Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Ecoflow

Ecoflow: Panouri solare si Power stations, Steelway

Viziunea Ecoflow este de a genera putere intr-o lume nouă — o chemare spre viitor; o aspirație, bazata pe tehnologie, eco-friendly... viitor la care fiecare individ poate spera.

Misiunea Ecoflow, încă din prima zi a fost de a crea cele mai inovatoare și ecologice soluții pentru comunitati mai ecologice. Ecoflow isi propune să le ofere utilizatorilor inovații semnificative, ajutând oamenii din întreaga lume să trăiască, să viseze și să exploreze fără limite.

Sunt 33 produse.

Se afiseaza 1-33 din 33 produs(e)

Filtre active

 • Suport ajustabil EcoFlow pentru Panouri Solare 100W, 28"
  279,00 lei

  Suportul de montare inclinata EcoFlow de 28" este o solutie de montare versatila si usor de utilizat pentru panoul solar rigid EcoFlow 100W. Suportul are un unghi reglabil de 0°-90°, permitandu-va sa va pozitionati panoul pentru o colectare maxima a energiei solare. Suportul are, de asemenea, gauri pre-perforate pentru o instalare usoara pe orice suprafata plana, ceea ce il face ideal pentru montarea pe acoperisuri de rulote sau alte locatii exterioare.

 • Sistem de prindere panouri solare Ecoflow pentru Balcon
  480,00 lei

  Sistemul de prindere panouri solare Ecoflow Balcony este modalitatea perfecta de a adauga energie solara la statia ta de alimentare portabila EcoFlow. Setul include tot ce ai nevoie pentru a instala si asigura panourile solare pe balustrada balconului. Este usor de instalat si utilizat.

 • Set 2 Panouri solare rigide EcoFlow 400W
  • Fara stoc
  Set 2 Panouri solare rigide EcoFlow 400W
  1.960,00 lei

  Cu o putere de intrare de 400W, acest panou solar rigid de la EcoFlow este echipat cu tehnologia avansata 182 PERC 10BB asigura o putere solara ridicata, oferind o eficienta de conversie solara de pana la 23%.

  Ideal pentru aplicatii off-grid, inclusiv RV-uri, acoperisuri, cabine, iahturi si multe altele. Vine cu un cablu solar de 1m pentru o instalare mai usoara si flexibila.

  Suportii se achizitioneaza separat!!!

 • Generator EcoFlow Smart Dual Benzina si GPL, 1800W
  4.550,00 lei

  Un generator portabil pentru uz casnic cu o putere de 1800W si un rezervor de benzina de 4L. Poate genera 5,4kWh sau chiar 20kWh cu GPL. 

  Exista 4 moduri de pornire usoara: Pornire electrica, Pornire automata, Pornire prin aplicatie si Pornire manuala. Porniti motorul cu 1 clic prin intermediul celor 4 moduri, puteti incepe experienta dvs. cu GPL intr-o clipa. Odata conectat prin Bluetooth sau WiFi, aplicatia deschide multiple variante de control. Setati nivelul bateriei pentru pornirea automata, controlati nivelurile de iesire DC, porniti sau opriti unitatea de la distanta si activati modul Eco, toate acestea beneficiind in acelasi timp de o suita completa de monitorizare. Ideal pentru acasa sau pentru camping, deoarece controlul se face de la distanta.

 • Baterie Power Kit LFP 5120Wh Ecoflow
  18.300,00 lei

  Daca sunteti in cautarea unui sistem pentru rulote, campere, case mici sau cabane, sistemul modular Ecoflow va permite sa compuneti un sistem de stocare a energiei si de rezerva conceput pentru a se potrivi nevoilor tale.

