Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Rockbros

Rockbros, accesorii pentru bikeri si kit-uri de reparatii biciclete

Rockbros, kit-uri de raparat bicicleta

Mai devreme sau mai târziu, cu toții vom fi în situația în care bicicleta noastră are nevoie de unele reparații minore. Dacă aveți instrumentul RockBros Cycle Tool în echipamentul dvs., puteți economisi în călătoriile dumneavoastră o mulțime de timp si ...bani. RockBros este un set de instrumente în mini-versiune sub forma unei cutii pliabile, care ocupă foarte puțin spațiu, si cu acest kit ai posibilitatea de a te ferii de probleme și, prin urmare, este un instrument important pentru orice biker.

Experienta bogata a companiei a permis si a făcut posibilă obținerea de produse comparabile din punct de vedere al calitatatii cu produsele producătorilor mondiali mai cunoscuti. Toate produsele puse în vânzare sunt testate cu atenție și verificate pentru calitate, design și funcționalitate prin control trifazat. În prezent, RockBros oferă mai mult de 120 de modele de produse diverse.

RockBros - experiență 

Accesoriile sunt concepute pentru toți pasionații de ciclism, indiferent de vârstă și condiție fizică. Descoperă-ți puterea fizică, morală și mentală în timp ce călătorești pe dealuri, câmpii și drumuri și experimentează-ți experiența excelentă de ciclism!

RockBros - design

Accesoriile pentru biciclete RockBros nu sunt elementele de bază ale echipamentului de ciclism, dar trebuie să recunoașteți că acestea îmbunătățesc cu siguranță confortul, siguranța și plăcerea ciclismului. Și cel mai important - sunt imbatabile pe bicicletă datorită eleganței și funcționalității lor.

RockBros - în special securitate

În ceea ce privește siguranța, acestea vor fi suporturi mobile utile și practice, care în cazul nostru au mai multe caracteristici practice decât par la prima vedere. Ce alt suport de telefon mobil vă va oferi ceva similar și vă va permite să conduceți în siguranță, rapid și eficient oriunde doriți.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active

  • Kit reparatie biciclete, 44 de elemente de la ROCKBROS Bike Tool Kit
    378,00 lei

    De ajutor în orice situație

    Mergi la munte și îți iei bicicleta cu tine? Doar împachetați un set de instrumente/kit de reparare Rockbros și nu vă faceți griji cu privire la o defecțiune bruscă a bicicletei.

    Într-o valiză practică veți găsi, printre altele, o cheie spiță perfectă pentru centrarea roților, o șurubelniță universală Phillips sau o cheie de pedală. Un manometru al anvelopei va asigura o plimbare sigură și confortabilă, iar un instrument de îndepărtare a anvelopelor va face munca mai ușoară. Kit-ul include, de asemenea, o cheie manivela, chei și mai multe.