E-Power

Subcategorii

 • Corratec

  Pasiunea pentru ciclism - Aceasta este definiția pură și reflectarea adevărată a Corratecului. Ca o companie, ca un brand, ca o echipa de curse, ca un producător de biciclete și ca un partener în comerțul cu amănuntul.

  Din 1990 aceasta este filosofia noastră fixă. Aceasta este baza principiilor noastre care caracterizează munca noastră, bicicletele și acțiunile noastre. Pentru a merge și a simți tehnologiile Corratec sunt unice. Doar cei care au experimentat Corratecul vor înțelege sentimentul care nu poate fi exprimat cu adevărat în imagini sau cuvinte, ci doar prin sentimentul – Libertatea, viața și pasiunea.

  Din 1990, aspirația de a crea bicicleta perfectă este cea mai mare motivație a noastră. În fiecare zi ne străduim să progresăm mai aproape de această ambiție. În acest sezon succesiv, ne vom pune amprenta care evidențiază divergența noastră față de bicicletele produse în masă, cu unicul nostru accent pe calitate, mai presus de toate.

  Noua tehnologie Shadow Edge Tube, cel mai puternic și mai sigur cadru Corratec E-Bike din lume (Fusion Tube Edge Technology), Suportul de fund integrat al motorului, Inside Link, C-Light și multe altele. Pe aceste inovații se află bazele noastre care se concentrează pentru a concura numai în cadrul pieței de biciclete speciale. O bicicletă sportivă și de înaltă calitate în această nouă eră nu mai poate fi comparată cu bicicletele din trecut. Astăzi sunt mici minuni tehnice alimentate de forța umană sau de motoarele electronice. Toți cei care merg cu bicicleta Corratec, vor simți cu adevărat diferența.

 • Prophete

  PROPHETE este unul dintre cei mai populari producători de biciclete din Germania, capabil să asigure cea mai înaltă calitate a bicicletelor, design atractiv și soluții inovatoare.

  E-MTB-urile proiectate inteligent și construite robust vă oferă senzația completă de mountain bike pe fiecare metru de teren off-road - combinat cu un plus în puterea de conducere datorită suportului motorului E-MTB. Datorită propulsiei puternice, ascensiunea este dinamică, altitudine metru după metru, lina, astfel încât să puteți renunța la împingerea obositoare și să cuceriți cu ușurință orice vârf.

  Cu o aderenta fiabila si o tractiune buna, esti sportiv de off-road. Frânele puternice pe disc ale E-MTB-urilor te frânează cu încredere în situații periculoase, astfel încât să te poți opri rapid în orice moment. Dar cine vrea să se oprească? Datorită bateriilor de înaltă calitate și puternice ale E-MTB-urilor, puteți ajunge la distanțe de până la 180 km.

  Seriile E-MTB si E-SUV sunt pentru performanță off-road. O mulțime de putere ascendentă și intervale lungi asigură că E-Mountainbikers sunt durabile și dinamice pe drum. E-MTBs de la PROPHETE înseamnă: viteza și bucurie pe traseu! Dimensiunea anvelopei de 27,5"+ se deplasează între anvelopele 29 și anvelopele Fatbike și oferă astfel cea mai bună aderență și un grad ridicat de auto-amortizare.

 • Rollzone

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

 • E-bike PROPHETE eSUV...
  18.900,00 lei

  PROPHETE este unul dintre cei mai populari producători de biciclete din Germania, capabil să asigure cea mai înaltă calitate a bicicletelor, design atractiv și soluții inovatoare.

  Mountain bike -  PROPHETE eSUV GRAVELER e7series EQ 20.ETS, Unisex

  Motor: SHIMANO E7000 trepte, 36 volți, 250 wați

 • E-bike E-Power...
  16.928,15 lei

  E-bike (Bicicleta electrica) de tip Mountain Bike, Origine: Germania. Disponibila pe doua dimensiuni : 44cm sau 49 cm.

 • Trotineta electrica...
  1.960,00 lei

  Trotineta electrica de la ROLLZONE ®  Olanda. Design simplist, inovativ si rezistent. O trotineta cu specificatii peste medie la pret rezonabil. 

 • E-bike E-Power...
  16.980,00 lei

  Bicicleta electrica E-Power Corratec 29" AP5 EX LTD Gent, Germania.

 • Trotineta electrica,...
  1.700,00 lei

  Trotineta electrica, fiabila, usoara si rezistenta ROLLZONE ® ES02 din OLANDA, 24 V Lithium, 250 W, diferite culori.

  STEELWAY este unicul distribuitor in Romania a Trotinetelor electrice Rollzone.

 • Trotineta electrica...
  1.680,00 lei

  Trotineta electrica, fiabila, usoara si rezistenta ROLLZONE ® ES16 din OLANDA, 24 V Litiu, 250 W, culori diferite. STEELWAY este unicul distribuitor in Romania a Trotinetelor electrice Rollzone.