 • Power Station EcoFlow Delta Pro, 3600Wh,...
  • Fara stoc
  Power Station EcoFlow Delta Pro, 3600Wh, LiFePO4 by Ecoflow / 3,600W...
  13.100,00 lei

  Statia de alimentare EcoFlow Delta Pro isi poate extinde capacitatea de la 3,6kWh la 25kWh cu baterii suplimentare, generatoare inteligente Ecoflow si panoul Smart Home Panel pentru alimentarea cu energie de rezerva a bateriei. O singura unitate EcoFlow Delta Pro impacheteaza o iesire de 3600W 220 AC, care poate fi extinsa pana la 4500W cu tehnologia X-Boost. Alimenteaza 99,99% din dispozitivele de mare putere acasa, in aer liber sau la locul de munca. 

 • Sistem EcoFlow PowerOcean baza si conexiune baterie LFP
  8.711,40 lei

  Sistemul EcoFlow PowerOcean cu baza si conexiune baterie LFPesteutilizat pentru a configura sistemul de stocare a bateriilor LFP.Aceasta serveste drept componenta principala a sistemului de stocare solara PowerOcean LFP.

  Una pana la trei baterii EcoFlow PowerOcean LFP de 5 kWh pot fi conectate la sistemul EcoFlow PowerOcean cu baza si conexiune baterie LFP. Trei baterii pot fi conectate in paralel, cu capacitati cuprinse intre 5 si 15kWh. Acest lucru permite dimensiuni de stocare de la 5 la 45kWh.

 • Baterie EcoFlow PowerOcean LFP 5KWH
  16.700,00 lei

  Bateria inovatoare EcoFlow PowerOcean LFP de inalta tensiune este un sistem de baterii de inalta tensiune conectate in paralel, compatibil cu invertorul nostru hibrid trifazat. Puteti incepe flexibil de la o singura baterie de 5kWh si va puteti extinde in orice moment, dupa bunul plac. Cu o chimie a bateriei LFP de la CATL, masuri de siguranta active si pasive, oferim fiabilitate si performante remarcabile a bateriei.

 • Invertor Hybrid EcoFlow PowerOcean 10kW
  14.849,45 lei

  Invertorul hibrid EcoFlow PowerOcean permite utilizarea si stocarea foarte eficienta a energiei solare pentru a obtine independenta energetica a locuintei dumneavoastra. Invertorul trifazat este integrat cu un modul de rezerva, oferind o putere de pana la 10 kW pentru a alimenta aproape orice aparat electrocasnic esential in caz de intrerupere a retelei.

 • Cablu EcoFlow DELTA Pro pentru Baterie Extra Delta Pro
  534,07 lei

  Conecteaza Delta Pro la bateria suplimentara Delta Pro Smart folosind portul pentru baterie suplimentara de pe spatele unitatii.

 • Cablu EcoFlow incarcare solara Power Hub, 6m
  435,90 lei

  Obtineti o conexiune sigura si eficienta intre EcoFlow Power Hub si panourile solare

 • Set de 2 Cabluri extensie EcoFlow pentru Panouri Solare MC4 3m
  236,93 lei

  Ofera o lungime suplimentara a cablului, care va permite sa tineti statia de alimentare portabila Ecoflow la umbra in timp ce panourile solare primesc lumina directa a soarelui.

 • Microinvertor EcoFlow 800W pentru sistem solar de balcon, IP67, MPPT, WiFi
  1.781,55 lei

  Microinvertorul EcoFlow PowerStream este conceput pentru conectarea la retea si compatibil cu toate statiile de alimentare portabile marca EcoFlow. Montajul este simplu si rapid. Cablul invertorului se conecteaza la statia de alimentare portabila, iar un alt cablu se conecteaza la priza de 220V de la retea disponibila.

 • Cablu de conectare Micro Invertor Ecoflow la statie alimentare Delta Pro...
  236,93 lei

  Acest cablu de conectare microinvertor Ecoflow la statie de alimentare - 4+8 va permite sa conectati microinvertorul Ecoflow la Ecoflow Delta Pro.

