Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Mini Camper

Mini Camper, Auto Rulote, Micro Rulote, Tinycamper, Calitate si accesibilitate

Spațiu de locuit confortabil

Caravana Teardrop MINI este o remorcă compactă care împachetează tot ce ai nevoie pentru o experiență confortabilă, lină și de neuitat în aer liber.

Ideal pentru călătorii solo, cupluri și familii de trei persoane, MINI este trailerul nostru principal și cel mai popular. Pentru a vă maximiza capacitatea de a alege remorca perfectă pentru activitățile dumneavoastră în aer liber, vă oferim trei pachete de bază ale MINI care sunt în continuare personalizabile, cu o serie de opțiuni suplimentare. Toate modelele pot fi proiectate individual folosind imprimeuri unice (exterioare) și acoperire (interior).

Toate accesoriile de care aveti nevoie

Mini rulota este echipata cu o cameră de dormit mare, sisteme de iluminat și ventilație, mult spațiu de depozitare, prize de alimentare și o stație de gătit convenabilă în spate, MINI este campingul premium pe care îl puteți lua oriunde doriți. Cu caravana MINI, puteți merge mai departe în sălbăticie ca niciodată, fără a sacrifica un somn odihnitor și confortabil, lăsând în urmă obiecte utile din cauza lipsei de spațiu sau temându-vă că vremea rea vă va ruina călătoria.

Cere o oferta de pret personalizata! 

comenzi@steelway.ro / sau

0759033720, 0751300490, 0751512632

www.steelway.ro

comenzi@steelway.ro | 0751300490