Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Mini Camper

Mini Camper, Auto Rulote, Micro Rulote, Tinycamper, Calitate si accesibilitate

Spațiu de locuit confortabil

Caravana Teardrop MINI este o remorcă compactă care împachetează tot ce ai nevoie pentru o experiență confortabilă, lină și de neuitat în aer liber.

Ideal pentru călătorii solo, cupluri și familii de trei persoane, MINI este trailerul nostru principal și cel mai popular. Pentru a vă maximiza capacitatea de a alege remorca perfectă pentru activitățile dumneavoastră în aer liber, vă oferim trei pachete de bază ale MINI care sunt în continuare personalizabile, cu o serie de opțiuni suplimentare. Toate modelele pot fi proiectate individual folosind imprimeuri unice (exterioare) și acoperire (interior).

Toate accesoriile de care aveti nevoie

Mini rulota este echipata cu o cameră de dormit mare, sisteme de iluminat și ventilație, mult spațiu de depozitare, prize de alimentare și o stație de gătit convenabilă în spate, MINI este campingul premium pe care îl puteți lua oriunde doriți. Cu caravana MINI, puteți merge mai departe în sălbăticie ca niciodată, fără a sacrifica un somn odihnitor și confortabil, lăsând în urmă obiecte utile din cauza lipsei de spațiu sau temându-vă că vremea rea vă va ruina călătoria.

Cere o oferta de pret personalizata! 

comenzi@steelway.ro / sau

0759033720, 0751300490, 0751512632

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.