 • Panou solar pliabil EcoFlow 60W
  831,22 lei

  Cu o putere de intrare de 60W, acest panou solar de la EcoFlow poate furniza statiei de alimentare o cantitate semnificativa de energie cu o eficienta remarcabila. Panoul solar EcoFlow 60W utilizeaza conectorul universal MC4 si este compatibil cu statiile de alimentare portabile EcoFlow.

 • Baterie suplimentara pentru aer conditionat...
  • Fara stoc
  Baterie suplimentara pentru aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2
  4.355,04 lei

  Acumulator dedicat pentru aerul conditionat portabil EcoFlow Wave 2. Portabil si foarte usor de montat si demontat. Cu o capacitate de 1159Wh, este suficient de puternic pentru a alimenta aerul conditionat. Tehnologia folosita este NCM Lithium.

  Aceasta baterie suplimentara ofera un surplus de autonomie de 8 ore pentru aerul conditionat portabil EcoFlow Wave 2 folosit in modul Eco.

 • Aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2 5100 BTU
  • Fara stoc
  Aer conditionat portabil EcoFlow Wave 2 5100 BTU
  4.150,00 lei

  EcoFlow Wave 2 este versiunea noua, cu 20% mai compacta si 27% mai puternica decat modelul precedent, fiind cel mai puternic si compact aparat de aer conditionat portabil de pe piata. Compresorul performant ii permite sa scada temperatura cu 10℃ in doar 5 minute (5100BTU) sau sa creasca temperatura cu 10℃ in 5 minute, pe modul de incalzire (6100BTU).

 • EcoFlow All-in-one Independence Power Kit 2 KWh
  14.651,64 lei
  • Kit complet all-in-one pentru furgoneta sau pentru alimentare off-grid
  • Cablare rapida si usoara (plug & play)
  • Baterii de la 2 kWh la 15 kWh LFP4 = 3500 de cicluri
  • Incarcare solara (pana la 4,8 kWh)
  • Reincarcare prin intermediul generatorului (1600W)
  • Incarcare prin intermediul retelei de 230V (pana la 3 kWh)
 • Cablu Infinity pentru statie de alimentare portabila EcoFlow Delta Pro
  583,81 lei

  Conectati in mod convenabil statia de alimentare portabila EcoFlow Delta Pro la panoul de control Ecoflow Smart Home Panel utilizand cablul Infinity. Spre deosebire de alte sisteme de baterii pentru casa, cablul Infinity Cable va permite sa va deconectati rapid si sa luati energia din retea.

 • Solar Tracker EcoFlow 400W
  6.335,56 lei

  Primul tracker solar de calitate pentru consumatori: plasati un panou solar pe Solar Tracker de la EcoFlow si acesta se roteste pe doua axe pentru a gasi cel mai bun unghi fata de soare. Este configuratia ideala de incarcare solara a statilor de alimentare portabile. 

  Un produs inovativ marca ECOFLOW

 • EcoFlow Kit de Întreținere Gazon pentru Blade -...
  • Fara stoc
  EcoFlow Kit de Întreținere Gazon pentru Blade - LA COMANDA
  14.799,00 lei
  Robot inteligent programabil pentru tuns iarba :).
  Inovatie ECOFLOW. Se aduce pe comanda! 

  EcoFlow Blade este primul robot inteligent de tuns iarba care va permite sa cositi rapid si cu precizie, iar datorita tehnologiei X-Vision evita cu usurinta obstacolele. Functioneaza fara fir, astfel incat sa va puteti elibera de cablurile inutile. Aveti la dispozitie si aplicatia EcoFlow, care va permite sa desemnati, printre altele, zonele de cosit si zonele interzise. Gazonul tau nu a aratat niciodata mai bine!

 • Centrala EcoFlow DELTA 2 Power Station, Powerbank puternic, LifePO4,...
  3.440,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow DELTA 2

  EcoFlow DELTA 2 este un must-have pentru orice locuinta care pune pe primul loc securitatea si confortul energetic. Asigurați-vă că sunteți pregătit cu centrala făcută pentru aproape orice situație în care s-ar putea afla familia dvs. Toate în timp ce stau verde.

