Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Cutii portbagaj

Cutii portbagaj sunt prinse pe bare transversale sau pe carligul de remorcare

Cutiile portbagaj au rolul de a transporta in conditii optime de siguranta bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Cutiile portbagaj sunt prinse pe bare transversale sau pe carligul de remorcare. Alegerea unei cutii portbagaj este o decizie subiectiva, bazata pe mai multe criterii: volumul, lungimea, inaltimea, materialul, forma, deschiderea, culoarea, finisajul si nu in ultimul rand, brandul.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

 • Cutie portbagaj Aleo Adventure 225 Antracit
  1.213,00 lei

  Cutia portbagaj Aleo Adventure 225 - Antracit, volum 330 litri, greutate 14 kg, capacitate de incarcare 75 kg, inchidere centralizata in 3 puncte, dimensiuni 225 x 67 x 39 cm, cutie cu deschidere unilaterala.

 • Cutie portbagaj Aleo EasyLine 480 litrii Gri Lucios
  1.250,00 lei

  Cutia portbagaj Aleo Easy Line 480 este fabricata din PST cu protectie la UV si intruneste toate caracteristicile pentru un raport bun calitate/pret.

  Dimensiuni (cm): 198 x 78 x 40 , Volum (L): 480

 • Cutie portbagaj Aleo Adventure 230 Negru Lucios
  2.690,00 lei

  Una dintre cele mai mari cutii de portbagaj de pe piata, Aleo Adventure 230 este o cutie Premium eleganta, confectionata din ABS de 5mm grosime, cel mai bun material folosit pentru fabricarea cutiilor portbagaj. Deschiderea pe ambele parti si sistemul de prindere rapida faciliteaza montarea cutiei portbagaj pe barele transversale, iar inchiderea centralizata ofera atat confort, cat si siguranta maxima a bagajelor in timpul calatoriei.

 • Cutie depozitare Alu-Cab Roof Box 200L Black, Negru
  4.750,00 lei

  Cutia de acoperiș este o unitate complet etanșă, ceea ce înseamnă că puteți depozita în siguranță echipamentul suplimentar, ferit de intemperii.  

  Sistemul nostru de pârghie nou proiectat vă permite să reglați cât de multă presiune este aplicată pe capac și înseamnă, de asemenea, că trebuie să închideți doar o singură parte a cutiei - astfel încât nu este nevoie să vă deplasați până în cealaltă parte a vehiculului dvs.  

  Baza cu mochetă nu numai că protejează interiorul cutiei, dar previne și deplasarea obiectelor și facilitează curățarea.  

 • Cutie depozitare Alu-Cab Roof Box 250L Black, Neagra
  4.990,00 lei

  Cutia de depozitare, de acoperiș are un spațiu de depozitare de 250 de litri și poate găzdui acum până la trei cutii de muniție.  

  Cutia de acoperiș este o unitate complet sigilată, ceea ce înseamnă că puteți depozita în siguranță echipamentul suplimentar, ferit de intemperii.  

  Sistemul nostru de pârghie nou proiectat vă permite să reglați cât de multă presiune este aplicată pe capac și înseamnă, de asemenea, că trebuie să închideți doar o singură parte a cutiei - astfel încât nu este nevoie să vă deplasați până în cealaltă parte a vehiculului dvs.