Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Alte centrale & solare

Gasiti la Steelway.ro centrale electrice, powerbank-uri si panouri solare de la Bluetti, Anker, Ecoflow

Steelway.ro specializat in vanzarea de articole pentru overlanding, camping si pescuit, ofera spre vanzare o gama larga de statii de incarcare portabile. Pe langa brandurile cu care ne-am facut cunoscuti, in aceasta categorie veti gasi brand-uri precum BLUETTI, ANKER, ECOFLOW, PERFEKTIUM, ROKSOLAR, ECTIVE si multe altele

Subcategorii

 • Bluetti

  Cu o experiență de peste 10 ani în industria de stocare a energiei, #BLUETTI se angajează să construiască cele mai bune centrale electrice (Powebank-uri) din lume pentru camperi, pentru exploratori și pentru cei care isi traiesc viața în afara rețelei (off-grid). Mai multe detalii despre brand-ul Bluetti gasesti pe (2) Bluetti Global | Facebook  sau pe www.bluettipower.com 

  Bluetti este in topul inovatiei, indiferent ca vorbim despre panouri solare, centrale electrice sau generatoare solare. 

  Tehnologiile Bluetti sunt revolutionare si Steelway iti ofera cea mai vanduta gama de produse Bluetti.

  Care sunt avantajele energiei solare?

  ✨Principalul avantaj al energiei solare este că este o sursă regenerabilă, curată de energie electrică.

  Energia solară este cheia unui viitor al energiei curate și joacă un rol crucial în decarbonizarea societăților noastre.

  🌞În fiecare zi, soarele dă mult mai multă energie decât avem nevoie pentru a alimenta totul pe pământ. Mai mult decât atât, energia solară reduce semnificativ facturile de energie.

  🌞Energia solară este o modalitate foarte bună de a reduce amprenta de carbon. Nu e nimic despre energia solară care poluează mama natură.

  💙Deoarece BLUETTI îi pasă de mediu și dorește să contribuie la un viitor durabil!

 • Perfektium

  Despre Perfektium

  Perfektium este un nou producător de baterii cu litiu din Germania, fondat în 2021. Proiectăm, dezvoltăm și producem o gamă largă de baterii LifePO4. Scopul nostru este de a oferi baterii litiu de înaltă calitate, cu accent pe următoarele piețe: energie regenerabilă, automatizare industrială și putere de rezervă (back-up)

  Numele mărcii ``Perfektium`` înseamnă " o baterie perfectă cu litiu", care reprezintă standardele noastre înalte de calitate și mediul de lucru etic.

  Scopul PERFEKTIUM = Îmbunătățirea aprovizionării cu energie la nivel mondial prin dezvoltarea și fabricarea de baterii cu litiu de înaltă performanță. 

  Valorile noastre de bază se concentrează pe angajamentul nostru de a dezvolta soluții inovatoare de stocare a energiei verzi care să răspundă în mod eficient nevoilor clienților și să servească comunitatea.

 • Ecoflow

  Viziunea Ecoflow este de a genera putere intr-o lume nouă — o chemare spre viitor; o aspirație, bazata pe tehnologie, eco-friendly... viitor la care fiecare individ poate spera.

  Misiunea Ecoflow, încă din prima zi a fost de a crea cele mai inovatoare și ecologice soluții pentru comunitati mai ecologice. Ecoflow isi propune să le ofere utilizatorilor inovații semnificative, ajutând oamenii din întreaga lume să trăiască, să viseze și să exploreze fără limite.

 • Ective

  Ective este o companie din Germania ...Made in Germany...

  Puternicele si fiabilele centrale electrice ECTIVE cu tehnologia LifePO4 va vor incanta!

  Fie că este vorba de excursie în camping, excursie sau ședință foto în aer liber: Cu ective BlackBox puteți opera cu ușurință toți consumatorii de energie electrică. BlackBox livrările cu conexiunile lor versatile, dispozitive finale fiabile, cum ar fi laptopuri, televizoare sau Ustensile. Datorită porturilor USB, de asemenea, încărcarea smartphone-urilor, a camerelor digitale și a altor mici consumatori nu Problemă. Chiar și pornirea mașinii este cu BlackBox.

