Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

CAMPER VAN

Camper Van | Pentru aventurieri | vanlife | camping | overlanding

Pentru aventurieri | vanlife | camping | overlanding

În trecut, acestea se numeau pur și simplu furgonete, dar noi am folosit mult know-how pentru a transforma camionetele compacte de camping în adevărate camper van-uri. Veți fi încântați de echipamentul complet sofisticat de camping, de izolația elaborată și de o mulțime de caracteristici practice pentru vacanța dumneavoastră de camping - intreaba de oferta completa STEELWAY.RO pentru produse si accesorii camper van cat si solutii de servicii priving accesorizarea acestora prin www.steeloffroad.ro.

Camper van-urile sunt adevarat nestemate pentru viața dumneavoastră mobilă de zi cu zi - de la cumpărături, la transportul de mobilă dar si camping. Puteți afla mai multe despre noi va rugam sa ne scrieti cu drag. 

Acum si prin Steelway.ro

Subcategorii

 • Go-Outside

  Go-Outside este o companie de echipamente de exterior din Austria. Prin mulți ani de experiență în camping și plăcerea de a campa, ei testează în mod natural toate produsele pentru simplitate, funcționare și durabilitate.

  Astfel, Go-Outside garantează produse extraordinare care vă vor oferi ție și familiei tale plăcere pentru o lungă perioadă de timp!

  Simplitatea este scopul!

  Go-Outside produsele sunt realizate manual și folosim doar materiale de înaltă calitate și potrivite pentru exterior.

 • Rulote TinyCamper

  Despre Tinycamper 

  Povestea TINYCAMPER, este probabil, similara cu atât de multe povesti ale indragostitilor de outdoor, aer liber si caută mai multă libertate si independenta.

  Pentru o lungă perioadă de timp, am avut dorința de a călători altfel decât cu avionul – într-un mod mai autentic, intim și eco-conștient. Inspirat de cultura uimitoare de camping DIY din Statele Unite, Tinycamper a decis să construiască rulote intr-un stil aparte. 

  Tinycamper inseamna timp cu familia si explorări in natura. Văzând câtă bucurie a adus această casă unică și confortabilă pe roți, Tinycamper este gata să împărtășesc această bucurie a aventurii cu alții – și cu voi, in Romania, prin www.steelway.ro sau www.tinycamper.ro 

  Micro camparea este pentru tine dacă:

  • Ai vrea să trăiești ca un nomad digital.

  • Ai vrea să experimentezi natura într-un mod foarte confortabil.

  • Calitatea este cel mai important punct pentru tine.

  • Ai un partener cu care vrei să petreci timp de calitate.

  Timp de calitate cu familia ta

  Petrecerea timpului împreună ajută la formarea unor legături durabile între membrii familiei. Imbogateste-ti timpul de calitate alaturi de familie luandu-ne micro-camperul si experimenteaza natura alaturi de cei dragi, pentru ca viata este momentul care a trecut, dar in acelasi moment pe care ti-l vei aminti.

 • Renogy

  Renogy este un furnizor de panouri solare de înaltă calitate, kit-uri solare pentru casa, invertere și produse de încărcare a bateriilor. Compania este situată în US, California, și vinde în întreaga lume. Steel Compliance Group Srl prin www.renogy.ro si www.steelway.ro este unic distribuitor in Romania al produselor Renogy.

  Povestea Renogy

  Din 2010 avem misiunea de a schimba modul în care lumea folosește energia. Ne angajăm să avem un impact de durată asupra planetei prin eliminarea barierelor din calea vieții durabile și a independenței energetice.

  Misiunea noastră este de a susține independența energetică a 50 de milioane de persoane cu produse de energie regenerabilă și fiabil până în anul 2030. 

  Renogie a început ca un mic proiect de către studenții de la Louisiana State University. Cu ajutorul și sprijinul Louisiana Business and Technology Center, Renogy a devenit o companie înfloritoare. Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am inovat și ne-am adaptat, misiunea noastră a rămas aceeași. 

  Suntem optimiști că omenirea poate realiza un viitor durabil în care sursele regenerabile de energie se află în centrul aprovizionării noastre cu energie.

  RENOGY ÎNSEAMNĂ INOVARE ȘI ENERGIE REGENERABILĂ

  Suntem într-un moment definitoriu al istoriei. Schimbările climatice și populația globală în creștere ne afectează modul de viață și ne modelează viitorul. Renogy intenționează să fie o forță motrice în spatele impulsului pentru o viață durabilă și independența energetică. În sprijinul acestui efort, gama noastră de produse solare face posibil ca indivizii să-și minimizeze amprenta de carbon prin reducerea nevoii de energie electrică a rețelei.

