Plata ramburs
sau transfer bancar
Distribuitor autorizat
in Romania
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
conditii de retur
conform 14zile

Prophete

PROPHETE inovatie si design din Germania, calitate si fiabilitate

PROPHETE este unul dintre cei mai populari producători de biciclete din Germania, capabil să asigure cea mai înaltă calitate a bicicletelor, design atractiv și soluții inovatoare.

E-MTB-urile proiectate inteligent și construite robust vă oferă senzația completă de mountain bike pe fiecare metru de teren off-road - combinat cu un plus în puterea de conducere datorită suportului motorului E-MTB. Datorită propulsiei puternice, ascensiunea este dinamică, altitudine metru după metru, lina, astfel încât să puteți renunța la împingerea obositoare și să cuceriți cu ușurință orice vârf.

Cu o aderenta fiabila si o tractiune buna, esti sportiv de off-road. Frânele puternice pe disc ale E-MTB-urilor te frânează cu încredere în situații periculoase, astfel încât să te poți opri rapid în orice moment. Dar cine vrea să se oprească? Datorită bateriilor de înaltă calitate și puternice ale E-MTB-urilor, puteți ajunge la distanțe de până la 180 km.

Seriile E-MTB si E-SUV sunt pentru performanță off-road. O mulțime de putere ascendentă și intervale lungi asigură că E-Mountainbikers sunt durabile și dinamice pe drum. E-MTBs de la PROPHETE înseamnă: viteza și bucurie pe traseu! Dimensiunea anvelopei de 27,5"+ se deplasează între anvelopele 29 și anvelopele Fatbike și oferă astfel cea mai bună aderență și un grad ridicat de auto-amortizare.

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active

  • E-bike PROPHETE eSUV...
    18.900,00 lei

    PROPHETE este unul dintre cei mai populari producători de biciclete din Germania, capabil să asigure cea mai înaltă calitate a bicicletelor, design atractiv și soluții inovatoare.

    Mountain bike -  PROPHETE eSUV GRAVELER e7series EQ 20.ETS, Unisex

    Motor: SHIMANO E7000 trepte, 36 volți, 250 wați