  Integrat Sistemul de gestionare a bateriei protejează, de asemenea, bateria încorporată, astfel încât BlackBox-ul dvs. este durabil și fiabil serviciile sale Efectuate. Ective BlackBox este disponibil în trei Dimensiuni din care să alegeți. Modelele individuale diferă din punct de vedere tehnic în ceea ce privește capacitatea, puterea continuă și puterea de vârf. Astfel dispozitivele devin mai mari și mai grele pe măsură ce capacitatea crește. 

  Din fericire înseamnă designul compact și baterii LiFePO4 integrate ușor, care chiar și modelele mai mari tovarăși perfecți pentru pe drum.

  Produsele ECTIVE beneficiaza de 3 ani garantie...

  Centralele electrice ECTIVE se impart in doua serii:

  • Black Box cu BlackBOX 5, Black Box 10 si Black Box 15

  si

  • Ective AccuBox cu Accubox 120, Accubox 120s, Accubox 150, Accubox 180, Accubox 80, Accubox X, Accubox 240 si Accubox Xs

  Ective acum in Romania prin www.steelway.ro 

 • Anker

  Anker este liderul global în tehnologia de încărcare. Aceasta include încărcarea wireless, încărcarea mașinii și cele mai bine vândute încărcătoare portabile și de perete. Anker este pionierul tehnologiei Power Delivery pentru a încărca telefoane, tablete și laptopuri la viteze fără precedent.

  Steelway.ro vinde cu succes brandul Anker din 2022 si suntem mandrii sa oferim Garantie Internationala produselor.

  Pentru detalii despre brand puteti accesa Anker | Live Charged. - Anker US

 • Big Blue

  Cine suntem?

  Născută în 2007, compania BigBlue contribuie la circulația ecologiei pământului ca o companie de tehnologie, care își propune să ușureze îngrijorările oamenilor cu privire la lipsa de energie prin soluția sa de energie curată și regenerabilă. Am combinarea centralei electrice portabile cu panouri solare pentru a crea generator solar mobil și sursă de alimentare de rezervă acasă, făcând energie curată și sigură disponibilă peste tot.

  Ce facem ?

  De ani de zile, răspundem îndeaproape nevoilor pieței și creăm valoare pentru clienți până la capăt. Ne dăm seama că consumatorii au fost în căutarea pentru o modalitate de a stoca suficientă energie verde și curată într-un generator portabil pe care le pot lua oriunde. În 2017, echipa noastră a început să cerceteze produsele de stocare a energiei și a lucrat pentru a dezvolta o centrală electrică portabilă puternică, ecologică și sigură.

  În 2020, prima centrală electrică portabilă Cellpowa 500 dezvoltată de compania noastră a ieșit în cele din urmă. După trei ani de îmbunătățire continuă și testare repetată, Cellpowa 500 nu numai că este capabil să răspundă nevoilor energetice ale vieții de zi cu zi, ci și proiectat pentru a fi foarte portabil pentru a se asigura că este, de asemenea, foarte ușor de transportat în aer liber. În plus, a trecut certificarea tehnică PSE și FCC și mai multe teste de performanță pentru a se asigura că poate funcționa în siguranță în medii dure.

  În prezent proiectăm o centrală portabilă și mai puternică, care va ajunge la o ieșire ultra 2500W și am înființat un grup Facebook pentru clienții care sunt interesați de ea. Vom posta cele mai recente știri despre centrala din grup, toată lumea este binevenită să discute și să facă comentarii. Vom îmbunătăți produsul pe baza comentariilor și sugestiilor dvs., apoi îi vom selecta aleatoriu pe cei norocoși dintre participanți pentru a oferi cadouri! Să așteptăm cu nerăbdare lansarea sa în viitorul apropiat.

 • Rocksolar

  Despre ROCKSOLAR

  ROCKSOLAR a fost fondată în Statele Unite ale Americii de către un grup de ingineri. Echipa a înființat mai târziu Centrul de Cercetare și Dezvoltare, Centrul de Design Industrial, Centrul de Control al Calității și a cooperat cu bazele de producție din China. ROCKSOLAR oferă soluții profesionale de centrale electrice portabile și servicii de sistem pentru utilizatorii finali. Expertiza echipei este în proiectarea BMS (Battery Management System) pentru pachetul de baterii litiu și tehnologiile de invertor DC la AC.

