Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Big Blue

Panourile solare inovative Big Blue acum la Steelway

Cine suntem?

Născută în 2007, compania BigBlue contribuie la circulația ecologiei pământului ca o companie de tehnologie, care își propune să ușureze îngrijorările oamenilor cu privire la lipsa de energie prin soluția sa de energie curată și regenerabilă. Am combinarea centralei electrice portabile cu panouri solare pentru a crea generator solar mobil și sursă de alimentare de rezervă acasă, făcând energie curată și sigură disponibilă peste tot.

Ce facem ?

De ani de zile, răspundem îndeaproape nevoilor pieței și creăm valoare pentru clienți până la capăt. Ne dăm seama că consumatorii au fost în căutarea pentru o modalitate de a stoca suficientă energie verde și curată într-un generator portabil pe care le pot lua oriunde. În 2017, echipa noastră a început să cerceteze produsele de stocare a energiei și a lucrat pentru a dezvolta o centrală electrică portabilă puternică, ecologică și sigură.

În 2020, prima centrală electrică portabilă Cellpowa 500 dezvoltată de compania noastră a ieșit în cele din urmă. După trei ani de îmbunătățire continuă și testare repetată, Cellpowa 500 nu numai că este capabil să răspundă nevoilor energetice ale vieții de zi cu zi, ci și proiectat pentru a fi foarte portabil pentru a se asigura că este, de asemenea, foarte ușor de transportat în aer liber. În plus, a trecut certificarea tehnică PSE și FCC și mai multe teste de performanță pentru a se asigura că poate funcționa în siguranță în medii dure.

În prezent proiectăm o centrală portabilă și mai puternică, care va ajunge la o ieșire ultra 2500W și am înființat un grup Facebook pentru clienții care sunt interesați de ea. Vom posta cele mai recente știri despre centrala din grup, toată lumea este binevenită să discute și să facă comentarii. Vom îmbunătăți produsul pe baza comentariilor și sugestiilor dvs., apoi îi vom selecta aleatoriu pe cei norocoși dintre participanți pentru a oferi cadouri! Să așteptăm cu nerăbdare lansarea sa în viitorul apropiat.

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

 • Panou solar fotovoltaic, BigBlue, fix, 5w, IPX6, cablu 2m,...
  295,00 lei

  Utilizați panoul fotovoltaic BigBlue B431 pentru a alimenta camera de supraveghere, sonerie, lumini exterioare sau alte accesorii.  Produsul se distinge prin eficiența ridicată și puterea de ieșire de până la 5W. Datorită designului său reglabil, îl puteți poziționa cu ușurință la unghiul optim. Încărcătorul este, de asemenea, rezistent la apă IPX6.

 • Panou fotovoltaic solar, BigBlue, 63W, eficienta 23.5%, cabluri baterie...
  1.011,50 lei

  Opteaza pentru solutii ecologice si economice. Panou fotovoltaic portabil BigBlue B405 63 W se distinge prin eficiență de până la 23,5% și vă permite să extrageți energie de la soare, astfel încât să puteți economisi energie electrică și să vă bucurați de facturi mai mici. Produsul este compatibil cu o gamă largă de dispozitive și asigură siguranța utilizării. De asemenea, are un design pliabil care îl face mult mai ușor de transportat.

 • Panou solar fotovoltaic, pliabil, BigBlue, 80W, eficienta 22.5%, cabluri...
  910,00 lei

  Portabil și practic
  Încărcătorul solar BigBlue B406 vă poate însoți aproape oriunde. Designul său pliabil și mânerele practice facilitează transportul acestuia. Mai mult decât atât, suporturile speciale reglabile la 45° vă permit să poziționați încărcătorul la unghiul optim. Buzunarul fermoar oferă, de asemenea, spațiu pentru obiecte mici, de exemplu cabluri și conectori. Luați încărcătorul cu dumneavoastră la plajă sau într-o excursie de camping și utilizați energia solară disponibilă gratuit ori de câte ori aveți nevoie!

 • Panou fotovoltaic solar, BigBlue, pliabil, Model B408, Cabluri, 100W
  1.230,00 lei

  Compatibilitate largă

  Panoul fotovoltaic B408 este compatibil cu cele mai frecvent utilizate dispozitive. Este echipat cu porturi precum USB, USB cu încărcare rapidă, USB-C (45W) și DC (18V). De asemenea, include cablurile necesare și diverși conectori care vă permit să conectați încărcătorul la laptop, smartphone, centrală electrică sau baterie auto, printre altele.

 • Panou fotovoltaic solar, BigBlue, pliabil, 100W
  1.099,00 lei

  BigBlue B418 100 W panou fotovoltaic / încărcător solar

  Profitați de energia solară gratuită, disponibilă gratuit. Panoul fotovoltaic BigBlue B418 are o putere nominală de 100W și un nivel de eficiență de până la 22%. De asemenea, este compatibil pe scară largă - poate încărca majoritatea centralelor electrice de pe piață. Designul său pliabil îl face ușor de transportat, iar rezistența sa la apă IP65 vă permite să o utilizați în aproape orice condiții.

 • Panou solar pliabil/ portabil Big Blue 200w| Steelway.ro
  1.999,17 lei

  Panou fotovoltaic / incarcator solar BigBlue B446
  Optați pentru soluții ecologice, economisiți energie electrică și plătiți facturi mai mici. Panoul fotovoltaic BigBlue B446 vă permite să utilizați energia solară disponibilă gratuit. Eficiența sa este de peste 20%, iar puterea sa ajunge până la 200W. Mai mult, designul pliabil al produsului îl face mult mai ușor de transportat.