situații, cum ar fi întreruperile de curent, călătoriile cu duba sau campingul.

 • Anker 535 PowerHouse 512Wh/500W
  • -3%
  Anker 535 PowerHouse 512Wh/500W
  3.191,30 lei -3% 3.290,00 lei

  Anker 535 PowerHouse 512Wh/500W

  Centrală electrică portabilă de lungă durată cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 535 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Port USB-C suplimentar: Reîncărcați la 80% în mai puțin de 2,5 ore prin adaptorul din cutie și un port USB-C. Este timpul să scăpăm de adaptoarele voluminoase, deoarece încărcarea laptopului la viteze rapide necesită doar un singur cablu.

 • Panou Solar, Goal Zero Nomad 200 Solar Panel -...
  • -3%
  Panou Solar, Goal Zero Nomad 200 Solar Panel - 200 W
  3.196,15 lei -3% 3.295,00 lei

  Panou Solar, Goal Zero Nomad 200 Solar Panel - 200 W

  Nomad 200 se pliază la un sfert din dimensiunea sa, fiind ideal pentru situațiile în care nevoile de energie sunt mari și spațiul este limitat.

 • Mastervolt Mass Sine 24/800 Sine Wave Inverter...
  • -3%
  Mastervolt Mass Sine 24/800 Sine Wave Inverter 24V 230V 800W
  3.540,50 lei -3% 3.650,00 lei

  Avem toata gama de INVERTOARE de la MASTERVOLT: De la 300W pana la 40KW : AC MASTER, MASS SINE si MASS SINE ULTRA (CERE OFERTA DE PRET!)

  Invertorul sinusoidal Mastervolt poate oferi o capacitate de vârf de până la 200 % pentru echipamentele care necesită o putere suplimentară în timpul pornirii.

 • Generator Crossio LifePower 1000W, LiFePO4,...
  • -10%
  Generator Crossio LifePower 1000W, LiFePO4, UPS, 3 Ani Garantie
  3.645,00 lei -10% 4.050,00 lei

  ● Garanție de 3 ani

  ● Funcția UPS (comutare în 10 ms)

  ● Baterie LiFePO4 (calitate pentru vehicule electrice)

  ● Încărcare la 80% în doar 1,6 ore

  ● Modul Boost-Up - permanent până la 1960 W

  ● Mâner retractabil pentru o depozitare mai ușoară

  ● Încărcare rapidă prin USB-C și USB-A

  ● Afișaj mare și clar

  ● Lanternă puternică cu 3 niveluri de iluminare

 • Generator ALLPOWERS S700, 606Wh, 5.3 Kg, 700W,...
  • -15%
  Generator ALLPOWERS S700, 606Wh, 5.3 Kg, 700W, App.
  3.740,00 lei -15% 4.400,00 lei

  ALLPOWERS S700 este o centrala cu baterie (powerbank, generator) cu o capacitate de 606 Wh si o greutate redusa de 5,3 kg. Cu o putere nominală de 700W, stația este gata să alimenteze multe aparate, cum ar fi mini-răcitoare, ventilatoare, proiectoare, lămpi, răcitoare auto sau televizoare. Pentru utilizare pe timp de noapte, centrala are și două lanterne. Poate fi încărcat complet în 4,5 ore sau de la panoul solar în 7 ore.

  **Alimentează până la 9 dispozitive simultan**

  Puteți utiliza următoarele ieșiri pentru a alimenta dispozitivele:

  - 2x AC 230V 700W cu sinusoid pur (sarcină maximă 1,400W)

  - 3 porturi USB-A 5V3A (max.)

  - Port 1x USB-C PD 100W 5V-20V, 3A-5A

  - 1x priza auto 50W max, 12-13.6V/10A (max.)

  - 2 porturi DC 12V/5A (max.)

 • Valiza solara, Goal Zero Ranger 300 Briefcase...
  • -3%
  Valiza solara, Goal Zero Ranger 300 Briefcase Solar Panel - 300 Watt
  3.846,05 lei -3% 3.965,00 lei

  Cu noul panou solar ușor și rezistent, puteți obține mai multă energie de la soare fără a sacrifica mobilitatea pentru a călători cu ușurință dintr-un loc în altul. Ranger 300 Briefcase se potrivește perfect cu Yeti 1000X și cu modelele mai mari pentru a oferi energie puternică.

 • Garmin fenix 7X Sapphire Sapphire Solar GPS...
  • -3%
  Garmin fenix 7X Sapphire Sapphire Solar GPS Smartwatch - negru - DLC...
  3.879,03 lei -3% 3.999,00 lei

  Garmin fenix 7X Sapphire Sapphire Solar GPS Smartwatch - negru - DLC Titanium, ideal pentru OVERLANDING.

  Înfruntați orice provocare sportivă sau în aer liber cu ceasul robust fēnix 7 Sapphire solar GPS multisport. Lentila de încărcare solară Power Sapphire™ rezistentă la zgârieturi exploatează energia soarelui pentru a prelungi durata de viață a bateriei pentru funcțiile avansate de antrenament și aplicațiile sportive, plus senzori pentru monitorizarea sănătății și multe altele.

 • BLUETTI EB55EU 537Wh LiFePO4, 700W, 2500 cicluri, incarcare rapida
  3.890,00 lei

  Versiunea Bluetti EB55 EU este cea mai ușoară centrală electrică din gama noastră, cu o baterie LiFePO537 de 4 Wh și o putere de ieșire de 700W. Bateria LiFePO4 are o durată lungă de viață, unde vă puteți asuma o medie de 2500 de cicluri. După 2500 de cicluri de încărcare, capacitatea va fi în continuare, în medie, de 80%. Datorită tehnologiei LiFePO4, EB55 nu necesită întreținere activă pentru a-și prelungi durata de viață. Auto-descărcarea scăzută (<3% pe lună) vă asigură că puteți păstra o perioada lunga de time.

  Cu o capacitate a bateriei de 537 Wh și o putere de ieșire de până la 700 W (sarcină maximă de 1400 W), diverse dispozitive pot fi alimentate cu energie. Gândiți-vă la smartphone-uri, tablete, laptopuri, drone, iluminat, televizoare, echipamente medicale și frigidere mici.

 • EcoFlow RIVER 2 Pro Portable Power Station, 768...
  • -100,00 lei
  EcoFlow RIVER 2 Pro Portable Power Station, 768 Wh / 0-100% in 70 min /...
  3.895,00 lei 3.995,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow RIVER 2 Pro

  Încărcați 0-100% în doar 70 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 70min, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 70 de minute. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și de 27% mai rapid decât RIVER Pro.

  Sigur și fiabil pentru 10 ani de utilizare - Cu peste 3000 + baterie 100% cicluri, puteți utiliza RIVER 2 Pro aproape în fiecare zi timp de aproape zece ani. Chimia bateriilor LFP nu oferă doar o durată lungă de viață. Este mai fiabil, mai eficient și mai sigur chiar și la temperaturi ridicate.