  Prin intermediul magazinului nostru online Renogy, ne propunem să oferim toate componentele necesare pentru ca utilizatorii să construiască sisteme de energie solară off-grid la prețuri accesibile. Susținem acest efort cu asistență pentru servicii de răspuns rapid și materiale educaționale ușor accesibile.

  Investim continuu în procesul nostru de cercetare și dezvoltare pentru a oferi produse și inovații de vârf în industrie. Alăturați-vă comunității noastre și creați un viitor durabil pentru toți.

 • Dometic

  In aceasta categorie gasiti produse originale DOMETIC. 

  Dometic este acum proprietarul Front Runner. 

  Printre produsele celebre DOMETIC amintim: frigiderele auto, Camera pentru camperi CUBE, pahare si produse pentru gatit si multe multe altele.

  Esti curios? Vezi oferta DOMETIC pe Steelway.ro

 • 50GradNord

  Cu ajutorul materialelor de înaltă calitate, al know-how-ului și al spiritului inovator, rezolvăm problemele și micile probleme din viața de zi cu zi a rulotei și, astfel, facem călătoriile în rulote și mai confortabile.

  50Grad Nord acum si in Romania.

  Vehiculele servite sunt :

  VW T5 / T6 / T6.1 California

  VW T4 California

  BJ până în 2002

  Mercedes Marco Polo

  Ford Nuggets cu acoperiș pop-up

  Opel Crosscamp Grafik

  Cross Camp

  Vauxhall și Toyota

  CITROEN_CAMPSTER

  Campster / Vanster

  Vehicule cu acoperiș SCA (toate seriile)

  Produsele principale sunt:

  Planșe de dormit și extensii de pat

  Lift pentru cort pe acoperiș/plafon (Ridicați, asamblați și depozitați)

  Vanlife: echipamente, Pentru viața în dubă, camping și overlanding

  Extinderea camperului (Stivuire, depozitare și demontare)

  Igiena mobilă (Spălătorie și dușuri pentru rulote)

  Cutii, Pungi (Așezați, împachetați și organizați)

 • Campingaz

  Campingaz® BBQ-uri pe gaz și sobe portabile

  Campingaz este o companie detinuta de gigantul Coleman din Statele Unite

  Din 1949, Campingaz s-a dedicat inovației în materie de gaz. Ceea ce a început ca o soluție pentru echipamente de gătit portabile pentru sobe de camping a evoluat pentru a include o linie completă de grătare pe gaz și nu numai. 

  Astăzi, soluțiile Campingaz BBQ oferă clienților din întreaga Europă produse de înaltă calitate, concepute pentru utilizare și întreținere ușoară. Fie că sunteți în căutarea unui aragaz de camping, a unui grătar în curte, a unui aragaz portabil sau a unor accesorii pentru bucătăria de tabără, Campingaz oferă o gamă de soluții de gătit din care puteți alege. Găsiți astăzi produsul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Deci, unde gătim astăzi?

Sunt 78 produse.

Se afiseaza 1-40 din 78 produs(e)

Filtre active

 • Cort pentru hayon minibus inaltime 205 cm
  • Nou
  Cort pentru hayon minibus inaltime 205 cm
  1.150,00 lei

  Cort practic pentru hayon, fără bete de montaj, pentru VW T5 sau T6, sau pentru orice alt tip de van cu hayon la 205 cm inaltime. Datorită designului fără bete, cortul poate fi montat ușor și rapid peste hayon. Ușile mari asigură, de asemenea, o ventilație bună și un climat plăcut.Oricare dintre uși poate fi folosita ca si copertina folosind cele doua bete incluse in pachet.

  Transport gratuit! 

  Steelway.ro

 • Copertina marchiza pentru rulote, autorulote,...
  • Nou
  Copertina marchiza pentru rulote, autorulote, camper, latime 260 cm
  4.400,00 lei

  Fiamma F45 S - carcasa neagra

  Sunteți în căutarea unei marchize practice, robuste, funcționale și versatile. Este cel mai bun raport calitate-preț.

  Transportul nu este inclus! Cere o oferta finala! 

  Ușor de instalat, ușor de utilizat.

