Generatoare benzina

Generatoare de calitate pe benzina de 2.8Kw, 3kw, si 3.5kw de la INGCO

Steelway.ro distribuie generatoare pe benzina de la brandul INGCO, o gama cu produse calitative si utile.

Generatoarele pe benzina INGCO sunt dedicate profesionistilor si sunt de calitate.  Pentru detalii despre gama completa accesati : INGCO® | Power Tools & Hand Tools Official Site 

Generatoarele INGCO sunt eficiente si cu preturi rezonabile.

Chiar dacă sunt fabricate în CHINA, este o marcă proprie și se vinde numai sub propriul nume de marcă. Brandul INGCO concurează acum cu alte mărci de renume, oferind o calitate similară, dar la prețuri mult mai accesibile. INGCO consideră că calitatea superioară se referă nu numai la funcție, utilizare și aspect, ci și la eficiență, performanță și mentenanta. Echipa INGCO acordă o mare atenție fiecărui detaliu pentru a face ca instrumentele INGCO să stea în top.

Sloganul INGCO – fă lumea în mâinile tale.

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

 • Generator pe benzina,...
  • Nou
  Generator pe benzina,...
  1.820,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE35006

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 litri de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 10 ore. 

 • Generator pe benzina, de la...
  • Nou
  Generator pe benzina,...
  1.465,00 lei

  O Alternativa mai ieftina la Generatoarele eco-friendly, fara miros si sunet de la Jackery, Allpowers, Zendure, Ecoflow si Crossio este Generatorul pe benzina INGCO GE350005.

  Generatorul INGCO vă va permite să alimentați dispozitive precum televizorul, frigiderul, computerul sau pompa de apă. Este alimentat cu benzină, iar rezervorul deține până la 15 l de combustibil. În plus, poate funcționa continuu timp de aproximativ 9 ore.