Plata ramburs
sau transfer bancar
Transport gratuit
pentru comenzi peste 600 ron
*cu ex. anvelopelor (40RON/buc)
si a jantelor (20RON/buc)
conditii de retur
t&c 14 zile

Depozitare & transport

Depozitare & transport

In aceasta categorie Steelway.ro va pune la dispozitie urmatoarele: 

 • Bare transversale
 • Cutii portbagaj
 • Suporturi biciclete
 • Suporturi schiuri
 • Transport echipament nautic
 • Accesorii PortbagajeAuto
 • Suporturi scara
 • Lanturi antiderapante
 • Transport copii 
 • Genti, Rucsacuri, Huse
 • Produse de intretinere

Pentru orice detalii sau oferte intrebati si un reprezentant www.steelway.ro va raspunde cu drag.

Subcategorii

 • Bare transversale

  Gasiti la Steelway.ro bare transversale de la:

  Producator

  Cruz

  Green Valley

  Hakr

  Thule

  Rhino

  dar si multi altii...

  Barele transversale sunt baza de prindere pentru cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri, suporturi pentru echipament nautic si alte accesorii. Indiferent de marca, parte estetica sau pret, barele transversale au sistemele de prindere personalizate pentru fiecare tip de masina. Nu exista bare transversale universale!

 • Cutii portbagaj

  Cutiile portbagaj au rolul de a transporta in conditii optime de siguranta bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Cutiile portbagaj sunt prinse pe bare transversale sau pe carligul de remorcare. Alegerea unei cutii portbagaj este o decizie subiectiva, bazata pe mai multe criterii: volumul, lungimea, inaltimea, materialul, forma, deschiderea, culoarea, finisajul si nu in ultimul rand, brandul.

 • Portbagaje auto

  Portbagajele auto sunt o solutie foarte buna pentru transportul oricarui tip de bagaj (pentru excursii, pverlanding sau pentru uz profesional). Grilajele sunt rezistente si robuste, oferind o capacitate ridicată de încărcare. Au un design aerodinamic si se montează cu accesorii de prindere pe barele transversale sau direct pe plafonul vehiculului, folosind un kit specific fiecarei masini (vândut separat).

  Steelway.ro ofera o gama variata de portbagaje de la diferite branduri, atat de aluminiu cat si de otel.

  Un brand de renume oferit este: RIVAL >  ALUMINUM ROOF RACKS | RIVAL 4x4

  Pentru capacitate maxima si sfaturi privind portbagajele: 

  Guidelines for loading a roof rack (driverknowledgetests.com)

 • Suporturi biciclete &...

  Suporturile pentru transportul bicicletelor pe bare transversale sunt concepute pentru a transporta cate o e bicicleta deasupra pavilionului masinii. Acestea au ca baza de fixare barele transversale.

  Suporturile de biciclete cu prindere pe haion (usa din spate a autoturismului) se ataseaza cu chingi sau sisteme specifice de fixare, in functie de modelul masinii. Filtrati marca si modelul masinii pentru a obtine toate variantele de suporturi de bicicleta cu prindere pe haion potrivite pentru masina dvs.. Se pot transporta pana la 3-4 biciclete.

  Suporturile montate pe carligul de remorcare sunt o modalitate comoda si sigura de a transporta bicicletele. In acest mod se pot transporta pana la patru biciclete.

  Suporturi de biciclete pentru prindere pe roata de rezerva este destinata autoturismelor off-road si SUV, echipate cu roata de rezerva pe haion. In functie de model, prinderea suportului se face de exteriorul rotii (anvelopa), cu ajutorul unor chingi, fie prin intermediul unui surub, de janta rotii.

  Deasemenea, in aceasta categorie, Steelway.ro va ofera si suporturi pentru schiuri pentru a va bucura si in timpul iernii de distractie.

  Nu gasesti produsul dorit in oferta?

  Va rugam sa ne contactati!

  comenzi@steelway.ro

  0040759033720

 • Cutii de Depozitare Auto

  Cutiile de depozitare auto sunt o parte importanta din activitatea de overlanding. Spatiul trebuie optimizat la maxim.

  Cutii de depozitare

  Cutiile de depozitare de calitate ar trebui să fie fundamentul oricărei aventuri de călătorie overlanding. Aceste cutii sunt disponibile în diferite dimensiuni și chiar materiale, de la plastic dur la aluminiu. Deși nu toate cutiile de depozitare sunt făcute la fel, toate au ca scop să ofere o protecție maximă împotriva elementelor, a căderilor și pot fi chiar rezistente la foc. Deși nu sunt recomandate, multe dintre ele sunt etanșe și pot fi scufundate în apă, păstrând în același timp conținutul uscat. Designul exterior dur poate fi montat pe un portbagaj de plafon, pe platforma rulotei și poate fi adesea stivuit în zona de depozitare a unui vehicul pentru organizare și acces. Mărci precum Pelican, Roam, Yeti, Alubox, Front Runner și noua GOAT Box Co. oferă opțiuni bune. 

  Numeroasele beneficii ale acestui stil de soluții au făcut ca acestea să fie populare pentru cei care călătoresc de tip overlanding  de zeci de ani. Protecția liniștii este principalul motiv pentru care aceasta a devenit alegerea multor călători. Versatilitatea de a depozita pe un acoperiș, fie prin deșert, fie pe un traseu de munte sau chiar printr-o traversare de apă, face ca acestea să fie o opțiune solidă. Unele opțiuni se pot monta în alte zone ale vehiculelor, cum ar fi paturile camioanelor sau la alte sisteme de rafturi. În plus, unele huse rigide au compartimente suplimentare pentru organizare.

  Cutiile de depozitare rigide mai ieftine și mai puțin durabile - ceea ce puteți găsi la Leroy sau Dedeman sau folosi pentru depozitare acasă - pot economisi ceva bani. Dar acestea nu sunt la fel de performante ca și cele specializate. Cutiile de depozitare sunt cconstruite pentru a rezista si merită investiția. Problema cu aceste cazuri este costul. Nu sunt ieftine, iar unele sunt puțin mai grele și ocupă mai mult spațiu ...

  Pentru detalii privind solutii:

  10 Great Overlanding Storage Solutions, Tested I CARRY BETTER (carryology.com)

 • Portbagaje Auto si...

  Portbagaje Auto si Accesorii, Front Runner, Arb, Raptor 4x4 pe Steelway.ro.

  Portbagaje Land Rover Outrack, Jeep, Toyota Rav 4 si multe alte modele.

  Descopera o gama variata de portbagaje auto si accesorii: cutii portbagaj, suporturi biciclete, bare transversale, suporturi schiuri.

Sunt 257 produse.

Se afiseaza 1-100 din 257 produs(e)

Filtre active