  ROCKSOLAR a fost creat ca răspuns la cererea de surse de energie off-grid peste tot și la amploarea masivă a pieței de camping, activități în aer liber și evenimente de urgență / dezastre naturale. Condusă de echipa noastra experimentata, ROCKSOLAR și a fost fondată și înregistrată oficial în 2017. Produsele sunt echipate cu cele mai recente inovații pentru a oferi un design dur, performanțe ridicate, calitate excepțională și centrale electrice portabile fără zgomot, fără fum. Acolo unde există soare, există o putere infinită pe care o puteți colecta, stoca și folosi. 

  Rocksolar 

  MISIUNE

  Pentru a oferi soluții de alimentare portabile unui public global. Dezvoltat de o echipă de ingineri de baterii, ROCKSOLAR este echipat cu cele mai recente inovații și oferă un design clasic, performanțe ridicate, calitate excepțională, fără fum, miros  și centrale electrice portabile fără zgomot.

  VIZIUNE

  Pentru a fi un pilon al industriei electrice portabile. A fi un produs remarcabil înseamnă a oferi inovație continuă, performanță avansată și servicii pentru clienți de încredere, astfel încât clienții să se poată baza pe noi oriunde au nevoie de putere.

  VALORILE

  Alimentate de cererea insațiabilă de surse de energie off-grid, valorile de bază ale mărcii ROCKSOLAR sunt inovația, performanța și serviciile pentru clienți de încredere. 

 • Romoss

  Despre Romoss

  www.RomossPowerBank.com este un magazin online de generatoare si powebank-uri (centrale electrice). Romoss are mulți ani de experiență in fabricarea ``băncilor de putere`` și a cablurilor de încărcare. Romoss având ingineri profesioniști de cercetare și dezvoltare, facem doar bănci de putere și cabluri perfecte. În calitate de marcă Power bank, Romoss își propune să ofere modele de siguranță pentru gospodărie cu un preț accesibil, împreună cu furnizarea de calitate remarcabilă și servicii excelente pentru clienți.

 • Newell

  Newell se mandreste cu produse de calitate, fiabile și accesibile pentru fotografi și cineaști din 2009.

  Seria de powerbank-uri a fost creata din necesitatea de a oferii calitate fotografilor si videografilor. 

  De exemplu cea mai vanduta centrala electrica Newell este ...Perla Newell si este o centrală modernă care oferă o capacitate de 283 Wh (14,76 V). Dispune de o priză tradițională de curent alternativ, un port USB-C cu PD, 2 porturi USB tradiționale cu QC 3.0 și o priză de tensiune DC. Suportul pentru tehnologia Power Delivery și Quick Charge asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor. Cu un mic panou LED, stația poate fi, de asemenea, utilizată ca sursă de lumină portabilă.

  Producătorul nu a uitat de protecția împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supraîncărcării. Newell Pearl D300 este o alegere ideală pentru persoanele care călătoresc frecvent, se bucură de relaxare în natură sau caută o sursă suplimentară de energie pentru rulote sau overlanding.

Sunt 51 produse.

Se afiseaza 1-30 din 51 produs(e)

Filtre active

 • Powerbank, Newell...
  2.399,00 lei

  Powerbank-ul Newell Pearl este o centrală modernă care oferă o capacitate de 283 Wh (14,76 V). Dispune de o priză tradițională de curent alternativ, un port USB-C cu PD, 2 porturi USB tradiționale cu QC 3.0 și o priză de tensiune DC.

  Suportul pentru tehnologia Power Delivery și Quick Charge asigură încărcarea rapidă a dispozitivelor. Cu un mic panou LED, stația poate fi, de asemenea, utilizată ca sursă de lumină portabilă. Producătorul nu a uitat de protecția împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării și supraîncărcării. Newell Pearl D300 este o alegere ideală pentru persoanele care călătoresc frecvent, se bucură de relaxare în natură sau caută o sursă suplimentară de energie pentru Autorulote, Overlanding, Camping, Fotografi, Videografi si multe altele.