  Caracteristici:

  1-3kwH stocare de energie

  Baterie LiFePO4 de 6x de lungă durată

  Reîncărcare SOLARA în 3-6 ore

  Puterile 90 și ale aparatelor electrocasnice

  Cea mai rapidă încărcare 80% în 50 min

  Control inteligent prin Aplicatie

  Garanție de 2 ani

 • Baterie suplimentara EcoFlow DELTA Max (2000),...
  • Fara stoc
  Baterie suplimentara EcoFlow DELTA Max (2000), 2016 Wh, pentru Delta Max
  4.380,00 lei

  EcoFlow DELTA Max (2000) Baterie smart extra

  Capacitate și mai mare - Asociază bateriile inteligente 2x cu DELTA Max și atinge o capacitate uimitoare de 6048Wh, oferindu-ți opțiunea de mai multă putere pentru mai mult timp.

 • EcoFlow DELTA 2, Baterie Extra Smart 1024Wh / doar pentru Delta 2 / LCD...
  3.995,00 lei

  Baterie suplimentară inteligentă EcoFlow DELTA 2

  Capacitate extensibilă - DELTA 2 se extinde până la 2048Wh cu baterie suplimentară inteligentă, menținându-vă casa pornită în orice situație de urgență.

  Reîncărcare convenabilă - DELTA 2 și încărcarea și descărcarea bateriei suplimentare la unison. Reîncărcarea de la panouri solare portabile, prize de curent alternativ sau generatorul nostru inteligent este ușoară.

 • EcoFlow DELTA 2 Max, Multi-Power Station /...
  • Fara stoc
  EcoFlow DELTA 2 Max, Multi-Power Station / 2016Wh / 6 x 2400W AC-Out /...
  9.550,00 lei

  EcoFlow DELTA 2 Max (2000) UE (DELTA2000-EU)

  Faceți backup casei în timpul întreruperilor de curent cu DELTA Max. Cu o capacitate extensibilă care ajunge până la 6kWh, încărcare duală și capacitatea de a alimenta dispozitivele de acasă, puteți rămâne CONECTAT în orice situație.

  Beneficii:

  Capacitate extensibilă

  Încărcare duală

  Alimentarea mai multor dispozitive

  Intrare solară maximă de 800W

 • Centrala EcoFlow DELTA Max,Multi-Power Station...
  • Fara stoc
  Centrala EcoFlow DELTA Max,Multi-Power Station / 1612Wh / 6 x 2000W...
  5.650,00 lei

  EcoFlow DELTA Max (1600) EU (DELTAMAX1600-EU)

  Faceți backup casei în timpul întreruperilor de curent cu DELTA Max. Cu o capacitate extensibilă care ajunge până la 6kWh, încărcare duală și capacitatea de a alimenta dispozitivele de acasă, puteți rămâne pornit în orice situație.

  Capacitate extensibilă

  Încărcare duală

  Alimentarea mai multor dispozitive

  Intrare solară maximă de 800W

 • EcoFlow RIVER 2 Pro Portable Power Station, 768...
  • Fara stoc
  EcoFlow RIVER 2 Pro Portable Power Station, 768 Wh / 0-100% in 70 min /...
  3.180,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow RIVER 2 Pro

  Încărcați 0-100% în doar 70 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 70min, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 70 de minute. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și de 27% mai rapid decât RIVER Pro.

  Sigur și fiabil pentru 10 ani de utilizare - Cu peste 3000 + baterie 100% cicluri, puteți utiliza RIVER 2 Pro aproape în fiecare zi timp de aproape zece ani. Chimia bateriilor LFP nu oferă doar o durată lungă de viață. Este mai fiabil, mai eficient și mai sigur chiar și la temperaturi ridicate.