  Compactă, durabilă și cu un design solid, marchiza Fiamma F45s se deschide și se închide în câțiva pași simpli pentru a vă oferi toată umbra și adăpostul de care aveți nevoie.

 • Monitor IOT RENOGY ONE M1
  • -3%
  Monitor IOT RENOGY ONE M1
  1.299,80 lei -3% 1.340,00 lei

  - Monitorizare de la distanță  cu conectivitate Wi-Fi.

  - Panou inteligent all-in-one pentru monitorizare și control.

  - Mai multă vizibilitate a datelor pe ecran, aplicație și portal web.

  - Automatizați-vă rulota/cabina pentru economie de energie, securitate și confort.

  - Ușor de instalat, ușor de utilizat.

 • Panou Solar Bifacial 115 Watt 12 Volt...
  • -3%
  Panou Solar Bifacial 115 Watt 12 Volt Monocrystalline Solar Panel
  1.775,10 lei -3% 1.830,00 lei

   Cu capacitatea de a capta lumina soarelui din ambele părți, acest panou poate furniza cu până la 30% mai multă energie în comparație cu panourile solare tradiționale.

  Cu designul său inovator care încorporează tehnologiile PERC, celule pe jumătate tăiate, diode de bypass și 10 bare de autobuz, acest panou poate maximiza producția de energie chiar și atunci când este parțial umbrit și protejează celulele solare de supraîncălzire.

 • Panou Solar Bifacial 220 Watt 12 Volt...
  • -3%
  Panou Solar Bifacial 220 Watt 12 Volt Monocrystalline Solar Panel
  2.711,15 lei -3% 2.795,00 lei

   Cu capacitatea de a capta lumina soarelui din ambele părți, acest panou poate furniza cu până la 30% mai multă energie în comparație cu panourile solare tradiționale.

  Cu designul său inovator care încorporează tehnologiile PERC, celule pe jumătate tăiate, diode de bypass și 10 bare de autobuz, acest panou poate maximiza producția de energie chiar și atunci când este parțial umbrit și protejează celulele solare de supraîncălzire.

 • Panou Flexibil Renogy 150Watt CIGS Flexible...
  • -3%
  Panou Flexibil Renogy 150Watt CIGS Flexible Solar Panel
  2.909,03 lei -3% 2.999,00 lei

  Durabilitate de neegalat împotriva uraganelor și a grindinei.

  Oferă un randament energetic excepțional în condiții de umbrire parțială.

  Integrare perfectă cu diverse forme și tipuri de acoperișuri.

  Acesta este panoul : Panou Flexibil Renogy 150Watt CIGS Flexible Solar Panel

  Steelway.ro, distribuitor autorizat RENOGY in Romania!

 • Panou solar portabil camping Renogy E.FLEX 220...
  • -3%
  Panou solar portabil camping Renogy E.FLEX 220 Portable Solar Panel
  2.908,06 lei -3% 2.998,00 lei

  Vedeți cum se desfășoară următoarea dvs. aventură cu panourile solare portabile Renogy E.FLEX 220W. Mânerele ergonomice fac ca aceste panouri pliabile să fie ușor de luat cu dvs. atunci când sunteți în mișcare! Sunt alimentate cu celule solare monocristaline PERC care sporesc eficiența conversiei la 22%. Panourile solare E.FLEX 220W sunt super durabile și rezistente la zgârieturi cu folie ETFE și protecții robuste pentru colțuri - durează de 3 ori mai mult decât panourile fabricate cu PET. Cu un grad de impermeabilitate IP67 și protecții robuste la colțuri, panoul solar E.FLEX poate furniza multă energie fiabilă în cele mai solicitante condiții meteorologice. 

  Este posibil să fie necesari conectori solari și controlere de încărcare. Se vând separat.

 • Cort Dometic PICO FTC 1X1 Gonflabil Camping Cort / 1 Persoana
  2.560,00 lei

  Dometic Pico FTC este cortul all-in-one ideal pentru 1 PERSOANA.

  Dispune de o saltea gonflabilă integrată și un cadru gonflabil durabil și este fabricat din polibuton premium care asigură protecție împotriva elementelor.

  Pico vine cu o geantă de transport convenabilă în stil rucsac, ceea ce îl face ușor de transportat pe jos.

 • Cort Dometic PICO FTC 2X2 Gonflabil Camping Cort
  3.060,00 lei

  Dometic Pico FTC este cortul all-in-one ideal pentru cupluri.