 • Centrala electrica,...
  5.830,00 lei

  Sigur și flexibil pe drum - BlackBox este întotdeauna cu tine în excursii în aer liber

  ECTIVE BlackBox este all-IN-one absolut: BlackBox se ocupă în mod fiabil de alimentarea mobilă a laptopurilor, răcitoarelor, lămpilor LED sau smartphone-urilor. Ective BlackBox poate fi, de asemenea, utilizat pentru a pornii masina. Acest lucru oferă libertate maximă și te face independent în ceea ce privește aprovizionarea cu energie în timpul unei aventuri în aer liber. Carcasa robustă a cutiei conține multă putere sub forma unei baterii litiu foarte sigure. Sistemul de gestionare a bateriei blackbox asigură o funcționare optimă și că furnizorii de energie pot fi încărcați și descărcate în siguranță de câteva mii de ori. Totul funcționează ca o bancă de putere uriașă, inclusiv o priză.

 • Panou solar pliabil,...
  1.845,00 lei

  Anker 625 (panou solar de 100W pentru Anker 521, 535, 757)

  Eficiență ridicată a conversiei: Panoul solar transformă până la 23% din lumina soarelui în energie solară, încărcând generatoarele solare chiar și în zilele înnorate.

  Aliniere inteligentă a luminii solare: Echipată cu tehnologia proprietară Suncast de la Anker, reglați panoul solar în mod corespunzător pentru a capta lumina directă a soarelui pentru o încărcare maximă.

 • Baterie PerfeKtium, PB...
  3.600,00 lei

  Sistem integrat BMS

  Usoara: LifePO4

  Bluetooth multifuncțional 4.0.

  Pretabila pentru pentru RV (Rulote) / barci / fotovoltaice

  5 Ani garantie.

 • BLUETTI EB55EU 537Wh...
  3.890,00 lei

  Versiunea Bluetti EB55 EU este cea mai ușoară centrală electrică din gama noastră, cu o baterie LiFePO537 de 4 Wh și o putere de ieșire de 700W. Bateria LiFePO4 are o durată lungă de viață, unde vă puteți asuma o medie de 2500 de cicluri. După 2500 de cicluri de încărcare, capacitatea va fi în continuare, în medie, de 80%. Datorită tehnologiei LiFePO4, EB55 nu necesită întreținere activă pentru a-și prelungi durata de viață. Auto-descărcarea scăzută (<3% pe lună) vă asigură că puteți păstra o perioada lunga de time.

  Cu o capacitate a bateriei de 537 Wh și o putere de ieșire de până la 700 W (sarcină maximă de 1400 W), diverse dispozitive pot fi alimentate cu energie. Gândiți-vă la smartphone-uri, tablete, laptopuri, drone, iluminat, televizoare, echipamente medicale și frigidere mici.

 • Panou solar EcoFlow...
  1.995,00 lei

  Panou solar EcoFlow 160W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 160W. Alcătuit din 32 de celule de siliciu monocristaline premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA sau RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala ECOFLOW portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil

 • Panou solar pliabil/...
  1.999,17 lei

  Panou fotovoltaic / incarcator solar BigBlue B446
  Optați pentru soluții ecologice, economisiți energie electrică și plătiți facturi mai mici. Panoul fotovoltaic BigBlue B446 vă permite să utilizați energia solară disponibilă gratuit. Eficiența sa este de peste 20%, iar puterea sa ajunge până la 200W. Mai mult, designul pliabil al produsului îl face mult mai ușor de transportat.

 • Statie electrica,...
  2.550,00 lei

  Centrala Newell Argus 600 este o centrala moderna, cu o capacitate de 461 Wh, care va veni la indemana oriunde.

  Călătorești des? Îți petreci noaptea în campinguri? Doriți să vă asigurați că nu veți rămâne fără curent electric în situații de urgență?

  Această bancă de putere portabilă va fi alegerea perfectă! Stația dispune de o priză tradițională de curent alternativ, o priză de brichetă auto, 2 prize de tensiune DC, 2 porturi USB-A și un port USB-C de 100 W, susținut de tehnologia Power Delivery.