 • Panou solar EcoFlow 400W, Solar Panel, 400 W /...
  • -850,00 lei
  Panou solar EcoFlow 400W, Solar Panel, 400 W / 48 V / IP68 / Pliabil + Husa
  3.200,00 lei 4.050,00 lei

  Panou solar EcoFlow 400W (SOLAR400W)

  Extrem de eficient - Acest panou solar dintr-o singură bucată, pliabil de 400W, este perfect pentru acasă, camping și viață off-grid. Cu o putere solară ridicată și un rating de eficiență îmbunătățit de 23%, puteți încărca centrala portabilă chiar mai repede decât înainte.

 • Ecoflow 220W Bifacial Portabil, 220W si o fata 150W / with carry case /...
  2.219,00 lei

  Panoul solar portabil bifacial de 220W de la EcoFlow este format din două într-unul singur. Cu o latură primară de 220W și o latură de 155W pe spate pentru lumină ambientală, puteți capta cu până la 25% mai multă energie solară și vă puteți încărca centrala portabilă și mai repede. 

 • Panou solar, EcoFlow 110W Solar Panel, pliabil
  • Fara stoc
  Panou solar, EcoFlow 110W Solar Panel, pliabil
  1.170,00 lei

  Panou solar EcoFlow 110W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 110W. Alcătuit din 24 de celule de siliciu monocristalin premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA/RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala noastră portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil

 • EcoFlow RIVER 2 Max Portable Power Station, 512...
  • Fara stoc
  EcoFlow RIVER 2 Max Portable Power Station, 512 Wh 1000W/ 0-100% in 60m...
  2.229,00 lei

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60min, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER Max.

  Sigur și fiabil pentru 10 ani de utilizare - Cu peste 3000 + baterie 100% cicluri, puteți utiliza RIVER 2 Max aproape în fiecare zi timp de aproape zece ani. Chimia bateriilor LFP nu oferă doar o durată lungă de viață. Este mai fiabil, mai eficient și mai sigur chiar și la temperaturi ridicate.

 • EcoFlow RIVER 2 Portable Power Station, 256 Wh...
  • -150,00 lei
  • Fara stoc
  EcoFlow RIVER 2 Portable Power Station, 256 Wh / 0-100% in 60m / 3,5 kg...
  1.040,00 lei 1.190,00 lei

  Centrala portabila EcoFlow RIVER 2

  Încărcați 0-100% în doar 60 de minute - Cu încărcare ultra-rapidă de 60 m, veți fi întotdeauna gata pentru următoarea escapadă. Încărcați 0-100% folosind o priză de curent alternativ în doar 1 oră. Este de 5 ori mai rapid decât norma industriei și cu 38% mai rapid decât RIVER 2.

  Încărcare fără limite - Cu patru opțiuni de încărcare versatile, ne-am asigurat că puteți încărca RIVER 2 destul de mult oriunde v-ați afla. Încărcați folosind o priză de curent alternativ pentru încărcare ultra-rapidă de 1 oră, încărcați-vă din mers cu încărcarea mașinii și mergeți off-grid sau verde cu încărcare solară rapidă. RIVER 2 are o opțiune de încărcare complet nouă, USB-C. Conectați-vă și încărcați convenabil oriunde are o priză.

 • Panou solar EcoFlow 160W, pentru Ecoflow DELTA...
  • Fara stoc
  Panou solar EcoFlow 160W, pentru Ecoflow DELTA & RIVER
  1.470,00 lei

  Panou solar EcoFlow 160W

  Rămâneți în afara rețelei cu panoul solar EcoFlow de 160W. Alcătuit din 32 de celule de siliciu monocristaline premium eficiente, acesta poate reîncărca DELTA sau RIVER și dispozitivele electrice și vă poate menține echipamentul în funcțiune fără întrerupere atunci când este conectat la centrala ECOFLOW portabilă.

  Compatibil cu majoritatea generatoarelor

  Upgrade de înaltă eficiență

  Panou kickstand portabil și pliabil

  Rezistent la apă și durabil