Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
comenzi peste 600 ron*
*cu ex. anvelope, jante, hardtop, 
cort auto 
vezi lista completa la T&C
conditii de retur
t&c 14 zile

Zendure

Zendure, un brand in exclusivitate in Romania prin Steelway.ro

SteelCO prin Steelway.ro este onorat sa prezinte brand-ul Zendure, in exclusivitate in Romania:

Despre brand-ul Zendure

Zendure este unul dintre start-up-urile EnergyTech cu cea mai rapidă creștere situate în hub-urile tehnologice din Silicon Valley, SUA și Greater Bay Area Silicon Valley, China și Japonia.

Misiunea Zendure

Energie electrică curată și la prețuri accesibile prin intermediul dispozitivelor și serviciilor potrivite pentru viața în rețea și în afara rețelei (off-grid si on-grid)

Când oamenii și comunitățile sunt fără electricitate, chiar și pentru o zi sau ore, se pierde confortul vieții moderne. Puterea de a avea un back-up de urgenta este o conditie importanta. Puterea este conexiunea de crede si a spere intr-un viitor mai bun.

Din 2013, Zendure are in portofoliu produse premiate pentru design robust, baterii mobile versatile și lider în industrie, centrale electrice portabile, soluții de stocare a energiei ioT pentru "reîncărcare rapidă", a contribuit la îmbunătățirea vieții... acasă, la locul de muncă și industrial.

Succesele Zendure

Succesele includ produse precum SuperMini, SuperTank Pro, SuperBase Pro și viitorul sistem de stocare a energiei la domiciliu - SuperBase V, împreună cu linia de baterii prin satelit, panou smart home, priză inteligentă, încărcător EV și aplicație de gestionare a energiei de la distanță.

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

 • Generator Zendure SuperBase PRO 1500W / 2000W
  • -10%
  Generator Zendure SuperBase PRO 1500W / 2000W
  6.275,70 lei -10% 6.973,00 lei

  Dacă sunteți la camping sau doar va pregatiti pentru o pană de curent și aveti nevoie de o modalitate simplă de a încărca mai multe electronice sau electrocasnice, inclusiv aparate grele, Superbase PRO 1500W sau 2000W sune capabile de a va ajuta in aceste situații cu ușurință.

  SuperBase Pro este proiectat pentru portabilitate și liniște sufletească.

  **Ia SuperBase Pro oriunde ai nevoie**

  Cu rotile industriale ,mânerul telescopic din aluminiu și greutatea scăzuta, SuperBase Pro este proiectat  avand in vedere doua cuvine: "oricând, oriunde".

 • Panou solar pliabil, portabil si eficient,...
  • -10%
  Panou solar pliabil, portabil si eficient, Zendure 200W
  2.160,00 lei -10% 2.400,00 lei

  [Rată ridicată de conversie și eficiență] - Panoul nostru solar adoptă o tehnologie avansată pentru a absorbi cât mai multă lumină solară posibil. Celulele solare monocristaline de ultimă generație maximizează eficiența conversiei și funcționează cu până la 22,5% mai bine decât panourile solare policristaline cu o valoare similară în condiții de lumină scăzută.

  [Putere nominală de 200W] - Acesta este un panou solar din siliciu monocristalin de 200 de wați care, împreună cu Centrala SuperBase Pro, este proiectat pentru a produce puterea maximă chiar și în condiții de lumină scăzută.

 • Centrala electrica Zendure Superbase 600M,...
  • -10%
  Centrala electrica Zendure Superbase 600M, Capacitate 600Wh, doar 6.4 kg
  2.025,00 lei -10% 2.250,00 lei

  [Capacitate mare într-un pachet mic] - Cu o capacitate mare de 607Wh și o ieșire de curent alternativ de 1000W, puteți alimenta cu ușurință aparatele de uz casnic în timp ce încărcați telefoanele mobile. Sursa de alimentare portabilă este potrivită pentru o varietate de situații, cum ar fi în timpul unei pene de curent, atunci când călătoriți cu o dubă sau când mergeți cu cortul.

  [Design rezistent la praf] - Construcția externă a stației de baterii este realizată din aliaj de aluminiu durabil. Designul fără ventilator și fără orificii de aerisire asigură că praful și murdăria nu pătrund în mecanismul intern, făcându-l perfect potrivit pentru utilizarea în aer liber.

 • Centrala Zendure Superbase 1000M, 1016Wh,...
  • -10%
  Centrala Zendure Superbase 1000M, 1016Wh, foarte silentios
  3.150,00 lei -10% 3.500,00 lei

  [Capacitate mare într-un pachet mic] - Cu o capacitate mare de 1016 Wh și o ieșire de curent alternativ de 1000 W, puteți alimenta cu ușurință aparatele de uz casnic și încărca telefoanele mobile în același timp. Sursa de alimentare portabilă este potrivită pentru o varietate de situații, cum ar fi întreruperile de curent, călătoriile cu duba sau campingul.

 • Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure...
  • -10%
  Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure SuperBase Pro 1500/2000
  292,50 lei -10% 325,00 lei

  Geanta de transport Dustproof, pentru Zendure SuperBase Pro 1500/2000

  Este conceputa pentru a proteja, asigurand in acelasi timp accesul la toate prizele de alimentare. Un capac transparent pentru ecranul LCD va permite sa monitorizati cu usurinta SuperBase Pro, protejand in acelasi timp ecranul de zgarieturi.

  Buzunarul suplimentar va permite sa transportati cu dumneavoastra cabluri de incarcare si accesorii.

 • Generator Zendure SuperBase V 4600 Wh
  • -10%
  Generator Zendure SuperBase V 4600 Wh
  9.720,00 lei -10% 10.800,00 lei

  Generator Zendure SuperBase V 4600 Wh

  [Mai multă capacitate și putere] - Sistemul modular Zendure oferă o capacitate personalizabilă și extensibilă de la 4,6 kWh la 46 kWh, datorită bateriilor satelit, primele de acest tip din lume. Configurația maximă pentru seria SuperBase V (cu două unități de bază și opt baterii satelit) stochează suficientă energie pentru a alimenta o casă obișnuită timp de aproape o săptămână.

  [De la zero la 100 de reîncărcări în 3 ore] - Atunci când este utilizată împreună cu bateriile de expansiune prin satelit și combinată cu cea mai bună energie solară (3000W) și cu energia de curent alternativ, SuperBase V 4600 poate fi reîncărcată în doar o oră (până la 6,6kW atunci când este reîncărcată în mod dual).

  Distribuit de Steelway.ro