  Un avantaj suplimentar al centralei Newell Argus 600 este panoul LED încorporat, pe care îl veți folosi ca sursă de lumină. Datorită capacității stației de a se conecta la 2 surse de alimentare, dispozitivul poate dura până la 3-4 ore pentru a se încărca complet.

 • ECTIVE BlackBox 5...
  3.900,00 lei

  Made in Germany, Garanție de 3 ani - sursă de alimentare mobilă portabilă pentru camping, overlanding, festivaluri sau vacanțe.

  Tensiune 230 V

  Tehnologia bateriei LiFePO4 (fosfat litiu-fier)

  Capacitate (Ah) 20 Ah (25,6 V)

  Dimensiuni (L x L x H) 250 x 190 x 240 mm

  Garanție de 3 ani - sursă de alimentare mobilă portabilă pentru camping, festivaluri sau vacanțe auto

  Produs compact si ușor

  Porturi USB 4x, port USB-C 1x, iesiri 2x DC si priza de 1x 12V la bord

 • Panou solar pliabil,...
  2.995,00 lei

  Anker 531 (panou solar de 200W pentru Anker767)

  Ajustări ale unghiului în 3 moduri: reglați fără probleme panoul solar 531 la 40°, 50° sau 60° prin intermediul kickstand-ului reglabil pentru o energie solară optimă.

  IP67 Rezistent la apă: Protecția impermeabilă IP67 a panoului solar îi permite să reziste chiar și la cele mai dure condiții meteorologice și la stilul tău de viață aventuros.

  Eficiență de conversie a energiei de 1,5 ori mai mare: Celulele solare monocristaline și o suprafață puternică de captare a luminii solare oferă o rată de eficiență a conversiei de până la 23%.

  Portabilitate superioară: Proiectat pentru a fi adus în aventuri, panoul solar pliabil este compact, astfel încât să puteți avea putere continuă pentru a vă încărca dispozitivele rapid din mers.

 • Perfektium, PB litiu...
  4.700,00 lei

  - Garanție de 5 ani, Made in Germany

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

  – Durata de viață maximă de peste 3000 de cicluri la 80% DoD

  – Proiectare modulară durabilă

 • Generator Bluetti...
  9.600,00 lei

  Centrală electrică portabilă Bluetti AC200P:

  - capacitate a bateriei de 2000 Wh și invertor de 2000 W - cunoscută inițial în UE sub numele de marcă PowerOak

  - posibilitatea de a conecta panouri solare de până la 700W

  - Tehnologie LiFePO4 sigură și durabilă

 • EcoFlow DELTA Pro EU...
  19.995,00 lei

  Centrala portabila Ecoflow Delta Pro UE

   Penele extreme de curent care durează zile în șir, nu mai sunt o problema cu DELTA Pro. Centrala portabila oferă o capacitate de până la 25 kWh. Cu asta, esti acoperit pentru orice situatie. Acesta este standardul de aur al industriei.

  Caracteristici:

  Capacitate extensibilă

  Putere destul de mult nimic (3600W-7200W de ieșire)

  Cea mai rapidă încărcare din lume (MultiCharge 6500W)

  Integrare la domiciliu

  O singură unitate DELTA Pro include o putere de curent alternativ de 3600W, care poate fi extinsă până la 4500W cu tehnologia X-Boost. Alimentează 99,99% dispozitive grele acasă, în aer liber sau la locul de muncă. Puteți chiar să asociați două unități împreună pentru a obține 7200W.

 • Panou fotovoltaic...
  1.099,00 lei

  BigBlue B418 100 W panou fotovoltaic / încărcător solar

  Profitați de energia solară gratuită, disponibilă gratuit. Panoul fotovoltaic BigBlue B418 are o putere nominală de 100W și un nivel de eficiență de până la 22%. De asemenea, este compatibil pe scară largă - poate încărca majoritatea centralelor electrice de pe piață. Designul său pliabil îl face ușor de transportat, iar rezistența sa la apă IP65 vă permite să o utilizați în aproape orice condiții.