  Dispune de o saltea gonflabilă integrată și un cadru gonflabil durabil și este realizată din material avansat din polibuton care asigură protecție împotriva intemperiilor.

  În plus, Dometic Pico vine cu o geantă de transport convenabilă în stil rucsac, ceea ce îl face ușor de transportat pe jos.

 • Dometic K9 80 AIR Gonflabila Dog Cutie
  1.760,00 lei
  Dometic K9 80 AIR este soluția ideală pentru proprietarii de animale de companie cărora le place să călătorească. Această ladă gonflabilă pentru câini, versatilă, a fost concepută pentru a-ți menține prietenul blănos confortabil și în siguranță pe tot parcursul călătoriei. Dispune de o podea detașabilă care îl face incredibil de ușor de curățat și împachetat și un mâner de transport convenabil, ceea ce îl face extrem de portabil.
 • Dometic Reunion FTG 4X4 REDUX Gonflabila Camping Cort / 4 Person
  3.560,00 lei
  Conceput pentru a fi compact și ușor de instalat (cu pompa inclusă), cortul de camping gonflabil FTG 4X4 REDUX oferă un adăpost rapid și confortabil pentru până la 4 persoane. Fabricat din poliester Weathershield REDUX (un material ușor realizat din sticle de plastic reciclate), acest cort nu este doar ecologic, ci și foarte durabil. Reunion FTG se mândrește cu un design complet anti-insecte care asigură un flux amplu de aer și vă menține răcoros, chiar și în climatele calde. Dacă vremea se întoarce, pur și simplu fixează-l pe foișor și continuă-ți aventura fără să-ți faci griji că te vei uda.
 • Dometic Reunion FTG 5X5 REDUX Gonflabila Camping Cort / 5 Person
  4.060,00 lei
  Conceput pentru a fi compact și ușor de instalat, cortul de camping Dometic Reunion FTG oferă un adăpost rapid și confortabil pentru până la 5 persoane. Fabricat din poliester Weathershield REDUX (un material ușor realizat din sticle de plastic reciclate), acest cort nu este doar ecologic, ci și foarte durabil. Reunion FTG se mândrește cu un design complet anti-insecte care asigură un flux amplu de aer și vă menține răcoros, chiar și în climatele calde. Dacă vremea se întoarce, pur și simplu fixează-l pe foișor și continuă-ți aventura fără să-ți faci griji că te vei uda.
 • Cort auto gonflabil Dometic TRT 140 AIR
  12.560,00 lei

  Construit cu un cadru AIR puternic, acest cort inovator de pe acoperiș se umflă dintr-un singur punct (cu pompa de 12 V inclusă) și are o saltea integrată din spumă pentru a oferi un adăpost confortabil pentru până la două persoane.

  Materialul din polibuton respirabil și ferestrele din plasă asigură o temperatură confortabilă în interior, indiferent dacă sunteți în camping pe vreme rece sau caldă. Proiectat pentru a se plia dublu pentru un pachet de dimensiuni mai mici, Dometic TRT 140 AIR este ideal pentru vehiculele mai mici.

 • Masa camping Dometic Zero Light Oak Masa / L
  1.235,00 lei
  Masă mare, ultra ușoară, cu picioare reglabile. Dispune de un cadru ușor din aluminiu și blat de masă din stejar.
 • Masa camping Dometic Zero Concrete / L
  1.290,00 lei
  Masă mare, ultra ușoară, pliabilă. Are un cadru ușor din aluminiu și un blat cu aspect de beton.
 • Fiat Ducato (L3H2/159in WB/High Pentru Plafon) (2014-Current) Slimpro...
  9.985,00 lei
  Deblocați potențialul de depozitare al furgonetei dvs. cu acest set de portbagaj robust și extrem de versatil pentru camionete Fiat Ducato. Misiune de durată lungă de viață a furgonetei, călătorie în weekend sau echipamente de transport, cum ar fi scări și țevi, raftul cu profil redus este proiectat pentru a suporta sarcini mari. Dispune de un sistem de lame reglabile pentru a găzdui aproape orice tip de echipament montat pe acoperiș, cum ar fi unități de aer condiționat, luminatoare și orificii de ventilație. Zona extinsă de transport a încărcăturii a fost proiectată pentru a transporta echipamentele și a monta accesoriile Front Runner într-o gamă largă de configurații.
 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Lagune
  2.055,00 lei

  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne gheata mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.

 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Lagune
  1.555,00 lei

  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne gheata mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.