 • Newell CarMate Jump...
  640,00 lei

  Newell CarMate - 12000 mAh este un dispozitiv de pornire  al bateriilor auto - adesea menționat ca un Jump starter este un must-have pentru fiecare conducător auto. Cu ajutorul său, puteți porni rapid și în siguranță o mașină cu o baterie, fără a fi nevoie să solicitați ajutor de la alți participanți la trafic. Modulul compact oferă o capacitate impresionantă de 12.000 mAh.

  Are si functie de powerbank si lanterna +  cabluri accesorii pentru diversitate.

 • Generator ECTIVE...
  7.345,00 lei

  Continuu 1500 W

  Voltaj 230 V

  Tehnologia bateriei LiFePO4 (fosfat litiu-fier)

  Capacitate (Ah) 58.5 Ah (25.6 V)

  Dimensiuni (L x L x H) 480 x 190 x 240 mm

  Garanție de 3 ani - sursă de alimentare mobilă portabilă pentru camping, festivaluri sau vacanțe cu mașina

  Poate fi folosit pentru a vă ajuta să începeți

  Produs compact cu greutate redusă

  Porturi USB 4x, port USB-C 1x, iesiri 2x DC si priza de 1x 12V la bord

 • Powerbank Anker 521...
  1.840,00 lei

  Anker 521 PowerHouse - 256Wh | 200W

  Centrală electrică portabilă, cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker proprietară de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 521 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Garanție completă a dispozitivului de 5 ani: În loc de media de 2 ani, anker 521 Portable Power Station este proiectată să alimenteze în mod fiabil dispozitivele în fiecare zi timp de 10 ani. În plus, oferă o garanție superioară de 5 ani pentru întregul dispozitiv, pentru o experiență garantată, fără griji.

 • Perfektium, PB Baterie...
  5.990,00 lei

  - Garanție de 5 ani, Made in Germany

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

  – Durata de viață maximă de peste 3000 de cicluri la 80% DoD

  – Proiectare modulară durabilă

  Potrivit pentru rulota, barci sau fotovoltaice

 • Panou solar pliabil...
  1.850,00 lei
  • Panou solar pliabil pentru deplasare
  • Celule solare monocristaline cu o eficiență de conversie de până la 23.4%
  • Pliere convenabilă înseamnă o instalare ușoară
  • Dimensiuni (L x L x H) 1652 x 533 x 23 mm, 533 x 470 x 47 mm (pliat)
  • Temperatura -10°C până la 65°C
  • Curent nominal Impp (A) 6.10 A
  • Conexiuni MC4
  • Tensiune nominală Umpp (V) 19.60 V
 • EcoFlow RIVER 2...
  1.600,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow RIVER 2

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60 m, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER 2.

  Încărcare fără limite - Cu patru opțiuni de încărcare versatile, ne-am asigurat că puteți încărca RIVER 2 destul de mult oriunde v-ați afla. Încărcați folosind o priză de curent alternativ pentru încărcare ultra-rapidă de 1 oră, încărcați-vă din mers cu încărcarea mașinii și mergeți off-grid sau verde cu încărcare solară rapidă. RIVER 2 are o opțiune de încărcare complet nouă, USB-C. Conectați-vă și încărcați convenabil oriunde are o priză.

 • Panou fotovoltaic...
  1.080,00 lei

  Compatibilitate largă

  Panoul fotovoltaic B408 este compatibil cu cele mai frecvent utilizate dispozitive. Este echipat cu porturi precum USB, USB cu încărcare rapidă, USB-C (45W) și DC (18V). De asemenea, include cablurile necesare și diverși conectori care vă permit să conectați încărcătorul la laptop, smartphone, centrală electrică sau baterie auto, printre altele.

 • Perfektium, PF Baterie...
  3.989,00 lei

   

  – Garanție de 6 ani, Made in Germany, LifePO4

   

  – Eliminați direct bateria plumb-acid

   

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

   

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

   

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

   

  – Proiectare modulară durabilă

   

  – Interfață de comunicare RS485

   

  - Deschidere șurub, design perfect finisat al structurii interioare

   

  – Tehnologie brevetată de film electric de încălzire

 • Panou solar pliabil...
  4.760,00 lei

  Dimensiuni (L x L x H) 2400 x 905 x 23 mm, 905 x 613 x 47 mm (pliat)

  Temperatura -10°C până la 65°C

  Curent nominal Impp (A) 9.20 A

  Conexiuni MC4

  Tensiune nominală Umpp (V) 37.50 V

  Panou solar pliabil pentru deplasare

  Celule solare monocristaline cu o eficiență de conversie de până la 23.4%

  Pliere convenabilă înseamnă o instalare ușoară

 • EcoFlow RIVER 2 Max...
  3.100,00 lei

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60min, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER Max.

  Sigur și fiabil pentru 10 ani de utilizare - Cu peste 3000 + baterie 100% cicluri, puteți utiliza RIVER 2 Max aproape în fiecare zi timp de aproape zece ani. Chimia bateriilor LFP nu oferă doar o durată lungă de viață. Este mai fiabil, mai eficient și mai sigur chiar și la temperaturi ridicate.

 • Anker 535 PowerHouse...
  3.290,00 lei

  Anker 535 PowerHouse 512Wh/500W

  Centrală electrică portabilă de lungă durată cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 535 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Port USB-C suplimentar: Reîncărcați la 80% în mai puțin de 2,5 ore prin adaptorul din cutie și un port USB-C. Este timpul să scăpăm de adaptoarele voluminoase, deoarece încărcarea laptopului la viteze rapide necesită doar un singur cablu.

 • Panou solar...
  910,00 lei

  Portabil și practic
  Încărcătorul solar BigBlue B406 vă poate însoți aproape oriunde. Designul său pliabil și mânerele practice facilitează transportul acestuia. Mai mult decât atât, suporturile speciale reglabile la 45° vă permit să poziționați încărcătorul la unghiul optim. Buzunarul fermoar oferă, de asemenea, spațiu pentru obiecte mici, de exemplu cabluri și conectori. Luați încărcătorul cu dumneavoastră la plajă sau într-o excursie de camping și utilizați energia solară disponibilă gratuit ori de câte ori aveți nevoie!

 • Perfektium, PF Baterie...
  5.799,00 lei

   

  – Garanție de 6 ani, Made in Germany, LifePO4

   

  – Eliminați direct bateria plumb-acid

   

  – Greutate mai usoara si mai usor de manevrat

   

  – Litiu fier fosfat este mai stabil

   

  – Durata maxima de viata de peste 4000 de cicluri

   

  – Proiectare modulară durabilă

   

  – Interfață de comunicare RS485

   

  - Deschidere șurub, design perfect finisat al structurii interioare

   

  – Tehnologie brevetată de film electric de încălzire

 • Panou solar, EcoFlow...
  1.695,00 lei

  Panou solar EcoFlow 110W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 110W. Alcătuit din 24 de celule de siliciu monocristalin premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA/RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala noastră portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil

 • Anker 757 PowerHouse...
  8.250,00 lei

  Anker 757 PowerHouse 1229Wh/1500W

  Centrală electrică portabilă de lungă durată (Powerbank, generator), cu o durată de viață de 10 ani: cu tehnologia Anker de lungă durată InfiniPower™, combinată cu baterii LiFePO4, componente electronice ultra-durabile, un sistem inteligent de control al temperaturii care monitorizează temperatura de până la 100 de ori pe secundă și un design structural rezistent la impact, Anker 757 PowerHouse este construit pentru a dura peste un deceniu, chiar și cu utilizarea de zi cu zi.

  Reîncărcare extrem de rapidă: În loc să luați 5,6 ore, reîncărcați-vă la 80% în doar 1 oră cu tehnologia noastră de vârf din industrie, HyperFlash.

 • Panou fotovoltaic...
  1.011,50 lei

  Opteaza pentru solutii ecologice si economice. Panou fotovoltaic portabil BigBlue B405 63 W se distinge prin eficiență de până la 23,5% și vă permite să extrageți energie de la soare, astfel încât să puteți economisi energie electrică și să vă bucurați de facturi mai mici. Produsul este compatibil cu o gamă largă de dispozitive și asigură siguranța utilizării. De asemenea, are un design pliabil care îl face mult mai ușor de transportat.