 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Orchid
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Orchid
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.
 • Dometic CF11 / Compressor Cooler
  2.585,00 lei
  Coolerul ideal pentru aventuri mai scurte și excursii de o zi. Acest răcitor cu compresor ușor și portabil vă va menține toate băuturile reci și alimentele proaspete, cu o gamă impresionantă de temperatură de la +20 °C la -18 °C / +50 °F și -0,4 °F), care se realizează cu un consum minim de energie ( 12/24 V DC sau 100 - 240 V AC).
 • Dometic CFX3 25 Frigider Auto
  3.760,00 lei

  Aceast frigider auto răcește și îngheață, astfel încât să poți lua cu tine mai multe alimente și băuturi preferate oriunde te duci. Construcția sa robustă o face ideală pentru utilizare în aer liber. Puteți controla convenabil funcțiile Dometic CFX3 cu aplicația pentru smartphone. Du-te într-o aventură. Bucurați-vă de un timp fără griji.

 • Dometic CFX3 100 Frigider Auto
  6.555,00 lei

  Aceast frigider auto de înaltă performanță, acționată de la rețea, reprezintă o performanță de răcire deosebit de impresionantă. Oferă și mai mult spațiu, astfel încât să poți lua cu tine toate alimentele și băuturile preferate în fiecare aventură.

  Robustețea sa o face ideală pentru utilizare în aer liber.

  Cu o aplicație pentru dispozitive mobile, puteți controla ușor și eficient funcțiile de răcire ale Dometic CFX3. Du-te într-o aventură. Bucurați-vă de un timp fără griji.

 • Dometic CFX3 95DZ Frigider Auto
  6.555,00 lei

  Aceast frigider auto puternic oferă și mai mult spațiu, astfel încât să puteți lua toate alimentele și băuturile preferate cu dvs. în fiecare aventură. Construcția sa robustă o face ideală pentru utilizare în aer liber.

  Cu o aplicație pentru dispozitive mobile, puteți controla funcțiile Dometic CFX3 ușor și convenabil.

  Compartimentele de depozitare cu două zone au control independent de temperatură pentru a vă oferi flexibilitate în utilizarea lor.

 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Ocean
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea proaspătă, albastru ocean.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / GLOW
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea puternică, portocaliu strălucitor.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Olive
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea pământului de măsline.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Ocean
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea proaspătă, albastru ocean.
 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Slate
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea premium Dometic Slate Black.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Slate
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea premium Dometic Slate Black.
 • Dometic Patrol 55L/14.5 Lada Frigorifica / Mist
  2.055,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri. Acum disponibil în culoarea gri Dometic Nebel.
 • Dometic Patrol 35L/9.2 Lada Frigorifica / Mist
  1.555,00 lei
  Bucurați-vă de faptul că gheața va rămâne înghețată mai mult timp în timpul următoarei excursii de campare sau de pescuit - cutia noastră de izolație Patrol va păstra gheața înghețată zile întregi. Construcția stabilă nu stabilește limite pentru aventuri.
 • Dometic CI 43L Cool-Ice Lada Frigorifica / Green
  1.555,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 110L/29Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  2.405,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 86L/22.7Gal Cool-Ice Lada Frigorifica w/wheels / Stone
  2.305,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 87L/22.9Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  2.055,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 71L/18.8Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  1.955,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 56L/14.8Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  1.705,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CI 43L/11.4Gal Cool-Ice Lada Frigorifica / Stone
  1.555,00 lei
  Această cutie de gheață extrem de eficientă și extrem de ușoară păstrează gheața înghețată timp de câteva zile. Datorită izolației groase din spumă a compartimentului congelator și a garniturii unice labirint, vă puteți bucura de băuturi reci, chiar și atunci când temperatura exterioară este foarte ridicată.
 • Dometic CFX3 55IM Frigider Auto + Placa pentru gheata rapida + Frigider...
  8.185,00 lei

  Răciți-vă toate alimentele și băuturile preferate și rămâneți mai mult timp afară în aventurile voastre cu această combinație de răcitor alimentat și slider de stocare.

  Acest compartiment de încărcare de 55 litri / 14,5 galoane al acestui Dometic CFX3 55, bogat în caracteristici, poate fi setat fie ca frigider, fie ca congelator, iar acest kit are un glisier cu bază solidă cu o funcție de reținere.

  Tava se extinde până la aproape 100% de la baza ancorată, oferind acces ușor la frigider, precum și la alte echipamente grele de uscat.